Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

20 Aralık 2010 Pazartesi

Petek Dinçöz "Yalanı Boşver" Albüm 2011 Googleda Ara

Daha albüm çıkmadan Mynet'e verilen şarkı bir günde tam 69.467 kez "dinlenerek" müthiş bir rekora imza attı.

Petek Dinçöz'ün "Yalanı Boşver" isimli albümü yılbaşında piyasaya çıkacak ama şimdiden radyolara verilen ve ekranda klibi dönmeye başlayan "Seni Sensiz Seveceğim" isimli şarkı Mynet/Kavun'da "tıklanma-dinlenme" rekoru kırdı.

PETEK DİNÇÖZ FERHAT GÖÇER SENİ SENSİZ SEVECEĞİM ( MP3 DİNLE )

Sadece bir günde tam 69.467 kez dinlenen ve Müyap raporlarına göre günümüzün diğer şarkılarından 15 kat fazla tıklanan şarkı, Petek Dinçöz ve Ferhat Göçer'in bir düeti...

Söz ve müziği Can Tanrıyar'a ait olan şarkı, öleceğini öğrenen bir kadının eşine-sevgilisine olan aşkını anlatıyor ve öldükten sonra bile aşkının devam edeceğine inanan bir kadının dramını yansıtıyor. Şarkıda erkek ise bu durumdan habersiz sevgilisin tavırlarına anlam veremiyor.

Albümün yapımcısı olan DMC'nin Genel Müdürü Samsun Demir, düzenlemesini Mustafa Ceceli'nin yaptığı "Seni Sensiz Seveceğim" şarkısı için "Biz bu şarkının çok tutacağını biliyorduk. Ama bu kadar büyük bir ilgi göreceğini, böyle bir patlama yapacağını biz bile beklemiyorduk. Her saat rekor kırıyor" dedi.

Türk halkının duygusal yapısının bu şarkıyla bütünlük bulduğuna dikkati çeken Samsun Demir, "Bugüne dek yapılan hiç bir albümde böyle bir günde ulaşılan rakam görmedik. Tüm raporlar eşi görülmemiş müthiş bir başarıyı gösteriyor. Ki daha albüm çıkmadı. Telefonlarımız durmuyor. 7 Ocak veya 10 Ocak'ta çıkaracaktık. Ama bu yoğun istek doğrultusunda 3-5 gün daha geri çekmeyi planlıyoruz. Albümde yer alan Sinan Akçıl'ın son derece iddalı şarkısı Yalanı Boşver de ancak yılbaşından itibaren dinleyicisiyle buluşacak. O da ayrı bir olay olacak" şeklinde konuştu.

Petek Dinçöz, Ferhat Göçer ve yine albümde "Yalanı Boşver" isimli şarkısı bulunan ünlü müzik adamı Sinan Akçıl, yarın akşam saat 18.00'de Maslak Efendy'de bir araya gelecek Dinçöz'ün albümünün tüm şarkılarını seslendirecekler.
Bu arada yeni albümle birlikte Petek Dinçöz,. assolist görüntüsünün dışına çıkarken son derece genç, dinamik ve adeta bir öğrenci havasında...

Facebook Twitthis Furl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum gönderebilmek için YORUMLAMA BİÇİMİ kısmından ANONİM seçip yorumunuzu gönderebilirsiniz.

Yorumunuz Onaylandıktan Sonra Yayınlanacaktır.

Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri