Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

24 Aralık 2010 Cuma

Yine 'arkadaşız' dediler Googleda Ara

Son bir haftadır her yerde ilişkilerini yalanlayan Bursasporlu Sercan Yıldırım ile Ece Erken, önceki akşam önce bir gece kulübünde eğlendi, ardından mantı yedi..

İkili, gecenin sonunda yine “Arkadaşız” dedi

SEVGİLİ DEĞİLİZ YEMİNLERİ
Geçen hafta Gençlerbirliği’ne attığı gol sonrası tribünlere parmaklarıyla ‘E’ işareti yapan Bursasporlu Sercan Yıldırım’ın, sunucu Ece Erken’e mesaj yolladığı iddia edilmişti. Aşk yaşadıkları dedikoduları karşısında ikili günlerdir her yerde, iddiaların yalan olduğunu söylüyor. “Sevgili değiliz” diye yeminler eden Erken ile Yıldırım önceki akşam İstanbul’da eğlence turuna çıktı.

ARKADAŞIZ ANLAYAMADINIZ MI?
Sercan Yıldırım ile Ece Erken önce Levent’te Fancy adlı gece kulübünde eğlendi. Gece geç saatlerde kulüpten çıkan ikili daha sonra Arnavutköy’de Bodrum Mantıcısı’na gitti. Karşılıklı oturan ve sürekli şakalaşan ikili mantıcıdan ayrı ayrı çıktı. İkili, aşk yaşadıklarıyla ilgili sorulara, “Sadece arkadaşız! Bunu hâlâ anlayamadınız mı?” diye cevap verdi...

YELiZ iLE MEHMET ALi BiRLiKTE
Ece Erken, mantıcı çıkışı Sercan Yıldırım’la ilişkisini yalanlarken, arkadaşı Yeliz Şar’ın Mehmet Ali Erbil’le aşk yaşadığını açıkladı: “Yeliz’le Mehmet Ali birlikte!”

Kaynak : HT MAGAZİN / BORA BAĞCIBAŞI

Facebook Twitthis Furl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum gönderebilmek için YORUMLAMA BİÇİMİ kısmından ANONİM seçip yorumunuzu gönderebilirsiniz.

Yorumunuz Onaylandıktan Sonra Yayınlanacaktır.

Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri