Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

8 Ekim 2010 Cuma

Beyaz Show 8 Ekim izle Googleda Ara

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk’ün sunduğu ve bu yıl 15. yılına giren ekranların sevilen talk show programı “Beyaz Show”, yaz tatilinin ardından, değişen dekoru ve jeneriğiyle tiryakileriyle yeniden buluşuyor.
Yeni yayın döneminde yine canlı olarak ekrana gelecek olan programda, Kanal D izleyicilerini birbirinden ilginç sürprizler ve yepyeni, köşeler-bölümler bekliyor.

Sezonun ilk bölümünün konukları ise; Arzum Onan, Mehmet Aslantuğ, Sertab Erener, Merve Oflaz ve Athena.
Sezonun ilk programında; Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çifti, “Aşkın İkinci Yarısı” filminin merak edilenlerin ve bilinmeyenlerini anlatacaklar. Türkiye'nin en güçlü seslerinden olan Sertab Erener, "Rengarenk" adlı yeni albümünün hit şarkılarını seslendirecek. Survivor yarışmasının birincisi Merve Oflaz, Panama adalarında başlarından geçen ilginç olayları ve yaşadıklarını anlatacak. Sadece Türkiye'yi değil, tüm dünyayı sallayan performansıyla takdir toplayan Athena da en güzel, en beğenilen şarkılarını seslendirecek. Beyaz bu gece ayrıca, sokak çocuklarına kol kanat geren Nilgün Okay’ı da stüdyoda ağırlayacak.
“Beyaz Show” yeniliklerle geliyor.

Beyaz Show, yepyeni köşeleriyle bu sezonda tiryakilerine keyif dolu saatler yaşatacak. İşte bu sezonun yenilikleri; Yılların deneyimi ve o eşsiz sunumuyla Ayşe Egesoy, alternatif müzik listelerin oluşturulacağı “Damar Damar Üstüne” köşesiyle yeni sezonda Beyaz Show’da olacak. Birbirinden çarpıcı flaş haberleriyle gündemi yakalayan, doğru, güvenilir ve tarafsız haberin adresi “BNN (Flaş) Haber”, Şebnem Sungur’un sunumuyla her hafta Beyaz Show’da olacak. Bilinmeyen yönlerinin keşfedilmesini arzulayan “Sıradan Bir Adamın İtirafları” köşesi de, Beyaz Show ‘un bu sezon ki yenilerinden. Atasözleri yüzünden hayatları değişen insanların şaşırtıcı hikayelerini gün yüzüne çıkartan “Atasözü Avcısı” köşesi de, Olkan Serdar Yıldız’ın bakış açısıyla, Beyaz Show’un vazgeçilmezlerinden olacak.“Beyaz Show”un büyük sürprizlerle örülü bu gala gecesinde, herkesi şahane bir eğlence bekliyor. Sakın kaçırmayın!

Facebook Twitthis Furl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum gönderebilmek için YORUMLAMA BİÇİMİ kısmından ANONİM seçip yorumunuzu gönderebilirsiniz.

Yorumunuz Onaylandıktan Sonra Yayınlanacaktır.

Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri