Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

7 Ekim 2010 Perşembe

Mehmet Ali Erbil Alevi gafi Googleda Ara

Star TV'de canlı olarak yayınlanan Çarkıfelek programında Erbil büyük bir gafa daha imza attı.

Star TV'de canlı olarak yayınlanan Çarkıfelek programında Erbil bir gafa daha imza attı, kullandığı bir ifade Alevileri kırdı. Şovmen Mehmet Ali Erbil'in programında 'Mum söndü mü yapıyoruz burada?' ifadesi tepki yarattı.

Bir programa bağlanan Mehmet Ali Erbil ise "Sözlerim yanlış anlışıldı, ben öyle bir laf etmem. Alevi birçok arkadaşım var" dedi.

Bu arada Mahmutbey'deki Doğan Medya Center'da bulunan stüdyolarında güvenlik artırıldı, ek güvenlik istendi.

Bu sözlere tepki gösteren bir grup vatandaş da İzmir'de Doğan Yayın Holding bünyesindeki kuruluşların bulunduğu bina önünde toplandı.

Erbil'in, Star televizyonundaki programında kullandığı sözlerin ardından Doğan Haber Ajansı (DHA), Hürriyet ve Milliyet bürolarının bulunduğu Şehitler Bulvarı'ndaki bina önünde gelen vatandaşlar protesto gösterisi yaptı.

Geniş güvenlik önlemi alan polis, kalabalığın binaya yaklaşmasına izin vermedi. Erbil'i protesto eden gruptaki bazı vatandaşlar binaya yumurta attı.

Zamanında buna benzer bir potu yine Güner Ümit kırdı ve kariyeri etkilenip görevden alınmıştı. Şuan itibariyle Mehmet Ali Erbil'in de böyle bir durumla karşı karşıya kalıp kalmaması merak konusu...

Facebook Twitthis Furl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum gönderebilmek için YORUMLAMA BİÇİMİ kısmından ANONİM seçip yorumunuzu gönderebilirsiniz.

Yorumunuz Onaylandıktan Sonra Yayınlanacaktır.

Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri