Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

31 Ağustos 2011 Çarşamba

Demi Lovato Frikik

Demi Lovato Frikik ,  Demi Lovato Göğüs dekolteli kıyafetiyle paparazzilerin ilgisini çekti..

Cumartesi günü ünlü blogger Perez Hilton'un verdiği bir davete katılan Teksas doğumlu oyuncu ve şarkıcı Demi Lovato giydiği cesur elbisesiyle göz doldurdu. Göğüs dekolteli kıyafetiyle paparazzilerin ilgisini çeken Lovato dikkat çeken dekoltesiyle halinden oldukça memnundu.

Facebook Twitthis Furl

30 Ağustos 2011 Salı

Irmak Ünal kızı Kayla ile bodrum tatili

Irmak Ünal Bodrum Tatilinde Bikinili Görüntülendi ( 2011 )

Irmak Ünal, Bodrum’da eşi ve kızı Kayla ile tatil yapıyor..

Geçen sene işadamı Emre Karabacak’la evlenen güzel oyuncu Irmak Ünal, Bodrum’da eşi ve kızı Kayla ile tatil yapıyor. Kızı Kayla’yı, arası bozuk olduğu için dedesi Cihan Ünal’a henüz göstermeyen Irmak Ünal’ın doğum sonrası aldığı kiloları da veremediği görüldü.

Facebook Twitthis Furl

Panpiş’ten isyan Erkeklerle sevişmeyin

Twitter kraliçesi Hilal Cebeci internet yazısında kadınlara seslendi...

Twitter'da "Panpiş" adını verdiği takipçilerine çıplak fotoğraflarını paylaşarak popüler olan şarkıcı Hilal Cebeci, www.medyafaresi.com adlı sitedeki köşe yazısında kadınlara ilginç bir çağrıda bulundu: "Yahu şu erkek milletine yüz vermeyin, gidin mastürbasyon yapın, kendinizle sevişin." Hilal Cebeci çok konuşulacak köşesinde şunları yazdı:

Yazımın başlığında "Mastürbasyon yapın" dedim bunu hem cinslerime diyorum... Nedenine gelince yine çevremde gelişen saçma sapan ilişkilere bakarak, erkeklerin kadınları ne kadar üzdüğünü görerek bunu yazma gereği duydum... Erkekler ne ister? Erkekler sadece seks ister emin olun... Bir kadını elde edene kadar binlerce şekle giren erkek milleti, kadını elde ettikten sonra inanılmaz bir evrim geçiriyorlar... Son günlerde birkaç kişinin ilişkisine şahit oldum ve hep kadınların üzüldüğünü gördüm... İnanın bu şahit olduğum kişi sayısı bir ya da iki değil, tam beş kişinin eş zamanlı olarak yaşadıkları ilişkilere şahit oldum ve şikâyetlerini dinlediğimde hepsi aynıydı... Yani ilişkinin başında erkek elinden geleni ardına koymuyordu, her an yanında olmak el ele diz dize olmak istiyordu. Ama ne zamanki seks yaşanıyordu, işte o zaman bahaneler başlıyor, aramalar azalıyor görüşmekten kaçıyorlardı... Beş kadının yaşadığı olaya aynı anda şahit olduğumda dedimki, "Yahu şu erkek milletine yüz vermeyin, gidin mastürbasyon yapın, kendinizle sevişin. Hem rahatlarsınız, hem de bu kendini bilmez insanlarla muhatap olup kendinizi üzmezsiniz."


Facebook Twitthis Furl

29 Ağustos 2011 Pazartesi

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe'ye büyük destek

Acun Ilıcalı, Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki locasını iki yıllığına daha kiraladı..

Şike soruşturması kapsamında sıkıntılı günler geçiren ve Şampiyonlar Ligi’ne alınmayarak ekonomik kriz içine giren Fenerbahçe’de taraftarları zorlu günler birleştirdi. Adeta tek yürek, tek bilek olan sarı lacivertliler, her şartta kulübüne katkı sağlamaya çalışıp destek veriyorlar. Sarı lacivertli kulübe son günlerdeki en büyük katkı ise fanatik Fenerbahçeliliği ile bilinen ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı’dan geldi. Ilıcalı, Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki locasını iki yıllığına daha kiraladı. 240 bin Euro’luk loca kiralama bedelini de peşin olarak ödeyen Acun Ilıcalı, kulübüne zorlu dönemde katkı yaparken tavrıyla da yöneticileri duygulandırdı. Acun Ilıcalı’nın bu davranışının ardından diğer loca sahiplerinin de sözleşme yenilemek için kulübe başvurdukları öğrenildi.

Facebook Twitthis Furl

Tolga Karel ile Günay Musayeva evlendi

Ünlü oyuncu sürpriz biçimde Azeri manken Günay Musayeva ile evlendi..

Ünlü oyuncu Tolga Karel, yaklaşık bir aydır birlikte olduğu Azerbaycanlı model Günay Musayeva ile dünyaevine girdi. Karel'in Gümüş Lale dizisinin çekimleri nedeniyle İzmit'te olmasından dolayı burada gerçekleştirilen nikah törenine 20 kişi katıldı. Nikahı Kocaeli Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıydı. Tolga Karel'in nikah şahidi ünlü yönetmen Ezel Akay oldu.

TANIŞTIKTAN 3 GÜN SONRA EVLENME TEKLİFİ

Erkan Özerman'ın düzenlediği Best Model of the World yarışmasında ikinci olan Azerbaycanlı model Günay Musayeva ve Tolga Karel ilk kez yarışmanın ardından düzenlenen kutlama yemeğinde birlikte görülmüştü. Karel'in Musayeva'yla tanıştıktan üç gün sonra güzel modele evlenme teklif ettiği, Musayeva’nın yanıtı ise “Seni henüz tanımıyorum, olumlu cevap bekleme” cevabını verdiği iddia edilmişti.

Facebook Twitthis Furl

Kuzey Güney Dizisi Boksör Kıvanç

Cengiz Semercioğlu, yeni yayın döneminin en iddialı dizilerinden "Kuzey Güney"in başrol oyuncularıyla buluştu..

Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Bade İşçil ve Öykü Karayel, aynı kadına aşık olan iki kardeşin öyküsünü konu alan dizi hakkında tüm merak edilenleri Semercioğlu'na anlattı. Merakla beklenen bu röportaj çok konuşulacak..

Facebook Twitthis Furl

İl il Ramazan Bayramı namazı saatleri 2011

Diyanet İşleri Başkanlığı açıkladı..

İstanbul'da bayram namazı 07.10, Ankara'da 6.55, İzmir'de 7.19'da kılınacak. Bayram namazı en erken Iğdır'da 06.10, en geç namaz ise Çanakkale'de saat 07.20'de kılınacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre, illerdeki Ramazan bayramı namazı saatleri şöyle:

Adana: 06.47
Adıyaman: 06.35
Afyonkarahisar: 07.05
Ağrı: 06.14
Aksaray: 06.51
Amasya: 6:42
Ankara: 6:55
Antalya: 7:06
Ardahan: 6:15
Artvin: 6:18
Aydın: 7:16
Balıkesir: 7:15
Bartın: 6:56
Batman: 6:23
Bayburt: 6:25
Bilecik: 7:06
Bingöl: 6:25
Bitlis: 6:19
Bolu: 6:59
Burdur: 7:07
Bursa: 7:10
Çanakkale: 7:20
Çankırı: 6:51
Çorum: 6:46
Denizli: 7:11
Diyarbakır: 6:27
Düzce: 7:01
Edirne: 7:19
Elazığ: 6:30
Erzincan: 6:28
Erzurum: 6:21
Eskişehir: 7:04
Gazıantep: 6:39
Giresun: 6:32
Gümüşhane: 6:28
Hakkari: 6:13
Hatay: 6:44
Iğdır: 6:10
Isparta: 7:06
İstanbul:7:10
İzmir: 7:19
Kahramanmaraş: 6:40
Karabük: 6:55
Karaman: 6:55
Kars: 6:13
Kastamonu: 6:50
Kayseri: 6:45
Kilis: 6:40
Kırıkkale: 6:52
Kırklareli: 7:16
Kırşehir: 6:50
Kocaeli: 7:06
Konya: 6:58
Kütahya: 7:07
Malatya: 6:34
Manisa: 7:17
Mardin: 6:25
Mersin: 6:50
Muğla: 7:15
Muş: 6:21
Nevşehir: 6:48
Niğde: 6:49
Ordu: 6:34
Osmaniye: 6:43
Rize: 6:23
Sakarya: 7:04
Samsun: 6:40
Siirt: 6:20
Sinop: 6:44
Sivas: 6:38
Şanlıurfa: 6:33
Şırnak: 6:18
Tekirdağ: 7:15
Tokat: 6:40
Trabzon: 6:27
Tunceli: 6:29
Uşak: 7:10
Van: 6:14
Yalova: 7:09
Yozgat: 6:47
Zonguldak: 6:58

Facebook Twitthis Furl

Nilüfer Bon Jovi'den söyledi

Nilüfer, Port Cratos’ta verdiği konserle hayranlarını büyüledi..

Sevilen sanatçı Nilüfer, geçen cumartesi Port Cratos’ta verdiği konserle hayranlarını büyüledi. Yıllara meydan okuyan fiziği ve giydiği cesur kıyafetle beğeni toplayan sanatçı, Bon Jovi’nin unutulmaz parçası ‘You Give Love A Bad Name’i seslendirdiğinde ise büyük alkış aldı.

Facebook Twitthis Furl

Ebru Akel Formuyla büyüledi

Ebru Akel Bodrum'da yazın son günlerinin keyfini sürüyor..

Bodrum’da anne ve babasıyla tatil yapan oyuncu ve sunucu Ebru Akel, seksi mor bikinisiyle gün boyu güneşlenip yaz günlerinin keyfini sürüyor. Düzgün fiziğiyle göz kamaştıran Akel, bir yandan kitap okurken, bir yandan da uzun telefon görüşmeleri yaptı. Güzel oyuncu en son Küçük Sırlar dizisinde rol almıştı.

Facebook Twitthis Furl

Çağla Şıkel güneşlenmeye doyamıyor

Emre Altuğ ve oğlu Kuzey'le Bodrum'da tatil yapan Çağla Şıkel, güneşlenmeye doyamıyor..

Eşi Emre Altuğ ve oğlu Kuzey'le Bodrum'da tatil yapan Çağla Şıkel, her geçen gün daha çok kararıyor. Aşırı bronzlaştığı görülen Şıkel, önceki gün yüzmek ve güneşlenmek için arkadaşlarının kaldığı Hilton Otel’e gitti. Güzel manken yaz boyunca ilk kez yanında oğlu Kuzey olmak sızın görüntülenirken aşırı zayıflığı dikkat çekti.

Facebook Twitthis Furl

28 Ağustos 2011 Pazar

Yasemin Koşal Bodrum tatilinde bikinili görüntülendi

Uzun süredir ortalıkta görünmeyen eski manken Yasemin Koşal, tatil için Bodrum’u seçti..

Mehmet Şamnu ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen oğlu Kerem Şamnu ile mutluluğunu perçinleyen eski manken ve televizyon sunucusu Yasemin Koşal, tatil için Bodrum’u seçti. Dinlenmek için Torba Alkoçlar Otel’i tercih eden Yasemin Koşal, ilerleyen yaşına rağmen formundan hiçbir şey kaybetmediğini kanıtladı.

Facebook Twitthis Furl

27 Ağustos 2011 Cumartesi

Nihat Doğan 300 Spartalı rekor kırıyor

Son olarak Başbakan'la Somali'ye giderek dikkatleri üzerine çeken Nihat Doğan'ı Spartalı yaptılar.

Ünlülerle ilgili komi videoları ve ilginç resim tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çeken bobiler.com sitesi bu defa Nihat Doğan'la kafa buldu.

Dünyaca ünlü 300 Spartalı filminde rol kesen Nihat Doğan, fenomenleşen cümlelerini bura da film kurgusuyla kuruyor.



Facebook Twitthis Furl

Zoe Saldana sunucunun göğüslerini elledi

Zoe Saldana, katıldığı televizyon programında kadın sunucunun göğüslerini elledi.

Avatar filmindeki ‘Neytiri’ karakteri ile ünlenen ünlü aktris Zoe Saldana (33), katıldığı televizyon programında kadın sunucunun göğüslerini elledi. Chelsea Sandler’ın programına katılan Saldana sunucuya “Göğüslerin inanılmaz, onlara dokunabilirmiyim?” diye sordu. Sandler’ın teklifi kabul etmesinin ardından göğüslerine dokunan Saldana, “Gerçekten çok güzeller” dedi.

Facebook Twitthis Furl

23 Ağustos 2011 Salı

Hürrem Sultan kampa girdi!

“Muhteşem Yüzyıl”ın Hürrem Sultan’ı Meryem Uzerli, şu günlerde de Almanya’da zayıflama kampında...

Geçen sezon dizi için seçildiğinde dikilen kostümlere sığamayınca hemen diyete alınan Uzerli beslenme uzmanı gözetiminde 7 kilo vermişti. Milliyet'in haberine göre, Uzerli, haziran sonunda dizi tatile girdiğinde Almanya’ya giden Uzerli yaz tatilinde 5 kilo vererek 1 beden incelmeyi başardı. Geçen hafta İstanbul’a gelen yeni sezon için hazırlık yapan Uzerli, kendi sahnelerinin bayram sonrası çekileceğini öğrenince de aradaki 10 günlük arayı değerlendirmek istedi. Uzerli, hemen Almanya’ya dönüp zayıflama kampına gitti.

Facebook Twitthis Furl

Özge ile üç ay evcilik oynadık

Geçen yıl yapımcı Ferruh Taşdemir ile yıldırım nikâhla evlenen ancak annesi düğünü basınca sadece 1 gün evli kalan Özge Ulusoy, Ayşe Arman’a verdiği röportajda “Kocamla yatmadım bile... O akşam ben annemlerde kaldım. Onlar beni alıp otellerine götürdüler” demişti.








Ulusoy’un, bir yıl sonra bu açıklamayı eski eşi Taşdemir’i kızdırdı. Los Angeles’ta olan ve Ulusoy’un bu açıklamasına şaşıran Taşdemir, “Bir yıl geçti, şimdi böyle bir açıklama yapmanın anlamı ne? Evet, Özge doğru söylüyor. Özge kız oğlan kız olduğu için annesi nikâh gecesi onu alıp götürdü. Daha sonra 3 ay Zekeriyaköy ve Kanyon’da aynı evde evcilik oynadık” açıklamasını yaptı. Ulusoy’un kendisini tartakladığı iddiasıyla Taşdemir’i açtığı dava ise devam ediyor.

Facebook Twitthis Furl

21 Ağustos 2011 Pazar

Nehir Erdoğan Bikinili Görüntülendi




Nehir Erdoğan, bu yaz ilk kez bikinili görüntülendi.

Kış sezonunda ’Aşk Bir Hayal’ adlı dizide rol alan güzel oyuncu Nehir Erdoğan, yorucu bir sezonun ardından ailesi ve arkadaş grubuyla tatil için İzmir’in Çeşme İlçesi’ne bağlı Alaçatı Beldesi’ne geldi. Sarı ve beyaz renkteki bikinisiyle plajda arkadaşları ile dolaşan Nehir Erdoğan, fotoğraflarının çekildiğini görünce, yanında bulunan erkek arkadaşı için "Aile dostumuz ve sekiz ay önce evlendi. Aman yanlış bir şey yazmayalım" dedi. Yönetmen Mustafa Altıoklar’dan, yaşadığı beş yıllık bir ilişkinin ardından geçen yıl ayrılan Nehir Erdoğan, plajda rahat hareketleriyle dikkat çekti.


Facebook Twitthis Furl

18 Ağustos 2011 Perşembe

Ebru Gündeş Bodrum'da Bikinili Görüntülendi

Ebru Gündeş Bikinili Resimleri , Ebru Gündeş bodrum da bikinili resimleri

Yıllardır bikinili görüntü vermeyen Ebru Gündeş, Bodrum'da objektiflerden kaçamadı..

Hamileliğinin sekizinci ayına giren Ebru Gündeş, sıcaklardan bunalıp soluğu Bodrum’da aldı. Hürriyet'in haberine göre, gözlerden uzak olmak için teknede tatil yapan ünlü şarkıcı, yine de bikinili görüntülenmekten kurtulamadı. Hamileliğin etkisiyle sıcakları daha şiddetli yaşayan Gündeş, biraz rahatlamak için elbisesinin askılarını indirdi. Ve o şekilde yeğenlerine servis yaparken objektiflere takıldı.

Facebook Twitthis Furl

17 Ağustos 2011 Çarşamba

Erin Heatherton Resimleri ( Foto Galeri )

Erin Heatherton Resimleri , Erin Heatherton Plaj Resimleri , Erin Heatherton Mayo Bikini Resimleri



Facebook Twitthis Furl

Brooke Burke Plajda Bikinili Resimleri 2011

 Brooke Burke Resimleri , Brooke Burke Bikini Resimleri , Brooke Burke Tatil Resimleri



Facebook Twitthis Furl

Julia Roberts bikinili yakalandı

Julia Roberts Hawaii tatilinde paparazziler tarafından bikinili yakalandı

Dünyaca ünlü yıldız ailesiyle plaj keyfinde görüntülendi..

43 yaşındaki Oscarlı aktris Julia Roberts, bikinili görüntü vermemek için en çok çaba gösteren ünlüler biri. Ancak güzel oyuncu ailesiyle birlikte çıktığı Hawaii tatilinde paparazziler tarafından görüntülenmekten kurtulamadı.

Facebook Twitthis Furl

Heves Ekinci bodrum tatilinde bikiniyle görüntülendi

Heves Ekinci Bodrum Tatilinde Bikiniyle Görüntülendi..

Orta yaşın bütün güzelliğini taşıyan Heves Ekinci fit vücudu ve bikinisiyle gençlere taş çıkarttı.

İş adamı Yasin Ekinci'den boşanan Heves Hanım, Bodrum'da bikinili olarak objektiflere yansıdı. Orta yaşta olmasına rağmen düzgün fiziğiyle dikkat çeken Heves Hanım, oldukça iddialı. Yakın arkadaşlarıyla birlikte denizin ve güneşin tadını çıkartan Heves Ekinci yaşıtlarına rağmen formunu korumasıyla ön plana çıkıyor.

Facebook Twitthis Furl

Candice Swanepoel bikini katalog çekimi

Victoria’s Secret modeli Candice Swanepoel, markanın yeni bikini modelleriyle St. Barts sahilinde katalog çekimi yaptı..


Facebook Twitthis Furl

Nicole Scherzinger tatilde plaj görüntüleri

McLaren pilotu Lewis Hamilton'un sevgilisi Nicole Scherzinger'in plajdaki rahat tavırları, paparazzilerin yüzünü güldürdü.!

Formula 1 ekiplerinden McLaren'in İngiliz pilotu Lewis Hamilton, pop yıldızı sevgilisi Nicole Scherzinger'le birlikte Hawaii'de tatil yaptı.Tatilini geçirdiği yatta kalmayı tercih eden ünlü pilotun aksine sevgilisi güneşlenmek için plaja indi. Tatil boyunca çifte yakın takip uygulayan paparazziler bu fırsatı kaçırmazken, Nicole Scherzinger'in rahat tavırları birbirinden çarpıcı fotoğrafların ortaya çıkmasını sağladı.

Nicole Scherzinger Plaj Resimleri 2011 ( Foto Galeri ) : 





Facebook Twitthis Furl

Gizem Özdilli Ufuk Ataç ile evlendi

Gizem Özdilli'nin gizemli bir evlilik yaptığı, elektrik mühendisi işadamının CHP Parti Meclisi Üyesi olduğu ortaya çıktı.

CHP'nin Yenimahalle Belediye Başkanı adayı olan, adı Çankaya Belediye Başkanlığı için de geçen Ufuk Ataç, 2010 yılında da Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Başkanlığı'na seçilmiş. Çift, nikâhın aile arasında olmasına özen gösterdiklerini açıkladı. Evleneceğini aynı gün twitter'dan duyuran Özdilli'nin en yakın arkadaşları bile nikâhtan saatler önce haberdar oldu ve twitter'dan "aşkolsun" diye önce sitem etti, ardından Özdilli'yi kutladı. Özdilli, evliliğin kendisi için de sürpriz olduğunu "Hayat ne hızlı yahu, büyük dönemeçler hızla" diyerek ifade etti.

Facebook Twitthis Furl

15 Ağustos 2011 Pazartesi

Semiramis Pekkan Oğluyla tatile çıktı

Çeşme'de tatil yapması beklenen 'Süper Star' Ajda Pekkan'ın yerine kardeşi Semiramis Pekkan oğluyla birlikte ilçeye geldi..

Eski eşi Gulu Lalvani'den olan oğlu Zoran ve kız arkadaşı ile tatile gelen Semiramis Pekkan yaklaşık bir hafta boyunca Engin Kalafatoğlu'nun sahibi olduğu Alaçatı Beach Resort'te kaldı. Her sabah havuz başında oğlu ile güneşlenen Pekkan, 'süper starı' aratmadı. Düzgün fiziği ile hayranlarının beğenisini kazanan Semiramis Pekkan ara ara hayranları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Otel yetkilileri, Semiramis Pekkan'ın, formunu korumak için günde yaklaşık 5 litre su içtiğini, ağır yemekler yerine meyveyi tercih ettiğini söyledi.

Facebook Twitthis Furl

Verda Penso Bodrum'da tekne keyfi yaptı

Verda Penso Resimleri , Verda Penso Bikinili Resimleri 2011 , Verda Penso Bodrum Tatili 2011

Sosyetik güzel Verda Penso, Bodrum'da tekne keyfi yaptı..

Sosyetik güzel Verda Penso, Esin Moralıoğlu-İsak Cerit çiftinin Bodrum’daki teknelerinde yaz günlerinin keyfini çıkarıyor. Penso, bol bol güneşlenip yüzerken, sürat teknesi kullanan Cerit ve Moralı oğlu çifti, rüzgârdan korunmak için taktıkları ilginç maskeleriyle dikkat çekti.

Facebook Twitthis Furl

Şanslı Masa Göğüs sigortası

Son dönemde çok konuşulan eğlence programı Şanslı Masa'da bu hafta öyle şeyler oldu ki..

Karısıyla beraber bir kafede oturan sigortacıya bacak ve göğüslerini sigortalatmak isteyen güzel bir bayan gelince..



Facebook Twitthis Furl

14 Ağustos 2011 Pazar

Hande Yener Frikik Önlemi


Ortaköy Anjelique'de eğlenen popçu Hande Yener, kız arkadaşıyla geç saatlere kadar mekanda kaldı

Arabasına binerken fotoğrafının çekildiğini fark eden şarkıcı, gazetecilere, "Çok ayıp çekmeyin" diyerek sitem etti.

Facebook Twitthis Furl

Seda Sayan işime taş koydu

Lerzan Mutlu Alt Üst Muhabbetler'de açtı ağzını yumdu gözünü...

Alt Üst Muhabbetler'in bu haftaki konuğu programlarıyla adından çok söz ettiren ve konuk olarak ekranlarda pek görünmeyen Lerzan Mutlu idi. Esin Övet çok merak edilen konuları sordu, Lerzan Mutlu açık yüreklilikle cevapladı.

"BENİ İŞİMDEN ETTİ"
Seda Sayan ile aralarındaki sorunun iç yüzünü anlatan Lerzan Mutlu, başlarda nedenini bilmediği şekilde desteklendiğini ve neler olduğunu anlamasına bir gazeteci büyüğünün neden olduğunu söyledi.

"UYARILDIM"
Gazeteci bir dostu tarafından; "Bu tuzağa sakın düşme! Sanat camiasında bazı insanlar, yerlerine oturacak insanların önünü kesmek için yanlarına alırlar " şeklinde uyarıldığını belirten Mutlu, bir süre sonra gerçekleştiğini söyledi.

LERZAN MUTLU (FOTO - GALERİ)

"İŞİNDEN EDİP GÖBEK ATANA İNSAN DEMEM"

Show TV'de program yapmaya başladığında Seda Sayan'ın genel müdürlerini arayıp kendisini işinden ettiğini anlatan Mutlu ağır konuştu: "Birinin ekmeğiyle oynayıp, sabahleyin programa çıkıp göbek atabiliyorsanız; ben sizin insanlığınızdan şüphe ederim. "

SEDA SAYAN (FOTO GALERİ)

İLGİNÇ MESAJ
Lerzan Mutlu Seda Sayan'la ilişkisini anlatırken, Seda Sayan'dan yeni ayrıldığı bilinen Atilla Altay, Alt Üst Muhabbetler programına, "Lerzan Mutlu'nun programlarını takip ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" diye mesaj gönderdi.

Facebook Twitthis Furl

Hülya Avşar Uğraşmaya zamanım yok

Hülya Avşar, mahkemelik olduğu isimlere zeytin dalı uzattı.

Avşar Kızı, tüm davalarından vazgeçti. Şarkıcı, “Öyle içimden geldi. Bu kadar işin arasında bir de saçma sapan mevzularla uğraşmak istemiyorum. Yani artık iyi insan olayım falan değil. Tabii ki iyi insanım ama bunlarla uğraşacak vaktim yok” dedi. -Avşar, gazetecilerin “Ayşe Özyılmazel’i affettiniz mi?” sorusuna, “Yok canım, affetmek Allah’a mahsus bir şey. Sadece böyle biri yok hayatımda” yanıtını verdi. Özyılmazel’le evlenen Ali Taran’la arkadaş olduklarını ancak görüşmediklerini sözlerine ekleyen şarkıcı, “Görüşmüyoruz ama Ali her zaman arkadaşım. Severim onu. Evlendiklerinde onu tebrik ettim” dedi.

Facebook Twitthis Furl

13 Ağustos 2011 Cumartesi

Poker Kasabası Oyunu Oyna

Poker Kasabası Oyunu , Poker Oyna , Poker Kasaba Oyna , Zenga Poker Oyna


Poker Kasabası
Poker kasabasında adınıduyurmaya hazırmısın? Karakterini ve ismini oluştur ve poker üzerinde büyük bir kariyer yap. Kazandığın paralarla bölge ve kasabanın en zengini sen ol.

Nasıl Oynanır? 
Fare ile oynanır. Oyun esnasında size sıra geldiğinde altta menü çıkacaktır. Bu menüden FOLD deyip oyundan çekilebilirsiniz, " CHECK " deyip oyun içinde gerekli olan bahis miktarını yere koyar ve oyunda kalırsınız. Eğer elindeki kartlara güveniyorsan " RAISE " diyerek bahsi yükseltirsin.

Facebook Twitthis Furl

Korkusuz Balık Oyunu Oyna

Korkusuz Balık ,Korkusuz Balık Oyna , Korkusuz Balık Oyunu Oyna , Korkusuz Balık Yemleri Toplama Oyunu

Facebook Twitthis Furl

80 Gün Oyunu Oyna

80 Gün , 80 Gün Oyunu Oyna , 80 Gün Zeka Oyunu Oyna

Facebook Twitthis Furl

Var mısın Yok musun Oyunu Oyna

Var mısın Yok musun Oyna , Var mısın Yok musun Online Oyna

Facebook Twitthis Furl

Harika Çiftçilik Oyunu Oyna

Harika Çiftçilik ,Harika Çiftçilik Oyunu Oyna , Çiftlik Oyunu Oyna , Çiftlik Bahçe kur

Facebook Twitthis Furl

Penguen Garson Oyunu Oyna

Penguen Garson Oyunu Oyna , Penguen Garson Oyna , Oyun Oyna

Facebook Twitthis Furl

Taksi Oyunu Oyna

Kırmızı Taxi , Taksi Oyunu , Taksi Yarış


Facebook Twitthis Furl

Lindsay Lohan sutyensiz frikik

Lindsay Lohan Sutyensiz Frikik..

Lindsay Lohan bir türlü uslanmıyor!

Alkollü araç kullanma ve uyuşturucu alışkanlığı nedeniyle başı sık sık polisle derde giren ABD’li oyuncu, model ve pop şarkıcısı Lindsay Lohan (25) sutyensiz fotoğraflarıyla bir kez daha gündemde. Önceki akşam Beverly Hills’deki Mr. Chow adlı restorana girerken görüntülenen Lohan paparazzilere sutyensiz yakalandı. Daha önce de sutyensiz yakalanan Hollywood’un asi kızı sutyen takmayı sevmediğini söyledi.

Facebook Twitthis Furl

12 Ağustos 2011 Cuma

Sevgilisi Miss Turkey birincisi

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'in sevgilisi güzellik kraliçesi...

İdo dün Bebek'te Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından ilk kez kız arkadaşıyla görüntülenmişti. İdo Tatlıses'in sevgilisinin Miss Turkey 2011 kraliçesi seçilen Melisa Aslı Pamuk olduğunu ortaya çıktı. Türkiye güzeli sevgilisi Melisa Aslı Pamuk ile mekandan çıkan İdo, soruları "İyi geceler" diyerek yanıtsız bıraktı.


Melisa Aslı Pamuk kimdir? Hollanda doğumlu Türk kökenli profesyonel oyuncu ve model. 2011 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve L'Oréal Paris sponsorluğunda FOX TV'de yayınlanan ve finali 3 Haziran 2011'de İstanbul'da gerçekleşen Miss Turkey yarışması birincisidir. Miss Turkey 2011 tacını bir önceki yılın birincisi Gizem Memiç'ten alan ve aday numarası 10 olan Pamuk, organizasyonun yeni aldığı format değişikliği kararı ile Türkiye'yi 2011 yılının eylül ayında Brezilya'nın São PauloBest Model of Turkey Best Promising (Umut/Gelecek Vaat Eden Model) unvanını elde etmiştir. İyi seviyede Türkçe, İngilizce, Flemenkçe (Hollandaca), Almanca ve orta seviyede Fransızca konuşabilen Pamuk, Hollanda'da Psikoloji eğitimine başlamıştır. 1.76 boyunda ve 58 kg olan tescilli güzel 85-62-90 vücut ölçülerine sahiptir. Modelliğe henüz on dört yaşında iken başlamıştır. şehrinde düzenlenecek olan Miss Universe (Kâinat Güzellik Yarışması)'te temsil edecektir. Ayrıca Pamuk, henüz 13 yaşında iken, 2004 yılında bir "Bos Bros. Film & TV Productions" ve "Interkerkelijke Omroep Nederland (IKON)" ortak yapımı olan, yönetmenliğini Tamara Miranda'nın yaptığı ve Hollanda'da yayınlanan Dat zit wel snor adlı kısa filmde başrolde Hayal adlı karakteri canlandırmıştır. Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde "Temel Oyunculuk" dersleri almıştır.

Facebook Twitthis Furl

Ebru Yaşar bikinili görüntülendi 2011


Ebru Yaşar, tam denize girecekken uzaktaki gazetecileri fark etti ama görüntülenmekten kurtulamadı.

Ebru Yaşar, denizden çıkarken havlusuna sarıldı.

Ebru Yaşar, Bodrum tatilinde aldığı tedbirlere rağmen bikinili görüntülendi.

Facebook Twitthis Furl

Asuman Krause fazla kiloları gözden kaçmadı


"Wipe Out"un esprili sunucusu Asuman Krause, arkadaşları ve ailesiyle Bodrum tatiline devam ediyor.

Önceki gün Gündoğan'da objektiflere takılan Krause'nin eski formunu koruyamadığı ve fazla kiloların özellikle karın bölgesinde toplanmaya başladığı gözden kaçmadı.

Facebook Twitthis Furl

11 Ağustos 2011 Perşembe

Tekneler arası sıradışı piknik

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti, tekneler arasında sıradışı bir pikniğe imza attı..

H2O adlı teknelerini Cennet Koyu’na demirleyen Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti, önceki gün, bir başka tekneyle yanlarına yanaşan arkadaşlarıyla birlikte denizin ve güneşin tadını çıkardı. İki tekneyi birbirine bağlayan ünlü çift ve dostları, tekneler arası yiyecek ve içecek alışverişi yaparak, sıradışı bir pikniğe imza attı. Altuğ ve Atacan, minik kızları Su’yla da bol bol vakit geçirdi.

Facebook Twitthis Furl

Demet Akalın Sabıka Klip 2011

Demet Akalın yeni klibini görücüye çıkardı!




Önceki gün Twitter'da "Teyzeme diye giderler, karının koynundan çıkarlar" diyerek sevgilisi Önder Bekensir'le ilişkisini bitiren Demet Akalın, 'Sabıkalı' adlı şarkısının klibini görücüye çıkardı. Aşkına sahip çıkmayıp sevdiğini üzenlere seslenen şarkının klibinde Akalın'ın havuzda bir grup erkekle verdiği seksi görüntüler dikkat çekiyor.

Demet Akalın Sabıka 2011 Klip



Facebook Twitthis Furl
Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri