Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

20 Temmuz 2013 Cumartesi

Irmak Atuk Çeşme'de Bikini Şov

‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’ yarışmasının ardından İstanbul’a dönen Irmak Atuk, Çeşme’de ailesiyle tatiline devam ediyor.

Atuk, ünlü isimlerin bikinili poz vermemek adına gazetecilerle köşe kapmaca oynadığı Çeşme’de deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkarıyor. Atuk, önceki gün Marrakech Beach Club’ta kardeşi Mert Atuk’la görüntülendi. Gün boyu bikinisinin üzerine giydiği pareosuyla iskelede oturan manken, denize girmeyi de ihmal etmedi.








Facebook Twitthis Furl

Seda Üren Türkbükü Mavi Otel Tatil Resimleri

Bodrum tatiline geçtiğimiz gün start veren seksi şarkıcı Seda Üren Türkbükü Mavi Otel'in iskelesinde denize girerken görüntülendi.

Düzgün fiziği ve güzelliğiyle herkesin dikkatini çeken Seda Üren, gün boyu denize girerek yorgunluk attı. Deniz keyfinden sonra şezlongta güneşlenen Üren bir yandan da kendisi için özel hazırlanan içeceğini yudumladı.









Facebook Twitthis Furl

16 Temmuz 2013 Salı

Victoria's Secret yeni sezon 2013 iç çamaşırı fotoğraf çekimleri

video

Facebook Twitthis Furl

Irina Shayk, göz kamaştırdı!

Sports Illustrated'ın Osuna'daki çekimlerine katılan Irina Shayk, İspanyol erkeklere özel sürprizini açıkladı. Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi olan Shayk'ın İspanya'yla sınırlı kalmayan o görüntüleri tıklanma rekorları kırdı.
video

Facebook Twitthis Furl

Çılgınca eğlendiler!

video

Facebook Twitthis Furl

Barlar sokağı'nda tam gaz eğlence

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nin eğlence hayatı Barlar Sokağı'nda atıyor. Tatilci ve turistin uğramadan geçmediği dünyaca ünlü disko ve barlar her gece ayrı bir eğlenceye evsahipliği yapıyor.


Facebook Twitthis Furl

Yolanthe yenge'den dans şov

video

Facebook Twitthis Furl

Yolanthe Cabau kucak dansı yaptı

video

Facebook Twitthis Furl

Yolanthe Cabau'dan futbol şov

video

Facebook Twitthis Furl

Rihanna Monaco'da mayosuyla alışveriş tatili

Manchester'da vereceği konser öncesinde ani bir kararla birkaç gün Monaco'da tatil yapamaya karar veren Rihanna, kiraladığı lüks yatına binmeden önce alışveriş yaptı. Alışveriş merkezine mayosuyla giren Rihanna, meraklı bakışlara aldırmadı.


Facebook Twitthis Furl

Esra – Ceyda Ersoy üstsüz deniz keyfi

Bodrum Gündoğan’da özel bir koyda üstsüz denize girmenin keyfini yaşayan Esra – Ceyda Ersoy kardeşler görüntülendiklerinden habersizdi.


Ciciş kardeşler olay olmak için elllerinden geleni yapmaya devam ediyorlar.



Ceyda bikisinin üstünün açılmasını umursamadan yüzmeye devam ederken Esra bikinisinin üst kısmını tamamen çıkardı.



Facebook Twitthis Furl

Hülya Avşar Çok Cesur Tekne Turu

Hülya Avşar güneye indi! Tatilinin ilk bölümünü kızı Zehra Çilingiroğlu’nun isteği üzerine Çeşme’de geçiren Avşar, rotasını Marmaris’e çevirdi. Cobra King adlı tekneyle mavi tura çıkan ünlü sanatçı, önceki gün Göcek koylarında deniz keyfi yaptı. Kızıyla bol bol denize girip yüzen Hülya Avşar, kendisini görüntüleyen gazetecilere aldırmadan cezur pozlar verdi. Tekneye çıktığında kısa bir süre dans edip göbek atan Avşar’ın fit vücudu dikkat çekti.


Facebook Twitthis Furl

Deniz ve müzikten 'leyla' oldu

Oyuncu Leyla Bilginel, bir grup arkadaşıyla tatile çıktı..

Bir haftalığına Bodrum’a giden Bilginel, önceki gün arkadaşlarıyla tekne turu yaptı. Bodrum koylarını dolaştıkları teknenin ön tarafında güneşlenen güzel oyuncu bir ara aşka geldi. Kulaklıkla dinlediği şarkıyla kendinden geçen Leyla Bilginel, ayağa kalkıp şarkılar söyleyip dans etmeye başlayınca ortaya ilginç görüntüler çıktı.



Facebook Twitthis Furl
Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri