Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

30 Haziran 2012 Cumartesi

Manisa'da Hadise Şov ( Foto Galeri )










Facebook Twitthis Furl

Hadise Manisa Konseri 2012



Manisa'nın ilk alışveriş merkezi Magnesia'nın açılışının ikinci gününde Hadise, giydiği süper mini kıyafetle dans etti. Ünlü popçı kıyafeti nedeniyle bol bol frikik verdi.

Hadise, yaklaşık 5 bin kişiye konser verdi. Mimar Sinan Bulvarı üzerinde hizmete giren Magnesia Alışveriş Merkezi'nin açılış etkinlikleri kapsamında Manisa'ya gelen Hadise, yaklaşık 5 bin hayranına şarkılarını söyledi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Hadise, konser sırasında bazı hayranları bayılınca müziği kesti. Durumlarının iyi olduğunu öğrenen Hadise konsere devam etti.


Facebook Twitthis Furl

29 Haziran 2012 Cuma

TV 24 Canlı Yayin İzle

TV 24 İnternetten Canli İzle , TV 24 Haber İzle , TV 24 Canlı Yayin İzle

Facebook Twitthis Furl

CNN Türk Canlı İzle

CNN Türk İnternetten Canlı İzle , CNN TÜRK Haber Canlı İzle 


Facebook Twitthis Furl

Ceren Hindistan Bodrum'da aşk tazeledi

Özer Hurmacı görüntülendiklerini fark edince hızla şezlong değiştirerek gizlenmeye çalıştı. Oyuncu sevgilisi Ceren Hindistan’la tatiline devam eden Fenerbahçeli futbolcu Özer Hurmacı, Yalıkavak Highlight Otel Moon Beach Lounge’da güneşlendi.










Facebook Twitthis Furl

Kübra Zeynep Sever plajin gözdesi oldu

Fenerbahçe ve milli takımın file bekçisi Volkan Demirel ile eşi Kübra Zeynep Sever Bodrum sezonunu açtı. Yalıkavak Highlite Otel’de kalan çift, önceki gün Moon Beach’te objektiflere takıldı. Hürriyet'in haberine göre; Volkan, şnorkel ve gözlüğünü takıp yüzerken, eşi şezlonga uzanıp güneşlenmeyi tercih etti. Sever, kırmızı renkli fırfırlı bikinisiyle plajın en cesur ve en dikkat çeken ismi oldu.









Facebook Twitthis Furl

Eda Taşpınar Çesme Tatili Resimleri ( Foto Galeri )

Eda Taşpınar ve sevgilisi sörfçü Bora Kozanoğlu, Çeşme sezonunu açtı.. 








Facebook Twitthis Furl

Eda Taşpınar 5 yıl sonra aynı poz

Magazin dünyasının en konuşulan isimlerinden olan, 'İkoncan' olarak da tanınan Eda Taşpınar, sörfçü Bora Kozanoğlu'yla birlikteliğinin ardından değiştiğini söylese de eski alışkanlıklarını terk etmedi

2006 ve 2007 yıllarında Bodrum Türkbükü'ndeki plajlarda yüzüstü güneşlenirken çekilen tangalı fotoğrafları neredeyse simge haline gelen Eda Taşpınar, önceki gün İzmir'in Çeşme İlçesi'ne bağlı tatil beldesi Alaçatı'da güneşlenirken tangalı fotoğraflardan hoşlanmadığını, değiştiğini söyledi. Ancak Taşpınar bir gün sonra hoşlanmadığını söylediği 5 yıl önceki fotoğrafla neredeyse aynı şekilde bir kez daha görüntülendi. Alaçatı sahilinin gözlerden en uzak köşesini seçen ve güneş yağını sürüp, yüzüstü yatarak güneşlenen Taşpınar, iz yapmasın diye bikinisinin iplerini çözdü, altını da tanga haline getirdi.

Bronzlaşmış ten rengiyle dikkat çeken Taşpınar'a bir kız arkadaşı da eşlik etti. Taşpınar hoşlanmadığını söylediği o pozun aynısını bir kez daha vermiş oldu.

Eda Taşpınar Çeşme Tatil Resimleri ( FOTO GALERİ )

Facebook Twitthis Furl

Pınar Altuğ Su'ya yüzmeyi öğretiyor

Oyuncu Pınar Altuğ Atacan ve Yağmur Atacan’ın minik bebekleri Su, yüzmeyi öğreniyor..

Çeşme Marrakech Beach Club’da görüntülenen Atacan ailesi, Su bebeğin yüzme öğrenmesi için seferber oldu. Babası Yağmur Atacan’ın giydirdiği paletlerle denize giren Su Atacan’la daha sonra annesi Pınar Altuğ ilgilendi. Dört gündür yüzme dersi verdiklerini ve bir hafta içinde yüzmeyi tamamen öğreteceklerini belirten Pınar Altuğ, "Görüldüğü gibi her gün Su Hanım’la uğraşıyoruz. O da fazlasıyla istekli. Zaten bizi yerimizde rahat oturtmuyor" dedi.





Facebook Twitthis Furl

27 Haziran 2012 Çarşamba

Yeni Pamela: Kate Upton

Kate Upton, Sahil Güvenlik dizisiyle yürek hoplatan Pamela Anderson'ın görevini devraldı..

20 yaşındaki seksi manken Kate upton bu defa bir zamanlar Sahil Güvenlik dizisiyle yürek hoplatan Pamela Anderson'ın görevini devraldı.

Terry Richardson'ın çektiği The Many Talents Of Kate Upton (Kate Upton'ın yetenekleri) videoda ünlü modeli sahilde koşarken, basketbol oynarken ve dans ederken görülüyor.
Get Adobe Flash player


Facebook Twitthis Furl

Süreyya Yalçın Bodrum'da Tatil Keyfi

Süreyya Yalçın, üç köpeğiyle sahildeki locasında dinleniyor..

Adana Hilton lakaplı Süreyya Yalçın, sevgilisi Tugay Gökkaya ve iki köpeğiyle Bodrum'da tatil yapıyor. Önceki gün Yalıkavak'taki Highlite Otel Moon Beach'de güneşlenen Yalçın, denizin içine loca kurdurdu. Sosyetik ikoncan, şivava ve King Charles cinsi köpeklerini güneşten korumak için özel olarak üzeretilen güneş gözlüğü taktı. Toplam 8 köpeği olan Süreyya Yalçın, bir köpeğine botoks da yaptırmıştı.





Facebook Twitthis Furl

Berrak Tüzünataç mayoyla objektif karşısına geçti

Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç, uzun bir aradan sonra mayoyla objektif karşısına geçti..

Son adlı dizideki performansıyla adından söz ettiren Berrak Tüzünataç, sanal alemdeki alışveriş merkezi markafoni.com için poz verdi. Fotoğrafçı Mehmet Erzincan'ın objektifi karşısına geçen güzel oyuncu, ilk kez özel bir alışveriş kulübü için çekim yaparken göz kamaştırdı.






Facebook Twitthis Furl

Ece Erken'in yüzü fena yandı

Ünlü sunucuyu bu halde görenler inanamadı.

Önce Çeşme, sonra da Bodrum'da uzun bir tatil yapan suncu Ece Erken, bronzlaşmak için güneşin altında fazla kalınca yüzü fena yandı.

Acılar için kalan Ece Erken, çevreden yardım istedi. Güneşlendiği mekânın çalışanları, doğal köy yoğurdunu Ece'nin yüzüne sürdüler.

Saatlerce yoğurtlu dolaşmak zorunda kalan Erken'in acısı yoğurt sayesinde dindi.
 

Facebook Twitthis Furl
Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri