Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

29 Aralık 2011 Perşembe

Kuzey ani bir hareketle Zeynep'i öptü Googleda Ara


Sevilen dizi 'Kuzey Güney'de bu sahne çok konuşuldu...

Kanal D'nin, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel'in paylaştıkları, Çarşamba akşamları büyük bir ilgiyle izlenen dizisi "Kuzey Güney"in, dün akşam (28 Aralık Çarşamba) ekrana gelen bölümüne, Kuzey'in, Zeynep'i (Merve Boluğur) tutkuyla öptüğü sahne damgasını vurdu. Kuzey'in evli olduğunu bilmeden ona hislerini açıklayan, fakat durumu öğrenince de büyük mahçubiyet duyan Zeynep, bu durumu kendisinden bilerek sakladığını düşündüğü Kuzey'e büyük bir öfke içindeydi.

Bu olayın ardından bir süre biraraya gelmeyen Kuzey ile Zeynep, Güney'in yeni ürünün tanıtımını yapmak için düzenlediği davette, günler sonra ilk kez bir araya geldiler. Kuzey'e hala kızgın olan Zeynep, onu kendisine yalan söylemekle suçladı. Zeynep'e, kendisi için sarf ettiği duygu dolu sözlerin çok değerli olduğunu ve asla yalancı biri olmadığını ifade etmeye çalışan Kuzey, onu ikna edemediğini düşündüğünde, ani bir hareketle Zeynep'i öptü. Bu ana Cemre ve Simay da tanık oldu.

Onların ve Zeynep'in, Kuzey'in bu tutku dolu öpücüğüne nasıl bir tepki vereceklerinin cevabı ise, dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümüne kaldı.

Facebook Twitthis Furl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum gönderebilmek için YORUMLAMA BİÇİMİ kısmından ANONİM seçip yorumunuzu gönderebilirsiniz.

Yorumunuz Onaylandıktan Sonra Yayınlanacaktır.

Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri