Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

27 Ekim 2010 Çarşamba

Burcu En Seksi Kadınlar Atlası'nda Googleda Ara

ABD merkezli erkek dergisi Esquire, 'Yaşayan En Seksi Kadınlar Atlası 2010'u yayınladı

Prestijli 'erkek' dergisi Esquire, 'Yaşayan En Seksi Kadınlar Atlası 2010'u yayınladı. Akşam'ın haberine göre, top model ve oyuncuların yanı sıra politikacı ve first lady'lerin de yer aldığı atlasta Türkiye'yi spor spikeri Burcu Esmersoy temsil etti.

Dünya çapında 17 farklı edisyonda yayınlanan ABD merkezli erkek dergisi Esquire, 'Yaşayan En Seksi Kadınlar Atlası 2010'u yayınlayarak, 195 ülkeden 195 'en seksi kadın'a yer verdi. Spor spikeri Burcu Esmersoy, atlasın Türkiye sayfasında yer aldı. Barbados'tan Rihanna, Almanya'dan Diane Kruger, Brezilya'dan Gisele Bündchen, İtalya'dan Monica Bellucci gibi şarkıcı, model ve oyuncuların yer aldığı atlasta politik isimler de var. Arjantin Devlet Başkanı Cristina Fernandez, Ukrayna Anavatan Birliği Partisi Genel Başkanı Yuliya Timoşenko, Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin eşi Carla Bruni ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in eşi Mihriban Aliyev 'Yaşayan En Seksi Kadınlar Atlası 2010'un dikkat çeken isimleri oldu.

TEKNEYLE GEZMEYE BAYILIYOR
'GÜNEY Afrika'nın en seksi kadını' seçilen aktris Charlize Theron'la aynı atlasta yer alan Burcu Esmersoy için şu ifadeler kullanıldı: Spor muhabirliğiyle kariyerine başladıktan sonra, TV dünyasının en popüler yıldızlarından biri oldu. Zeki, güzel, başarılı, yetenekli, neşeli ve ilham verici. Burcu'yla ideal bir gün geçirmek için Türkiye'nin Ege kıyılarında bir tekne gezisi, onunla yapılacak en iyi plan olur. Çünkü denize bayılıyor.

POLİTİKANIN 'GÜZEL' YANI
'YAŞAYAN En Seksi Kadınlar Atlası 2010'da yer alan Arjantin Devlet Başkanı Cristina Fernandez (57), Ukrayna Anavatan Birliği Partisi Genel Başkanı Yuliya Timoşenko (50) ve first lady'ler Carla Bruni (43) ile Mihriban Aliyev'in (46) uluslararası ajanslara düşen fotoğrafları, politikaya 'güzellik' katıyor.

Facebook Twitthis Furl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum gönderebilmek için YORUMLAMA BİÇİMİ kısmından ANONİM seçip yorumunuzu gönderebilirsiniz.

Yorumunuz Onaylandıktan Sonra Yayınlanacaktır.

Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri