Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

17 Aralık 2010 Cuma

Kızım Nerede Dizisi Kim Kimdir Googleda Ara

Kızım nerede oyuncuları , kızım nerede kadrosu , kızım nerede zeynep resimleri , kızım nerede zeynep kimdir..


Varlıklı bir aile olan Demiraylar'ın kızı Zeynep, babasının doğum gününde kaybolur. Olayı araştıran polis dedektifi genç kızın izini sürerken ailenin, kimse tarafından bilinmesini istemediği sırları ortaya çıkar. Ailenin karmaşık ilişkileri ve entrikalar açığa çıktıkça hemen herkes şüphelidir. Başlangıçta önemsiz zannedilen sırlar büyük hesaplaşmaları ve çatışmaları da beraberinde getirecektir.

Başrollerini Hüseyin Avni Danyal, Ece Uslu, Burak Hakkı, Yağmur Kaşifoğlu, Yonca Cevher Yenel ve Tolga Savacı'nın paylaştığı Kızım Nerede bu akşam (17 Aralık Cuma) saat 22:00'da Atv ekranlarında başlayacak.

İşte Kızım Nerede'nin Karakter Tahlili!


ZAFER DEMİRAY / 40 yaşında (Hüseyin Avni Danyal)
"Herkesi yenebileceğini sanıyordu ama kendini hesaba katmamıştı..."

Çok özel, prestijli projelere imza atıp inşaat sektöründe hızla yükselen biri. Hayat arkadaşı Suna ile çok genç yaşta ve büyük bir aşkla evlenmiştir fakat iş yaşamı onu değiştirmiş ve ailesiyle olan bağları o farketmeksizin zayıflamıştır. Kız Zeynep'in kayboluşu Zafer'in mutlu aile fotoğrafını paramparça edecektir.

SUNA DEMİRAY / 38 yaşında (Ece Uslu)
"Bir gün tanıdığı herkesi, hiç tanımadığını öğrendi..."

Suna, Zafer Demiray'ın son derece çekici karısıdır. Kocasına aşık ve sadık bir kadındır. İyi bir eş ve çok iyi bir annedir. Kocasına sarsılmaz bir güven duyar. Ta ki Zeynep kaybolana kadar. Bu noktadan sonra ailenin temel direği, ölçülü, nazik Suna gider ve yerine hırçın, kızı için mücadeleyi bırakmayan savaşçı bir kadın gelir.

KAĞAN GÜLER / 38 yaşında (Burak Hakkı)
"Bir ailenin yıkılışı, onun yeni başlangıcı olacaktır..."

Emniyetin göz bebeği bir komiserdir. Cesur ve lafını sakınmayan biridir. Çok az konuşur. Lafı eveleyip gevelemez, yumuşatmaz. Yapayalnızdır. Çocuklarla çok iyi anlaşır. Öte yandan Zeynep sayesinde geçmişiyle yüzleşecek ve hesaplaşacaktır. Ancak işi zordur. Bir yandan Demiray ailesinin sorunlu ve sorumlu bireyleriyle baş edecek diğer yandan işini yapmaya çalışacaktır.

İPEK DEMİRAY ARSLAN / 38 yaşında (Yonca Cevher Yenel)
İpek, Zafer Demiray'ın büyük kız kardeşi, holdingin ikinci yöneticisi ve aynı zamanda halkla ilişkiler müdürüdür. Şirketin baş mimarı Bahadır Arslan'la evlidir. İpek, Zafer kadar ve hatta ondan daha da hırslıdır. İstediği şeyi elde etmek için yapmayacağı şey yoktur.

BAHADIR ARSLAN / 40 yaşında (Tolga Savacı)
Başarılı, ödüllü bir mimardır. İşindeki başarısı onu şirketin vazgeçilmez bir parçası yapar. Hayatı hep lüks içinde geçmiş, pahalı, sofistike yolculuklarla hayatını renklendirmiştir. Zeynep kaybolduktan sonra en garip tepkilerden birini de yine o verecektir.

MİNE DEMİRAY ORHUN / 37 yaşında (Yağmur Kaşifoğlu)
Zafer'in küçük kız kardeşidir. Neşeli, hayat dolu ve çocuksudur. Abisi ve ablasının tersine o yaşamaktan büyük keyif alır. Büyük bir aile hayali kurarken, tek çocuğu Rüzgar, hırçın ve uyumsuz biri olup çıkmıştır. Oğluyla iletşim kurmakta zorlanır...

KEMAL ORHUN / 39 yaşında (Soydan Soydaş)
Mine'nin kocası, köklü bir ailenin oğludur. Holdingte yönetici pozisyonundadır. Bir yandan ağır bir ergenlik geçiren oğlu Rüzgar'la, öte yandan ondan bir çocuk daha isteyen karısıyla uğraşır. Zeynep'in kaybolması Orhun ailesinin bağlarının nasıl pamuk ipliğine bağlı olduğunu açığa çıkarır.

NESLİHAN PASİN / 32 yaşında (Duygu Şen)
Kağan'ın yardımcısı Neslihan kayıp büro amirliğinde görev yapar. Sevilen ve sayılan bir polistir. Kendine güveni tamdır. Hastalık derecesinde disiplinlidir. Kağan'la birlikte mükemmel bir ekip olurlar.

NİHAT YAMAN / 38 yaşında (Kamil Güler)
Nihat üniversite yıllarından beri Zafer'in en yakın arkadaşı ve iş yerindeki sağ koludur. Zafer'in aksine rahat, hayatın tadını çıkarmaya bakan, tutkulu bir adamdır. İpek onun en zayıf noktasıdır.

ZEYNEP DEMİRAY / 18 yaşında (Özge Gürel)
Zafer Demiray'ın güzeller güzeli kızıdır. Diğer kuzenleriyle birlikte aynı özel lisede okumaktadır. Hem derslerinde hem de sosyal ilişkilerinde örnek bir öğrencidir. Kaybolmasıyla beraber herkes bambaşka bir genç kızla tanışacaktır.

CANSU DEMİRAY / 11 yaşında (Bengü Tezcan)
Zafer ve Suna'nın ortanca kızlarıdır. Son derece olgun, büyümüş de küçülmüş bir kişiliktir. Ablasının kayboluşu Cansu'yu derinden sarsar.

EYLÜL DEMİRAY / 8 yaşında (Zeynep Kadıoğlu)
Zafer ve Suna'nın küçük kızıdır. Çok hassas bir çocuktur. Bu yüzden ablasının kayboluşu herkesten daha çok onu etkiler.

EMRE ARSLAN / 18 yaşında (Serkan Şenalp)
Son derece hassas bir gençtir. Zeynep ve diğer kuzeni Rüzgar arasında özel bir bağ vardır. Rüzgar'ın serseriliğinin aksine durgun ve hatta çocuksu bir gençtir. Zeynep kaybolduktan sonra Rüzgar arasındaki kıyasıya rekabet açığa çıkar.

HAZAL ARSLAN / 16 yaşında (Nihan Balyalı)
İpek'in küçük kızıdır. Zeynep'le hayatı boyunca rekabet halinde olmuştur. Zayıf kişilikli ve psikolojik sorunları olan bir kızdır. Zeynep?in kayboluşu Hazal'ı hem iyi hem de kötü de etkiler.

RÜZGAR ORHUN / 18 yaşında (Erdi Bolat)
Mine'yle Kemal'in kural tanımaz, kabına sığmaz oğullarıdır. Son derece saldırgan bir karakteri vardır. Ailesi, Rüzgar'ın bu hırçınlığı karşısında çaresiz kalacaktır.

EBRU TEMER / 37 yaşında (Gamze Karaman)
Ebru Mine'nin en yakın arkadaşı, biricik dostudur. Her şeyini Mine'yle paylaşmıştır bir şey hariç. Mine'nin kocası Kemal'i! Türkiye'ye ani dönüşü bir çok insanın hayatını etkileyecektir.

JÜLİDE GERMEN / 28 yaşında (Pelin Yoru)
Jülide, Zafer'in son derece yetenekli ve güzel sekreteridir. Son derece kendine güvenlidir ama haddini de bilir. Zafer'in ona olan tutkusunu yaşama amacı yapmaz.

HATİCE GENÇYAZ / 50 yaşında (İnci Ültay)
Demiray ailesinin sadık çalışanıdır. Onlarla birlikte yaşar. Aileden biri gibidir.

Facebook Twitthis Furl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum gönderebilmek için YORUMLAMA BİÇİMİ kısmından ANONİM seçip yorumunuzu gönderebilirsiniz.

Yorumunuz Onaylandıktan Sonra Yayınlanacaktır.

Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri