Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

7 Ocak 2011 Cuma

Didem Erol'a fuhuş gözaltısı Googleda Ara

İstanbul’da 60 adrese fuhuş operasyonda aralarında ünlü manken Didem Erol’un da bulunduğu 50’ye yakın kişi gözaltına alındı..

Didem Erol a fuhuş gözaltısı!

İstanbul’da, 10 farklı ilçede 60’ı aşkın adreste düzenlenen fuhuş operasyonlarında 21 kişi fuhuş için kadın temin etmek, 23 kişi de fuhuş suçlamasıyla gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlar arasında, ünlü manken Didem Erol’un yanısıra, Ebru Ş., Eda Y., Aslı E. K., Hatice H. P., Pervin K., Rabia K. adlı ünlü kişiler de bulunuyor.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nün bütün birimlerinden ekiplerin katıldığı 10 farklı ilçede 60’ı aşkın adreste sabah 05.00 sıralarında eş zamanlı fuhuş operasyonu düzenlendi.

İşadamlarına para karşılığında kadın temin ettikleri ileri sürülen kişilere yönelik olarak 7 aydır sürdürülen teknik ve fiziki takibin ardından gerçekleştirilen operasyonlarda, 44 kişi gözaltına alındı.

Şişli’de bir gece kulübü işleten Dinçer D.’nin liderliğini yaptığı fuhuş çetesinin bin ile 5 bin dolar arasında bir para karşılığında fuhuş yaptırdığının belirlendiği öğrenildi.

Gözaltındaki Eda H. Y., Ataşeşehir’deki evinde 15 Haziran 2010 tarihinde de, fuhuş yaptığı iddiasıyla gözaltına alınmıştı.

Daha önce de, bir çok mankenin adının karıştığı fuhuş çetesi operasyonunda da çete lideri olarak göz altlına alınan Dinçer D. ile birlikte yardımcıları, Aleyna B., Dilek E., Nilgün D., Hakan K., Caner Ç., Bülent T., Cihan G. de sorgulanıyor.

Mehmet Aktaran - Ümit Türk

Facebook Twitthis Furl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum gönderebilmek için YORUMLAMA BİÇİMİ kısmından ANONİM seçip yorumunuzu gönderebilirsiniz.

Yorumunuz Onaylandıktan Sonra Yayınlanacaktır.

Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri