Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

4 Ekim 2010 Pazartesi

Aöf Bütünleme Sınav Sonuçları 2010 Googleda Ara

30 gün içerisinde açıklanması gereken Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bütünleme sınavları halen açıklanmadı..

4-5 Eylül tarihinde yapılan Açıköğretim Üniversitesi Bütünleme sınavlarının sonuçları aradan 30 gün geçmesine rağmen halen açıklanmadı.

Üniversite yetkililerinden hergün aldığımız bilgilere göre, sınavı takip eden 30 gün içerisinde açıklanacağı söyleniyor. Son günlerde ise üniversitenin çağrı merkezinden gün aşırı alınan bilgiye göre hafta içerisinde açıklanacağı yönünde cevap veriliyor.

AÇIKÖĞRETİM FORUMLARI İSYANDA
Açıköğretim forumlarında yapılan yorumlarda en çok dikkat çeken olay kopya vurgusu. 4-5 Eylül tarihinde yapılan bütünleme sınavında kopya çeken bir kişi yüzünden sınavların iptal edileceği konuşuyor. Bunun yanı sıra rektörün değişmesinden dolayı sistemin değiştini ve bu yüzden de açıklanma tarihinin ertelendiği belirtiliyor. Mezun olma durumunda olan öğrenciler ise askerlik için diplomalarını almaları gerekiyor. Sınav sonuçları açıklanmadığı için diplomalarını alamayan öğrenciler askerlik şubesine başvuruda bulunamıyor.
ÖĞRENCİLER NE YAPACAĞINI BİLMİYOR!
Açıköğretim Üniversitesi öğrencileri günlerinin bilgisayar başında geçtiğini, sürekli sınavın açıklanacağı sayfayı yenilediklerini belirtiyorlar. Her geçen gün streslerinin arttığını belirten öğrenciler sınav sonuçlarının bir an önce açıklanmasını istiyorlar.

AÖF BÜROLARI SIKINTILI
AÖF bürolarına sınavın açıklanma tarihini sorduğumuzda ise, merkezin bir yanıt vermediğini bu yüzden öğrencilere net bir açıklanma tarihi belirtemediklerini söylüyorlar.

Facebook Twitthis Furl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum gönderebilmek için YORUMLAMA BİÇİMİ kısmından ANONİM seçip yorumunuzu gönderebilirsiniz.

Yorumunuz Onaylandıktan Sonra Yayınlanacaktır.

Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri