Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

20 Kasım 2010 Cumartesi

Demet Akalın Antalya lara konseri Googleda Ara

Antalya'da dün gece sahneye çıkan Demet Akalın, kadınların plajda bikini üstüne giydiği pareoya benzer bir kıyafeti tercih etti.

Ön tarafı parlak desenli, göğüs dekolteli transparan elbisenin içine siyah bikini altı giyen Akalın, güzelliğiyle dikkat çekti.Kurban Bayramı'nın son günü Antalya'nın popüler eğlence kulübü Arma Lara'da sahneye çıkan Demet Akalın'ın sahne kostümü geceye damgasını vurdu.

Marjinal giyinmeyi seven ünlü popçu, bu kez gece kıyafeti yerine, plaj modasını andıran bir kostüm tercih etti. Ön tarafı renkli desenli transparan elbisenin altına siyah renkli bikini altı ile krem renkli bikini üstü giyen Akalın, yaz aylarında Bodrum'da ortaya çıkan ikoncanları andırdı. Sahnede iki erkek dansçının eşlik ettiği Akalın, sesiyle olduğu kadar güzelliğiyle de geceye damgasını vurdu. Neşesiyle bayramın son gününe renk katan Akalın, kostümüyle de uzun süre konuşuldu. Kendisini dinlemeye gelen fanatikleri de Akalın'ın kostümüne hayran kaldı ve zahneye çok sayıda şampanya gönderdi.Genç şarkıcı, 2.5 saat sahnede kaldığı gecede bol bol eğlendirdi.

Facebook Twitthis Furl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum gönderebilmek için YORUMLAMA BİÇİMİ kısmından ANONİM seçip yorumunuzu gönderebilirsiniz.

Yorumunuz Onaylandıktan Sonra Yayınlanacaktır.

Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri