Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

28 Aralık 2010 Salı

Demi Moore bu sahnelere kızdı Googleda Ara

Ashton Kutcher’in merakla beklenen filmi “Çapkın”31 Aralık’ta Türkiye sinemalarında vizyona giriyor..

Demi Moore'un genç eşi, kızların sevgilisi Ashton Kutcher’in 31 Aralık’ta vizyona girecek olan son filmi Çapkın’da birden fazla kadınla yatağa girerek ateşli sevişme sahnelerinin eşini çok kızdırdığı konuşuluyor.

Vizyona girmeye hazırlanan Çapkın filminde Kutcher rol arkadaşı güzel oyuncu Anne Heche ile çok kez ateşli şekilde sevişiyor. Filmde yer alan ateşli sahnelerin, Moore'u küplere bindirdiği konuşuluyor. Filmde, Ashton Kutcher (Nikki) muhteşem yakışıklı, hayatının devamını kadınların istediklerini vererek sağlayan ama jigolo olmayan seksi bir dolandırıcıdır. Nikki'nin son zaferi, daha önce hiç sahip olmadığı kadar çok şey vadeden orta yaşlı avukat Samantha'dır. Ancak daha sonra Nikki, kendisiyle aynı yaşta olan güzel garson Heather ile tanışır. Samantha'nın yurt dışında olduğu bir zamanda Heather, Nikki'yi Samantha'nın evinde ziyarete gelir. Nikki'nin bilmediği şey ise Heather'ın da kendisi gibi oyun oynadığıdır. Samantha eve döndüğünde Nikki'nin kendisini aldattığını görür ve her şey bundan sonra başlar.

Hollywood’un yakışıklı aktörü Ashton Kutcher daha önce çektiği Grey's Anatomy’de güzel yıldız Katherine Heigl ile yatağa girerek eşi Demi Mooreu’yu kızdırmıştı.

Facebook Twitthis Furl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum gönderebilmek için YORUMLAMA BİÇİMİ kısmından ANONİM seçip yorumunuzu gönderebilirsiniz.

Yorumunuz Onaylandıktan Sonra Yayınlanacaktır.

Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri