Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

29 Mart 2012 Perşembe

Elissa Corrigan araba yıkarken

Amerikalı reality şov yıldızı Elissa Corrigan, kısacık şortuyla arabasını yıkarken görüntülendi..

Ünlü televizyon yıldızı Elissa Corrigan, Liverpool'da güneşli bir günde arabasını yıkarken giydiği kısacık kot şortu herkesi şoke etti. Arabasını yıkmaya çalışırken seksi görüntüler veren Corrigan, tüm dikkatleri üzerine çekti. Bunu bir reklam çekimi sanan insanlar ise gözlerini Elissa Corrigan'dan alamadı. Ünlü televizyon yıldızı daha sonra Twitter'da fotoğraflarını paylaştı.

Facebook Twitthis Furl

Alessandra Ambrosio hamileyken bile baş döndürüyor

Alessandra Ambrosio hamile resimleri , Hamile Alessandra'dan seksi frikik..

Victoria's Secret'in baş meleklerinden Alessandra Ambrosio hamileyken bile baş döndürüyor..

Doğuma az bir süre kalmasına rağmen çalışmaya devam eden ünlü manken Alessandra Ambrossio, reklam yıldızı olduğu ürününü tanıtırken, birbirinden seksi görüntüler ortaya çıktı. Tüy giderici epilatörü bacağında tanıtmaya çalışan ünlü model, frikik vermekten kaçamadı.

Facebook Twitthis Furl

Emina Sandal'dan bomba gibi dönüş

Bir ay önce ikinci bebeğini dünyaya getiren Emina Sandal, müzik dünyasına hızlı bir dönüş yaptı..

Sırbistan'da çıkardığı son single'ıyla kendi ülkesinde zirveye yerleşen Emina, doğumdan sonra çalışmalarına ağırlık vererek, Türkiye'deki ilk şarkısını görücüye çıkardı. Posta'nın haberine göre, aranjör Erdem Kınay'ın ''Proje'' isimli albümüne destek veren Emina Sandal, bestesini kendi yaptığı 'Broken' adlı şarkıyla sana alemde büyük ilgi görüyor. İkili, önümüzdeki günlerde şarkının video klibi için kamera karşısına geçecek.

Facebook Twitthis Furl

27 Mart 2012 Salı

Cicişler Esra Ceyda Ersoy Resimleri ( Foto Galeri )

Cicişler Esra Ceyda Ersoy Resimleri ( Foto Galeri ) Esra Ersoy Resimleri , Ceyda Ersoy Resimleri



Facebook Twitthis Furl

Seda Sayan Marie Claire'e kapak oldu

Seda Sayan Marie Claire'e kapak oldu 


Facebook Twitthis Furl

Sosyetede yeni aşk

Birlikte eğlendiler, mekândan ayrı ayrı çıktılar ama yakalandılar..

Eski rallici Artuğ Aysal, sosyetik güzel İrem Güreli ile yeni bir aşka yelken açtı. Aysal ve Güreli ilk kez önceki gece Biber Bar çıkışı görüntülendi. Mekândan ayrı ayrı çıkan ikili, araçlarına bindikten sonra görüntülenmekten kurtulamadı. Aysal'ın adı geçtiğimiz yıllarda Sezen Aksu ile anılmış ancak evli olduğu öğrenilince eşine geri dönmüştü.

GAZETE HABERTURK- HT MAGAZİN

Facebook Twitthis Furl

Burak Özçivit’in mini etek krizi

Burak Özçivit ile sevgilisi Ceylan Çapa’nın geçtiğimiz günlerde bir bar çıkışı otomobil içinde yaşadıkları kavganın nedeni ortaya çıktı.

Malkoçoğlu Burak Özçivit’in, giydiği mini etek yüzünden sevgilisini kıskandığı, bu yüzden de ikilinin tartıştıkları öğrenildi.

Ceylan Çapa’nın geçen ay İstanbul Fashion Week’te giydiği etek de tartışma konusu olmuş, çıkan söylentiler üzerine Çapa, “Burak etek giymeme kızmaz, öyle bir şey yok. Kızsaydı giyemezdim” diye açıklama yapmıştı.

GAZETE HABERTURK- HT MAGAZİN

Facebook Twitthis Furl

Ebru Şancı'ya Davetiye Muslera'dan

Galatasaray-Trabzonspor maçının seyircileri arasında Ebru Şancı da vardı.

Galatasaray'ın kalecisi Muslera ile adı aşk dedikodularına karışan manken, karşılaşmayı futbolcuların misafirlerine ayrılan bölümden izledi.

Öldürülen Libya devrik lideri Muammer Kaddafi'nin küçük oğlu Saif'le yaşadığı aşkla adından söz ettiren Ebru Şancı bir süredir Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera ile anılıyor.

İlk kez 13 Mart'ta W Hotel'de yapılan "Richie Rich" partisinde birlikte görülen ikiliden Şancı, geçen pazar akşamı da Türk Telekom Arena Stadı'ndaydı. Şancı, Galatasaray'ın Trabzonspor ile oynadığı Süper Lig maçında sarı kırmızılı formayla tribündeki yerini aldı. Ünlü manken, karşılaşmayı Galatasaraylı futbolcuların özel misafirlerine ayrılan, biletle girilemeyen, yedek kulübesinin hemen arka tarafındaki bölümden izledi.

Kaynak : Birbak - Mynet

Facebook Twitthis Furl

24 Mart 2012 Cumartesi

Irina ve Anne Miami'de fırtına gibi esti

Dünyaca ünlü modeller Irina Shayk ve Anne Vyalitsyna Miami'de görüntülendiler..





Facebook Twitthis Furl

21 Mart 2012 Çarşamba

Ajda Pekkan Korkuttu

Ajda Pekkan'ın 4 yıldır kalp hastası olduğu ortaya çıktı.

Ajda Pekkan'ın (66) yıllardır kalp hastası olduğu ve bunu en yakın dostlarından bile gizlediği öğrenildi. Sahne enerjisi ve şovlarıyla izleyenleri kendisine hayran bırakan Pekkan'ın kalp rahatsızlığı 4 yıl önce baş gösterdi. Rutin kontrol için doktora giden Pekkan'ın kalp damarlarının 2'sinde daralma tespit edildi. Neredeyse by-pass'tan dönen Pekkan'ın sağ ve sol damarına ameliyatla 2 stent yerleştirildi. Annesini kalp krizinden kaybeden Pekkan bu nedenle kontrollerini ihmal etmedi. Kendini iyi hissetmeyince geçen hafta salı günü de Nişantaşı Teşvikiye'de bulunan tanı merkezi Medica'ya giden sanatçı stentlerde sorun olmadığını ancak sağ kalp damarında yeni bir daralma olduğunu öğrendi.

Dinlenmesi şart

Bunun üzerine geçen hafta sonu Kozyatağı'ndaki Yeditepe Üniversitesi Hastanesi'ne gitti. Yapılan anjiyo ile sağ kalp damarındaki daralma yeni bir stent takılarak başarıyla açıldı. Sanatçının çalışması için birkaç ay dinlenmesi tavsiye edildi. Doktorlarının 'riskli' diye uyarmasına rağmen Pekkan'ın konserlerini iptal etmediği öğrenildi. Süperstar'ın annesi Nevin Dobruca da 1999'daki Marmara Depremi'nden etkilenmiş ve kalp krizi sonucu 74 yaşında vefat etmişti.

Facebook Twitthis Furl

Ana Beatriz Barros deniz keyfi yaptı

Ünlü model Ana Beatriz Barros, Miami sahillerinde gövde gösterisi yaptı

Haftasonu'nu arkadaşlarıyla birlikte Miami sahillerinde geçiren seksi model Ana Beatriz Barros, deniz keyfi yaptı.

Oldukça eğlendiği gözlenen ünlü model, bol bol denize girdi ve güneşlendi. Tüm seksiliğine rağmen kalçasındaki selülitleri gözden kaçmadı.

Facebook Twitthis Furl

Vanessa Hudgens Çırılçıplak film seti

Ünlü oyuncu Vanessa Hudgens film setinde çırılçıplak görüntülendi..

'Spring Breakers' filminin Florida 'da gerçekleşen çekimlerinde şok görüntüler ortaya çıktı. Vanessa Hudgens'in üstsüz bir şekilde film oyuncularının omuzuna bindiği ve çılgınca dans ettiği görüldü.

Etraftaki insanların şaşkınlıkla izlediği bu görüntülere 24 yaşındaki ünlü oyuncu aldırış etmedi.

Facebook Twitthis Furl

Adriana Lima İkinci kez hamile

Victoria's Secret" meleklerinden ünlü süpermodel Adriana Lima ikinci kez anne olacağını açıkladı.

"Victoria's Secret" meleklerinden Brezilyalı süpermodel Adriana Lima eşi eski NBA yıldızı Marco Jaric'le ikinci bebeklerini beklediklerini açıkladı.

"People" dergisine konuşan Lima 2 yaşındaki kızı Valentina'nın heyecanla kardeşini beklediğini söyledi. Lima sözlerine şöyle devam etti: "Valentina sürekli belime öpücükler konduruyor. "

İlk çocuğunu dünyaya getirdikten 1 yıl sonra podyumlara dönen 30 yaşındaki süpermodel hamilelik sürecinde aldığı kilolardan kurtulamayacağından endişe duyduğunu söyledi.

Facebook Twitthis Furl

13 Mart 2012 Salı

Cem Yılmaz Ahu Yağtu ile Evlendi

Cem Yılmaz 4 aylık hamile sevgilisi manken Ahu Yağtu ile dünya evinde girdi

Komedyen Cem Yılmaz, Ahu Yağtu ile dünya evine girdi.

Beyoğlu Pera Palas Otel'de basına kapalı gerçekleştirilen düğün törenine Şener Şen, Yavuz Turgul, Demet Evgar, Demet Akbağ, Mazhar Alanson ve Biricik Suden, Özkan Uğur, Yılmaz Erdoğan ve eşi Belçim Erdoğan, Sezen Aksu, Türker İnanoğlu, Meltem Cumbul, Şebnem Ferah, Zafer Algöz, Kenan Doğulu, Beren Saat, Özge Ulusoy ve Hakan Yıldırım gibi ses, sinema ve moda dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Davetlileri, törenin gerçekleştirildiği salonun kapısında Cem Yılmaz'ın annesi Sebahat Yılmaz ve babası Arif Yılmaz karşıladı.

Çift, nikahın basına yansımaması konusunda oldukça hassas davrandı. Pera Palas Otel’le imzalanan gizlilik sözleşmesi gereği kokteyl alanına garsonlar alınmadı. Ancak nikahı izleyenlerin çektiği fotoğraflar Twitter'a düştü.

Düğün töreni öncesinde otel önünde park halindeki araçların trafik ekiplerince çekildiği görüldü. Trafik polisleri, otel önündeki trafik akışını sağlarken, asayiş ekipleri de herhangi bir olaya karşı hazır bulundu.

Otelin karşısındaki sokakta da özel bir hastaneye ait ambulansın beklediği görüldü.

video

video

Facebook Twitthis Furl

Paris Hilton herkesin başını döndürdü

Hilton otellerinin varisi Paris Hilton çılgın yaşam tarzıyla herkesi şaşırtıyor..

Beverly Hills'te annesinin doğum gününe katılan Paris Hilton, kıyafetiyle tüm bakışları üzerinde topladı. Modacılar, Hilton'un kıyafetinin annesinin doğum günü partisi için fazla iddialı göründüğünü ve neredeyse elinde bir tek kırbacının eksik olduğunu söyledi.

Siyah göğüs dekolteli elbisesi, jartiyeri ve yüksek topuklu ayakkabılarıyla oldukça seksi görünen Hilton, gece boyunca herkesin başını döndürdü.

Facebook Twitthis Furl

Aylin Alp Playboy'a soyundu

Türk kızı Aylin Alp, Playboy'a soyundu..

Hamburg Üniversitesi'nde pedagoji ve psikoloji okuyan 26 yaşındaki Aylin Alp, Playboy dergisinin Almanya sayısının Mart güzeli oldu.

İspanya'nın Fuerteventura sahilinde Playboy fotoğrafçısı Andreas Reiter tarafından çekilen seksi fotoğraflar, Almanya'da herkes tarafından konuşuluyor.

Ayrıca Playboy'a poz verme fikrinin dergiye abone olan erkek kardeşinden geldiğini söyleyen seksi üniversiteli, ileride dört çocuk sahibi olmak istediğini ifade etti.

Facebook Twitthis Furl

Victoria's Secret meleği Kıbrıs'ı salladı

Slovak model üç yıldır Victoria's Secret'ın üç yıldır kampanya yüzü olarak popülaritesinin zirvesine çıktı.

Dünyaca ünlü iç çamaşırı markası Victoria's Secret'ın ünlü top modeli Michaela Kocianova, KKTC Rocks Hotel'de düzenlenen Fashion TV Party'de podyuma çıktı. Böylelikle KKTC'de ilk defa bir Victoria's Secret mankeni podyuma çıktı ve mankenler yaklaşık 15 dakika podyumda kaldı. Ünlü şarkıcı Hande Yener'in de şarkılarıyla renk kattığı gecede birçok ünlü isim yer aldı. Slovak model üç yıldır Victoria's Secret'ın üç yıldır kampanya yüzü olarak popülaritesinin zirvesine çıktı. Michaela Kocianova dünyaca ünlü modacıların da modelliğini yapıyor.

Facebook Twitthis Furl

Hadise tredyol reklamından servet kazandı

Televizyonlarda geçen hafta yayınlanmaya başlayan bir alışveriş sitesinin reklam kampanyası için şarkıcı kamera karşısına geçti..

Ünlü şarkıcı birkaç saniyelik reklam karşılığında 1.8 milyon TL aldı.Bugün'ün haberine göre, başarılı yapımcı Acun Ilıcalı’nın ‘O Ses Türkiye’ yarışmasındaki jüri üyeliğiyle gündemden düşmeyen şarkıcı Hadise, Türkiye çapında gün geçtikçe artan popülaritesini parayı çevirmeye devam ediyor.

ŞARKIYA DA EŞLİK ETTİ
Sanatçının sadece birkaç saniye yayınlanan reklam filmi karşılığında 1.8 milyon lira aldığı öğrenildi. Sitenin ilkbahar-yaz kadın giyim koleksiyonlarının tanıtıldığı reklam filmi için Hadise, birbirinden farklı 3 kıyafet giydi. Aynı zamanda reklamın jenerik müziğine de eşlik eden şarkıcının firmayla bir yıllık reklam anlaşması yaptığı belirtiliyor.

Facebook Twitthis Furl
Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri