Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

6 Ağustos 2010 Cuma

Evli çocuklu tatilde Googleda Ara


Evlenip anne olan ünlüler, Bodrum plajlarında çocuklarıyla birlikte boy gösteriyor..

Niran Ünsal kızı Şeker'le yunuslarla yüzerken, Yasemin Koşal ise oğlu Eren'le balık tutmaya çalışırken görüntülendi. İşte ünlü anneler ve çocukları...

ANNE-OĞUL BALIK AVINDA
Eski manken Yasemin Koşal, işadamı Mehmet Şamnu ile evliliğinden olan oğlu Eren'le deniz ve güneşin tadını çıkarıyor. Akşam'ın haberine göre, yaz boyunca Torba'da kalan Koşal, La Boutique Alkoçlar'da oğluyla birlikte balık tutmaya çalışırken görüntülendi.

'ŞEKER' GİBİ TATİL
Şarkıcı Niran Ünsal, ünlü oyuncu Peker Açıkalın ile birlikteliğinden olan kızı Şeker'le birlikte Güvercinlik'teki Dolphin Yunus Parkı'nda sevimli yunuslarla yüzerken görüntülendi.

'SU'DAN ÇIKIMIYOR
'Çocuklar Duymasın' dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Pınar Altuğ, 1.5 yaşındaki kızı Su'yla Torba'daki La Boutique Alkoçlar'da gün boyunca denize girip eğlendi. Can simidi taktığı kızını yüzdüren Altuğ, Su'yun denizi çok sevdiğini söyledi.

ANNESİNİN 'ŞIK'ELLERİNDE
Oğlu Kuzey'le birlikte ilk tatilini yapan ünlü manken Çağla Şıkel, Princess Otel'in iskelesinde oğluyla birlikte denize girip, minik Kuzey'i suya alıştırmaya çalışırken görüntülendi. Eşi Emre Altuğ'un ise işlerinin yoğunluğundan dolayı İstanbul'da olduğu öğrenildi.

Facebook Twitthis Furl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum gönderebilmek için YORUMLAMA BİÇİMİ kısmından ANONİM seçip yorumunuzu gönderebilirsiniz.

Yorumunuz Onaylandıktan Sonra Yayınlanacaktır.

Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri