Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

30 Ocak 2013 Çarşamba

Hadise - GQ Dergisi Çekimi Kamera Arkası 2013

Şarkıcı Hadise GQ dergisine iç çamaşırlı pozlar verdi.

Son aylarda verdiği kilolarla, dekolteleri ve konserlerinde başına gelen frikik kazalarıyla gündeme gelen Hadise iç çamaşırlı fotoğraflarıyla bir kez daha adından söz ettirecek.

Geçtiğimiz hafta Uludağ’da konser veren Hadise mini elbisesiyle popo frikiği vermişti. Bu frikiğin ardından “Hadise zayıflayınca poposu sarkmış” gibi yorumlara maruz kalan güzel şarkıcı GQ dergisine iç çamaşırıyla “sarkmadım” pozları verdi.

Photoshop iddialarına karşı GQ bir de kamera arkası görüntülerini video olarak yayına verdi.


Facebook Twitthis Furl

29 Ocak 2013 Salı

Ayda Mosharraf Duman İsyan Dinle

O Ses Türkiye Ayda Mosharraf  Duman İsyan Dinle


Facebook Twitthis Furl

Claudia Romani Miami tatili 2013

İtalyan model Claudia Romani Miami tatiline hız kesmeden devam ediyor. Verdiği cesur görüntülerle görenleri kendine hayran bırakıyor..




Facebook Twitthis Furl

Christina Milian Miami'de Bikinisiyle Yakalandı

Amerikalı şarkıcı Christina Milian Miami'de 'riskli' bir bikini ile güneşlenirken objektiflere yakalandı. 33 yaşındaki şarkıcı her an düşüp de frikik verecekmiş gibi duran bikinisiyle güneşlenirken oldukça rahat gözüküyordu. Arkadaşlarıyla birlikte cumartesi öğleden sonra güneşlenmeyi tercih eden Milian'ın Miami'de yeni şarkısının kaydını yapıyor. İş yoğunluğu arasında güneşlenen şarkıcı akşam da çıktığı gece klübünde şarkı söylüyor.



Facebook Twitthis Furl

27 Ocak 2013 Pazar

Carine Felizardo Times Meydanı ısıttı

Ülkesinde 500 güzelin arasından birinci seçilen Carine Felizardo Times Meydanı'nda dondurucu soğukta bikinisi ile dolaşarak büyük sükse yaptı. Dünyanın birçok ülkesinden turistlerin uğrak yeri meydanda yürüyen Felizardo çevredekilerin yoğun bakışlarına aldırmadı. 25 yaşındaki Felizardo, "Kalçalarımla gurur duyuyorum. Ben burada Brezilyalı kadınları tenmsil ediyorum" dedi. Felizardo kalçalarının güzelliğini spor yapmaya borçlu olduğunu söyledi.


Facebook Twitthis Furl

Transparan Rihanna ( Foto Galeri )

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'nın siyah elbisesi flaşların patlamasıyla transparan oldu

Rihanna giysi seçimleriyle adından söz ettirmeye alışık bir isim. Ancak ünlü şarkıcının Perşembe akşamı bir gece kulübüne giderken tercih ettiği siyah elbise, bu duruma yeni bir boyut getirdi. 24 yaşındaki Barbadoslu şarkıcının siyah elbisesi, flaşların patlamasıyla transparan hale geldi. Sütyen giymediği dikkat çeken şarkının iç çamaşırı bile net bir biçimde görüldü.


Facebook Twitthis Furl

Irmak Atuk Survivor Panama'da

SURVİVOR’DA ‘Ünlüler’ takımına son katılan isim 2002 Best Model of Turkey birincisi Irmak Atuk oldu. Dağhan Külegeç, Nazenin Tokuşoğlu, Ümit Karan, Cengiz Cesur ve Doğukan Manço’yla birlikte Survivor ‘Ünlüler’ takımında yarışacak olan Atuk, yarışma hakkındaki düşüncelerini ve yarışmaya nasıl hazırlandığını HT Magazin’e anlattı.

Survivor için teklif mi geldi, siz mi başvurdunuz?
Survivor beğenerek izlediğim ve merak ettiğim bir yarışmaydı. Acun Medya’dan teklif gelince hiç düşünmeden “Evet” dedim. Kendimi emin ellerde hissediyorum.

Yarışmada sizi en çok ne zorlayacak?
Ben titizlik hastasıyım. Temizliğe çok düşkünüm. Bu, beni zorlayacak. Ama deniz ve kum tam bana göre. Yılın 12 ayı deniz kıyısında yaşayabilirim. Titizlik hastalığımı da belki orada yenerim.

Yarışmaya nasıl hazırlanıyorsunuz?
Zaten düzenli olarak spor genellikle de pilates yapıyorum. Orada bu sene yarışmalar oldukça zorlu olacakmış. Bunun için de kondüsyon lazım. Yarışma için ağırlık çalışmaya başladım.

Aç kalmak sizi zorlar mı?
Bu yüzden ağlayabilirim. Annem bana şimdiden “Sakın ağlama ” dedi. Çok iştahlı biri değilim, az az yiyorum ama sabah-öğle-akşam yemek düzenimi hiç bozmuyorum. Şimdi hazırlanmak için zaman zaman aç geziyorum. Dünya üzerinde çaresizlikten aç kalmış milyonlarca insan var. Onların halinden de anlamak lazım. Cenneti de cehennemi de orada yaşayacağım.

İddialı mısınız?

Çok iddialıyım. Oraya tatile gitmiyorum, kazanmaya gidiyorum. Terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim.

Facebook Twitthis Furl

Jennifer Lopez Leopar Desenli Elbisesi

Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez giymiş olduğu leopar desenli elbisesiyle ve muhteşem fiziğiyle dikkat çekti..








Facebook Twitthis Furl

Sneijder Yolanthe Cabau ile Gecelerde



Galatasaray’ın sürpriz transferi Wesley Sneijder, önceki akşam eşi Yolanthe Cabau ile Ortaköy’deki Zuma adlı mekandan çıkarken görüntülendi.

Yeşil sahalardan önce İstanbul gece hayatıyla tanışan genç futbolcunun yanında özel fotoğrafçısıyla dolaşması şaşkınlık yarattı.


Facebook Twitthis Furl

Songül Karlı aşka geldi


Sunuculuğu yaptığı Su Gibi programının canlı yayınında evlenen ünlü türkücü Songül Karlı, eşi Metin Yüncü ile gittiği alışveriş merkezinde aşka geldi.

Önceki akşam eşi Metin Yüncü ile Akmerkez'e giden türkücü Songül Karlı'nın gazetecilerin önünde eşini öpmesi objektiflere böyle yansıdı. Adeta aşka gelen Karlı, arabası gelene kadar eşini öpmeye devam etti.

Bu arada alışveriş sırasında Songül Karlı ilginç bir açıklamada bulunarak adeta ekrandaki rakiplerine meydan okudu. Karlı "Kimse kusura bakmasın gündüz ekranda olan tüm rakiplerimden güzelim. Bunu ben söylemiyorum gündüz ekranları takip eden insanlar söylüyor"diye konuştu..

Facebook Twitthis Furl

24 Ocak 2013 Perşembe

Candice Swanepoel Bond Kızı Oldu

Victoria's Secret meleği Candice Swanepoel, Bond filmindeki beyaz bikinisi ile üne kavuşan Ursula Andress'i canlandırdı. 1962 yılı yapımı Bond klasiği 'Dr. No'da oynadığında 26 yaşında olan Andress'in hafızalara kazınan beyaz bikinili sahneleri Brezilya'da tekrar çekildi. Moda çekimi için kamera karşısına geçen 24 yaşındaki Candice Swanepoel, dore bikinisiyle poz verdi. Güney Afrikalı modelin giydiği bikini ise 'Brezilya modeli'.. 


Facebook Twitthis Furl
Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri