Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

1 Ekim 2010 Cuma

Lerzan Mutlu çevirmeye takıldı Googleda Ara

Güzel şarkıcı Lerzan Mutlu, Reina çıkışında sevgilisi Atakan Bey'le birlikte bir hayli samimi şekilde Süper Starlife kameralarına yakalandı.

Sevgilisinin omzuna yaslanan Lerzan Mutlu mekan çıkışında romantik dakikalar yaşadı. Lerzan Mutlu'nun saçlarını okşayan ve sevgilisini öpücüklere boğan Atakan Bey, Süper Starlife kameralarını görünce ise sevgilisi Lerzan Mutlu'yu itip, kendisinden hızla uzaklaştı. Görüntülendiklerini fark edince mekandan ayrı ayrı çıkmayı seçen iki sevgili, Hakan Altun ve esmer bir bayanla birlikte çıktıkları istanbul gecelerinde ilginç anlar yaşadı. Esmer bayan ardaşıyla arabasına binen Lerzan Mutlu mekanı ilk terk eden isim oldu. Sevgilisinin ardından başka bir araca binen Atakan Bey ve Hakan Altun ise Süper Starlife kameraları tarafından görüntülendiklerinden habersiz Lerzan Mutlu'nun aracını takip etmeye başladılar. Kırmızı ışıklarda duran Lerzan Mutlu, sevgilisi Atakan Bey ve esmer bayan arkadaşıyla tanıştırdığı Hakan Altun'u arabasına almak istedi, ancak kamera ışıklarının yanmasıyla neye uğradığını şaşıran Lerzan Mutlu şok oldu.


"YAVAŞ ÜFLEYİN HANIMEFENDİ"

Trafik polisinin aracı çevirmesiyle ikinci bir şok yaşayan Lerzan Mutlu, polisin alkolmetreyi üfletmesi üzerine komik dakikaların yaşandı. Sinirinden alkolmetreyi sert bir şekilde üfleyen Lerzan Mutlu "Yavaş üfleyin hanımefendi!" diyen polisin tepkisiyle karşılaştı. Asabiyeti yüzünden alkolmetreyi 3 kez üflemek zorunda kalan Lerzan Mutlu "Sıfır prometre" çıkması üzerine rahat bir nefes larak, olaylı gecesini tamamladı.

Facebook Twitthis Furl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum gönderebilmek için YORUMLAMA BİÇİMİ kısmından ANONİM seçip yorumunuzu gönderebilirsiniz.

Yorumunuz Onaylandıktan Sonra Yayınlanacaktır.

Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri