Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

11 Ocak 2011 Salı

Şeyma kamera görünce panikledi Googleda Ara

Şeyma kamera görünce panikledi
'Yok Böyle Dans' yarışmasının ekibi, Pascal Nouma'nın doğum günü için Taksim Elite World Hotel'de buluştu.

Şeyma Subaşı Resimleri ( Foto Galeri )

Kutlamanın en dikkat çeken ismi; adı Acun Ilıcalı ile anılan Şeyma Subaşı'ydı. Subaşı, bir ara müziğin ritmine kapılıp dans etmeye başladı...

Gel birlikte poz verelim

Flaşlar arka arkaya patlayınca panik olan Subaşı, soluğu telaşla yarışmacılardan Burcu Esmersoy'un yanında aldı. Yüzünü gizlemeye çalışan Şeyma'yı sakinleştiren Esmersoy, "Bir şey olmaz! Gel beraber poz verelim" diyerek ona sarıldı ve moral verdi.

Önceki akşam 39 yaşına basan Pascal Nouma, yeni yaşını 'Yok Böyle Dans' yarışması sonrası, Elite World Hotel'de kutladı. Azra Akın, Burcu Esmersoy, Nilgün Belgün, Defne Joy Fostar, Saba Tümer ve Ece Erken'in katıldığı parti; dans şovuna dönüştü.

Şeyma panik yaptı

DJ Ece Toprak'ın müzik yaptığı beş saatlik kutlama boyunca hiç yerine oturmayan Nouma, üzerinde 'Happy Birthday Pascal' yazan pastasını kestikten sonra da dans etmeyi sürdürdü. Partinin dikkat çekici simalarından biri de Acun Ilıcalı'yla birlikte olduğu iddia edilen Şeyma Subaşı'ydı. Görüntü vermemek için eliyle yüzünü kapatan Subaşı, Burcu Esmersoy'a sarılarak gizlenmek istedi. Önce gazetecilerden kaçan Subaşı, sonra Esmersoy'la poz verdi.

Yayında olduklarını unuttu

"Yok Böyle Dans"ın pazar akşamı yayınlanan bölümü, yine renkli görüntülere ve ilginç diyaloglara sahne oldu. Nilgün Belgün'ün elendiği akşama damgasını vuran ise Burcu Esmersoy'un yakışıklı partneri Jake Davies'ti... Jüri karşısında yorumları bekledikleri sırada Jake'in dalıp Esmersoy'un mayosuyla oynamaya başlaması, herkesi şaşırttı.

O beni heyecanlandırıyor

Jake Davies'in hareketi yüzünden söylenenlere bir türlü konsantre olamayan sunucu, sonunda "Yapma Jake" deyip elini iterek partnerini kendine getirdi. Gecenin unutulmaz anlarından ikincisinde yine Burcu Esmersoy vardı. Dansını sergiledikten sonra fenalaşan ve titremeye başlayan güzel sunucu, "Ne oldu?" diye soran jüri üyelerine "Jake beni heyecanlandırıyor" diye karşılık verdi.

Facebook Twitthis Furl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum gönderebilmek için YORUMLAMA BİÇİMİ kısmından ANONİM seçip yorumunuzu gönderebilirsiniz.

Yorumunuz Onaylandıktan Sonra Yayınlanacaktır.

Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri