Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

30 Haziran 2011 Perşembe

Ayşe Özyılmazel Ali Taran Evleniyor

Önceki hafta 21 yıllık eşi Selma Taran’dan boşanan ünlü reklamcı Ali Taran, şarkıcı gazeteci Ayşe Özyılmazel’le evleniyor..

Reklamcı Ali Taran (59), şarkıcı-gazeteci Ayşe Özyılmazel’le (32) yarın Bodrum’da evleniyor. HABERTÜRK, çifti dün nikâhın kıyılacağı villada gelinin babası Neco ile görüntüledi.

59 yaşındaki Ali Taran ve 32 yaşındaki Ayşe Özyılmazel’den yıldırım nikâh! 21 yıllık eşi Selma Hanım’dan önceki hafta boşanan ünlü reklamcı Ali Taran, cuma günü şarkıcı ve köşe yazarı Ayşe Özyılmazel’le Bodrum’da evleniyor. En son, evliliği çok sevdiğini belirtip “Her an evlenebilirim” açıklaması yapan Ali Taran, Bodrum Belediyesi’nde gizli yürüttüğü nikâh işlemlerini tamamladı. Ailelerini ve çok yakın dostlarını gizlilik içinde davet eden ikilinin aşkının da çok yeni olduğu ve bir anda evlenmeye karar verdikleri ortaya çıktı. 21 yıllık eşi Selma Hanım’dan ayrılan ünlü reklamcı Ali Taran’ın ismi son günlerde Hülya Avşar’la aşk dedikodularına karışmıştı. Ali Taran’ın kanser tedavisi gören eski eşi Selma Hanım’la imzaladığı sözleşmeyle tazminat karşılığında konuşma yasağı koydurduğu iddia edilmişti. Kendisinden 27 yaş büyük Ali Taran’la evlenecek Özyılmazel’in şarkıcı babası Neco, annesinden boşanıp kendinden 25 yaş küçük İdil Hanım ile evlenmişti. Ayşe Özyılmazel, Murat Dalkılıç ve Okan Bayülgen’den önce de kendisinden 23 yaş büyük gazeteci Haşmet Babaoğlu ile beraberlik yaşamıştı.


‘SÜPER HIZLI GELİŞTİ’
Kenan Doğulu’nun “Süper hızlı gelişti her şey! Bir anda döndü şansımız” sözlerine sahip Şans Meleğim adlı şarkısını Twitter’dan paylaşan Ayşe Özyılmazel, “Bu aralar en sevdiğim şarkı” diye not düştü. Ayşe Özyılmazel dün ayrıca cuma günkü nikâhı kastederek Twitter’dan ‘son iki’ yazdı.

Sabah gazetesi yazarı olan Ayşe Özyılmazel Sabah gazetesine özel olarak evlilik kararıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Daha öncesi yok. Hiç yok. Ali'yle tanıştık. 25 Mayıs 2011, İstanbul... Görüşmeler, konuşmalar, özlemeler, kavuşmalar... Allah biliyor ne bir plan, ne bir program. Sadece gerçekler, hayaller, dualar... Koskoca bir 20 gün yaşadık, doğduk. 1 Temmuz 2011, Bodrum... Saat 19.30. Evleniyoruz. Yanımızda vazgeçilmezlerimiz.."

Facebook Twitthis Furl

Kristen Dunst pes dedirten frikik

Kristen Dunst frikik 2011 ,Kristen Dunst mini etek frikik 2011 , Kristen Dunst arabadan inerken frikik 2011..

Örümcek Adam" serisiyle tanınan Amerikalı ünlü oyuncu Kristen Dunst, Londra'da arkadaşlarıyla gittiği bir gece kulubü çıkışında magazincilere çok fena yakalandı…

Sarhoş haliyle arabadan inerken görüntülenen Dunst , verdiği frikikle herkesi şaşırttı. Dunst'un beyaz dantelli iç çamaşırı bile onun bu frikiği vermesini engelleyemedi..

Ve genç oyuncu arabadan iner inmez de düşmek için yanındaki kız arkadaşının koluna sarıldı… Bugüne kadar erotik hiçbir rolü kabul etmeyen ve "cici kız" olarak bilinen yıldızın bu fotoğrafları, hayranlarının hayal dünyasına bambaşka bir Kirsten imgesi getirdi.

Facebook Twitthis Furl

Tanyeli bodrum tatilinde otel balkonda üstsüz görüntülendi


Tanyeli Bodrum tatili üstsüz Resimleri 2011 , Tanyeli bodrum otel balkonu üstsüz resimleri 2011

Tanyeli kaldığı otelin balkonunda telefonla konuşurken görüntülendi

Geçtiğimiz günlerde göğüslerinden operasyon geçiren Tanyeli, Bodrum'da kaldığı otelin balkonunda görüntülendi. Telefon görüşmesi yapan Tanyeli, göğüslerini havluyla kamufle etti.

Facebook Twitthis Furl

29 Haziran 2011 Çarşamba

Didem Antebi tatilde bikinili görüntülendi

Didem Antebi tatil resimleri 2011 , Didem Antebi tatil bikini resimleri 2011 , Didem Antebi en güzel anne..

Sosyetenin gözde isimlerinden Didem Antebi bir yıl önce anne olmasına rağmen düzgün fiziğiyle genç kızlara taş çıkartıyor..





Facebook Twitthis Furl

27 Haziran 2011 Pazartesi

Dolunay Soysert bikiniyle görüntülendi

Dolunay Soysert  Bodrum'da ilk kez bikinili görüntülendi

Dolunay Soysert ile eşi Sinan Tuzcu Bodrum’da görüntülendi..

Güzel oyuncu Dolunay Soysert ile eşi Sinan Tuzcu da tatil için Bodrum’u seçenlerden... Önceki gün Bitez Sarnıç Beach’te birlikte güneşlenip denize giren çift, mutluluklarıyla herkese parmak ısırttı. Denizde birbirleriyle şakalaşan ikiliden Soysert ilk kez bikiniyle görüntülendi.

Facebook Twitthis Furl

Ceyda Ateş Koray Sevişme Sahnesi

Adını Feriha Koydum Hande Koray Sevişme Sahnesi , Adını Feriha Koydum Sezon Finali

Adını Feriha Koydum'un sezon finalinde kurallarını yıktı..

“Bir daha asla seksi poz vermem” diyen genç oyuncu Ceyda Ateş, Adını Feriha Koydum dizisinin sezon finalinde bu kuralı yıktı! İddialı bir bikiniyle kamera karşısına geçen ve bir ay önce silikon taktırdığı göğüslerini gözler önüne seren Ateş, Koray karakteriyle kamera karşısına geçtiği cüretkâr sevişme sahnesiyle de final bölümüne damga vurdu. Dizinin sezon finali, reytinglerde gün birincisi oldu..


Facebook Twitthis Furl

Transparan Jennifer Aniston

Jennifer Aniston göğüs frikik , Jennifer Aniston transparan frikik , Jennifer Aniston New York frikik 2011

Önceki gün New York'ta alışveriş yaparken görüntülendi.

Jennifer Aniston, önceki gün New York'ta alışveriş yaparken görüntülendi. Ancak Aniston'ın beyaz transparan eteği, yıldızdan daha çok New Yorklular'ın dikkatini çekmeyi başardı.

Facebook Twitthis Furl

26 Haziran 2011 Pazar

Doğumdan sonra rapçi olacağım

5 aylık hamile olan Gündeş'ten ilginç açıklama

Sahnesi sırasında davulcunun sürpriz bir ritim yapması üzerine şarkıyı yarıda kesen Gündeş, '' Beni rapçi sandınız galiba. Doğurduktan sonra altıma pantolon çekip rapçiler gibi ye ye diye sahnelere çıkacağım'' diyerek bütün salonu kahkahaya boğdu. Selami Şahin'in ''yalan'' şarkısını söyleyen Ebru Gündeş bunu güçlü yorumuyla en iyi İbrahim Tatlıses söyler. Ben de onun kadar olmasam da kadın sesler arasında fena sayılmam dedi. Bunun üzerine salondan büyük alkış alan Ebru Gündeş şarkıyı tekrar söyleyerek bis yaptı.

Facebook Twitthis Furl

Üstsüz DJ Nikita Giresun Park Otel'de Sahne aldı


Giresun Park Otel'de sahneye çıkan üstsüz DJ Nikita, çaldığı müzik ve erotik dans şovuyla ilgi odağı oldu

DJ Nikita, dün gece Piraziz Park Otel Club Le Pont'ta sahneye çıktı. İlk bölümde siyah transparan bluz ve kırmızı tül etekle sahneye çıkan Nikita, programının ikinci bölümüne ise pembe bikiniyle başladı. İlerleyen dakikalarda bikinisinin üstünü çıkaran DJ Nikita, çaldığı şarkılar ve erotik dansıyla büyük beğeni topladı. Programını üstsüz sürdüren DJ Nikita'yı dinleyen kadınlı erkekli grup hem eğlendi hem de bol bol fotoğraf çekti. Nikita, bir ara da sahneye inerek şov yaptı. Erotik danslarıyla ilgi çeken DJ Nikita, kendini dinlemeye gelenleri sabahın ilk ışıklarına kadar coşturdu.

Facebook Twitthis Furl

24 Haziran 2011 Cuma

Selçuk, Aysu Baceoğlu'nun peşinde

Bodrum'da tatil yapan Aysu Baceoğlu, denizin tadını çıkarırken objektife yansıdı.

Silikonlu göğüsleriyle dikkat çeken Aysu Baceoğlu ve kardeşi, aynı yerde tatil yapan genç futbolcular Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın da göz hapsindeydi...

Trabzonspor'dan Galatasaray'a transfer olan Selçuk İnan aynı plajda güneşlendiği Aysu Baceoğlu'nu göz ucuyla da olsa izledi.

Facebook Twitthis Furl

23 Haziran 2011 Perşembe

Rosie Huntington Whiteley Türkiye'ye geliyor

Rosie Huntington-Whiteley Türkiye'ye geliyor..

Ayyıldız mayolarının yüzü Rosie Huntington-Whiteley, Türkiye’ye gelmeyi planlıyor..

Türkiye’yi çok merak ettiğini söyleyen Huntington-Whiteley, rol aldığı ‘Transformers 3: Ay’ın Karanlık Yüzü’ filminin galasının ardından tatil için geleceğini söyledi.

Facebook Twitthis Furl

22 Haziran 2011 Çarşamba

Ranolda İrina Shayk jet ski keyfi

Ranolda İrina Shayk jet ski keyfi , Ranolda İrina Shayk Bodrum tatili 2011..

Ranolda konakladığı otelin bulunduğu koy ve açıklarında sevgilisi İrina Shayk ile birlikte jet skiye binip, bol bol yüzdü..

Bodrum’da tatil yapan ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile Rus sevgilisi Irina Shayk dün önce deniz bisikletine ardından jet ski’ye bindi. Bottaki korumalar jet ski’yle hız yapan ikiliye yetişemedi.

Facebook Twitthis Furl

Çağla Kubat'dan sörf dersleri

Çağla Kubat sörf dersleri..

Çağla Kubat Windsurf Akademi

Çağla Kubat geleceğin şampiyonlarını yetiştirecek..

Milli sörfçü Çağla Kubat, bugün başlayan dünya şampiyonasının 3. ayağı için Aruba’ya gitti. Açtığı ‘Çağla Kubat Windsurf Akademi’de genç sörfçüler yetiştiren Kubat, “Amacım ükemizden dünya şampiyonları çıkarmak” dedi.

Facebook Twitthis Furl

Arda Turan bikinili fotoğraflara isyan etti

Sevgilisi Sinem Kobal'ın bikinili fotoğrafının çekilmesini istemeyen Arda Turan, isyan etti..

Yeşil sahaların genç yıldızı Arda Turan ve sevgilisi oyuncu Sinem Kobal, Çeşme tatillerinde de kural bozmadı. İkili her zamanki gibi basına savaş açtı. Ünlü çift, yoğun sezonun ardından tatil için Çeşme'yi seçti. Aya Yorgi Koyu'ndaki Marrakech Beach Club'a gelen Arda Turan ve Sinem Kobal, iskelede güneşlenmeye başladı. Mekandaki gazetecileri fark eden Kobal, bikinili görüntü vermemek için plaj elbisesini üzerinden çıkarmadı. Arda Turan ise kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına uzaktan elkol hareketi yaparak, "Çekmeyin kardeşim" diye seslendi. Arda Turan ve Sinem Kobal'ın rahatsızlığını gören tiyatrocu Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika, duruma müdahale etti. Kendini ünlü çiftin fahri koruması ilan eden Çika, mekanın korumalarını çağırarak "Çekim yapılmasın" emrini verdi.

Facebook Twitthis Furl

Ziynet Sali cesur kıyafetiyle dikkat çekti

Ziynet Sali  Zonguldak Konseri , Zonguldak'ta konser veren Ziynet Sali cesur kıyafetiyle dikkat çekti...

Ziynet Sali, şarkılarıyla hayranlarını coşturdu. Şarkılarıyla olduğu kadar kıyafetiyle de ilgi çeken şarkıcıya özellikle genç hayranları yoğun ilgi gösterdi. Ziynet Sali, 'Bize Yeter', 'Amman Kuzum', 'Zordur Oğlum' ve 'Herkes Evine' şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Sali, konser boyunca kendisine ulaşmaya çalışan kalabalığın ön tarafındaki çocukları konser sonunda sahneye aldı. Sali, küçük hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.


Zonguldak Belediye Başkanı CHP'li Muharrem Akdemir, yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan şarkıcıya çiçek ve madenci heykeli hediye etti. Konser, havai fişek gösterisiyle sona erdi.

Facebook Twitthis Furl

21 Haziran 2011 Salı

Mali Kemer'de Evli bir kadını öptü

Mehmet Ali Erbil evli bir kadını dudağından öptü , Kemer Altın Nar Festivali Mali rus evli bir kadını dudağından öptü..

Kemer'de evli bir kadını öpen Mali baltayı taşa vurdu..

Kemer Altın Nar Festivali'nde sahne alan Mehmet Ali Erbil, şovuyla ve söyledikleriyle kırdı geçirdi. Bir Rus güzeli öpen Mali, baltayı taşa vurduğunu çok geç anladı

- Biten evlilikleriyle ilgili dert yanan Mehmet Ali Erbil, şu ana kadar boşandığı dört eşine ödediği nafakanın canını yaktığını söyledi. Erbil, "İyi ki Sultan Süleyman değilmişim, bu halde zor baş ediyorum. Anamı ağlatıyor bu nafakalar, o halde ne yapardım bilemiyorum" esprisini yaptı.

- Sonrasında seyirciler arasına dalıp "Bugün bir Rus bulup öpmezsem, şuradan şuraya kıpırdamam" diyen şovmen adının Alona olduğu öğrenilen Rus güzeli dudağından öpüverdi.

- Ne var ki Erbil baltayı taşa vumuştu. Rus güzel evli çıktı. Üstelik şova da kaynanasıyla birlikte gelmişti.

- Erbil, Alona'ya "Yenge" diye hitap ederek durumu toparlamaya çalıştı.

Facebook Twitthis Furl

Esra Balamir Resimleri ( Foto Galeri )

Esra Balamir Resimleri , Esra Balamir Frikik , Esra Balamir mini dekolte , Esra Balami bikinili resimleri , Esra Balami dekolte frikik resimleri..




Facebook Twitthis Furl

Esra Balamir'i Kamyon şoförü taciz etti

Esra Balamir, evine giderken bir kamyon şoförünün tacizine uğradı...

Şarkıcı Esra Balamir, önceki gece Tarabya'daki evine giderken bir kamyon şoförünün tacizine uğradı. Tarabya Karakolu'na giderek şoförden şikayetçi olan Balamir yaşadığı olayı VATAN'a şöyle anlattı: Otomobilimle Sarıyer'den Tarabya'ya evime doğru ilerlerken önümde zigzaglar çizerek giden kamyonu farkettim. Bir süre sonra da ani frenler yapmaya başladı ve direksiyonu önüme doğru kırdı. Bana ve anneme cinsel içerikli küfürler etmeye başladı.

Kırmızı ışıkta durunca kamyonundan indi ve aracıma tekmeler attı. Panikle gaza basıp çevirme yapan trafik polislerinin yanında durdum, karakola gidip şikayetçi oldum. Adam çok sarhoştu ve polislerin dediğine göre ehliyeti bile sahteydi."

Facebook Twitthis Furl

İlk kez bir erkeği taciz ettim

Konuk olduğu dizide rol gereği Keremcem'i taciz etti!

Esra Sönmezer, sunuculuğun yanı sıra oyunculukta da iddialı. atv’de yayınlanan ‘Tövbeler Tövbesi’ dizisinin başrol karakteri Keremcem’i taciz ettiği sahneyle dikkatleri üzerine çeken Sönmezer, “Roller sayesinde imkânsızlıkları gerçekleştiriyoruz. İlk kez bir erkeği taciz ettim” diye konuştu. Diziye konuk oyuncu olarak katılan Sönmezer, sevgilisinin özlemiyle yanıp tutuşan baştan çıkarıcı bir kadını canlandırdı.

Facebook Twitthis Furl

Irina Shayk Bodrum'da Üstsüz Güneşlendi

Sevgilisi Cristiano Ronaldo'yla Bodrum'da tatil yapan Irina Shayk, paparazzi korkusu olmadan güneşlendi ama..

Rus sevgilisi Irina Shayk’la Bodrum’a giden Real Madrid’in yıldızı Cristiano Ronaldo dün tekne turuna çıktı. Ünlü futbolcu Yıldırım Demirören’e ait ‘Twin Waves’ adlı lüks motoryata sevgilisi ve iki korumasıyla birlikte bindi. Ronaldo, tekneye biner binmez yatın içine girdi ve dışarı çıkmadı. Teknenin sahilden iyice uzaklaşmasının ardından Ronaldo, sevgilisiyle birlikte motoryatın üst katına çıkıp güneşlenmeye başladı. Shayk’ın bir süreliğine bikinisinin üstünü çıkardığı gözlerden kaçmadı.

Facebook Twitthis Furl

Aslışah Alkoçlar Bodrum Tatili Resimleri 2011

Turizmci Ender Alkoçlar'ın küçük kızı Aslışah Alkoçlar Bodrum tatilinde güzelliğiyle göz kamaştırdı..



Facebook Twitthis Furl

Burcu Güneş - Eurovision Sleeping Satellite

Eurovision 2012 Turkey - Burcu Güneş - Sleeping Satellite Dinle 2011

Facebook Twitthis Furl

Gülben Ergen & Mustafa Sandal Şıkır Şıkır

Gülben Ergen & Mustafa Sandal Şıkır Şıkır Dinle , Gülben Ergen & Mustafa Sandal Şıkır Şıkır Dinle 2011..

Facebook Twitthis Furl

Pitbull - Bon Bon Klip

Pitbull - Bon, Bon ,Pitbull - Bon Bon Dinle ,Pitbull - Bon, Bon video klip 2010..

Facebook Twitthis Furl

Çağla Şikel dövmesi 2011

Çağla Şikel dövmesi 2011 , Çağla Şikel, Bodrum'da oğlu Kuzey'le sezonu açtı..

Bir süredir oğlu Kuzey için yaptırdığı yeni dövmesiyle gündemde olan Çağla Şikel, Bodrum'da görüntülendi. Şikel oğlu Kuzey'le birlikte tatilin tadını çıkarırken yeni dövmesiylede dikkat çekti...

İşte o görüntüler:



Facebook Twitthis Furl

Nilay Dorsa giyinmeyi unutmuş

Manken Nilay Dorsa geceye nerdeyse çırılçıplak katılacaktı! Abartıda sınır tanımayan Dorsa'ya en sert yorumda Tuba Özay'dan geldi... Özay, "buradan mayoylada geçebilirsiniz, ne giyindiğiniz önemli değil önemli olan neyi nasıl taşıdığınız" dedi!



Facebook Twitthis Furl

20 Haziran 2011 Pazartesi

Jennifer Lopez canli yayin frikik

Dünya Jennifer Lopez'in canlı yayın frikiğini konuşuyor..

Alman şovmen Thomas Gottschalk’un 1987 yılından bu yana sunduğu “Wetten, dass..?” (Bahse Var mısın?) programının son bölümü İspanya’nın Mayorka kentindeki tarihi arenada yapıldı. Programa Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Heidi Klum, Formula 1’in Dünya Şampiyonu Sebastian Vettel başta olmak üzere çok sayıda ünlü konuk oldu. Programa göğüs dekolteli elbisesiyle katılan Jennifer Lopez, koltuğuna yerleşmeye çalışırken frikik verince, ortalık karıştı. Bu yıl People dergisi tarafından 'dünyanın en güzel kadını' seçilen Lopez'in fotoğrafları tüm dünyada magazin sayfalarında yerini aldı.

Facebook Twitthis Furl

19 Haziran 2011 Pazar

Kate Upton Göğüslerinin sırrını açıkladı

19 yaşındaki Kate Upton kendisini şöhrete ulaştıran göğüslerinin sırrını açıkladı..

Sports Illustrated dergisine verdiği seksi pozlarla adından söz ettiren Upton, Esquire dergisine verdiği röportajda kendisini şöhrete ulaştıran göğüslerinin 'birden' ortaya çıktığını itiraf etti. Kısa süre önce 19 yaşına giren ve bu yıl moda dünyasında adından sıkça söz ettiren ABD'li model, “Benim için, ‘O kız güzel değil, memeleri yok’ derlerdi. Diğer kızları kıskanırdım. Ergenlik çağında birden ortaya çıkıverdiler, onları çok sevdim. Yoklar diye üzülüyordum ve birdenbire onlara sahip oldum” açıklamasını yaptı.

Facebook Twitthis Furl

Burcu Kara Buğra Gülsoy'la nişanlandı

Burcu Kara ile 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisindeki Vural karakteriyle bilinen Buğra Gülsoy, aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlandı..

Ünlü oyuncu Burcu Kara ile 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisindeki Vural karakteriyle bilinen Buğra Gülsoy, aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlandı. Kara ile kendisinden iki yaş küçük olan Gülsoy, mutluluklarını twitter'da yayınladıkları fotoğraflarla paylaştı. Burcu Kara, Gülsoy'la birlikte çekilmiş fotoğrafının altına 'İnsan her zaman aşık olabilir ama hem aşık olup hem de hayat arkadaşını her zaman seçemez' diye yazdı.

Facebook Twitthis Furl

Süperstar ajda pekkan'dan göğüs frikik 2011

Süper star yine mest etti.. ajda pekkan'dan göğüs frikik , ajda pekkan'dan göğüs meme frikik 2011..

Süper Star Ajda Pekkan, Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda yoğun istek üzerine bir kez daha konser verdi. Pekkan, yaklaşık 2.5 saat süren konserde izleyenlerini mest etti.

Konserin ikinci yarısında sahneye beyaz saten bir kıyafetle çıkan Ajda Pekkan, Ozan Doğulu ile Yalan Dünya, Sen Mutlu Ol ve Petrol şarkılarını birlikte seslendirdi. Ajda Pekkan, bu şarkının ardından ceketini çıkarıp askılı bluzuyla kalınca sol göğsü açıldı. Sanatçı, göğsünün açık olduğunun farkına varmadan bir süre şarkı söylemeye devam etti. Pekkan, konseri izleyenlerin uyarısıyla göğsünü kapattı.

Facebook Twitthis Furl

18 Haziran 2011 Cumartesi

Özge Özpirinçci Tatil Resimleri 2011 ( Foto Galeri )

Özge Özpirinçci Bodrum Tatili 2011 , Özge Özpirinçci Bikinili Tatili 2011 , Özge Özpirinçci Bodrum Dodo Beach Tatil Resimleri 2011...


Facebook Twitthis Furl

Özge Özpirinçci Bodrum Tatil Resimleri 2011

Özge Özpirinçci Bodrum Tatil Resimleri 2011 , Özge Özpirinçci Bodrum'da Dodo Beach'te güneşlendi..

Güzel oyuncu Özge Özpirinçci tatil için Bodrum'u seçti..

Sevgilisi Engin Altan Düzyatan işleri nedeniyle Ankara'da kalınca Özpirinçci tatile yakın arkadaşlarıyla çıktı. Önceki gün Dodo Beach'te güneşlenen güzel oyuncu düzgün fiziğiyle dikkat çekti.



Facebook Twitthis Furl

Hülya Avşar "Alişan sen şimdi ne azmışsındır" dedi

Hülya Avşar, askerlik anıları ve askerlik sonrası yaşadıklarıyla ilgili sorduğu sorularla Alişan'a zor anlar yaşattı.

Programının bu haftaki bölümünde, askerden yeni dönen Alişan, Survivor yarışmacısı Merve ve modacı Hakan Akkaya'yı konuk eden Avşar, iddialı sorularıyla stüdyoda bulunanlara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Programın ilerleyen saatlerinde Hülya Avşar'ın askerden dönen Alişan'a: " Sen şimdi ne azmışsındır" demesi salonda şok etkisi yarattı.



Facebook Twitthis Furl

Ünlülerin Giydikleri Özel Tasarım Kiyafetler 2011

Ünlülerin Kıyafetleri 2011, Özel Abiye Kıyafetler 2011 , Şık Abiyeler 2011 , Ünlülerin Giydikleri Özel Tasarımlar..

Ashley Tisdale  ▲                                            Brenda Song

Katy Perry ▲                                                     Miley Cyrus

Rihanna ▲                                                         Shakira

Taylor Swift ▲                                                  Vanessa Hudgens

Kaynak : www.star-magazin.blogspot.com  Türkiye'nin Blog Magazin Servisi

Facebook Twitthis Furl

Transparan yenge Nişantaşı Citys'de

Fatmagül'ün Suçu Ne? Mukaddes Transparan Frikik ,  Esra Dermancıoğlu Transparan üst Nişantaşı Citys

Esra Dermancıoğlu, Nişantaşı Citys'de transparan gömleğiyle herkesin dikkatini çekti..

Reyting rekorları kıran Fatmangül’ün Suçu Ne dizisindeki kötü kadın yengeyi canlandıran ve oyunculuğu ile herkesten tam not olan Esra Dermancıoğlu tek başına alışveriş yapmak için Nişantaşı City'sdeydi. Giymiş olduğu transparan üst ile herkesin dikkatlerini üzerine çekerken daha sonra alışverişine devam etti. Esra Hanımın yorgunluğu ise gözlerinden okunuyordu.

Facebook Twitthis Furl

16 Haziran 2011 Perşembe

Victoria Silvstedt tatil frikik


Eski playboy güzeli Victoria Silvstedt tatilde de rahat durmuyor. Victoria Silvstedt popo frikik..

Ünlü model St. Barts adasındaki tatilinde bikinisini çekiştirken objektiflere yakalandı. İlgi çekmek için her yolu deneyen Silvstedt paparazzileri çevresinde toplamayı başardı.

Facebook Twitthis Furl
Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri