Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

21 Eylül 2012 Cuma

Shia LaBeouf Filmde gerçekten sevişecek Googleda Ara


Yönetmen Lars von Trier'in tüm dünyada izlenebilmesi için 'hardcore' ve 'softcore' olmak üzere iki versiyonda çekeceği yeni filmi 'The Nymphomaniac' oyuncu kadrosu tamamlandı. Aktör Shia LaBeouf'un filmde gerçekten sevişeceği partneri de belli oldu.

The Idiots', 'AntiChrist' ve 'Melancholia' gibi 'aykırı' filmlerini yaratıcısı Danimarkalı yönetmen Lars von Trier’in yeni filmi 'The Nymphomaniac'in oyuncu kadrosu Almanya'da bir araya gelip objektiflere poz verdiler.

Bir kadının doğumundan 50 yaşına dek uzanan yaşam sürecindeki cinsel yaşamını konu edinecek olan film; tüm dünyada izlenebilmesi için 'hardcore' ve 'softcore' olarak iki versiyonda çekilecek. Kesinleşen isimler arasında Shia LaBeouf , Charlotte Gainsbourg ve Stellan Skarsgård'ın yanı sıra model Mia Goth ve Stacy Martin kadroya dahil oldu.

KİMİNLE SEVİŞECEĞİ BELLİ OLDU
Geçtiğimiz aylarad filmin başrol oyuncularından Shia LaBeouf ise filmdeki seks sahnelerinde rol arkadaşıyla gerçekten sevişeceklerini açıkladı. Verdiği demeçte “Filmde gerçekten sevişeceğiz. Yayınlanması yasak olan kısımlar buzlanacak, onun dışındakiler filmde yer alacak. Agresif bir film olacak.” sözlerini söyleyen LaBeouf'ün tamamlanan oyuncu kadrosuyla da partenri belli oldu. İngiliz model Stacy Martin'in ilk oyunculuk deneyimi olacak.

(Hürriyet)

Facebook Twitthis Furl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum gönderebilmek için YORUMLAMA BİÇİMİ kısmından ANONİM seçip yorumunuzu gönderebilirsiniz.

Yorumunuz Onaylandıktan Sonra Yayınlanacaktır.

Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri