Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

15 Ekim 2012 Pazartesi

Doutzen Kroes İstanbul'u havadan gezdi Googleda Ara

Sensation White İstanbul etkinliği çerçevesinde ülkemize gelen dünyaca ünlü Victoria Secret meleği Doutzen Kroes ve Dj eşi Sunnery James, One Colony Kurucu Ortağı Ekim Alptekin’in ev sahipliğinde İstanbul’u helikopter turu ile gezdi..

Tam bir İstanbul aşığı olan Doutzen Kroes helikopter ile gezerken gökyüzünden bir fotoğraf çekip Twitter'daki takipçilerine " İstanbul her açıdan güzel"diyerek övgü dolu sözlerden bahsetti. Özellikle görmek istediği Galata Kulesi ve Kız Kulesini görünce çok mutlu olan Doutzen Kroes boğazada hayran kaldığı öğrenildi. Helikopter'e binerken eşiyle samimi pozlar veren Doutzen Kroes gezi için çok heyecanlı olduğunu söyledi.

SEnsation'ı organize eden EA Havacılığın sahibi Ekim Alptekin'e gezi için teşekkür eden Doutzen Kroes daha sonrada özellikle tekne ile boğaza gitmek istediğini söyledi. Önceki gün Sensation White Party'de çok eğlendiğini ve bir çok kez White Party'e katıldığını İstanbul'u da gayet başarılı bulduğunu söyledi. Romantik aşıklar daha sonra Ulus 29'da başbaşa yemek yedikten sonra konakladıkları W Otel gittiler. Bugün Saba Tümer'in programına konuk olacak Doutzen Kroes akşam eşi ile birlikte İstanbul'dan ayrılacaklar. Doutzen Kroes son olarak özellikle bir daha İstanbul'a geleceğini ve uzun bir tatil yapacağını söyledi.






Facebook Twitthis Furl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum gönderebilmek için YORUMLAMA BİÇİMİ kısmından ANONİM seçip yorumunuzu gönderebilirsiniz.

Yorumunuz Onaylandıktan Sonra Yayınlanacaktır.

Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri