Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

29 Mayıs 2012 Salı

Hande Ataizi göğüs dekolteli tulumuyla büyüledi

3. İstanbul Uluslararası Sanat ve Kültür Festivali'nin (İstancool) Esma Sultan Yalısı'ndaki gala yemeğine katılan Hande Ataizi büyüledi.

Hande Ataizi davete derin göğüs dekolteli beyaz tulumuyla katıldı.


Facebook Twitthis Furl

Merve Bolugur yırtık taytıyla Taksim'de görüntülendi

'Kuzey Güney' dizisinin Zeynep'i Merve Boluğur, Taksim'de görüntülendi.

Yırtık taytıyla dikkat çeken genç oyuncu, aralarında Selma Ergeç'in de bulunduğu arkadaş grubuyla geç saatlere kadar eğlendi.





Facebook Twitthis Furl

Defne Samyeli göğüs silikon

İstanbul Uluslarası Sanat ve Kültür Festivali'nin (İstancool), üçüncüsü bu yıl 25 - 27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşti.

Vakko'nun ana sponsorluğunda Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın destekleriyle gerçekleşen İstancool'un gala yemeği Esma Sultan Yalısı'nda düzenlendi. 14 yıllık eşi Eren Talu'yla geçen yıl boşanan Defne Samyeli gala yemeğine birlikte katıldığı kişiyi "Yakın arkadaşım" diye tanıttı. Samyeli arkadaşının otel ve halkla ilişkiler işleri yaptığını belirtti.Samyeli arkadaşının otel ve pr işleri yaptığını belirtti. Samyeli'nin derin dekolteli kıyafeti silikon yaptırdığını da gözler önüne serdi.






Facebook Twitthis Furl

Survivor'da kıskançlık krizi

Favori yarışmacılardan Nihat Altınkaya ile Almeda’nın yakınlığı kıskançlık krizine neden oldu..

Nihat’ın eşi İrem Hanım’ın Almeda’yı kıskandığı, buyüzden de her yarışmacının bir yakınının adaya geldiği hafta Dominik Cumhuriyeti’ne gitmediği iddia edildi. Annesinden kıskançlık olayını öğrenen Nihat, Almeda’yla arasına mesafe koydu. Arnavut güzelin de son programda Nihat’tan sürekli “Abi” diye bahsetmesi dikkat çekti.

Facebook Twitthis Furl

Jennifer Nicole Mucizeyi herkes görsün

Bu iddialı elbiseyi giyen genç kadının çok değil daha bir kaç ay öncesinde 90 kiloya kadar çıkmış olduğuna inanabilir misiniz..


Facebook Twitthis Furl

26 Mayıs 2012 Cumartesi

Loreen - Euphoria Eurovision 2012




Facebook Twitthis Furl

Sabina Babayeva - When The Music Dies

Ev sahibi Azerbaycan'ın Eurovision performansı... Sabina Babayeva - When The Music Dies
video

Facebook Twitthis Furl

Eurovision 2012 Birincisi Loreen - Euphoria

Azerbaycan'da yapılan 57. Eurovision Şarkı Yarışması'nın galibi İsveç oldu

Yarışmanın en büyük favorisi olarak gösterilen Loreen, 'Euphoria' isimli şarkısıyla Bakü'de birinci oldu. İsveç ayrıca aldığı 372 puanla rekor kırdı.


Facebook Twitthis Furl

Loreen - Euphoria İsveç Eurovision 2012

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen ve 26 ülkenin katıldığı 57. Eurovision Şarkı Yarışması'nı İsveç'li Loreen 'Euphoria' isimli şarkıyla kazandı

 

Facebook Twitthis Furl

25 Mayıs 2012 Cuma

Cannes Film Festivali Victoria Hervey

Cannes Film Festivali'nde boy gösterirken giydiği kıyafetlerle konuşulan Lady Victoria Hervey, bu sene de tüm dikkatleri üzerine çekti.



Facebook Twitthis Furl

23 Mayıs 2012 Çarşamba

Justin Bieber'den çok özel açıklamalar

Justin Bieber'den çok özel açıklamalar!

Yıllardır Selena Gomez’le birlikte olan ünlü şarkıcı Justin Bieber, The Sunday Times’a özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

20 yaşındaki Gomez’le her gün biraz daha güçlenen bir aşk yaşadığını belirten 18 yaşındaki Bieber, “Mutluluğumu Selena’nın yaşının çok ötesinde bir olgunluğa sahip olmasına borçluyum. Bizim ilişkimizde gereksiz kıskançlıklara yer yok” diye konuştu.

‘BAŞKASI OLSA BENİ TERK EDERDİ’
Geçtiğimiz yıl Mariah Yeater adlı bir kadının kendisinden çocuğu olduğunu iddia ettiği dönemde, ilişkilerinin çok zor bir sınavdan geçtiğini belirten Bieber, sözlerini şöyle sürdürdü: “Selena’nın yerinde başka bir kadın olsaydı, o dönemde beni terk ederdi. En yakınlarım bile benden şüphe ederken, Selena benim o kadını tanımadığıma inandı. Onun hep yanımda olduğunu bilmek bana güç veriyor

Facebook Twitthis Furl

11 Mayıs 2012 Cuma

Songül Karlı Kendi Programında Evlendi


Ünlü türkücü Songül Karlı canlı yayında 'Su gibi' programında evlendi..

Canlı yayınlanan programa öncesi Songül Karlı ve Metin Yüncü yatla boğaz turu yaptı. Ardından Fox TV stüdyolarına gelen çiftin canlı yayında nikahı kıyıldı. Milli Takım ve Galatasaray'ın eski futbolcusu Fatih Akyel de nikah şahidi yapan isimler arasındaydı.

Damat Metin Yüncü Fenerbahçe'nin cumartesi günü Galatasaray'ı 2-1 yenerek şampiyon olacağını iddia etti.


Facebook Twitthis Furl

10 Mayıs 2012 Perşembe

Yıldırım Mayruk 2023'e Hikayeler Defilesi 2012

Ünlü modacı Yıldırım Mayruk, '2023'e Hikayeler' adını verdiği defilelerin 21.'sini dün Swissotel'de gerçekleştirdiği defileyle tanıttı.

Deniz Pulaş, Sema Şimsek, Ece Gürsel ve Ebru Ürün gibi ünlü modellerin podyuma çıktığı defilede Mayruk'un
74 parçadan oluşan koleksiyonu tanıtıldı. Defileyi yaklaşık 1000 davetli izledi. Defilede 42 yaşındaki Deniz Pulaş, derin göğüs dekoltesiyle öne çıkan mankenlerin başında geldi. Mayruk'un 65. koleksiyonu olan '2023'e Hikayeler 21. Bölüm', "Cinnet Geçiren Moda Dünyası'na Cennetin Sunumu" sloganıyla davetlilerin beğenisine sunuldu.


Facebook Twitthis Furl

7 Mayıs 2012 Pazartesi

Halil Koçak - Bu Kadarsan Dönme Dinle

Halil Koçak - Bu Kadarsan Dönme Dinle , Halil Koçak - Nerde Kaldın 2012 Albüm

Facebook Twitthis Furl

Cicişler'in Evini 7/24 Canlı Kameralarla izle

Cicişler Evi İzle , Ciciş Esra Yatak Odası izle , Ciciş Ceyda Yatak Odası izle , Cicişler Salon İzle

Cicişler evlerine yerleştirilen kameralarla yaşamlarını takipçileri ile paylaşmaya başladılar. Ayrıca daha önce hiç bir yerde görmediğiniz özel prodüksiyon fotoğrafları ve videoları izleyebilirsiniz.

 

http://www.cicisler.tv

Facebook Twitthis Furl

6 Mayıs 2012 Pazar

Cicisler.tv yayinda

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.


Facebook Twitthis Furl

Kim Kardashian yeni saç rengi

Dünyaca ünlü reality şov oyuncusu Kim Kardashian yeni saç rengiyle çektirdiği fotoğrafları 'canı sıkılınca' Twitter'dan hayranlarıyla paylaştı.

Tüm dünyadan yüzlerce takipçisi olan reality şov yıldızı Kim Kardashian sarıya boyattığı saçlarıyla çektirdiği fotoğrafları sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yayınladı.

Ünlü oyuncu fotoğrafların altına, "Çok sıkıldım. Hey merhabaaa" şeklinde bir ileti yayınladı.

31 yaşındaki Kardashian sadece 72 gün evli kaldığı eşi Kris Humphries ile boşanma kararı aldığından beri gergin bir bekleyiş içinde. TV yıldızının avukatı Humphries'in duygusallığının boşanma sürecini geciktirdiğini söyledi.




Facebook Twitthis Furl

2 Mayıs 2012 Çarşamba

Selin İmer Resimleri ( Foto Galeri )

Selin İmer Resimleri ( Foto Galeri ) , Selin İmer Arda Turan Sevgili mi ? Aşk mı yaşıyorlar ?


Facebook Twitthis Furl

1 Mayıs 2012 Salı

Rihanna Hawaii Tatili 2012

24 yaşındaki ünlü şarkıcı Rihanna, Hawaii plajında arkadaşlarıyla birlikte tatilin tadını çıkardı.Sörf tahtası üzerinde bira içip güneşlenen şarkıcı bikinisiyle cesur pozlar verdi. Rihanna ayrıca denizde balık tutarak yeteneğini gösterdi. Rihanna bir yandan sörf yaparken arkadaşlarıyla da şakalaşarak tatilin keyfini çıkardı. Kovboy şapkası ve siyah püsküllü bikinisiyle ilgi odağı olan genç şarkıcı, arkadaşlarına sörf tahtası üzerinde bira servisi de yaptı.







Facebook Twitthis Furl

Ebru Polat sırtını sigortalatacak

Ebru Polat'tan yeni bir adım daha!

Geçtiğimiz gün Okan Bayülgen'in programında giydiği dekolte dillere destan olan Ebru Polat, sırtını sigortalatmaya karar verdi. Polat, sırtını çok beğendiğini ve sırtına nazar değmesini istemediğini söylerken, "Sırtımı Niagara Şelalesi'ne benzetiyorum" dedi.

EBRU POLAT RESİMLERİ - FOTO GALERİ

Facebook Twitthis Furl

Arda Turan Selin İmer'le birlikte mi?

Sosyetik güzelle birlikte olduğu iddia ediliyor! Hatta sosyetik güzelin Arda Turan'ın İspanya'daki evine yerleştiği öne sürülüyor. Ancak iki taraftan da bu iddiaya bir yanıt var

Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Turan'ın, sosyetik güzel Selin İmer'le yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Bugün bir gazetede yazılan bu iddia gündeme bomba gibi düştü.

İmer'in Arda Turan'ın İspanya'daki evine yerleştiği iddia edildi.

İMER'DEN AÇIKLAMA: "HABER YALAN"

Ancak, İmer bu iddiayı Twitter'dan yalanladı. İmer, "Ağustos ayında yazıdğı haberden dolayı davalık olduğum gazetenin haberi tamamıyle yalandır" açıklamasını yaptı.

ARDA TURAN: "ŞU AN BAŞKA BİRİYLE İLİŞKİ YAŞAMAM MÜMKÜN DEĞİL"

Arda Turan da bir basın açıklaması yaptı. Turan, "Kariyerim ve futbol hayatımda en önemli günleri yaşadığım şu dönemlerde magazin dünyasında çıkan asılsız haberlerde yer almaktan dolayı çok üzgünüm.

Sinem Kobal'a olan saygım ve duygularımdan dolayı şu an başka biriyle ilişki yaşamam mümkün değildir.

Hakkımda bazı gazete ve internet sitelerinde çıkan "ilişki" haberleri tamamen asılsız olup beni derinden üzmüştür" dedi.

Facebook Twitthis Furl
Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri