Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

18 Mart 2013 Pazartesi

Emel Erdemanar Kimdir Biyografi Googleda Ara

Survivor Emel olarak tanıyacağınız Emel Erdemanar, 17 Ocak 1988 yılında doğmuştur ve şuanda 25 yaşındadır. Adada birçok yarışmacı ile aynı yaştadır. Gönüllüler adasında yarışacak güzel yarışmacı Suudi Arabistan'da dünyaya gelmiş. Şuanda üniversitede öğrenim hayatını sürdürmekte olan Emel Erdemanar, 3 yıldır profesyonel mankenlik mesleği ile uğraşmaktadır. Modellik serüvenine 2010 yılında Türkiye'nin en güzel bayanının seçildiği "Miss Turkey" yarışması ile başladı. Bu dönemde birçok fotoğrafçı ve modacı ile tanışarak buralara kadar gelmiştir. Başarılı mankenin öne çıkmasını sağlayan olay ise 2012 yılında katıldığı Idol of Models yarışması oldu. Gençliğin şehri olan Eskişehir'de düzenlenen yarışmaya birkaç saat içinde karar verip katılarak birinci olmuştur. Yapılan röportajda ilk 3 içerisine girmeyi tahmin ettiğini fakat birinci olmayı beklemediğini dile getirdi.

Emel Erdemanar, öz güveninin çok yüksek olduğunu ve çok doğal birisi olduğunu söylüyor. Mankenliğin yanı sıra oyunculuk eğitimi almak istediğini de söyleyerek Survivor'dan sonra projelerde yer almayı planladığı çıkarımına varıyoruz. Seni tanımlayan 5 kelime nedir sorusuna ise; "Kibar, çalışkan, sporcu, dürüst ve inatçı" yanıtını veriyor. Bunun yanı sıra fiziğini korumak için hergün spor yaparken, yüzmeyi ve uzun koşular yapmayı tercih ediyor. En sevdiği renk ise Beyaz, çünkü kendi gibi doğal bir renk olduğuna inanıyor. Son olarak röportajı Twitter ve Facebook gibi sosyal medya sitelerini kullandığını dile getirerek noktalıyor.

Survivor Emel Fiziksel özelliklerine gelecek olursak, 25 yaşındaki Emel Erdemanar 1,76 cm boyunda ve 54 kilo. Bedeni 36, ayakkabı numarası ise 38 olan genç mankenin saç rengi Kahverengi gözleri ise Ela. Şimdiye kadar Bursa Osmanlı Defilesi, Ten by Deniz Akkaya Kreasyonu Defilesi ve Ten Mayo Defilesinde yer alırken Ajda Pekkan'ın Arada Sırada adlı şarkısının klibinde de rol almıştır. Son olarak Survivor Emel; "Biz daha güçlüyüz." sloganıyla takımına güvendiğini de tanıtımlarda belirtiyor.

Survivor Emel Erdemanar Resimleri ( Foto Galeri )

Facebook Twitthis Furl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum gönderebilmek için YORUMLAMA BİÇİMİ kısmından ANONİM seçip yorumunuzu gönderebilirsiniz.

Yorumunuz Onaylandıktan Sonra Yayınlanacaktır.

Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri