Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

31 Ekim 2011 Pazartesi

Pis Yedili Dizisi Elçin Resimleri

Pis Yedili Dizisi Elçin Kimdir ? , Pis7'li Dizisi Elçin Resimleri , Pis Yedili Dizisi Melis Babadağ Resimleri - Foto Galeri









Facebook Twitthis Furl

Pis Yedili Dizisi Dilkopat Resimleri

Pis Yedili Dizisi Dilkopat Kimdir , Pis Yedili Dizisi Güneş Zavrak Resimleri - Foto Galeri









Facebook Twitthis Furl

Pis Yedili Dizisi Cimbom Resimleri

Pis Yedili Dizisi Eda Ece ( Cimbom ) Resimleri , Pis Yedili Dizisi Cimbom Kimdir - Biyografi ?





Facebook Twitthis Furl

Asuman Dabak Resimleri ( Foto Galeri )

Asuman Dabak Resimleri ( Foto Galeri ) - Pis Yedili Dizisi Songül Gürgen Resimleri...








Facebook Twitthis Furl

Pis Yedili Dizisi Songül Gürgen Karakteri

Pis Yedili Dizisi Songül Gürgen Karakteri , Pis Yedili Dizisi Asuman Dabak Kimdir - Biyografi ?

Pis Yedili ekibinden Karabiber’in annesi.

Kolejde hademe. Karabiber’in “okulda benim annem olduğunu kimseye söylemeyeceksin” baskısı yüzünden sıkıntılı ve zor günler geçirir.

Kızı da aralarında olduğu için gizliden gizliye Pis Yedili’ye okulda yardım eder.


Asuman Dabak Resimleri - Pis Yedili Dizisi Songül Karakteri Resimleri ( TIKLA )

Facebook Twitthis Furl

Pis Yedili Dizisi Filiz Öğretmen Karakteri

Pis Yedili Dizisi Filiz Yaman Karakteri , Pis Yedili Dizisi Özge Özberk Kimdir , Pis Yedili Dizisi Filiz Öğretmen Kimdir?

Yangından sonra açıkta kalan ve hiçbir yere yerleşemeyen

kendi mahallesinden gelme yedi öğrenciyi hayatlarında

yeni bir umut kapısı olacak koleje yerleştiren altın kalpli öğretmen.

Özge Özberk Kimdir Biyografisi : 

İlk ve orta dereceli tahsilini İstanbul'da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi'ni kazandı. Arkasından MSM'de tiyatro eğitimi aldı. 1994 yılından bu yana BKM oyuncusu. "Otogargara", "Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?", "Bana Bir Şeyhler Oluyor" adlı oyunlarda rol aldı. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Şiir Tiyatrosu Kulübünde 2 yıl yönetmenlik yaptı. Çeşitli müzikal çocuk oyunlarında rol aldı. 1994 yılından bu yana çeşitli TV ve sinema yapımlarında rol aldı. Çemberimde Gül Oya dizisindeki rolüyle en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülü aldı. Halen Kırık Kanatlar adlı TV dizisinde rol almaya devam etmekte.

Doğum Yeri : İstanbul 
Doğum Tarihi : 13 Ağustos 1976 Eğitim 
Durumu : Sanat Merkezi

Facebook Twitthis Furl

Pis Yedili Dizisi Esma Sultan Karakteri

Pis Yedili Dizisi Esma Mısırlıoğlu. Pis Yedili Dizisi Ayşegül Aldinç

Kolejin başarıya endeksli sistemine sıkı sıkıya sahip çıkan müdiresi.

Yangından sonra koleje Filiz öğretmenin zoruyla giren Pis Yedili’yi,

not ortalamasını düşürecekler kaygısıyla istememektedir.

Pis Yedili’den her kurtulmaya çalıştığında ise, karşısında Filiz öğretmeni bulacaktır.


Pis Yedili Dizisi Esma Sultan ( Ayşegül Aldinç ) Resimleri ( Foto Galeri ) ( TIKLA )

Facebook Twitthis Furl

Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer Klip 2011

Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer - Video Klip 2011 , Hadise Aşk Kaç Beden Giyer Dinle 2011..


Facebook Twitthis Furl

Hadise kendimi göstermeyi seviyorum


"Aşk Kaç Beden Giyer" klibini fazla erotik bulanlara ilginç bir yanıt verdi.

Cesur konuşan Hadise, "Hiçbir şeyimi saklamak istemiyorum. Kendimi seven bir bayanım ve sevenlerimle paylaşmayı seviyorum." dedi.

HADİSE - AŞK KAÇ BEDEN GİYER - VİDEO KLİP İZLE ( TIKLA )

"EROL KÖSE'YE GÜLERİM"

Sürekli kendisiyle ilgili ithamlarda bulunan Erol Köse sorulduğunda yüzü gülen Hadise, "Erol Köse'ye gülelim. Eğlenceli şeyler söylüyor" dedi.



Facebook Twitthis Furl

30 Ekim 2011 Pazar

Tütün Alkol ürünleri heryerde satılamayacak

 Tütün mamullerinin satış alanları, tütün mamulleri işyeri dışından görülmeyecek şekilde konumlandırılacak.

Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (TAPDK), "Tütün Mamulleri ve Alkollü İçkilerin Satışına ve Sunumuna İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği", Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Yönetmelikte, perakende satış yerlerinde tütün mamullerinin bulundurulma şeklinin düzenlendiği maddede değişikliğe gidildi. Buna göre, daha önceki yönetmelikte yer alan "Satış üniteleri veya alanları işyeri dışından görünmeyi hedefleyen şekilde dizayn edilemez" şeklindeki hüküm, yeni yönetmelikle birlikte "Satış ünitelerinin veya satış alanının, tütün mamullerinin işyeri dışından görülmeyecek şekilde konumlandırılması zorunludur" şeklinde yeniden düzenlendi. (AA)

Facebook Twitthis Furl

Hülya Avşar "Okan saçmaladı"

Hülya Avşar, Acun Ilıcalı'yı eleştiren Okan Bayülgen'in sözlerini değerlendirdi..

Geçtiğimiz hafta 24 şehidin ardından programına ara vermeyen ve sosyal medyada büyük tepki toplayan Acun Ilıcalı'ya Okan Bayülgen 'Riyakarsın' demişti. Hülya Avşar, Acun Ilıcalı'yı eleştiren Okan Bayülgen'in sözlerini değerlendirdi. Hülya Avşar, yakın dostu Filiz Taçbaş ile önceki gün İstinyePark'ta objektiflere takıldı. Bir kozmetik mağazasında ayna karşısında makyaj yapıp ürünleri inceleyen Avşar'ın keyfine diyecek yoktu. Güzel sanatçı birlikte program yaptığı Acun Ilıcalı'yı riyakar olmakla suçlayan şovmen Okan Bayülgen'e ateş püskürdü: "Bu konuda fazla konuşmak istemiyorum. Ama şunu söylemeden deduramayacağım. Okan saçmaladı."

Facebook Twitthis Furl

Hilal Cebeci Fhm Dergisi Twitter Özel Pozlar

Dünyaca ünlü erkek dergisi FHM, Türkiye'deki 13. yaş gününü Hilal Cebeci'yle kutladı..

İnternet fenomeni, "Panpişizm" akımının lideri Hilal Cebeci, FHM için çok özel pozlar verdi. Derginin yarın piyasaya çıkacak olan sayısında yayınlanan fotoğrafların yanı sıra Hilal Cebeci'nin açıklamaları da oldukça enteresan. Hilal Cebeci, röportajında "Bir erkeği mutlu etmeyi bilirim, 'özgürlüğüme düşkün' yapım yüzünden, benden ayrılan erkek arkadaşlarım terapi görür" dedi. Hilal Cebeci'nin Twitter'la ilgili söyledikleri ise şöyle: "Panpişlerim benim herşeyim! Evet, kendi aralarında kıskançlık yaşıyorlar ama onları hiç bir erkeğe değişmem. Bu Messi olsa bile."







Facebook Twitthis Furl

Carl Gustaf başı grup seks iddialarıyla dertte

İsveç'in 65 yaşındaki Kralı XVI. Carl Gustaf'ın başı hakkındaki grup seks iddialarıyla dertte

Kısa süre önce çıkan bir kitapta Srıp çeteleri ve mafya babalarının organize ettiği grup seks partilerine katıldığı söylenen Kral'ın görüntülerinin oraya çıkabileceği açıklandı.
Elinde Kral'ın grup seks partilerine katıldığını gösteren kanıtlar olduğunu söyleyen Gazeteci Nuri Kino'nun bilgisayarından çalınan bazı bilgiler İsveç polisine ulaştı. Dijital hafıza kartındaki görüntülerde Kral'ın söz konusu partilerde çekilmiş fotoğraflarının olduğu söyleniyor. Konuyla ilgilis soruşturma başlanan İsveç polisi hafıza kartındaki bilgi ve belgeler bir yerlerde yayınlamadan orjinallerine ulaşmaya çalışıyor. İsveç gizli servisinin bugüne kadar birçok kez Kral'ın birlikte olduğu kadınların evine baskınlar yapıp, grup seks iddialarını doğrular nitelikteki belgeleri imha ettiği ediliyor.

Kaynak : Gazete Habertürk

Facebook Twitthis Furl

29 Ekim 2011 Cumartesi

Beyonce - Party (Bikinili Klip) izle

Beyonce - Party ft. J. Cole Bikinili Klip , Beyonce Bikinili Party Klip

Anne olmaya hazırlanan Beyonce, Party klibinde bikini giydi

Facebook Twitthis Furl

Kış saati yarın 04.00’te başlıyor 2011

Yaz Saati Uygulaması Bugün sona eriyor.. Kış saati, yarın 04.00’te başlıyor.

'Kış saati' uygulaması, 30 Ekim 2011 tarihinde başlıyor. Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla her yıl yapılan ve 28 Mart pazartesi günü saat 03.00'te tüm yurtta saatlerin bir saat ileriye alınmasıyla başlayan ileri saat uygulaması, 30 Ekim tarihinde saat 04.00'te (cumartesi gününü pazar gününe bağlayan gece) saatlerin bir saat geri alınmasıyla sona erecek.

Avrupa ülkeleriyle eş zamanlı olarak yapılan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın önerisi ile ileri veya geri saat uygulamasına her yılın Mart ve Ekim ayının son pazar günü başlanıyor.

Saatlerinizi geri almayı unutmayınız.. İyi günler dileriz.

Facebook Twitthis Furl

Ebru Destan Artık İş Kadını

Manken, aile şirketlerinden birine başkan yardımcısı oldu.

Ebru Destan, artık patroniçe oldu! Yaz aylarında Mete Okay İnan ile evlenen Destan, evliliğin ilk başlarında İnan Ailesi'nden veto yemişti. Saklambaç'ın haberine göre, eşinin ailesinin gönlünü fethetmek için her yolu deneyen, bunun için Umre'ye de giden Ebru Destan, sonunda amacına ulaştı.

Ebru Destan : ARTIK İŞ KADINI

İnan Ailesi'nin kalbini kazanan Ebru Destan, podyumlardan elini ayağını çekip iş hayatına atıldı. Destan, eşinin amcası Serdar İnan'ın yönetim kurulu başkanı olduğu Mimar Sinan Vakfı'nda başkan yardımcısı olarak görev almaya başladı.

İnan Ailesi'nin gönlünü kazanan Ebru Destan'ın patroniçelikten sonraki işi de; twitter'daki profiline 'İnan' soyadını eklemekti.

Ebru Destan, başkan yardımcısı olduğu Mimar Sinan Vakfı'nın Van'da yaptığı çadır ve aşevi gibi bağışlarında aktif olarak görev aldı.

Ebru Destan, Mete Okay İnan ile gizlice evlenmiş, çift evlenir evlenmez Umre'ye gitmişti. (HT Magazin)

Facebook Twitthis Furl

Adriana "Kalbim Van için çarpıyor"

Adriana Lima, Türk insanına olan sevgisini facebook sayfasına taşıdı.

Yok Böyle Dans yarışması için Türkiye'ye gelen Brezilyalı top model Adriana Lima, geçen pazar günü Van'da yaşanan 7.2 büyüklüğündeki deprem felaketi nedeniyle çok üzgün olduğunu açıkladı.

Lima, Facebook sayfasına şunları yazdı: "Bu zor günlerde kalbim Türkiye'nin harika insanları için çarpıyor. Umarım bugünlerde büyük acılar çeken insanların hepsi en kısa sürede yaraları saracak gücü yeniden bulur." (HT Magazin)

Facebook Twitthis Furl

Erdal Beşikçioğlu Canan Ergüder Sevişme

Fenomen dizi "Behzat Ç."nin merakla beklanan film versiyonu "Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm" vizyona girdi.

Fenomen dizi "Behzat Ç."nin merakla beklanan film versiyonu "Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm", dün 13+ yaş sınırı ve 245 kopya ile seyirciyle buluştu. Serdar Akar imzalı Adam Film yapımı filmdeki performansıyla Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Erkek Oyuncu Ödülü"nün sahibi olan Erdal Beşikçioğlu'nun filmde savcıyı canlandıran Canan Ergüder ile sevişme sahnesi de filmin ilgi çeken görüntüleri arasında...

Dizide gibi filmde de tutkulu ve arızalı bir ilişki yaşayan çift, yatakta da gergin anlar yaşıyor. Savcı Esra'nın iç çamaşırını çıkaran ancak daha sonra sinirlenen Behzat Ç.'yi her zaman olduğu gibi savcı beraber olmaya ikna ediyor.

Facebook Twitthis Furl

Simge Tertemiz Anne Oldu


Geçtiğimiz haziran ayında Murat Kadıoğlu'yla evlenen Simge Tertemiz, önceki gün doğum yaptı.

Simge Tertemiz, 3 kilo 400 gram ve 52 santim dünyaya gelen oğluna Nail Kayra adını verdi. Normal doğum yapan Tertemiz, "Bebeğimi ilk görünce ağladım" dedi.

Facebook Twitthis Furl

Köpek bahane seks şahane


TEB BNP Paribas WTA Championships'ten çekilen Maria Sharapova'yla ilgili iddialar bitmek tükenmek bilmiyor.

İstanbul Ataköy'deki Sinan Erdem Spor Salonu'nda 25-30 Ekim arasında yapılan 'TEB BNP Paribas WTA Championships'e dünya sıralamasındaki ilk 8 isim katılmıştı.

Bu 8 tenisçi arasında yer alan Maria Sharapova, ikinci maçlar sonunda 'Sakatım' deyip turnuvadan çekilmişti. Ardından da İstanbul'u sevmediğini, sokakta sürüler halinde gezen köpeklerden çok rahatsız olduğunu söylemişti.

Oysa Sharapova'nın derdi başkaydı! Rus tenisçi, İstanbul'da otel yerine Anadolu Efes'te oynayan ve uzun zamandır göremediği nişanlısı Sasha Vujacic'in evinde kaldı.

Maçlara yorgun çıktı! Maskara olacağını anlayınca da önce 'Sakatım' dedi, ardından da suçu sokak köpeklerine attı.

Kaynak : Mynet Birbak

Facebook Twitthis Furl

28 Ekim 2011 Cuma

Türkiye haberi internetten okuyor

İnternet kullanıcısı olanların yüzde 70'e yakını internetten düzenli olarak güncel haberleri takip ediyor.


IAB Türkiye adına Ipsos KMG ve Gemius’un yürüttüğü IAB Türkiye İnternet Ölçümleme Araştırması verilerine göre, Türkiye’de internet kullanıcısı 21 milyon kişinin yüzde 69’u (14.6 milyon birey) haberi internetten takip ediyor.

Eylül 2011 verilerine göre haber sitelerini ziyaret eden 14.6 milyon kişi bu sitelerde 4.4 milyar sayfa gösterimi yapmış. Bu rakam Eylül ayında kaydedilen toplam sayfa gösterim sayısının yüzde 42’sine denk düşüyor. Kullanıcı bu sitelerde toplam 70 milyon saat zaman geçirmiş.

Haber sitelerinin demografik profilleri incelendiğinde, bu siteleri ziyaret eden bireylerin internet nüfusuna paralel özelliklere sahip olduğu görülüyor. Örneğin, genel Internet nüfusunda da olduğu gibi haber sitelerine girenlerin yaklaşık üçte ikisini 15-34 yaş arası bireyler oluşturuyor.

Ancak, haber sitelerine giren bireylerin davranışlarına bakıldığında kullanıcı sayısı, sayfa görüntüleme ve sitede geçirilen süre dağılımı farklılık içeriyor. Özellikle bazı yaş gruplarının sayfa gösterimi ve geçirilen süre temelinde öne çıktığı göze çarpıyor.

GENÇLER 'BAKIP ÇIKIYOR'

Haber sitelerine girip sadece ana başlıklara göz atıp çıkma alışkanlığı 25 yaş altı grupta, yani gençlerde bir trend oluşturmuş durumda. Haber sitelerine giren kullanıcıların yüzde 45’ini oluşturan 25 yaş altı bireylerin bu sitelerde yaptıkları sayfa gösterim sayısı sitelerde yapılan toplam sayfa gösterimlerinin yüzde 27’sini oluşturuyor. Haber sitelerinde geçirilen toplam sürenin yüzde 19’u gençler tarafından gerçekleştiriliyor.

35 yaş ve üstü kitle ise haber sitelerine giren bireylerin yüzde 28’ini oluşturuyor ve haber sitelerine 25-34 yaş grubundan daha fazla zaman ayırıyor. Sayfa gösterimlerinin yüzde 36’sı bu yaş grubundan geliyor.

Internet kullanıcılarında görülen kadın erkek dağılımı haber sitelerini takip eden bireyler arasında da benzer şekilde seyrediyor. Haber sitelerini ziyaret edenlerin yarısından çoğunu genel ortalamada da olduğu gibi erkekler oluşturuyor. Haber sitelerindeki sayfa gösterimlerin yüzde 69’u ve toplam sürenin yüzde 68’i erkekler tarafından oluşturuluyor.



Facebook Twitthis Furl
Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri