Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

24 Kasım 2010 Çarşamba

Kirli Beyaz Dizisi Fox'ta başlıyor Googleda Ara

Yapımcılığını Veda filminin yapımcısı Kamera Film'in üstlendiği yeni dizi "Kirli Beyaz" dün objektiflerin karşısındaydı.

Bayramdan hemen önce çekimlerine başlanan dizinin tanıtım kampanyası için gerçekleştirilen fotoğraf çekiminin ardından oyuncular basın mensupları ile buluşup, dizinin keyifli bir başlangıç yapması için kutlama pastası kesip, şampanya patlattılar.

Burcu Kara, Sarp Levendoğlu, Mustafa Uğurlu, Ragıp Savaş, İdil Fırat, Almıla Uluer, Şahnaz Çakıralp, Yıldırım Memişoğlu, Sedat Mert, Leyla Tuğutlu, Ezgi Sözüer'in katıldığı toplahtıda tüm oyuncular, keyifli bir ekip oluşturduklarını ve seyirciyle buluşacakları günü heyecanla beklediklerini söylediler. Televizyon dünyasının ünlü ismi Faruk Teber'in yönetmenliğindeki dizi, hikayesi kadar, oyuncuların kostümleri ve dekorları ile de çok konuşulacak. Dizi aralık ayında FOX'ta yayınlanmaya başlayacak.

DİZİNİN KONUSU:
Şehrin cemiyet hayatının en ünlü üç ailesinin hayatı yeni komşuları ile tamamen değişecektir. Bu üç ailenin yaldızlı hayatlarının sakladığı büyük sırları ve akıl almaz işbirlikleri vardır.

Bu ailelerin komşusu olan abisinin ölümünün sıradan bir ölüm olmadığına inanan genç bir kadın, üç ailenin büyük sırlarının dördüncü parçasıdır aslında! Kahraman, Menteş ve Özer aileleri ile Güner ailesi arasındaki tüm sırlar yakında. Fox tv de..

Facebook Twitthis Furl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum gönderebilmek için YORUMLAMA BİÇİMİ kısmından ANONİM seçip yorumunuzu gönderebilirsiniz.

Yorumunuz Onaylandıktan Sonra Yayınlanacaktır.

Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri