Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

14 Ocak 2011 Cuma

Hürrem ilk kez böyle görüntülendi Googleda Ara

Uzerli, nasıl seçildiğini ve diziye olan tepkileri nasıl değerlendirdi..

Canlandırdığı 'Hürrem Sultan' karakteriyle bir anda popüler olan Alman asıllı Türk oyuncu Meryem Uzerli ilk kez Akşam'a konuştu. Uzerli, role nasıl seçildiğini ve diziye olan tepkileri nasıl değerlendirdiğini anlattı

Muhteşem Yüzyıl'daki Hürrem Sultan rolüyle son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Meryem Uzerli, Akşam'ın sorularını yanıtladı. 8 ülkede, 8 ay boyunca sürdürülen kast çalışmalarının sonunda seçilen Uzerli, Almanya'da sürdürdüğü kariyerini bırakıp İstanbul'a yerleşti. 'Kendime inancım ve güvenim tam olduğu için Hürrem seçildim' diyen güzel oyuncu, dizinin aldığı tepkilere de yanıt verdi.

- Hangi özellikleriniz sayesinde seçildiğinizi düşünüyorsunuz?Türk bir babanın kızıyım, böyle bir projede bu rolün teklif edilmesi beni gururlandırdı. 'Hürrem' olarak seçilmemin sebebi, önce benim kendime olan inancım ve güvenim, daha sonra da bu işi yapanların rolü en iyi şekilde oynayabileceğimi hissetmeleri.

- Hürrem Sultan nasıl bir kadın?Çok güçlü ve ne istediğini iyi bilen bir kadın. Strateji ve zamanlama konusunda başarılı. Bir amaca ulaşmak için ne zaman, nerede olacağını iyi biliyor. Hürrem'in hayatında iki seçenek yok. Tek doğru onun doğrusu ve kendi doğrusu uğruna her şeyi göze alabilecek bir kadın.

- Dizinin aldığı tepkileri nasıl değerlendiriyorsunuz?Elbette beğenen ya da beğenmeyen birileri olacaktır. Biz bir belgesel değil, bir televizyon dizisi yapıyoruz ve gerçekten elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

Hayatım sette geçiyor- Birden Türkiye'nin en çok konuşulan ismi oldunuz. Bu kadar ilgi bekliyor muydunuz?
Bir işin iyi yapılıp yapılmadığını biraz da dışarıdaki insanların tepkilerinden anlarız. Muhteşem Yüzyıl çok başarılı ve ses getiren bir proje oldu. Her ne kadar eleştiriler yapılsa da, olumlu yorumları duymak bizi yaptığımız işe daha da çok bağlıyor. Şu anda sosyal hayatım yok denilebilir. Çünkü gerçekten çok yoğun çalışıyoruz. İstanbul'daki hayatım sette geçiyor. Doğruyu söylemek gerekirse, bu kadar ilgiyi ben de beklemiyordum.

Cihangir'de bir sultan!

Meryem Uzerli önceki akşam Cihangir'de alışverişe çıktı. Kırmızı kabanı, şapkası ve sempatik tavırlarıyla halkın ilgisini çeken Uzerli'ye vatandaşlar da büyük ilgi gösteri. Dizide dönem kıyafetleriyle dikkat çeken oyuncu, ilk kez günlük kıyafetleriyle görüntülenmiş oldu.

Kaynak : Akşam

Facebook Twitthis Furl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum gönderebilmek için YORUMLAMA BİÇİMİ kısmından ANONİM seçip yorumunuzu gönderebilirsiniz.

Yorumunuz Onaylandıktan Sonra Yayınlanacaktır.

Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri