Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

29 Kasım 2011 Salı

Sibel Can yeni imaj 2011

Sibel Can, kış sezonunda alacğı sahne için imaj tazeledi.






Facebook Twitthis Furl

Sibel Can imaj tazeledi

Sibel Can, kış sezonunda alacğı sahne için imaj tazeledi.

Sanatçının kuaförü Mehmet Yiğit'in 'Soğuk Nevale' adını verdiği saç rengi ile doğal güzelliğine güzellik katan Sibel Can, spor ve diyetle de yaklaşık 10 kilo vererek, 3 Aralık'ta itibaren dört hafta Günay'da dinleyicilerinin karşısına çıkacak. Modacısı Nur Yerlitaş'a da yeni kıyafetler sipariş eden Sibel Can, sesiyle olduğu kadar görüntüsüyle de yine kendisine hayran bırakacak.


SİBEL CAN İMAJ TAZELEDİ (FOTO - GALERİ)

Çok yakında sürpriz bir proje için tekrar stüdyoya gireceğini belirten sanatçı, gerçek müzik dinleyicilerine arşiv niteliği taşıyacak olan çalışması için ön hazırlıklarını tamamladı bile. Günay sahnesi için repertuarında yenilikler de yapan Sibel Can, her zaman olduğu gibi yine sesi ve şarkılarıyla tüm misafirleri mest edecek..

Facebook Twitthis Furl

Larissa Riquelme striptiz dans şov

2010 Dünya Kupası'yla şöhreti yakalayan Larissa Riquelme'den sınırları zorlayan dans!..

Yok böyle dans!.. Güney Afrika'da gerçekleştirilen 2010 Dünya Kupası'yla şöhreti yakalayan Larissa Riquelme, yarışma programında yaptığı dansla nefesleri kesti!..

Paraguaylı modelin striptiz yaptığı dans, sanal alemde de tıklanma rekorları kırdı.



Facebook Twitthis Furl

28 Kasım 2011 Pazartesi

Miley Cyrus 19 yaşında itiraf etti

Şarkıcı Miley Cyrus, 19'uncu yaşgününde sahneden uyuşturucu kullandığını itiraf etti..

Tüm dünyada milyonlarca hayranı bulunan ve özellikle ABD'de genç kızların rol modelleri arasında gösterilen Miley Cyrus, yakın dostu Kelly Osbourne'un 19'uncu yaşgünü için düzenlediği partide sahneden uyuşturucu kullandığını itiraf etti. Arkadaşlarının kendisine marijuanalı kek hediye etmesinin ardından "Benim gibi bir marijuana bağımlısına uygun bir hediye" diyen Cyrus, geçen yıl 18 yaşına bastığı doğumgününde de uyuşturucu kullanırken görüntülenmiş ve bu görüntüler özellikle ABD'de günlerce tartışılmıştı. Olayın ardından açıklama yapan Cyrus'un basın sözcüsü, olayın ünlü şarkıcıya arkadaşlarının yaptığı bir şakadan ibaret olduğunu ifade etti.


Facebook Twitthis Furl

Scarlett Johansson'dan çok özel pozlar

Bu kez kocası için değil hayranları için soyundu .! Scarlett Johansson'dan çok özel pozlar..

Evli oldukları dönemde kocası Ryan Reynolds'a göndermek için cep telefonuyla çıplak fotoğraflarını çeken ancak fotoğraflar bilgisayar korsanları tarafından ele geçirilip internette yayınlanınca zor günler yaşayan Scarlett Johansson, bu kez Vanity Fair dergisi için üstsüz poz verdi. Yeni filmi The Avengers için saçlarını kızıla boyayan ve hayli kilo veren Johansson, dergiye verdiği röportajda çıplak fotoğraflarının internette yayınlanmasıın kendisini "fena halde kızdırdığını" açıkladı.

Facebook Twitthis Furl

İzmirli Sevcan dünyanın en güzel mankeni

23. Dünya Mankenler Kraliçesi yarışması Şencen'de yapıldı..

Çin’in güneyindeki Şencen şehrinde düzenlenen 23. Dünya Mankenler Kraliçesi yarışmasında, 21 yaşındaki İzmirli Sevcan Yaşar birinci oldu.

Şinhua Haber Ajansı’nın bildirdiğine göre, önceki gece yapılan ve 66 ülkeden 66 mankenin katıldığı yarışmada Macar Bozhar Ivett ikinciliği, Gineli Jasmine Sidibe de üçüncülüğü kazandı. Yarışmada dördüncü olan Asya şampiyonu Li Meng “en iyi etnik kostüm” ödülüyle “özel medya ödülünü” aldı. İlki 1988 yılında İstanbul’da yapılan yarışmaya bugüne kadar 70 kadar ülke ve bölgeden 10 binden fazla manken katıldı. Yarışma altısı Şencen’de olmak üzere Çin’de 8 kez düzenlendi.

Facebook Twitthis Furl

Ece Erken panik halleri

Bir erkek arkadaşıyla görüntülenen Ece Erken panik oldu..

Davut Güloğlu ile evliliğin eşiğinden dönen Ece Erken, önceki gün bir erkek arkadaşıyla Kuruçeşme’deki bir kulüpteydi. Çıkışta flaşlar patlayınca neye uğradığını şaşıran sunucu, çareyi yeniden mekana sığınmakta buldu. Erkek arkadaşı bir taksiyle oradan ayrılana kadar da kulüpten ayrılmayan Erken, soruları yanıtsız bıraktı.

ECE ERKEN RESİMLERİ ( FOTO GALERİ )

Facebook Twitthis Furl

27 Kasım 2011 Pazar

Besame iç giyim defilesi

Kolombiyalı iç giyim markası "Besame"in defilesi "dolgun hatlı" mankenleri buluşturdu.









Facebook Twitthis Furl

AnnaLynne McCord sete sutyensiz geldi

AnnaLynne McCord, 90210 dizisinin setinde paparazzilere sütyensiz yakalandı. Paparazzilerin gözünden kaçmayan bu görüntü kameralara böyle yansıdı.







Facebook Twitthis Furl

Ivana Sert'in Bilinmeyen Yönleri


Facebook Twitthis Furl

Morgda Böyle Seviştiler

Morgda Böyle Seviştiler.!

Cinsel hayatlarına renk katmak isteyen Çinli çift güvenlik kamerasına yakalandı.

Genç çift, bir morga girerek, kimsenin bulunmadığından emin olmak için etrafa iyice bakındıktan sonra sevişmeye başladı. Çift soyunduktan sonra gözüne kestirdiği boş bir tabuta girdi. Yaşananlar, morgdaki güvenlik kamerasınca kayda alındı. Böylece, çiftin bu tuhaf eylemi ortaya çıkmış oldu.


Facebook Twitthis Furl

Sports Illustrated Swimsuit 2012 Takvimi

Sports Illustrated Swimsuit 2012 Takvimi












Facebook Twitthis Furl

Amanda Seyfried Marie Claire Fotograflari






Facebook Twitthis Furl

Paris Hilton Bali'de Bikini Çekimi 2011






Facebook Twitthis Furl

Olivia Wilde Resimleri 2011 ( Foto Galeri )






Facebook Twitthis Furl
Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri