Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

15 Şubat 2012 Çarşamba

Işıl Reçber Eflatun minisiyle göz doldurdu

Beşiktaş'ın kalecisi Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, katıldığı defilede eflatun renkli elbisesiyle büyüledi..

Beşiktaş'ın kalecisi Rüstü Reçber'in eşi Isıl Reçber, Istanbul Fashion Week kapsamında düzenlenen Tuvana Büyükçınar defilesini izledi. Reçber; eflatun renkli, sırtı siyah çapraz bantlarla süslü, derin göğüs dekolteli mini elbisesiyle bakışları üzerinde topladı. 37 yaşındaki iki çocuk annesi, düzgün fiziğiyle podyumdaki mankenlere bile taş çıkardı.

Facebook Twitthis Furl

11 Şubat 2012 Cumartesi

Kate Upton defilede nefes kesti

19 yaşındaki Amerikalı seksi model Kate Upton, defilede fırtınalar estirdi..

Florida'da gerçekleştirilem Mercedes-Benz moda haftasına 19 yaşındaki Kate Upton damgasını vurdu. Bir bikini markasının tanıtımı için ilk önce defileye çıkan sonrada bikininin tanıtımı için objektif karşısına geçen Kate Upton, yürek hoplatacak pozlar verdi. 19 yaşındaki ünlü modelin en çok dolgun vücut hatları beğeniliyor.







Facebook Twitthis Furl

10 Şubat 2012 Cuma

Rose McGowan'den derin dekolte yırtmaç

Ünlü oyuncu Rose McGowan bir organizasyon gecesine şok bir kıyafetle katıldı..

Ünlü oyuncu Rose McGowan (39), katıldığı bir davette yırtmacıyla herkesin yüreğini hoplattı. Yırtmaçtan öte olan dekoltesi ünlü oyuncuya zor anlar yaşattı. Her an frikik verme korkusuyla rahat hareket edemeyen oyuncu kırmızı yırtmaçlı elbisesiyle tüm bakışları üzerine topladı.






Facebook Twitthis Furl

Miley Cyrus seksi jartiyeriyle sokakta

Amerikalı ünlü şarkıcı Miley Cyrus, giydiği şortu ve jartiyeriyle bakışları üzerine topladı..

19 yaşındaki ünlü şarkıcı Miley Cyrus, Kaliforniya'da motorcu botları, yırtık kısa şortu, baskılı tişörtü ve seksi jartiyeriyle görüntülendi. Etraftaki meraklı bakışları üzerine çekmeye başaran Cyrus, çevresindekilere aldırmadan yoluna devam etti.





Facebook Twitthis Furl

Ceylan Çapa'nın mini eteğiyle zor anları


İstanbul Fashion Week 2012, önceki gün Gamze Saraçoğlu'nun defilesiyle başladı.

İstanbul Fashion Week'in ilk gününde defile düzenlenleyen tasarımcılardan biri de dünyaca ünlü modacımız Atıl Kutoğlu'ydu..

Kutoğlu'nun defilesini izlemeye gelenler arasında Burak Özçivit ile sevgilisi Ceylan Çapa da vardı. Mini eteğiyle otururken dikkatsiz davranan ve Özçivit'ten uyarı alan Çapa, hemen eliyle elbisesini kapatarak etek krizine son verdi. Olayın habercilerin gözünden kaçmadığını fark eden ünlü oyuncu da "Kıskançlık yok, çok mutluyuz" dedi.







Facebook Twitthis Furl

Buse Sezin Blogda Rakipler

Buse Terim'den sonra Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil Yazgan da moda üzerine bir blog açtı.

Böylece Buse Terim ile Sezin Erbil arasında kıyasıya rekabet başladı. Günaydın'ın haberine göre, Geçtiğimiz aylarda babası Fatih Terim'in gardırobunu blog'unda sergileyen Buse Terim'den sonra Sezin Erbil de, sezinerbil.blogspot.com adresli blog'unda babasının evini gözler önüne serdi. Her iki genç kadın da ünlü isimlerle röportaj yapıp blog'larında yayınlama konusunda rekabete girdi.

Buse Terim Blog : www.buseterim.blogspot.com

Sezin Erbil Blog : www.sezinerbil.blogspot.com

Facebook Twitthis Furl

9 Şubat 2012 Perşembe

Hilal Cebeci'den oryantal şov!

Twitter'dan yapmış olduğu paylaşımlarla adından söz ettiren Hilal Cebeci, hayranlarıyla oryantal dans videosunu paylaştı.


Facebook Twitthis Furl

Victoria's Secret meleklerinden ilk öpücük

Victoria's Secret'ın dünyaca ünlü güzel melekleri yaklaşan sevgililer günü için hazırlanan videoda ilk öpücüklerini anlattılar. Birbirinden güzel melekler, ilk öpücüklerinin hikayelerini samimiyetle anlatarak izleyenleri gülümsetti.

Facebook Twitthis Furl

Ciciş Ceyda Hava Durumu ( VİDEO İZLE )

Cicişler Ceyda yeni bir seksi hava durumu videosu çekti ve bu seksi videoyu tüm cicişlerle paylaştı.

Facebook Twitthis Furl

Boksör Arianny Celeste Resimleri 2012

Arianny Celeste yine yürek hoplatacak pozlar vermeye devam ediyor.

Her gün yeni bir katalog çekimine katılan Arianny Celeste, bu sefer de boksör oldu. Seksi model, boksör kıyafetleri ve sporcu eldivenleriyle, birbirinden seksi pozlar verdi. İşte o pozlar..






Facebook Twitthis Furl

Victoria's Secret Melekleri Sevgililer Günü

Victoria's Secret mağazasının sevgililer günü etkinliğine Adriana Lima ve Doutzen Kroes katıldı.

Victoria's Secret'ın Sevgililer Günü koleksiyonu için bir araya gelen melekler, Sevgililer Günü'yle iligili açıklamalarda bulundu. Adriana Lima ''Sevgililer Günü benim için çok özel bir gün. Çünkü kocamla o gün evlendim. Asla unutmam mümkün değil'' dedi. Doutzen Kroes ise ''Böyle günlerde en önemli şey birlikte olmak, bunun ötesinde başka bir şey yok. Sevdiklerinizle birlikte olun, ben kocam ve çocuğumla geçireceğim'' dedi.








Facebook Twitthis Furl

Cheryl Cole twitter'da yardım pozu

Cheryl Cole bir yardım derneğine destek amacıyla satışa çıkan rujun reklamını Twitter sayfasından yaptı.

28 yaşındaki Cole işsiz gençlere destek olmak amacıyla çeşitli organizasyonlar düzenleyen "Prince's Trust"adlı yardım derneğinin yeni kampanyasına reklamı yapılan ürünü kullanarak destek verdi.
Los Angeles sokaklarında giderken arabasında "yardım pozu" veren Cole sosyal paylaşım sitesine şunları yazdı "Yardım için satılan L'Oreal marka ruju denediniz mi? Sadece iyilik yapmak için almayın, bu muhteşem ruju sürerel kendinize de bir iyilik yapın."

Fiyatı 1 Pound olarak belirlenen 'Red Passion' adlı ruj ünlü kozmetik markası L'Oreal'in ambalajında mağazalardaki yerini aldı.

Facebook Twitthis Furl

Selma Ergeç Podyumda nefes kesti

İstanbul Fashion Week kapsamında düzenlenen açılış defilesi Gamze Saraçoğlu'na aitti. Podyuma çıkan isimlerden biri de Selma Ergeç'ti.

İstanbul Fashion Week 2012′nin açılış defilesi Gamze Saraçoğlu’nun 2013 Sonbahar/kış koleksiyonu “North Face”di. Saraçoğlu'nun defilesinde Muhteşem Yüzyıl'ın Hatice Sultan'ı Selma Ergeç de podyuma çıktı.

Deniz Çakır, Deniz Berdan, Nefise Karatay, Didem Antebi, Fatoş Sarıgül, Sedef Avcı, Simay Bülbül, Özgür Masur’un da katıldığı defilede podyumda ter döken Ergeç'i izlemeye rol arkadaşı Nur Fettahoğlu da geldi.

Ergeç, dekolteli elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti.







Facebook Twitthis Furl

5 Şubat 2012 Pazar

Coco'nun kalça ve göğüsleri büyüdü

Kalçalarını ve göğüslerini büyüten CoCo yine dikkatleri çekti!

Kıvrımlı vücuduyla gittiği her yerde dikkat çeken Nicole Austin yine dikkatleri çekti. Vücut geliştirme şampiyonu Ice T'nin eşi nam-ı diğer CoCo pembe blüzü, siyah taytı ve pembe ayakkabılarıyla ilgi odağı oldu. CoCo, kalçalarını ve göğüslerini büyütmüştü.






Facebook Twitthis Furl

Vanessa Hudgens sutyeniyle sokakta

Genç yıldız Vanessa Hudgens son dönemde aldığı kiloları vermek için ter döküyor şu sıralarda. Hudgens, önceki gün kendisi gibi genç kuşağın sevilen oyuncularından biri olan Ashley Tisdale ile dans dersinden çıkarken görüntülendi. Hudgens, askılı ve bol tişörtünün içine dans dersinde giydiği sutyeniyle sokağa çıktı. Görünüşe göre Hudgens'in bu tarzı yaşıtı geçler arasında yeni bir sokak modası yaratacak.




Facebook Twitthis Furl
Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri