Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

2 Ekim 2010 Cumartesi

Almeda Abazi "Türk şarkıcıları dinliyorum dedi" Googleda Ara

Almeda Abazi hemen hemen bütün şarkıların birbirinin tekrarı gibi çok benzeştiğini, birçok solistinde çok kötü şarkı söylediğini sözlerine ekledi.

2008 Miss Globe Kainat Güzeli seçildikten sonra ülkemize yerleşip çalışmalarına devam eden ve kariyerini ülkemizde sürdürme kararı alan Almeda Abazi ‘’Nerede yaşıyorsanız oranın dilini, örf, adet, gelenek ve göreneklerini iyi bilmeniz gerekiyor’’dedi.

Arnavutluğun Türkiye ile arasında yaşam tarzı bakımından büyük fark olmadığını, kendisinin de zaten Müslüman bir aileden geldiğini söyleyerek hiç yabancılık çekmediğini dile getirdi.’’Bir Avrupa ülkesinde bu kadar rahat yaşayamazdım’’dedi. Türkçesini geliştirmek için sık sık kitap okuyan, Türk tv kanallarını izleyen ve Türkçe şarkılar dinleyen Abazi, ‘’Birçok Türk şarkıcısını mecburen dinliyorum’’dedi.

Hemen hemen bütün şarkıların birbirinin tekrarı gibi çok benzeştiğini, birçok solistinde çok kötü şarkı söylediğini sözlerine ekledi.’’Şov Biziniz’’ isimli komedi tarzındaki sinema filmiyle önümüzdeki günlerde izleyiciyle buluşacak olan Abazi’’ Komedi filminin tek dramatik sahnesinde gülen izleyiciyi ağlatacağım’’ dedi. Avrupa’da yaşayan bir Türk kızının sevgilisinden ayrılık sahnesini başarıyla oynarken yeni sezonun en iddialı komedi yapımı olduğunu dile getirdi.

Facebook Twitthis Furl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum gönderebilmek için YORUMLAMA BİÇİMİ kısmından ANONİM seçip yorumunuzu gönderebilirsiniz.

Yorumunuz Onaylandıktan Sonra Yayınlanacaktır.

Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri