Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

12 Ekim 2010 Salı

Tuğçe Işınsu Biz Tatlı Cadılar kitap özeti Googleda Ara

"Biz Tatlı Cadılar!"ı Dünyaca ünlü ve Dünya'nın en güzel Türk Spiritüel Yaşam Danışmanı Tuğçe Işınsu yazdı, GOA yayınevi yayınladı.

Çalıştığı yaşam merkezlerindeki seanslarında ve yaptığı canlı yayın tv programlarında, kadınların en çok aşka kafa yorup aşk için yaşadığı sonucuna varan Tuğçe Işınsu, gerçek bir aşk rehberi olacak “Biz Tatlı Cadılar!”ı gerçek tılsımlar, iksirler, formüller, öneriler ve uygulamalarla zenginleştirdi. Çoğu spiritüelistin bilip yazmaya çekindiği, herkesin gizli gizli merak ettiği, insanlık tarihinin başından beri varolan Pagan kültürü ile bezenmiş ama içeriği ve formülü sadece Tuğçe Işınsu'ya ait olan çok özel uygulamalarla, artık Türk kadınının aşk hayatına yeni bir boyut geliyor.
“Biz Tatlı Cadılar!”, Türkiye'de mistik kitaplar alanında bir devrim. Kadınlara mistik yollarla aşkı hayatlarına çekmeyi, erkekleri etkilemeyi öğretiyor. Tarzı ve çalışmaları ile her zaman orijinal ve iddialı olmayı seven Spiritüel Yaşam Danışmanı Tuğçe Işınsu yine bir ilke imza atarak, kitabında Peri Tozu yapımını, Sihirli Aşk Yemeklerini, Aşkı çeken taşları-bitkileri-tütsüleri, Ünlü yıldızların isim ve aşk analizlerini, Aşk tılsımlarınıve iksirlerini, Tarot kartları ile aşk ritüeli yapmayı, Mumlarla evde aşkı çeken formülleri, Aşk rüyaları analizi yapmayı anlatıyor.
Tuğçe Işınsu aynı zamanda Türkiye'de Melek Terapisi'ni popüler hale getiren ve bu uygulamayı canlı yayında gerçekleştiren ilk kişi olarak kitabında Melek Enerjisi ile aşkı çekmenin yollarına da ışık tutuyor.
DÜNYACA ÜNLÜ ve TÜRK STARLAR, AŞK & İSİM ANALİZLERİYLE BU KİTAPTA!
Tuğçe Işınsu, “Biz Tatlı Cadılar!”da Brad Pitt, George Clooney, Rita Hayworth, Brigitte Bardot, Hülya Avşar, Ebru Gündeş, Saba Tümer, Gül Gölge, Arzu Yanardağ, Seda Sayan, Petek Dinçöz, Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Deniz Seki, Deniz Akkaya gibi ünlülerin isimlerindeki harflerden yola çıkarak, Simge Bilim ve Akrofonoloji doğrultusunda isim, kişilik, aşk analizleri yapıyor.
Ünlülerin şaşırtıcı iç dünyaları, korkuları, istekleri, beklentileri, aşka bakışları, bilinmeyen gizli kalmış yönleri de bu kitapta deşifre ediliyor. Tabi konu sadece ünlülerle sınırlı değil, bu kitabı alan herkes kendi isim analizini kendi yapabilecek. Kitabın içinde kapsamlı bir de isim analizi yapma rehberi var!
Kitabı “Biz Tatlı Cadılar!”ı çok büyük bir iddia ve araştırma ile hazırlayan, kitabının herhangi bir benzeri olmadığına inanan Tuğçe Işınsu, kitabı için:
“-"Biz Tatlı Cadılar!” günümüz kadınının spiritüel yaşam ve aşk rehberi. Komik, içten, alaycı ama sevgi dolu bir kitap! Aşkı anlatan ve ipuçları da vermeyi ihmal etmeyen, spiritüel dünyaya aşkın yolundan bakan bir kitap... Biz kadınlar aslında en çok aşkı istiyoruz ve bunu ararken, hayatımıza sokarken bazı bilgi ve deneyimlere ihtiyacımız var, Biz Tatlı Cadılar! da sizlere işte bu yolu açıyor...
“Biz Tatlı Cadılar!” hayat boyu danışılacak, her zaman zevkle okunacak, sevgiyle anılacak bir rehber.
Unutmadan; bu kitabın adı Biz Tatlı Cadılar! çünkü bu kitap bizim, biz kadınları anlatıyor..." diyor.

Facebook Twitthis Furl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum gönderebilmek için YORUMLAMA BİÇİMİ kısmından ANONİM seçip yorumunuzu gönderebilirsiniz.

Yorumunuz Onaylandıktan Sonra Yayınlanacaktır.

Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri