Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

29 Eylül 2011 Perşembe

Adrianne Curry panpişe fark attı

Hilal Cebeci'nin Hollywood'daki rakibi Adrianne Curry, bu pozlarla farkı açtı!



Facebook Twitthis Furl

Podyumda bikini düşerse



Facebook Twitthis Furl

Cemre Güney sözlenmesi sahnesi izle

Cemre Güney Sözlendi..



Facebook Twitthis Furl

Cemre Güney'in sırrını öğrenir

Kuzey Güney dizisi son sahnesi izle , Başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Kuzey-Güney dizisi dün akşam izleyicileri yine ekrana kilitledi.

Yıllardan sonra babalarını fırınında çalışmaya başlayan Kuzey ve Güney geçmişi konuşurken, Cemre'nin yanlarına geldiklerinden haberleri yoktur.

Kuzey'le tartışan Güney, vicdan azabı çektiğini ve adam öldürdüğü söyler. Güney'in bu sözlerini duyan Cemre ise adeta şok geçirdi. Cemre'nin orada olduğunu anlayan Kuzey ve Güney ise, Cemre'nin sırlarını öğrenmesinin şaşkınlığı içerisine girdiler.




Facebook Twitthis Furl

Çağla Şıkel 3 aylık hamile

Çağla Şıkel-Emre Altuğ çifti, ikinci kez bebek heyecanı yaşıyor.

Çağla Şıkel-Emre Altuğ çiftinin evinde büyük heyecan var. Üç yıl önce nikah masasına oturan ve iki yaşında Kuzey adını verdikleri bir oğulları olan çift, ikinci çocuk müjdesini aldı. şıkel'in, nazardan korktuğu için hamileliğini bir süre herkesten sakladığı öğrenildi.

Riskli dönemleri atlatmadan müjdeli haberi en yakınlarıyla bile paylaşmayan Çağla Şıkel, hamileliğin üçüncü ayında... Birkaç gün önce kontrol için doktorunu ziyaret eden Şıkel, geçtiğimiz mayıs ayında bebek planlarını açıklamış "Kuzey 1,5 yaşına gelince ona bir kardeş düşünüyoruz. Kısacası yakında yine hamile kalacağım" demişti.

Facebook Twitthis Furl

28 Eylül 2011 Çarşamba

Melike İpek Yalova Resimleri ( Foto Galeri )

Muhteşem Yüzyıl Melike İpek Yalova Resimleri ( Foto Galeri ), Muhteşem Yüzyıl Bakan kızı resimleri , Muhteşem Yüzyıl Isabella Fortuna Resimleri ( Foto Galeri )





Facebook Twitthis Furl

İsabella Fortuna Resimleri ( Foto Galeri )

Muhteşem Yüzyıl Melike İpek Yalova Resimleri ( Foto Galeri ), Muhteşem Yüzyıl Bakan kızı resimleri , Muhteşem Yüzyıl Isabella Fortuna Resimleri ( Foto Galeri )





Facebook Twitthis Furl

Melike İpek Muhteşem Yüzyıl'da

Muhteşem Yüzyıl'a İsabella karakteriyle dahil olan isim bakın kim çıktı?

- Eski Devlet Bakanı Yüksel Yalova'nın kızı Melike İpek'i Bebek'te bir balıkçıda keşfeden 'Muhteşem Yüzyıl' ekibi, Yalova'yı, Kastilya Prensesi Isabella Fortuna karakteriyle diziye dahil etti. Fortuna, Hürrem Sultan'a rakip olacak

- Yalova, "Arkadaşımla öğle yemeği için Bebek'te balıkçıya gitmiştim. Mehmet Günsür, Meral Okay ve Nermin Eroğlu da oradaydı. Dizinin koordinatörü Eroğlu yanıma gelerek kendisini tanıttı. Kartını verdi" dedi.

- Bilkent Uluslararası İlişkiler Bölümü'nün ardından Roma La Sapienza Üniversitesi'nde Uluslararası Politikalar ve Kriz Yönetimi' eğitimi alan Yalova, "Daha sonra Nermin Hanım'ı aradım. Rolün ne olduğunu anlamaya çalıştım. Böyle bir teklif almak herkesin çok hoşuna gider. Ama istemek ayrı, yeteneğinizin olması ve sizin karşılayıp karşılayamadığınızı bilmek ayrı bir şey... Deneme çekimi sonrasında onlar da uygun olduğumu söylediklerinde daha ciddi düşünebildim" diye konuştu.

- Yalova, dizinin ilerleyen bölümlerinde Hürrem Sultan'a rakip olacak Isabella Fortuna karakteri için İspanyolca dersi aldı.

Facebook Twitthis Furl

Rihanna tarlada üstsüz resimleri

Rihanna'nın, tarlasında üstsüz dolaşmasına sinirlenen çiftçi ünlü şarkıcıyı kovdu







Facebook Twitthis Furl

Çıplak Rihanna tarladan kovuldu

Rihanna'nın, tarlasında üstsüz dolaşmasına sinirlenen çiftçi ünlü şarkıcıyı kovdu.

Şarkıcı Rihanna, ABD’deki müzik listelerinde kısa sürede üçüncü sıraya yerleşen şarkısı “We Found Love”a Kuzey İrlanda’nın başkenti Belfast yakınlarındaki Bangor’da bulunan bir mısır tarlasında klip çekti.

Ancak Rihanna, koyu bir Protestan olan tarlanın sahibi yüzünden zor anlar yaşadı. 23 yaşındaki şarkıcının tarlasında seksi bikinilerle ve kısa bir süre üstsüz dolaşmasına sinirlenen çiftçi Rihanna ve ekibini kovdu.

Rihanna’yı klip çekiminden önce tanımadığını söyleyen çiftçi “Uygunsuz giyindiği için çekimlere son vermelerini istedim” dedi. (Habertürk)

RİHANNA ÇIPLAK TARLA FOTOĞRAFLARI ( FOTO GALERİ )

Facebook Twitthis Furl

27 Eylül 2011 Salı

İbrahim Tatlıses Ayşegül yıldız Evlendi


İbrahim tatlıses Ayşegül yıldız ile evlendi..

Tedavisi halen devam eden İbrahim Tatlıses'in Maltepe Darüşşafaka Rehabilitasyon Merkezi'nde evlendi

İbrahim Tatlıses, ayşegül yıldız ile bu akşam saatlerinde Şişli Belediye Başkanı Çiftin şahitliğini işadamı Yüksel Çağlar ile Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim yaptı.

"BANA BİR ŞEY OLURSA BAŞKASIYLA EVLENME"
13 martta silahlı saldırıya uğrayan Tatlıses ile Yıldız arasında olaydan bir kaç saat önce tartışmıştı. Çift arasındaki kırgınlık ünlü sanatçının “Aşkım bugün yarın ne olacağım belli değil. Senden tek bir şey istiyorum, ben ölürsem ne olur başka birisi ile evlenme. Seni çok seviyorum” mesajını göndermesiyle sona ermişti.



Please Upgrade Your Flash Player

Get Adobe Flash player

Facebook Twitthis Furl

Sonbahar Aksesuarı Fular Bağlama Şekilleri

Fular bağlama şekilleri , Birbirinden farklı fular modelleri ve bağlama örnekleriyle stilinizi ön plana çıkabilirsiniz.


Facebook Twitthis Furl

Justin Bieber sevgilisi için sinema salonu kapattı

Justin Bieber (17), sevgilisi Selana Gomez’le (19) baş başa film izlemek için ABD’nin Los Angeles kentindeki Staples Center’ı kapattı..

Milyonlarca genç kızın hayran olduğu Kanadalı şarkıcı Justin Bieber (17), sevgilisi Selana Gomez’le (19) baş başa film izlemek için ABD’nin Los Angeles kentindeki Staples Center’ı kapattı. İngiliz Daily Mail Gazetesi’nde yer alan habere göre ikili, NBA maçlarının yanı sıra çok sayıda konsere ev sahipliği yapan 20 bin kişilik arenada Titanic filmini izledi.

FİLMDEN ESİNLENDİ

Gazete arenada üç kez konser veren Bieber’ın sürpriz için “Mr Deeds” filmindeki Adam Sandler'ın canlandırdığı Deeds karakterinden esinlendiğini yazdı. Sandler filmde Winona Ryder karakterine benzeri bir sürpriz yapıyordu.

ÖLÜM TEHDİDİ ALIYOR
Geçtiğimiz aylarda bir açıklama yapan genç şarkıcı Selena Gomez, Bieber hayranlarından ölüm tehditleri aldığını açıklamıştı. Binlerce tehdit mektubu aldığını itiraf eden Gomez yine de aşkından vazgeçmeyeceğini söylemişti. Gomez “Justin’in hayatımda çok önemli bir yeri var. Onu çok seviyorum ve ondan vazgeçmeyeceğim. Tehditleri dikkate almıyorum” demişti.

YILDA 53 MİLYON DOLAR KAZANIYOR
Justin Bieber 53 milyon dolarla “En çok kazanan genç yıldızlar” listesinde ilk sırada yer alıyor. Yılda 5 milyon dolar kazanan Gomez de en çok kazanan genç yıldızlardan biri. İkili hayranlarının tepkilerine rağmen her yerde el ele göz göze dolaşıyor.

Facebook Twitthis Furl

Muhteşem Yüzyıl 2. Sezon 27. Bölüm Özeti

Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan'ı zor durumda bırakcak bir isim saraya geldi.

İşte dizinin 27. bölümünde yaşanacaklar:

Layoş'un Budin Sarayı'ndaki tahtında oturmaktadır. Macaristan toprağı bundan böyle Osmanlı İmparatorluğu'nun himayesindedir.

Zafer haberi Topkapı Sarayı'na ulaşmıştır. Fetihnamede İbrahim Paşa'nın zaferdeki hizmetlerinden bahsedilmesi, Hürrem'i İbrahim Paşa'ya karşı iyice hırslandıracaktır. Hürrem Gül Ağa'dan müneccim Yakup Efendi'yi tekrar saraya getirmesini ister. Hürrem Yakup Efendi'yle bu sefer yalnız görüşecektir...

İbrahim Paşa, Budin Sarayı'nın bahçesindeki Apollo, Herkül ve Diana heykellerine hayran kalmıştır. Sultan Süleyman heykelleri, savaş meydanındaki üstün başarısı şerefine İbrahim Paşa'ya hediye eder. Heykeller ve diğer ganimeti İstanbul'a getirmesi için Bali Bey'i görevlendirir.

Kastilya Prenses'i İsabella Fortuna'nın gemisi, Ege Denizi açıklarında korsanların saldırısına uğrar. Korsanlar Prenses ve nedimesini esir alıp, İstanbul'a getirirler. Habsburg Hanedanı'ndan Prens Frederick'in nişanlısı olan Prenses, çok değerli bir esirdir. Korsanlar bu değerli esiri Topkapı Sarayı'na satmak istemektedirler.

Sultan Süleyman ve İbrahim Paşa İstanbul'a büyük zaferle dönmüştür. Nigar İbrahim Paşa'yı, Hürrem'in intikam alabileceği konusunda uyarır. İbrahim Paşa Hürrem'den korkmamaktadır.



Facebook Twitthis Furl

Kate Upton soyundu ( Foto Galeri )

19 yaşındaki seksi model Kate Upton, Bare Necessities adlı içgiyim firması için objektif karşısına geçti..








Facebook Twitthis Furl

26 Eylül 2011 Pazartesi

Jennifer Lopez Las Vegas Konseri Frikik

Jennifer Lopez, Las Vegas konserinde beklemediği bir sürprizle karşılaştı..

Eşi Marc Anthony'den ayrıldıktan sonra sahne çalışmalarına hız veren Jennifer Lopez, Las Vegas'ta gerçekleştirilen "I Heart Radio Festival"de sahneye çıktı. Kırmızı elbisesiyle hayranlarının karşısına çıkan ve konser boyunca yerinde duramayan Lopez, sahnenin etrafına yerleştirilen vantilatörlerin azizliğine uğrayınca frikik vermekten kurtulamadı. Konserin ardından gerçekleştirilen partide de yerinde duramayan Lopez, bir ara DJ kabinine geçerek partidekileri bu kez çaldığı şarkılarla coşturdu.






Facebook Twitthis Furl

Adrianne Curry panpiş nispet yapti

Hilal Cebeci'nin Hollywood'daki rakibi Adrianne Curry, bu pozlarla farkı açtı!

Adrianne Curry, Twitter'ın en cesur kadını olduğu bir kez daha kanıtladı. Twitter'a koyduğu seksi fotoğrafları sayesinde ABD'de şöhret olan ve Hilal Cebeci'ye ilham veren model Adrianne Curry, iç çamaşırı çekiminin tümünü Twitter'daki hayranlarıyla paylaştı. America's Next Top Model yarışmasında birinci olarak üne kavuşan seksi modelin Twitter'da 253 bin takipçisi bulunuyor.









Facebook Twitthis Furl

Firar Dizisi 3 Bölüm Fragman

Firar Dizisi 3 Bölüm Fragman 30 Eylül , Firar Dizisi 3 Bölüm Fragman 30 Eylül izle

Please Upgrade Your Flash Player

Get Adobe Flash player

Facebook Twitthis Furl

25 Eylül 2011 Pazar

Ösym'den yeni pilot uygulama

Pilot uygulama bugün sorunsuz olarak gerçekleşti..

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir, başkasının yerine sınava girmeyi önleyecek ''Barkod Sistemi''nin pilot denemesini, bugün yapılan Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı'nda (TUS) uyguladıklarını bildirdi.

TUS'un Sonbahar Dönemi sınavı, ÖSYM tarafından bugün Ankara'da iki oturumda gerçekleştirildi.

Sınavın sabah oturumunda saat 09.30'da başlayan ''Yabancı Dil Sınavı'' 75 dakika sürdü. Öğleden sonraki ''Bilim Sınavı''nın oturumu ise saat 13.30'da başladı ve sınav saat 17.00'de sona erdi.

''PİLOT UYGULADIK''
Sınavın ardından AA muhabirine açıklama yapan ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Demir, sınavların sorunsuz tamamlandığını söyledi.

Sınavlarda güvenlik önlemlerinin artırılması yönünde başlattıkları çalışmaları sürdürdüklerini dile getiren Demir, bu yönde üzerinde çalıştıkları ''Barkod Sistemi'' uygulaması hakkında bilgi verdi. Demir, uygulamayla adayın sınava giriş belgesinde yer alacak barkod ile girişte adayın yoklamasının yapılacağını söyledi.

Demir, şunları söyledi:

''Arama sırasında güvenlik görevlilerinin el dedektörü kullanarak adayı aramasını istiyoruz. Başkasının yerine sınava girmeyi önlemek için de 'Barkod Sistemi'ni uygulayacağız. Sınava giriş belgesi üzerindeki barkod ile adayın yoklaması kapıda yapılacak. Adayın fotoğrafını da gösterecek uygulama ile güvenlik sağlanacak. Pilot denemelerini bugün TUS'da uyguladık.''

''TUS ANKARA DIŞINDA DA YAPILACAK''
ÖSYM Başkanı Demir, uzman doktor adaylarının TUS'un Ankara dışında yapılmasını talep ettğini de belirterek, sınavın bugüne kadar hep Ankara'da yapıldığını, ancak yönetmelikte buna ilişkin bir zorunluluğun bulunmadığını kaydetti.

Demir, ''Bundan sonra sınav, Ankara'nın dışında İstanbul, İzmir gibi büyükşehirler ve talep durumuna göre doğuda da yapılabilecek'' diye konuştu.

YABANCI DİL SINAVI SON KEZ UYGULANACAK
Öte yandan, 1 Temmuz 2011 tarihli ''Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik'' uyarınca mesleki yabancı dil sınavı 2011-TUS Sonbahar Dönemi'nde son kez uygulandı. TUS mesleki yabancı dil sınav sonuçları en son 2014 Sonbahar TUS'u için geçerli olacak.



Facebook Twitthis Furl

Rihanna'ya poposuna taciz

Barbados'lu şarkıcı Rihanna; Brezilya'nın Rio de Janeiro yakınlarında bir plajda bir arkadaşı tarafından "taciz"e uğradı..



Turne arası arkadaşlarıyla gittiği plajda eğlenen Rihanna, plajda rahat tavırlarıyla dikkat çekti. Ancak daha sonra havlusunu düzeltmek için ayağa kalkan Rihanna, bir erkek arkadaşının yaptığı el şakasıyla neye uğradığını şaşırdı ve utandı.

Facebook Twitthis Furl

Abbey Clancy üstsüz resimleri çalındı


Abbey Clancy üstsüz resimleri , Seksi güzel Abbey Clancy polise başvurdu..

İngiliz manken ve TV yıldızı Abbey Clancy şu sıralarda sıkıntılı günler geçiriyor. Bunun sebebi de Clancy'nin cep telefonundaki üstsüz fotoğraflarını çalınmış olması.

Futbol yıldızı Peter Crouch ile evli olan bir çocuk annesi Clany, özel fotoğraflarını hacker'ların eline geçtiğini ileri sürerek polise başvurdu.

Yakınları, 25 yaşındaki Clancy'nin bunu yapanları bulmakta kararlı olduğunu söylüyor.

Facebook Twitthis Furl

Firar Dizisi Asude Resimleri ( Foto Galeri )

Firar Dizisi Asude Resimleri , Şebnem Hassanisoughi Resimleri , Firar Dizisi Şebnem Hassanisoughi Resimleri ( Foto Galeri ) 




Facebook Twitthis Furl

Firar Dizisi Ece Çeşmioğlu Resimleri

Firar Dizisi Bahar Resimleri , Firar Dizisi Bahar Kimdir ? , Firar Dizisi Ece Çeşmioğlu Resimleri , Ece Çeşmioğlu Resimleri ( Foto Galeri )








Facebook Twitthis Furl
Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri