Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

30 Nisan 2012 Pazartesi

Ece Gürsel'in dekoltesi Twitter'i salladı

Ece Gürsel'in giydiği dekolte kıyafet olay oldu.

Müzik dünyasının en iyilerinin belirlendiği Kral Müzik Ödüllerine Ece Gürsel'in kostümü damga vurdu.

Geceye derin sırt dekoltesi ile katılan manken ve şarkıcı Ece Gürsel, medyanın odağı haline gelirken, ünlü mankenin giydiği sırt dekolteli kıyafet Twitter'i salladı.

Twitter kullanıcıları Ece Gürsel'in giydiği sırt dekolteli kıyafetin fotoğraflarını paylaşırken 'Giyinmeyi unutmuş ' demeyi de ihmal etmediler.




Facebook Twitthis Furl

Kenan Doğulu - Bal Gibi Dinle 2012


Facebook Twitthis Furl

Hadise 'Kumluca Domates Güzeli' seçildi


Antalya Kumluca Belediyesi'nin düzenlediği 13. Tarım ve Seracılık Festivali'nde sahneye çıkan Hadise, 35 bin hayranını coşturdu.

Mini şortlu Hadise, şarkıları kadar dans şovuyla da beğeni topladı.

Kalabalık seyirci karşısında çok etkilendiğini söyleyen Hadise, 'Kumluca Domates Güzeli' seçildi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, domateslerden oluşan ödülü şarkıcının boynuna taktı.

HADİSE RESİMLERİ ( FOTO GALERİ ) ( TIKLA )


Facebook Twitthis Furl

Ece Vahapoğlu Twitter'da bikinili resimlerini paylaştı


Ece Vahapoğlu Dubai'de bikinisiyle çektirdiği fotoğraflarını da Twitter'dan paylaştı.

Dünya Seyahat Ödülleri (World Travel Awards) Ortadoğu Galasi'ni sunmak uzere Dubai'ye giden sunucu yazar Ece Vahapoğlu bulduğu ilk fırsatta denize girdi.

Bikinisiyle çektirdiği fotoğraflarını da Twitter'dan paylaştı. Mavi bikinili fotoğrafıyla formunu gözler önüne seren Ece Vahapoğlu; "Yaz sezonunun ilk mayolu fotosu :) Herkese spor ve saglikli beslenmeyi öneriyorum! Dubai'den sevgiler" diye yazdı.

Facebook Twitthis Furl

Pınar Altuğ Kocam yanımda sorun olmaz


Mehmet Aslan'ın yeni yaşını kutladığı partiye Pınar Altuğ damga vurdu.

Doğum günü partisine Deniz Akkaya, Pınar Altuğ - Yağmur Atacan, Saba Tümer, Ebru Akel, Kenan Ece, Emre Karayel gibi ünlü isimler katıldı.

Gecenin en sonunda hediyesiyle gelen Saba Tümer partiden Mehmet Aslan'la ayrıldı. Parti sonrası bansın mensuplarını yanıtlayan Aslan "Ben böyle şeyleri çok becerebilen yada kutlama yapan biri değilim ama 29 Nisan 29 yaş olduğu için kutlama yaptım" dedi. Saba Tümer için ise 'Her şeyin mimarı o, o olmadan olmaz. Her şeyin sebebi o şahdamarım benim. Mevlevi bir aşkımız var" dedi. Saba Tümer ise "Çok hoş bir geceydi. Biz canlı yayında evlendik. O kocam biliyorsunuz" diyerek kahkaha attı.

Kocam yanımda kıyafetimde sorun olmaz
Geceye Hatice Aslan olmadan katılan Kenan Ece hediye olarak Moon adlı filmi Aslan'a verdiğini söyledi. Partiye mini şortuyla katılan Pınar Altuğ, "Kocam yanımda kıyafetimde, sorun yok. Ne giyeceğime karışmaz" yanıtı verdi.




Facebook Twitthis Furl

Survivor Birleşme Partisi Luda Cris

Acun Ilıcalı, Survivor Gönüllüler ile Ünlüler Adası'nın birleşme partisine dünyaca ünlü bir yıldızı davet etti.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı Survivor'da önümüzdeki hafta Gönüllüler ile Ünlüler Adası birleşiyor.

Bunun için yapılacak olan Birleşme Partisi'ne dünyaca ünlü rap şarkıcısı Luda Cris katılacak.

Acun Ilıcalı dünyaca ünlü yıldızın teklifini kabul ettiğini açıkladı.

Luda Cris de bu gece yapılan Survivor Gönüllüler-Ünlüler programına katılarak, "Dostum Acun beni partiye davet etti. Komşuları uyutmayacağız ve harika vakit geçireceğiz" dedi.






video

Facebook Twitthis Furl

29 Nisan 2012 Pazar

Jennifer Nicole derin sırt dekoltesi Foto Galeri

Egzersiz gurusu Jennifer Nicole Lee sırt dekolteli elbisesiyle alışverişe çıkınca dudak uçuklattı. Derin sırt dekolteli elbisesinden dövmeleri ile de dikkat çeken Lee, cesaretini bir kez daha göstermiş oldu.






Facebook Twitthis Furl

Adrienne Bailon ilgi çeken mayosu

Adrienne Bailon Yine çok seksi görünüyor!

Giydiği seksi kıyafetlerle her zaman ilgi çeken Kim Kardashian'ın kardeşi Rob Kardashian'ın eski sevgilisi olan Adrienne Bailon bu kez ilginç bir mayo ile karşımıza çıktı.






Facebook Twitthis Furl

Azer Bülbül'ün ölüm nedeni belli oldu

Otel odasında hayatını kaybeden sanatçı Azer Bülbül'ün kesin ölüm nedeni belli oldu.

Antalya'da 6 Ocak gecesi otel odasında ölü bulunan arabesk-fantezi sanatçısı Azer Bülbül'ün kalp krizinden öldüğü kesinleşti.

Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemede, sanatçının kan ve idrar örneklerinde uyuşturucu ve alkole rastlanmazken, ölmeden önce depresyon ilacı ve Viagra kullandığı, ancak bu ilaçların kalp krizini tetikleyecek dozda olmadığı saptandı.

Bülbül'ün kalbinin harap durumda olduğunu belirten Adli Tıp uzmanları, "Kalbini çok ihmal etmiş. Damarları tıkanmış ve kalpte aşırı büyüme olmuş. Kendisi 43 yaşında olmasına rağmen kalbi 70 yaşındaki bir insanda görülebilecek bozukluğa sahipti" dediler.

Facebook Twitthis Furl

Hatice Sultan'dan çok cesur pozlar

Muhteşem Yüzyıl'ın Hatice Sultan'ı Selma Ergeç, Elele dergisi için poz verdi.

Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı güzel ama mutsuz Hatice Sultan rolü ile adından söz ettiren Selma Ergeç, bu kez de Elele dergisi için verdiği pozlarla adından söz ettirecek.

Elele dergisinin mayıs sayısına konuşan güzel oyuncu, birbirinden cesur pozlar da verdi.




Facebook Twitthis Furl

Monika Pietrasinska Lupo Bikini Modelleri 2012

Monika Pietrasinska nefes kesti , Güzel model bikinili pozlar verdi!

Monika Pietrasinska Lupo'nun tanıtımı için seksi pozlar verdi.


23 yaşındaki seksi model Monika Pietrasinska Lupo markasının tanıtımı için bikinili pozlar verdi. Yazın bikini modellerini tanıtan güzel modelin seksi halleri dikkat çekti.

 



 


Facebook Twitthis Furl

28 Nisan 2012 Cumartesi

Ebru Polat Alev Alev


Okan Bayülgen Ebru Polat'nın dekolteli kıyafetiyle sık sık dalga geçti.

Çeşitli televizyon programlarından seçilen ilginç görüntülerin "medya arkası" bölümünde ekrana getiren Bayülgen ünlülerle dalga geçmeyi yine ihmal etmedi. Ebru Polat'ı Erman Toroğlu'na benzeten Bayülgen programına konuk olaral katılan seksi şarkıcı için; "Usta bir futbol yorumcusu fakat alev alev yanıyor" dedi.




Facebook Twitthis Furl

Güney Koreli Oh In Hye Resimleri

Güney Asya'nın en prestijli film festivallerinden 16. Pusan Uluslararası Film Festivali'ne Oh In Hye isimli Güney Koreli oyuncunun kıyafeti damgasını vurdu. 


Facebook Twitthis Furl

Mavi - Adriana Lima - çok mu çok renkliyiz

Adriana Lima - Mavi Reklam Filmi


Facebook Twitthis Furl

Batik İlkbahar Yaz Online Katalog 2012

Batik İlkbahar Yaz Online Katalog 2012, Batik 2012 Koleksiyonları


Facebook Twitthis Furl

27 Nisan 2012 Cuma

Marks & Spencer'dan 50 TL Hediye Çeki

Marks & Spencer Anneler Gününe Özel 50 TL Hediye Çeki!



Facebook Twitthis Furl

Colins Shop & Win kazandırıyor

50 TL ve katlarında alışveriş yap, bu hediylerden birini kazanma şansını yakala!


Facebook Twitthis Furl

Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran'ın boşanma talebi

Boşanma davası açan Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran, Bakırköy 2. Aile Mahkemesi'nde tel celsede boşandı. İki taraf da birbirinden herhangi bir talepte bulunmadı!

Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran'ın boşanma talepleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Çift, Bakırköy 2. Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açmıştı.

Özyılmazel ve Taran'ın boşanma davası sabah saatlerinde Bakırköy 2. Aile Mahkemesi'nde görüldü ve ikili tek celsede boşandı. İddiaya göre, iki taraf da birbirinden herhangi bir talepte bulunmadı.

Özyılmazel Twitter sayfasında, ayrılığın ardından "Hayırlısı olsun inşallah" dedi. Özyılmazel, kendisi için "Yeni hayatında mutluluklar dilerim. Kalbinle yaşadın" mesajlarına "Teşekkür ederim" yanıtını verdi.

ÖZYILMAZEL VE TARAN DAVAYA KATILMADI
Ayşe Özyılmazel'in avukatı Hasan Demirel, "Magazin basınındaki arkadaşlar haklı olarak bizi arıyorlar. Karışıklıklara mahal vermemek adına söyleyeceğim tek şey Ayşe Hanım davayı açtı. Dava bugün görüldü. Neticelendi ve taraflar boşandılar. İki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum. Taraflar davaya katılmadılar. Söyleceklerim bundan ibaret" şeklinde bir açıklama yaptı.

Facebook Twitthis Furl

Hadise İzmir Gaziemir Konseri 2012

İnsanlar, festival alanına sığmadı

İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde bu yıl 15'incisi düzenlenen Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında konser veren Hadise, performansıyla sevenlerinin kalbini bir kez daha fethetti.

Dans grubuyla birlikte sahnede fırtına estiren ünlü şarkıcının seslendirdiği hareketli şarkılara, İzmir'in dört yanından ve çevre ilçelerden gelen 30 bin kişi eşlik etti. Festival alanına sığmayan insan seline övgüler yağdıran Hadise, "İlk kez Gaziemir'de konser veriyorum. Ne de olsa burası İzmir. Müthiş bir enerjiniz var" diye seslendi.





Facebook Twitthis Furl

25 Nisan 2012 Çarşamba

Hadise mini giymeyi seviyor

Esenyurt Belediyesi'nin açılış töreninde sahneye çıkan Hadise, hayli kısa olan elbisesiyle göz doldurdu.

Ünlü şarkıcı Hadise, mininin dozunu kaçırdı. Esenyurt Belediyesi'nin etkinliği için sahneye çıkan Hadise, seksi elbisesiyle göz doldurdu.

Mini giymeyi sevdiğini söyleyen seksi şarkıcı, "Yakışmasa giymem" dedi.





Facebook Twitthis Furl
Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri