Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

30 Haziran 2011 Perşembe

Ayşe Özyılmazel Ali Taran Evleniyor Googleda Ara

Önceki hafta 21 yıllık eşi Selma Taran’dan boşanan ünlü reklamcı Ali Taran, şarkıcı gazeteci Ayşe Özyılmazel’le evleniyor..

Reklamcı Ali Taran (59), şarkıcı-gazeteci Ayşe Özyılmazel’le (32) yarın Bodrum’da evleniyor. HABERTÜRK, çifti dün nikâhın kıyılacağı villada gelinin babası Neco ile görüntüledi.

59 yaşındaki Ali Taran ve 32 yaşındaki Ayşe Özyılmazel’den yıldırım nikâh! 21 yıllık eşi Selma Hanım’dan önceki hafta boşanan ünlü reklamcı Ali Taran, cuma günü şarkıcı ve köşe yazarı Ayşe Özyılmazel’le Bodrum’da evleniyor. En son, evliliği çok sevdiğini belirtip “Her an evlenebilirim” açıklaması yapan Ali Taran, Bodrum Belediyesi’nde gizli yürüttüğü nikâh işlemlerini tamamladı. Ailelerini ve çok yakın dostlarını gizlilik içinde davet eden ikilinin aşkının da çok yeni olduğu ve bir anda evlenmeye karar verdikleri ortaya çıktı. 21 yıllık eşi Selma Hanım’dan ayrılan ünlü reklamcı Ali Taran’ın ismi son günlerde Hülya Avşar’la aşk dedikodularına karışmıştı. Ali Taran’ın kanser tedavisi gören eski eşi Selma Hanım’la imzaladığı sözleşmeyle tazminat karşılığında konuşma yasağı koydurduğu iddia edilmişti. Kendisinden 27 yaş büyük Ali Taran’la evlenecek Özyılmazel’in şarkıcı babası Neco, annesinden boşanıp kendinden 25 yaş küçük İdil Hanım ile evlenmişti. Ayşe Özyılmazel, Murat Dalkılıç ve Okan Bayülgen’den önce de kendisinden 23 yaş büyük gazeteci Haşmet Babaoğlu ile beraberlik yaşamıştı.


‘SÜPER HIZLI GELİŞTİ’
Kenan Doğulu’nun “Süper hızlı gelişti her şey! Bir anda döndü şansımız” sözlerine sahip Şans Meleğim adlı şarkısını Twitter’dan paylaşan Ayşe Özyılmazel, “Bu aralar en sevdiğim şarkı” diye not düştü. Ayşe Özyılmazel dün ayrıca cuma günkü nikâhı kastederek Twitter’dan ‘son iki’ yazdı.

Sabah gazetesi yazarı olan Ayşe Özyılmazel Sabah gazetesine özel olarak evlilik kararıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Daha öncesi yok. Hiç yok. Ali'yle tanıştık. 25 Mayıs 2011, İstanbul... Görüşmeler, konuşmalar, özlemeler, kavuşmalar... Allah biliyor ne bir plan, ne bir program. Sadece gerçekler, hayaller, dualar... Koskoca bir 20 gün yaşadık, doğduk. 1 Temmuz 2011, Bodrum... Saat 19.30. Evleniyoruz. Yanımızda vazgeçilmezlerimiz.."

Facebook Twitthis Furl

1 yorum:

pınar dedi ki...

çok yakışıyorlar mutluluklar

Yorum Gönder

Yorum gönderebilmek için YORUMLAMA BİÇİMİ kısmından ANONİM seçip yorumunuzu gönderebilirsiniz.

Yorumunuz Onaylandıktan Sonra Yayınlanacaktır.

Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri