Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

24 Mart 2013 Pazar

Survivor Ünlüler Deniz Keyfi 2013

Irmak Atuk Bikini , Nazenin Tokuşoğlu Bikini , Survivor Ünlü Kızlar Resimleri 2013





Facebook Twitthis Furl

21 Mart 2013 Perşembe

Saba Tümer transparan frikik

"Piri Reis ve 1513 Dünya Haritası: 500 Yılın Gizemi" adlı sergiyi gezen Saba Tümer gazetecileri şaşırttı.

Sergi sonrası gazetecilerin karşısına geçen Tümer, transparan bluzuyla poz verdi. Tümer, "Sanat için soyundum" diye espri yaptı. Ünlü sunucu, bir gece önce katıldığı davette kendisine sürekli içki getiren garsona da "Senin amacın ne?" diyerek esprili bir dille takıldı.



Facebook Twitthis Furl

19 Mart 2013 Salı

İşte Yeni 'Panpiş' Ebru Polat

Şarkıcı Ebru Polat sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla Panpiş olarak bilinen Hilal Cebeci'yi tahtından edecek gibi görünüyor..


Facebook Twitthis Furl

Karen Mulder siyah bikini resimleri 2013

İlk bakışta görüntüsü hala yerinde ama zamanın onda bıraktığı izleri de objekitflerden saklayamadı. 1980'li ve 90'lı yılların en gözde mankenlerinden Karen Mulder, ailesiyle birlikte St Barts adasında tatil yapıyor. Podyumda fırtına gibi estiği yıllardan kalan ince fiziğini koruyan 43 yaşındaki Mulder da zamanın etkilerine direnemedi.



Facebook Twitthis Furl

Canlı yayında silikon testi

Tv8 de Sacit Aslan ve Pelin Çini'nin sunuculuğunu üstlendiği "Aramızda Kalsın" programına güzel şarkıcı Ebru Polat konuk oldu. Sacit Aslan, Ebru Polat’ın dudaklarında silikon olup olmadığını kontrol etti.

video

Facebook Twitthis Furl

18 Mart 2013 Pazartesi

Survivor Fatma Gül Faki Resimleri 2013

Survivor Fatma Gül Faki Resimleri ( Foto Galeri )










Facebook Twitthis Furl

Emel Erdemanar Kimdir Biyografi

Survivor Emel olarak tanıyacağınız Emel Erdemanar, 17 Ocak 1988 yılında doğmuştur ve şuanda 25 yaşındadır. Adada birçok yarışmacı ile aynı yaştadır. Gönüllüler adasında yarışacak güzel yarışmacı Suudi Arabistan'da dünyaya gelmiş. Şuanda üniversitede öğrenim hayatını sürdürmekte olan Emel Erdemanar, 3 yıldır profesyonel mankenlik mesleği ile uğraşmaktadır. Modellik serüvenine 2010 yılında Türkiye'nin en güzel bayanının seçildiği "Miss Turkey" yarışması ile başladı. Bu dönemde birçok fotoğrafçı ve modacı ile tanışarak buralara kadar gelmiştir. Başarılı mankenin öne çıkmasını sağlayan olay ise 2012 yılında katıldığı Idol of Models yarışması oldu. Gençliğin şehri olan Eskişehir'de düzenlenen yarışmaya birkaç saat içinde karar verip katılarak birinci olmuştur. Yapılan röportajda ilk 3 içerisine girmeyi tahmin ettiğini fakat birinci olmayı beklemediğini dile getirdi.

Emel Erdemanar, öz güveninin çok yüksek olduğunu ve çok doğal birisi olduğunu söylüyor. Mankenliğin yanı sıra oyunculuk eğitimi almak istediğini de söyleyerek Survivor'dan sonra projelerde yer almayı planladığı çıkarımına varıyoruz. Seni tanımlayan 5 kelime nedir sorusuna ise; "Kibar, çalışkan, sporcu, dürüst ve inatçı" yanıtını veriyor. Bunun yanı sıra fiziğini korumak için hergün spor yaparken, yüzmeyi ve uzun koşular yapmayı tercih ediyor. En sevdiği renk ise Beyaz, çünkü kendi gibi doğal bir renk olduğuna inanıyor. Son olarak röportajı Twitter ve Facebook gibi sosyal medya sitelerini kullandığını dile getirerek noktalıyor.

Survivor Emel Fiziksel özelliklerine gelecek olursak, 25 yaşındaki Emel Erdemanar 1,76 cm boyunda ve 54 kilo. Bedeni 36, ayakkabı numarası ise 38 olan genç mankenin saç rengi Kahverengi gözleri ise Ela. Şimdiye kadar Bursa Osmanlı Defilesi, Ten by Deniz Akkaya Kreasyonu Defilesi ve Ten Mayo Defilesinde yer alırken Ajda Pekkan'ın Arada Sırada adlı şarkısının klibinde de rol almıştır. Son olarak Survivor Emel; "Biz daha güçlüyüz." sloganıyla takımına güvendiğini de tanıtımlarda belirtiyor.

Survivor Emel Erdemanar Resimleri ( Foto Galeri )

Facebook Twitthis Furl

Survivor Emel Erdemanar Resimleri 2013

Emel Erdemanar Resimleri 2013 Foto Galeri

Emel Erdemanar Kimdir Biyografi TIKLA










Facebook Twitthis Furl

Survivor Ünlüler Gönüllüler Emel Resimleri 2013

17 Ocak 1988’de Suudi Arabistan’ın Damman şehrinde dünyaya gelen Emel Erdemanar 13 yaşında Türkiye’ye dönüş yapmıştır. Orta okul ve lise hayatında basketbol ile uğraşan Emel geçirdiği sakatlık dolayısıyla basketbolu bırakıp yüzme sporuna devam etmiştir.




Facebook Twitthis Furl

Survivor Ünlüler Gönüllüler Gül Resimleri 2013

3 Şubat 1990 Konya doğumlu olan Gül Faki aslen Hataylıdır. Dr. Oktay Duran Anadolu Teknik Lisesi mezunu olan Gül 2010 senedinde Aydın Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü mezunudur.



Facebook Twitthis Furl

Survivor Ünlüler Gönüllüler Seda Resimleri 2013

15 Mart 1984 doğumlu olan Seda Akman babası Kırım Tatar göçmenidir. Orta okul ve liseyi İstanbul'da okuyan Seda Akman lise öğretimini moda tasarımı üzerine almıştır.



Facebook Twitthis Furl

Survivor Ünlüler Gönüllüler Duygu Resimleri 2013

13 Ocak  1986 Denizli doğumlu olan Duygu Çetinkaya'nın babası asker, annesi ise polis adliye muhabiridir ve bu yüzden eğitim döneminde bir çok okul değiştirmiştir. Gazi Üniversitesi İktisat ve İdari Birimler Fakültesi   mezunudur.



Facebook Twitthis Furl

17 Mart 2013 Pazar

Candice Swanepoel bikini tanıtımı için seksi pozlar

Victoria Secret meleği güzel manken Candice Swanepoel, bikini tanıtımı için birbirinden seksi pozlar verdi..



Facebook Twitthis Furl
Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri