Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

1 Mart 2011 Salı

Meyra Aşklayalım Albümü 2011 Googleda Ara

Meyra'nın beklenen albümü 'Aşklayalım' 7 Mart'ta tüm müzik marketlerde...

Yorumculuğu, çok yönlü sesi ve düzgün çizgisiyle yıllardır kendine geniş ve sadık bir hayran kitlesi yaratan Türk pop müziğinin başarılı ismi Meyra, yeni albümü "Aşklayalım" ile 7 Mart' ta müzikseverlerle buluşuyor.

Meyra Aşklayalım Klip 2011 ( VİDEO İZLE )

"Aşklayalım" albümünde toplam 10 şarkı yer alıyor. DMC müzik'ten çıkacak olan "Aşklayalım" albümü için Meyra, 8 aydır stüdyo çalışmalarındaydı. Albümün çıkış şarkısı olan "Aşklayalım" 'ın klibi müzik kanallarında ve radyolarda yayınlanmaya başladı. Şarkı çıktığı andan itibaren büyük ilgi görüyor..

"Aşklayalım" ın sözü ve müziği Şehrazat'a ait. Düzenlemesi ise Mustafa CECELİ çalışması.. Ayrıca "Aşklayalım" ın remix versiyonunu ünlü Dj Burak YETER; Slow versiyonunu ise Volga TAMÖZ yaptı.

"Konuşma" nın sözü ve müziği Sinan AKÇIL'a ait. Düzenlemesi Sinan AKÇIL ve Tolga KILIÇ ortak çalışması olan 'Konuşma'nın sürprizi ise Sinan AKÇIL'ın Meyra'ya eşlik etmesi..

'Fotokopi'nin sözü Deniz ERTEN'e ait. Müziği ve düzenlemesi Volga TAMÖZ'e ait..

'Kalbim Bir Pusula'nın sözü Sezen Cumhur ÖNAL'a, düzenlemesi ise Levent DEMİRBAŞ ait.

Bu albümde Meyra'nın hit olmuş şarkıları 'Karar Bize Ait' , 'Ağladın Ya' , 'Beni Sensiz Düşünme' ve Ünlü Yunanlı tenor Mario Frangoulis ile birlikte seslendirdikleri 'Vincero Perdero' yerini aldı.

Meyra' nın albüm fotoğraflarını ve çıkış şarkısı "Aşklayalım" ın klibini çeken Burak ERTAŞ aynı zamanda stil danışmanlığını da üstlendi..

Facebook Twitthis Furl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum gönderebilmek için YORUMLAMA BİÇİMİ kısmından ANONİM seçip yorumunuzu gönderebilirsiniz.

Yorumunuz Onaylandıktan Sonra Yayınlanacaktır.

Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri