Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

27 Nisan 2012 Cuma

Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran'ın boşanma talebi Googleda Ara

Boşanma davası açan Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran, Bakırköy 2. Aile Mahkemesi'nde tel celsede boşandı. İki taraf da birbirinden herhangi bir talepte bulunmadı!

Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran'ın boşanma talepleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Çift, Bakırköy 2. Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açmıştı.

Özyılmazel ve Taran'ın boşanma davası sabah saatlerinde Bakırköy 2. Aile Mahkemesi'nde görüldü ve ikili tek celsede boşandı. İddiaya göre, iki taraf da birbirinden herhangi bir talepte bulunmadı.

Özyılmazel Twitter sayfasında, ayrılığın ardından "Hayırlısı olsun inşallah" dedi. Özyılmazel, kendisi için "Yeni hayatında mutluluklar dilerim. Kalbinle yaşadın" mesajlarına "Teşekkür ederim" yanıtını verdi.

ÖZYILMAZEL VE TARAN DAVAYA KATILMADI
Ayşe Özyılmazel'in avukatı Hasan Demirel, "Magazin basınındaki arkadaşlar haklı olarak bizi arıyorlar. Karışıklıklara mahal vermemek adına söyleyeceğim tek şey Ayşe Hanım davayı açtı. Dava bugün görüldü. Neticelendi ve taraflar boşandılar. İki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum. Taraflar davaya katılmadılar. Söyleceklerim bundan ibaret" şeklinde bir açıklama yaptı.

Facebook Twitthis Furl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum gönderebilmek için YORUMLAMA BİÇİMİ kısmından ANONİM seçip yorumunuzu gönderebilirsiniz.

Yorumunuz Onaylandıktan Sonra Yayınlanacaktır.

Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri