Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

31 Ocak 2012 Salı

Kim de kim En seksi benim

Yunanistan ve İrlanda asıllı seksi model Georgia Salpa, Kim Kardashian'a benzerliğiyle dikkatleri çekiyor.

Birbirine oldukça benzediği gözlenen Georgia Salpa ve Kim Kardashian, yeni bir tartışmaya yol açtı. Salpa ten rengi, gözleri ve fiziğiyle neredeyse Kim'in aynısı. Ama Salpa bu benzerliği kabul etmeyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Geçtiğimiz akşam siyah elbisesiyle göz kamaştırırken, "Kim de kim oluyor? En seksi benim" açıklamasını yaptı. Sizce hangisi daha seksi?

Georgia Salpa Resimleri ( Foto Galeri )



Facebook Twitthis Furl

Bar Refaeli'den bacak şov!

İsrailli ünlü top model Bar Refaeli, bir İtalyan kanalında katıldığı şovda adeta fırtınalar estirdi.

Victoria's Secret'in meleği Bar Refaeli, İtalya'da bir televizyon kanalının Chiambretti Music Show adlı programına konuk oldu. Ancak Bar Refaeli'yi izleyenler dikkatlerini bacaklarından alamadılar. Tüllü bir elbise giyen Bar Refaeli, koltuğa oturunca elbisesini toparlayamadı ve bacak şovunun ardı arkası kesilmedi.









Facebook Twitthis Furl

Saçlar bahane sutyen şahane

Kim Kardashian yaratıcılıkta sınır tanımıyor.

Kim Kardashian kendi tasarladığı iç çamaşırı koleksiyonunu tanıtmak için bir yol daha denedi. Twitter'dan sutyenli fotoğraflarını yayınlayan Kim Kardashian, ''Saç rengime bakın, yeni saç rengim nasıl olmuş'' diye bir tweet attı.

Böylece herkes merak edip fotoğrafa bakınca, Kim Kardashian'ın saçlarının renginin aynı olduğu, bunun sadece ticari bir amaç güderek kendi iç çamaşırı koleksiyonunu tanıtmak olduğu ortaya çıktı.

Facebook Twitthis Furl

19 Ocak 2012 Perşembe

Hülya Avşar'ın yeni sevgilisi Mehmet Dereli

Sadettin Saran'la olan birlikteliğini geçtiğimiz yıl sonlandıran ve bir süredir neşeli hali ile dikkat çeken Avşar, Mehmet Dereli ile birlikte olduklarını doğruladı.

Sadettin Saran ile 3.5 yıl süren ilişkisi önceki yıl ekim ayında son bulan Hülya Avşar’ın yeni bir ilişkiye başladığı ortaya çıktı.

 Avşar, 1987 Türkiye 2. Güzeli eski manken Şebnem Dinçgör ile evliliğini yeni bitiren Motor Piston’un sahibi Mehmet Dereli ile beraber olduğu gündeme geldi. Bir süredir neşeli hali ile dikkat çeken Avşar, Dereli ile yakınlaştıklarını doğruladı.

İlişkisinin yaklaşık 10 günlük olduğunu belirten Avşar’ın “Doğrudur, bir hafta 10 gün önce başlayan yeni bir şey. Henüz çok yeni” dediği öğrenildi. Avşar’ın adı geçen yıl ünlü reklamcı Ali Taran ile anılmış ancak Avşar, bu iddiayı yalanlamıştı.

‘2-3 hafta önce boşandık’
Oğlunun babası Dereli ile 8 yıllık evliliğini yüklü bir tazminat karşılığında tek celsede bitiren Şebnem Dinçgör ise eski eşinin yeni ilişkisiyle ilgili “Bu ilişkiden emin misiniz? Doğru mu? Ama zaten bu beni hiç ilgilendirmiyor. Biz Mehmet bey ile 2 - 3 hafta önce boşandık. Mehmet Bey’i çok severim, benim çocuğumun babasıdır. Bundan sonraki hayatına kendisi karar verir.

Benim söyleyecek bir şeyim tabii ki yok. Boşandıktan sonra ne yapacağı Mehmet Bey’in bileceği bir şeydir. Ben benimle evli olduğu zamana bakarım. Şu andaki şey beni hiç ilgilendirmiyor” dedi. Dinçgör Hülya Avşar’ı ise hiç tanımadığını söyledi ve “Kendisini hiç tanımam. Benim çevremin çok dışında” diye konuştu. Avşar ile eşinin kendileri henüz boşanmadan görüştükleri iddialarına ise tepki gösteren Dinçgör, “Bunu bana değil ilişkiyi yaşayanlara sorun. Benim söyleyecek bir şeyim olamaz. Benim duyduğum bir şey yok” yorumunu yaptı.

Facebook Twitthis Furl

Kelly Brook iç çamaşır katalog çekimi 2012

İngiliz New Look firması için iç çamaşırı tanıtımı yapan İngiliz manken Kelly Brook (32) güzelliğini sekse borçlu olduğunu söyledi. 



Facebook Twitthis Furl

Tuba Büyüküstün ikizleri geldi

Tuba Büyüküstün'ün sabah saatlerinde anne olduğu bildirildi!

Geçtiğimiz Temmuz ayında oyuncu Onur Saylak ile Paris'te sürpriz bir şekilde dünyaevine giren Tuba Büyüküstün bu sabah anne oldu. İkizlerin ve Büyüküstün'ün sağlık durumunun ise iyi olduğu bildirildi.

Çiftin evliliği ve Büyüküstün'ün hamile kalması çok konuşulmuştu. Çift, Paris'te evlenmişti..

Facebook Twitthis Furl

Adriana Lima göz kamaştırdı

Mücevher Fuarı'na giden Victoria's Secret meleği Adriana Lima, beyaz elbisesiyle dikkat çekti!

Cenevre'de düzenlenen Mücevher Fuarı'na katılan dünyaca ünlü top model Adriana Lima yine dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Omuzlarının bir kısmını açıkta bırakan mini beyaz elbisesiyle göz kamaştıran Lima, moda otoritelerinden yine tam not aldı.

Adriana Lima Yok Böyle Dans Resimleri

Adriana Lima Resimleri ( Foto Galeri )

Facebook Twitthis Furl

Courtney Love Havalimanında frikik

X- Ray cihazına valizlerini koyarken eğildi ve flaşlar patladı..

Müzisyen ve oyuncu Courtney Love, giydiği eteğin azizliğine uğradı. 48 yaşındaki Love, havalimanında X-Ray cihazına valizlerini yerleştirirken frikik verdi. Love, üzerindeki siyah blüzün de azizliğine uğradı. Ünlü yıldızı görüntülemeye çalışan muhabirler flaşları patlatınca, Locve'ın blüzünden iç çamaşırı da belli olduç Tabii ki basın, bunu görüntülemeden edemedi...

Facebook Twitthis Furl

Güzelliğini sekse borçlu

"Formumu korumak için otomobil kullanmıyorum, her yere yürüyerek gidiyorum ve bol bol seks yapıyorum"

İngiliz New Look firması için iç çamaşırı tanıtımı yapan İngiliz manken Kelly Brook (32) güzelliğini sekse borçlu olduğunu söyledi.

Genç kızların vücutlarıyla barışık olmayı öğrenmesi gerektiğini ifade eden Brook "Formumu korumak için otomobil kullanmıyorum, her yere yürüyerek gidiyorum ve bol bol seks yapıyorum. Toksinlerden arınmak için de buhar banyosu yapmayı ihmal etmiyorum" diye konuştu. Brook, 1 yılı aşkın süredir rugby oyuncusu Thom Evans'la birlikte.

Facebook Twitthis Furl

17 Ocak 2012 Salı

LeAnn Rimes Bikini Resimleri

LeAnn Rimes Resimleri , LeAnn Rimes Plaj Bikini Resimleri





Facebook Twitthis Furl

Courtney Stodden köpek böyle gezdirilirmi

Ünlü aktör Doug Hutchinson ve karısı Courtney Stodden köpeklerini gezdirmeye şok bir kıyafetle çıktılar.

Lost’ta ve Yeşil Yol filminde oynayan başarılı aktör Doug Hutchinson (51), kendisinden 35 yaş küçük karısı Courtney Stodden köpeğini gezdirmeye şok bir kıyafetle çıktı. İkilinin birbiriyle uyumsuzluğu gözlerden kaçmadı.

Facebook Twitthis Furl

Miranda'nın poposu Pippa'nınkini geçti

Moda eleştirmenleri de Miranda Kerr’in elbisesine ve Kerr’in bunu taşımasına tam not verdi.

ABD’nin California Eyaleti’nde bir partiye katılan Victoria’s Secret modeli Miranda Kerr, beyaz elbisesi ile göz doldurdu. Kerr’in daracık elbisesinden dikkat çeken kalçalarıysa, kraliyet düğününün ardından çok konuşulan İngiltere Prensi William’ın baldızı Pippa Middleton’ın kalçalarını geride bıraktı. Moda eleştirmenleri de Miranda Kerr’in elbisesine ve Kerr’in bunu taşımasına tam not verdi. Prens William’ın eşi Cambridge Düşesi Catherine’nin kız kardeşi Pippa Middleton, ablasının düğününde giydiği Alexander McQueen imzalı beyaz elbisesiyle ilgi yaratmıştı.

Facebook Twitthis Furl

Ciciş Ceyda'dan seksi dans

Cicişler Ceyda Ersoy bol frikikli seksi dans videosunu Twitter'da yayınladı!


Facebook Twitthis Furl

Cem Yılmaz'ın nikâh tarihi 3 Mart

Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu'un nikâh tarihi belli oldu!

Ünlü komedyenin yakın dostlarına nikah gününğ açıkladığı öne sürüldü. Nikahı İtalya'da yapmak isteyen Yılmaz'a Ahu Yağtu'nun karşı çıktığı iddia edildi..

Cem Yılmaz'ın sır gibi sakladığı nikâh tarihinin 3 Mart Cumartesi olduğu ortaya çıktı. İddialara göre, Cem Yılmaz yakın dostlarına "Sürpriz yapıp tarihi öne alabiliriz. Şimdilik 3 Mart diye not edin" dedi. Posta'da yer alan habere göre, Cem Yılmaz'ın nikâhı film çekimleri için sık sık gittiği İtalya'da yapması da gündeme geldiği öne sürüldü. Ancak iddialara göre, Yağtu nikâh için İstanbul'u tercih etti. Sade olması planlanan nikâha Murat-Sitare Akdilek, Ozan Güven, Özkan Uğur, Zafer Algöz, Demet Evgar gibi isimler davet edildi.

Ahu Yağtu Resimleri 1 ( Foto Galeri )

Ahu Yağtu Resimleri 2 ( Foto Galeri )

Facebook Twitthis Furl

Ciciş Ceyda Esra'dan intikamını aldı

İki kardeş yine kapıştı. Bu kez intikamı Ceyda aldı!

Önceki gün seksi kardeşler Esra ve Ceyda Ersoy birbirleriyle tartışınca kardeşlerden Esra, Ceyda’nın Noel için çektirdiği ama cok açık olduğu için twitter’a yüklemediği fotoğrafını twitter’da paylaşarak kardeşinden intikam almıstı

Fakat Ceyda'nın intikamı daha acı oldu! Esra’nın sevgilisine göndermek için çektiği fotoğrafı ortak kullandıkları twitter hesaplarında paylaştı.

Facebook Twitthis Furl

16 Ocak 2012 Pazartesi

Cansu Dere mi Ahu Yağtu mu

Cem Yılmaz'ın Ahu Yağtu ile evleneceği haberleri gündeme bomba gibi  düştü. İki güzelin birbirine benzediği de iddia edildi. Siz karar verin, gerçekten Yağtu ve Dere birbirine benziyor mu?

Cem Yılmaz'ın Ahu Yağtu'yla evleneceği haberleri Yılmaz ve Yağtu'nun hayranları kadar Cansu Dere'nin hayranları da harekete geçirdi.

Ahu Yağtu Resimleri 1 ( Foto Galeri )

Ahu Yağtu Resimleri 2 ( Foto Galeri )

Sebebi ise, Cem Yılmaz'ın uzun süre Cansu Dere ile ilişki yaşaması. Cansu Dere ile kıskançlık yüzünden ayrılan Cem Yılmaz 2011'in Mart ayında Ahu Yağtu ile birlikte olmaya başladı. İkilinin evleneceği haberleri üzerine, Dere'nin hayranları, "Ahu Yağtu, Cansu Dere'ye benziyor", "Cansu Dere daha güzel" gibi yorumlar yapmaya başladı.

İki güzelin kaderleri aslında birbirine benziyor. Ahu Yağtu, 11 Temmuz 1978'de doğdu. İş hayatına 15 yıl önce modellikle başladı, zaman içinde meslek hanesine oyunculuktan moda editörlüğüne kadar birçok iş daha ekledi. Yağtu, "Aşk ve Ceza", "Kavak Yelleri", "Kampüsistan", "Savcının Karısı", "Komiser Nevzat" gibi dizilerde oyunculuk yaptı.

Cansu Dere ise, 1980 yılında Ankara'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nden mezun oldu.
2000 yılında Kanal D Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda Türkiye 3. güzeli seçildi. 2000 yılından itibaren Cansu Dere profesyonel mankenliğe başladı ve Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu, Ümit Ünal, Evrim Timur, Arzu Kaprol, Bahar Korçan gibi Türkiye'nin en önemli moda tasarımcılarının defilelerinde yer aldı. Cansu Dere , 2002-2003 yıllarında Paris'de çeşitli defilelere katıldı ve birçok önemli fotoğrafçıyla başarılı çalışmalar gerçekleştirdi. 2006 yılı itibariyle "Sıla" isimli dizide rol alarak başarılı bir performans çizdi. Dere ayrıca "Alacakaranlık",  "Metropalas", "Ezel" ve "Güz Yangını" gibi dizilerde oynadı.

Facebook Twitthis Furl

Hadise Resimleri

Hadise , Hadise 2012 Resimleri , Hadise 2012 .Konser Resimleri..




Facebook Twitthis Furl
Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri