Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

7 Ekim 2011 Cuma

Başbakan Erdoğan'ın annesi vefat etti Googleda Ara

Başbakan Erdoğan'ın acı günü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan vefat etti.

Kadıköy'deki Medipol Hastanesi'nde bir süredir tedavi altında bulunan 88 yaşındaki Tenzile Erdoğan, bu sabah 09.15'te hayatını kaybetti.

Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan, 30 Eylül'de saat 18.00 civarında karın ağrısı ve yüksek ateş şikayetleriyle hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan klinik radyolojik ve laboratuvar tetkikler sonucunda Tenzile Erdoğan'a akut kolesistit tanısı konulmuş, gerekli ameliyat hazırlıklarını takiben, 1 Ekim saat 11.00'de hastane hekimlerinden Prof. Dr. Hasan Taşçı başkanlığındaki ekip tarafından kolesistektomi (safra kesesinin alınması) operasyonu gerçekleştirilmişti.

 Erdoğan'ın yarınki Bursa programını iptal ettiği bildirildi.

CENAZE TÖRENİ YARIN

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan, yarın Fatih Camisi'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

TAZİYE VE CENAZE NAMAZI İÇİN HALK UÇAKLARA AKIN ETTİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'a taziyelerde bulunmak ve İstanbul'da yapılacak olan cenaze namazına katılmak için çeşitli illerde yaşayanlar, İstanbul'a gelebilmek için şimdiden havayolu şirketlerine yöneldi.

İstanbul dışından taziye ve cenaze namazı için Tenzile Erdoğan'ın vefat haberinden sonra başta THY olmak üzere diğer havayolu şirketlerinin uçak seferlerine vatandaşlar rezervasyon yaptırmaya başladılar.

Tenzile Erdoğan'ın cenaze namazına katılmak için uçaklarla çok sayıda kişinin İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Yine İstanbul'a tarifeli sefer sayısı yetersiz olan illerden de cenaze törenine katılmak için partililerin uçak kiralama yoluna gideceği öğrenildi.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan, yarın Fatih Camisi'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

TAZİYE İÇİN ÇOK SAYIDA KİŞİ HASTANEDE
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefat ettiği hastaneye taziye ziyareti için çok sayıda kişi geliyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, İstanbul Müftüsü Mustafa Çağrıcı, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, İTÜ rektörü Prof.Dr. Muhammed Şahin, spor yorumcusu Rıdvan Dilmen ve işadamı Ali Ağaoğlu'nun hastaneye geldiği görüldü.

TAZİYELERİ BAŞBAKAN VE AİLESİ KABUL EDİYOR

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Tenzile Erdoğan'ın (88) cenazesi, helallik için oğlu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar Kısıklı'daki evine getirildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da şu sıralarda Kısıklı'daki evinde taziyeleri kabul ediyor.

Cenazenin de getirilmesinin ardından Erdoğan Ailesi'nin evinin bulunduğu sokakta büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Basın mensupları, yoğunluğun yaşandığı sokağa alınmıyor.

CUMHURBAŞKANI CENAZEYE KATILACAK
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Erdoğan'a acı kaybından dolayı başsağlığı diledi ve yarın yapılacak cenazeye katılacağını söyledi.

KULAKSIZ MEZARLIĞINDA HUMMALI BİR ÇALIŞMA VAR
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın (83) vefat haberinin ardından, Başbakan'ın babası Hacı Ahmet Erdoğan'ın kabrinin de bulunduğu Beyoğlu Kulaksız Mezarlığı'nda hummalı bir temizlik çalışması başlatıldı. Hacı Ahmet Erdoğan'ın kabrinin hemen yanında boş bir kabir bulunması ve Tenzile Erdoğan'ın naaşının burada toprağa verilebilecek olması ihtimali nedeniyle temizlik görevlileri sabah saatlerinde Kulaksız Mezarlığı'na geldi. İşçiler, mezarlık içinde ve çevresinde titiz bir çalışma başlattı.

KILIÇDAROĞLU'DAN TAZİYE TELEFONU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı arayarak annesinin vefatı nedeniyle taziye dileklerini iletti.

HATAY PROGRAMI DA İPTAL
Başbakan Erdoğan, pazar günü gerçekleştireceği Hatay gezisini de annesinin vefatı nedeniyle iptal etti. Başbakan, Hatay'da Suriye'den gelen sığınmacıların konakladığı kampı ziyaret edecekti. 

AHMET TÜRK'TEN TAZİYE TELEFONU
Mardin bağımsız milletvekili ve DTK Eş Başkanı Ahmet Türk, Başbakan Erdoğan'ı telefonla arayarak annesinin vefatından ötürü başsağlığı diledi. Türk, Başbakan Erdoğan'a, "Annenizin vefatı bizi çok üzdü. Allah sabır versin, başka acılar vermesin" dileğinde bulundu. Başbakan Erdoğan ise Türk'e başsağlı dileklerinden ötürü teşekkür etti.

DEMİRTAŞ BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİ
BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatından dolayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine baş sağlığı diledi.

BDP'den yapılan yazılı açıklamada, Demirtaş'ın, Tenzile Erdoğan'ın vefatından dolayı AK Parti Genel Merkezi'ne başsağlığı mesajı gönderdiği belirtildi.

Demirtaş, mesajında şunları kaydetti:

''Saygıdeğer annenizin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Acınızı ve üzüntünüzü kalbi duygularımızla paylaştığımızı bildirir, merhuma Allah'tan rahmet size ve ailenize başsağlığı dileriz.''

HASTANEDEN AÇIKLAMA
Özel Medipol Hastenesi yaptığı açıklamada Tenzile Erdoğan'ın, ani gelişen dolaşım bozukluğu sonucu vefat ettiğini belirtti.

Facebook Twitthis Furl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum gönderebilmek için YORUMLAMA BİÇİMİ kısmından ANONİM seçip yorumunuzu gönderebilirsiniz.

Yorumunuz Onaylandıktan Sonra Yayınlanacaktır.

Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri