Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

24 Aralık 2012 Pazartesi

Hazal Kaya Tango Şov 2 Laf Edelim

Tv8 ekranlarında yayınlanan ' 2 Laf Edelim' adlı programın bugünkü konuklarından biri güzel oyuncu Hazal Kaya'ydı.

Kilo aldığı her halinden belli olan güzel oyuncu, sorulan soru üzerine "Son Yaz dizisi bitti. Dolayısıyla işsiz kaldım ve yemeye başladım. Yıllar sonra ilk defa yeme özgürlüğüne sahiptim. Bu özgürlüğü dibine kadar kullandım. Bu arada Behzat Ç 'den teklif geldi. Çok kilo aldım diye gitmemek çok ayıp bir şey. Almasaydın derler adama. O yüzden hemen geliyorum dedim. Fakat kostümcüyü arayıp eski elbiseyi giydirmeyin dedim. Ama devamlılığı olduğu için giymek zorunda kaldım." dedi. Güzel oyuncu daha sonrada tango şovuyla izleyenleri büyüledi. İşte Hazal Kaya'nın canlı yayındaki tango şovu..


Facebook Twitthis Furl

Pamela Anderson'dan Bodrum sürprizi


Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne 2002 yılının Temmuz ayında müzisyen sevgilisi 44 yaşındaki Kid Rock ile birlikte gelen Amerikalı film yıldızı 48 yaşındaki Pamela Anderson'un 2013 yazında Halikarnas Disko'da sahne alacağı öğrenildi.

2011 yılı turizm sezonuna dünyaca ünlü İngiliz modacı Jade Jagger'in yeni dizaynı ile giren ve 1977 yılından bu yana Bodrum'da hizmet veren Halikarnas Disko'nun yazın ağırlayacağı konuklar arasında dünyaca ünlü şarkıcı ve grupların bulunduğu belirtildi.

Atlantic Record'un sahibi Türk işadamı Ahmet Ertegün'ün davetlisi olarak ilk kez 2002 yılında Bodrum'a gelen Pamela Anderson ve Kid Rock'un Halikarnas Disko'nun işletmecisi Süleyman Demir ve Jade Jageer'in davetlisi olarak Temmuz ayının ortalarında Bodrum'a gelerek sahne alacakları kaydedildi. Bodrum'da yaptıkları tatil ile birlikte oldukları 4 yıl içerisinde fırtınalı bir aşk yaşayan ve üç yıl önce de Halikarnas Disko'da sahne alan Kid Rock’ın "Sayın Ahmet Ertegün'ün daveti ile geldiğimiz Bodrum'da Pamela ile geçirdiğimiz tatili asla unutamadık, ancak şimdi iyi iki arkadaşız. Bodrum'u çok seviyoruz. Sayın Süleyman Demir de bize çok yakın ilgi göstermişti. Bu nedenle hem bir sahne organizasyonu hem de kısa bir tatil için Bodrum'a gelmek bizi çok mutlu edecek" dediği öğrenildi.

Süleyman Demir de Bodrum'un eğlence turizminde haklı bir övgüye ve yere gelmeyi başardıklarını söyledi. Demir, "Bu çizgimizi yine dünyaca ünlü starlar, konuklar ve sanatçı grupları ile daha da üst seviyelere çıkarmak için geçtiğimiz yıl ciddi bir yatırım yaptık. Önümüzdeki yıl da yine ünlü konukları ağırlayıp atılımlarımızı sürdüreceğiz" dedi.

TATİL OLAYLI GEÇMİŞTİ

Bodrum tatilinde Kid Rock'la diskoya giden Anderson, saldırgan sevgilisine engel olamamıştı. Kid Rock, önce Pamela'ya ilgi gösteren gençlere tepki göstermiş, ardından da gazetecilere küfürler yağdırıp saldırmıştı. Üç yıl önce yine Demir'in davetlisi olarak Bodrum'a gelen Kid Rock bu kez gazetecilerle özür dileyip barışmıştı.

DHA


Facebook Twitthis Furl

Miranda Kerr Noel Pozu

Victoria's Secret'in gözde meleklerinden 28 yaşındaki Miranda Kerr, Noel için poz kesti


Son zamanlarda reklam kampanyalarında sıkça boy gösteren süper model Miranda Kerr, takipçileri için Noel'i erken kutladı. İngiliz basınından The Daily Mail sitesinde yer alan habere göre; sosyal paylaşım sitesinden paylaştığı fotoğrafta her zamanki gibi güzelliğini gözler önüne seren Kerr, hayranlarına Noel öncesi sürpriz yapmayı ihmal etmedi.

Hollywood'un yakışıklı aktörü Orlando Bloom ile evli olan 28 yaşındaki top model Miranda Kerr'in 1 yaşında Flynn adında bir oğlu var. Geçtiğimiz haftalarda The New York News gazetesinde yer lan haberde, top model Miranda Kerr'in ABD'li aktör Leonardo DiCaprio'yla yakınlaşması Hollywood çevrelerinde dedikoduya yol açmış ve tehlikeli yakınlaşma başlıklarıyla tüm yabancı basında yerini almıştı.
Orlando Bloom'un annesi çiftin boşanacakları iddialarını yalanladı ve ikilinin mutlu bir evlilikleri olduğunu öne sürmüştü.

Facebook Twitthis Furl

Hadise Formunu Böyle Koruyor

Şarkıcının, Instagram'da paylaştığı sportif üç fotoğrafını takipçileri çok beğendi. Bir takipçisininse "Az daha kilo ver de kemiklerini görelim iyice" sözleriyle eleştirdiği şarkıcı, fotoğraflarının altına "İdman. Bu akşam Antalya, yarın akşam Adana konserimizden önce spor yaparak yola çıkmak bana sabah sabah müthiş enerji veriyor desem" notunu düştü.





Facebook Twitthis Furl

23 Aralık 2012 Pazar

Maria Selena Miss Universe 2012

foto bikini Maria Selena Miss Universe 2012
maria selena foto hot bikini-1
maria selena foto hot bikini-2

Facebook Twitthis Furl

Deniz Tunca Resimleri ( Foto Galeri )

"Peri Tozu" ve "Kaybedenler Kulübü" filmlerindeki cesur rolleriyle adından söz ettiren Deniz Tunca, 2013 baharını setlerde geçireceğini söyledi.










Facebook Twitthis Furl

21 Aralık 2012 Cuma

Demet Akalın Türkan Video Klip İzle

Demet Akalın'ın, 'Türkan' şarkısına çektiği klip yayınlandı.

Demet Akalın'ın, kıyamet kopartan şarkısı 'Türkan'ın klibi ilk kez Uçankuş'ta yayınlandı ve yer yerinden oynadı.


Facebook Twitthis Furl

20 Aralık 2012 Perşembe

Ivana Sert düştü popo göründü

Show Tv ekranlarında yayınlanan Bugün Ne Giysem yarışmasının bugünkü bölümünde izleyicilere ufak bir sürpriz yapıldı. Programın kamera arkası görüntülerinden oluşan bir klip izleyicilerle paylaşıldı.

IVANA YERE KAPAKLANDI

Ivana Sert'ten Hakan Akkaya'ya, Özge Ulusoy'dan Çağla Şikel'e kadar tüm jüri üyelerinin yaptığı ufak hatalar, ekran başındakilere eğlenceli anlar yaşattı.

Hazırlanan klipte en komik sahne ise İvana Sert'in yere kapaklandığı an oldu.


Facebook Twitthis Furl

Mahir ile Feride dudak dudağa

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ile Bergüzar Korel'in paylaştığı 'Karadayı' dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Dizinin 24 Aralık'ta yayınlanacak olan bölümünde aşk rüzgarları esecek.

Son bir kaç bölümdür yakınlaşan Hakime Feride ve Mahir Kara ilk kez öpüşecek.


Facebook Twitthis Furl

19 Aralık 2012 Çarşamba

Aşk yeniden alevlendi

ABD'li televizyon yıldızı Joanna Krupa ve nişanlısı Romain Zago'nun ilişkisi yeniden alevlendi

Geçen ay kısa bir ayrılık yaşayan çift ilişkilerinin kurtarılmasından sonra Miami'de objektiflere sıcak pozlar verdi. Ayrılığın The Real Housewives of Miami adlı programın 33 yaşındaki yıldızının işlerinin yoğunluğu nedeniyle yaşandığı belirtildi. Beş yıldır beraber olan çiftin henüz evlenmemesi spekülasyonlara sebep olmuştu.




Facebook Twitthis Furl

Kate Upton eksi 35 derecede bikiniyle

Son dönemin en gözde modellerinden Kate Upton bir çok meslektaşının yapmaya cesaret edemeyeceği bir şeyi yaptı. 20 yaşındaki Upton, Antartika'ya gitti ve eksi 35 derecede bikinisiyle karlar üzerinde poz verdi. 

Upton'ın bembeyaz karlar üzerinde beyaz bikinisi ve kar çizmeleriyle verdiği pozlar Sport Illustrated'ın bir sonraki sayısının kapağında kullanılacak. Upton çekim aralarında da bir kürke sarınıp ısınmaya çalıştı.


Facebook Twitthis Furl

Aşka Gel - Cicişler Dekolte Frikik


Facebook Twitthis Furl

Aşka Gel - Cicişlerden oryantal şov

Mehmet Ali Erbil, TV8'deki yeni programı Aşka Gel ile hızlı bir dönüş yaptı..




Facebook Twitthis Furl

15 Aralık 2012 Cumartesi

Canlı yayında 'kaşar' gafı

Sema Çelebi Necati Şaşmaz'ın evliliği hakkında yorum yaparken öyle bir laf etti ki..

Sacit Aslan ve Pelin Çini'nin sunduğu 'Aramızda Kalsın' programına bugün Sema Çelebi katıldı. Programda sürpriz bir şekilde evlenen Polat Alemdar konuşuldu. Sema Çelebi, Nur Fettahoğlu ile gezen ancak başka bir kadınla evlenen Polat Alemdar için 'Evlenilecek kadınla eğlenilecek kadın farklı lafı doğrudur. Hala görücü usulü evliliği doğru buluyorum' dedi.



Sert çıkışları ve sivri diliyle tanınan Çelebi, sohbet esnasında öyle bir gaf yaptı ki, izleyenler şaşkına döndü.



'Gençler de o zaman toy... Böyle pek de kaşar değilmiş tabiki. Daha gözünü yeni açarken 16-17 yaşında hemen evleniyorlar...'



Programda Sema Çelebi Osmanlı Kıyam dizisinin kaldırılması için "Özcan Deniz nedir? 45 bin lira nasıl alır? Türkan Şoray artık eski kraliçe değil. Benim gustom İvana Sert'e bin basar" dedi.

Facebook Twitthis Furl

Bar Refaeli 'Noel anne' oldu soyundu

İsrailli top model Bar Refaeli çok konuşulacak Under.Me reklamlarına bir yenisini ekledi.

Under.Me için yine kameralar karşısına geçen dünyaca ünlü model Bar Rafaeli'nin kendi yarattığı iç çamaşırı markasını tanıtmak için çektiği reklam filmi izlenme rekorları kırdı.

İngiliz basınından The Sun sitesinde yer alan habere göre; Central Park, Times Meydanı, Aşağı Manhattan gibi semtlerde, yüzünde gülümsemeyle dolaşan Noel Baba kılığındaki Bar Rafaeli, daha sonra evine geliyor.

Eve girerken takma sakalını çıkartan Bar Rafaeli, içeriye elinde bir hediye paketi ile giriyor.

Paketi masaya koyduktan sonra önce Noel Baba şapkasını, sonra çizmelerini, ardında da pantolonunu çıkaran Bar Rafaeli, masa üstündeki hediye paketini açıyor.

İç çamaşırı sitesinin reklamı için çırılçıplak soyunarak küvete giren ünlü modelin yeni reklamı yine çok ses getirdi.

Facebook Twitthis Furl

Hayden Panettiere Esquire Kapak Oldu



Facebook Twitthis Furl

'Soğuk kaltak' yanlış anlaşıldı

Heroes dizisindeki rolüyle akıllara kazınan Hollywood yıldızı Hayden Panettiere, Amerikan Esquire’inin ocak sayısına kapak oldu.


Hayden Panettiere Resimleri (Amerikan Esquire)

23 yaşındaki oyuncu, şu sıralar sekizinci bölümü yayımlanan Nashville’de ünlü olmaya çalışan country şarkıcısı Juliette Barnes’i canlandıracak.

Bir röportajında oynayacağı yeni karakteri ‘soğuk bir kaltak’ olarak tanımlamıştı. Düzeltmeyi bu röportajda yaptı.

Karakteri öyle tanımlamak istemediğini ifade eden Panettiere, “Yanlış anlaşıldım, öyle bir şey demek istemedim” dedi. Geçen ay uzun süredir birlikte olduğu futbolcu Scotty McKnight ile ayrıldığını anlatan Panettiere bu konu ile ilgili de “Scotty ile hâlâ iyi arkadaşız” dedi.

Facebook Twitthis Furl

Aida Yespica Beni Böyle Çekin Dedi

BJK'li eski futbolcu Ferrari'nin sevgilisi olarak Türkiye'de tanınan model Aida Yespica İtalya'da paparazzilere dudak uçuklatan pozlar verdi. Gün boyu güneşin altında şekilden şekle giren Yespica, sevgilisini de ihmal etmemeye çalıştı.







Facebook Twitthis Furl

Sinem Kobal Dansöz Oldu

Boyut Film adına Murat Tokat'ın yapımcılığını üstlendiği, eğlenceli hikayesi ve güçlü kadrosuyla büyük ilgi gören "Romantik Komedi" filminin, izleyici karşısında verdiği başarılı sınavın ardından filmin ikinci versiyonu olan "Romantik Komedi 2", 14 Şubat 2013'te vizyona giriyor.




Facebook Twitthis Furl

Geçmişten Çerkes Giysiler Defilesi ve Yemeği



Ünlü Çerkes Kadınları özel bir gece için bir araya geldi.

Çerkes Kadınları Teavün Cemiyeti Derneği tarafından düzenlenen "Geçmişten Çerkes Giysiler Defilesi ve Yemeği" İstanbul Büyük Kulüp'te gerçekleşti.



Organizatör Banu Noyan'ın koreografisi ve Deniz Akkaya'nın sunumuyla gerçekleşen defilede geleneksel folklorik Çerkes giysileri ile bunlardan esinlenerek, tasarımcılar Elmas Eşsiz, Ayşe Eşsiz, Zeki Beştepe, Nejla Vatanandıran ve Tanju Babacan tarafından hazırlanan abiye ve günlük giysileri içeren kostümler bir defile ile sunuldu. Defilede çerkes ünlüleri Şirin Ediger Bayülgen, Ayşe Brav, Özlem Yıldız, Nazan Şoray, Şuayip Dağıstanlı, İpek Özkök, Sinan Albayrak, Burç Kümbetlioğlu ve Fügen Özalp ilk kez mankenlik heyecanı yaşadı.

Deniz Akkaya ve Şirin Ediger Bayülgen, çerkez kadınları, çerkez gelenekleri ile ilgili bakın neler söyledi..

Facebook Twitthis Furl

Serdar Ortaç sözlendi


Eğlence kulüplerinde kızlarla verdiği görüntülerle hafızalara kazınan Serdar Ortaç, evliliğe çok yaklaştı.

Bir dönemin hızlı çapkını Serdar Ortaç, evlilik yolunda ilk adımı attı.

Hürriyet'ten İbrahim Şahin'in haberine göre önceki akşam geçen yazdan beri birlikte olduğu olduğu Litvanyalı Chloe ile Ulus Sunset'te yemek yiyen Ortaç, çıkışta söz yüzüğünü gösteren Chloe'ye engel olmaya çalıştığı ve yüz ifadesinden durumdan çok memnun olmadığı gözlendi. Daha sonra da müjdeyi verdi: "Birkaç gün önce, aile arasında sözlendik. Bu kez evliliğe çok yakınım."


Facebook Twitthis Furl
Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri