Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

13 Mart 2011 Pazar

İbrahim tatlıses başından vuruldu Googleda Ara

Şarkıcı İbrahim Tatlıses Maslak’ta uğradığı silahlı saldırı sonrası başından vuruldu.

Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses, Beyaz TV’de yayınlanan “İbo Show” programının çekimlerine katıldıktan sonra asistanı Buket Çakıcı ile 00.15 sıralarında İstanbul Maslak’taki Nurol Plaza’dan çıktı. Tatlıses, aracına yöneldiği sırada siyah bir otomobilde bulunan beş kişinin silahlı saldırısına uğradı. İlk müdehalesinin ardından yoğun bakıma kaldırılan şarkıcı, tekrar ameliyata alındı.



Uzun namlulu silahlarla başının sağ tarafından vurularak ağır yaralanan Tatlıses, önce Özel Levent Hastanesi’ne kaldırıldı. Tatlıses, buradan da Maslak Acıbadem Hastanesi’ne sevk edildi. Tatlıses, Maslak Acıbadem Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesine alındı. Sanatçının durumuna ilişkin bilgi veren eski hayat arkadaşı Derya Tuna, Tatlıses’in şuurunun açık olduğunu söyledi.

Asistanı Çakıcı’nın saldırıda sol köprücük kemiğine isabet eden kurşunla yaralanarak, aynı hastaneye kaldırıldığı ve yoğun bakıma alındığı bildirildi. Saldırıda kurşunun sanatçının kafatasını delmediği ancak merminin yarattığı basınç nedeniyle Tatlıses’in kafatasının çatladığı belirtildi.


PKK şüphesi

112 ambulansıyla sevk işlemi esnasında Tatlıses’in korumaları basın mensuplarına saldırdı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri ise kanalizasyonları bile arayarak çok sayıda boş kovan buldu. Uzun namlulu silahın ise Kalaşnikof olduğu tahmin ediliyor. Saldırıda uzun namlulu silah kullanılması, olayın arkasında bölücü terör örgütü PKK’nın bulunduğu şüphelerini doğurdu. Bu arada polisin yaptığı araştırmalar, MOBESE, plazanın ve bölgedeki işyerlerinin kameralarının kayıtlarının incelenmesi sonucu saldırganların eşkallerini ve araçlarının plakasını belirleyerek yakalamak için opearasyonlara başladığı bildirildi.

Facebook Twitthis Furl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum gönderebilmek için YORUMLAMA BİÇİMİ kısmından ANONİM seçip yorumunuzu gönderebilirsiniz.

Yorumunuz Onaylandıktan Sonra Yayınlanacaktır.

Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri