Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

31 Mart 2011 Perşembe

Konut kredileri yükselecek mi

Bankaların munzam karşılık ayırmayı artırmalarının faiz oranlarına yansıyacak mı?

Soyak Holding Üst Yöneticisi Emre Çamlıbel, bankaların munzam karşılık ayırmayı artırmalarının faiz oranlarına yansıyacağını söyledi. Çamlıbel, yaptığı açıklamada, şu anda makroekonomik göstergeler itibariyle, piyasayı, tüketimi, kredi kullanımını soğutmak amacıyla Merkez Bankası'nın aldığı önlemlerin ikinci dalgasının yaşandığını söyledi. Kredi kullanımında bankaların munzam karşılık oranlarının artırılmasının konut kredilerine uygulanmaması gerektiğini ifade eden Çamlıbel, ''Çünkü konut kredilerinin farklı bir durumu var. Diğer kullanılan krediler gerçekten ekonomiyi belki istenilmeyecek derecede hızlandırıyor olabilir, tasarruf oranını azaltıyor olabilir, tüketime yönelik krediler olabilir ama konut kredileri aslında tüketime yönelik kredi değil. Konut, Türk halkı için aynı zamanda bir ihtiyaç ve bir yatırım aracı'' dedi.

KAMU, FAİZLERİ SÜBVANSE ETMELİ

Türkiye'de her yıl 600-700 bin yeni konuta ihtiyaç olduğunu anımsatan Çamlıbel, bunların sadece yüzde 25'inin konut alabilecek olanağının bulunduğunu, onların da konutları alabilecek hale gelmesi için kamunun faizleri sübvanse etmesi, düşürmesi gerektiğini belirtti. Çamlıbel, ''Dolayısıyla konut kredilerini diğer kredilerle aynı potaya koyup, genel ekonomiyi, büyümeyi, tüketimi, borçlanmayı soğutmak adına onları da bu önlemler çerçevesinde aynı pakette değerlendirmek doğru bir hareket değildir. Konut meselesi Türkiye için bir memleket meselesidir, istihdam kapısıdır, büyük bir sosyal ihtiyacın karşılanması için önemli bir meseledir'' diye konuştu.
İLAVE TEDBİRLER GELEBİLİR
Merkez Bankası'nın aldığı önlemler sonucunda faiz oranlarının artacağını belirten Çamlıbel, bankaların munzam karşılık ayırmayı artırdıkça bunu doğal olarak faiz oranlarına yansıtacaklarını kaydetti. Çamlıbel, ''İlaveten bunun devamı da gelebilir. Çünkü ekonominin özellikle seçimden sonra Türkiye'nin kredi notunun, reytinginin artışıyla daha da hızlanması beklendiği için ilave tedbirler gelebilir'' dedi. Emre Çamlıbel, konutun bir tüketim malı olmadığını, bir yatırım, sosyal bir ihtiyaç olduğunu vurguladığı. Geçen haftaki önlemlerden sonra faiz oranlarının önümüzdeki hafta artması beklentisine girdiklerini ifade eden Çamlıbel, şunları kaydetti: ''Konut ihtiyacı var. Konut alımını kolaylaştırmamız gerekirken zorlaştırdık. İhtiyaç o kadar büyük ki geçtiğimiz aylarda alınan önlemler, bu alınan önlemler dahi konut satışlarının hızını düşürmeye yetmedi, faiz artışı olmasına rağmen. O kadar büyük bir ihtiyaç var. İhtiyaç sahibi grup ağırlıklı olarak 150 bin lira mertebesinde konut alan grup. 150 bin liranın 100 bin lirasını kredi aldığınızda o faiz oranı artışı o kadar etkilemiyor çünkü ihtiyaç çok büyük. Ama bu önlemler devam ederse faiz artışlarının konut satışlarına, konut ihtiyacı içinde olan ailelerin konut alamamasına neden olabilecektir. Konut bir tüketim malı değildir. Tüketici kredileri ile konut kredilerinin aynı potada değerlendirilmesi doğru değildir.'' 2006 yılında 650 bin konuta ruhsat verilirken, 2009'da 510 bin konuta, 2010'da ise 810 bin konuta rekor sayıda konut ruhsatı verildiğine dikkati çeken Çamlıbel, 2011'de de bunun yüzde 10 mertebesinde artacağını, daha fazla insanın konut alması için faiz oranlarının artırılmaması gerektiğini ifade etti. Ev fiyatlarının olması gereken yerde olmadığını da savunan Emre Çamlıbel, ''Fiyatların daha yukarıda olması gerekiyor. Memleket büyüdüğünde ve faizler düştüğünde dünyada konut fiyatları artmış, Türkiye'de o mertebede artmadı. Şu anda hala 2008-2009 mertebelerinde fiyatlarla satış yapılıyor. 2008-2009 ve 2010'daki daralma neticesinde firmalar konut satışı yapabilmek için o baskıyı üzerlerine aldılar ve hala tutuyorlar. Ama öte taraftan da işçilik ve malzeme fiyatlarına son 3 senenin enflasyon artışı geldi. Bir noktada bütün bunların yansıtılması gerekecek. Biz ne yapıyoruz, tutuyoruz, sıkıyoruz ama öte taraftan faiz oranlarının da tutulması, yükseltilmemesi gerekiyor'' diye konuştu.

Facebook Twitthis Furl

Sohbet


Get your own Chat Box! Go Large!

Facebook Twitthis Furl

29 Mart 2011 Salı

Makyajsız Bade İşçil

Bade İşçil Makyajsız olarak görüntülendi..

Bade İşçil City's  Alışveriş merkezinde görüntülendi.

Ezel'de rol alan Bade İşçil önceki gün City's'te tek başına alışveriş yaptı..

Makyajsız olarak görüntülenen İşçil, Ezel dizsinin Haziran ayında biteceğini söyledi.

Facebook Twitthis Furl

Böyle Hırsızlık Görülmedi

Hırsızlık yaptığını farkeden kasiyere göğüslerini gösterdi, onu yakalayan fırıncının ağzına da iç çamaşırını sokup kaçtı..

Cep telefonu bayisinden 100 TL çalıp yanındaki arkadaşına veren kadın, kasiyer fark edince göğsünü açtı. “Bak çalmadım” diyen kadın şaşkınlıktan yararlanıp dışarı çıktı. Yakalandığı fırıncının ağzına da iç çamaşırını sokan kadın kaçmayı başardı.

Cep telefonu bayisine gelen iki kadın, 100 kontör almak istediklerini söyledi. Kasiyer “20 TL” deyince kadınlardan biri “18 lira olmazmı?” diyerek pazarlığa girişti. Olumsuz yanıt veren kasiyere kadınlardan biri 100 TL uzattı. Ancak bu sırada kadın, kasiyerin kasadan aldığı 100’lük banknotları elinden kaptı. Ardından da yanındaki kadına verdi.

GÖREVLİ FARK EDİNCE...
Bu sırada bir görevli, kadının elindeki paraları alarak kasiyere geri verdi. Paranın 100 TL eksik olduğunun ortaya çıkması üzerine de kadın, göğüslerini açarak “Arayın üzerimi. Bende yok” diye bağırdı. Ardından da iç çamaşırını çıkardı. Kaçmaya başlayan kadını, telefoncunun komşusu fırıncı yakaladı. Ancak fırıncıya da göğsünü açan kadın “Ben çalmadım” diye bağırmaya başladı. “Bende para yok” dedikten sonra da elindeki iç çamaşırını fırıncının ağzına soktu. Kurtulmayı başaran kadın hızla kaçtı. Diğer kadın da çaldığı 100 lirayı atıp koşarak uzaklaştı. İlginç soygun anı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken polis, hırsızlık girişiminde bulunan iki kadının kimliğini belirlemeye çalışıyor.

Kaynak : Haberturk

Facebook Twitthis Furl

Derin Mermerci Paris yolcusu

Fransa'ya kaçarak irtica eden Cem Uzan ile aşk yaşayan sosyetik güzel Derin Mermerci bavul toplamaya geldi

Geçtiğimiz yıl Fransa'da kaçak yaşan Cem Uzan ile aşk yaşamaya başlayan Derin Mermerci uzun zamandır Paris'teydi. Sosyetik güzel 3 gün önce İstanbul'a geldi. Ve dün Bebek'te yakın arkadaşlarıyla bir araya gelerek hasret giderdi. Mermerci'nin artık sevgilisi kaçak Cem Uzan ile Paris'te yaşamak istediğini 1 hafta önce söylenmişti. Sosyetik güzel İstanbul'daki işlerini halledip, bavulunu toplayıp uzun bir süreliğine Paris'te yaşamaya gidiyor.

Derin Mermerci Resimleri ( FOTO GALERİ )

Facebook Twitthis Furl

28 Mart 2011 Pazartesi

Taylor Momsen seksi paris dansı

Taylor Momsen seksi dansı Paris'i karıştırdı , Taylor Momsen seksi dans , Taylor Momsen dans resimleri

Taylor Momsen sahnedeki vukuatlarına bir yenisini ekledi..

Solistliğini yaptığı rock grubu The Pretty Reckless'la çıktığı Avrupa turnesine Paris konseriyle devam eden Taylor Momsen, vukuatlarına bir yenisini ekledi. Her konserinde yarı çıplak bir hayranını sahneye çıkaran Momsen, Paris'te bu geleneği bozmadı. Dinleyicilerin tezahüratları arasında hayranıyla birlikte seksi bir şov yapan Momsen, The Pretty Reckless'ın turnesi sebebiyle kendisini şöhrete taşıyan Gossip Girl dizisindeki rolünü bırakmıştı.

Facebook Twitthis Furl

Elif Ece Uzun boy problemi

Manken Elif Ece Uzun boyunun uzamaması için sigaraya başlamış..

Manken Elif Ece Uzun, boyunun uzamaması için tıp literatürüne geçecek bir yönteme başvurmuş..

Boyunun 1.80 metre olduğunu belirten Uzun, “Umarım bundan daha fazla uzamaz. Küçükken boyum uzamasın diye saçma bir şey yapıp sigara içmeye başlamıştım. Pilates yapınca boyun uzadığını duyunca hemen yapmayı bıraktım. 1.84’ten yukarısı kadına yakışmıyor. Kendimden çok kısa birisiyle birlikte olmak istemem” dedi.

Elif Ece Uzun Resimleri ( FOTO GALERİ )

Facebook Twitthis Furl

J-Woww havuz sefasında yakalandı

J-Woww Resimleri , J-Woww Bikinili Resimleri , J-Woww Havuzda Resimleri 2011..

Seksi oyuncu J-Woww, Miami'deki havuz sefası sırasında paparazziler tarafından görüntülendi..



Facebook Twitthis Furl

Bale yapan Natalie Portman değilmiş

Black Swan filmindeki performansıyla Oscar kazanan ABDli oyuncu Natalie Portman'ın filmdeki bale sahnelerinde büyük oranda dublör kullandığı ortaya çıktı.

Portman'ın dublörlüğünü yapan balerinler Sarah Lane ve Kimberly Prosa'nın Entertainment Weekly'ye yaptığı açıklamalara göre vücudun tümden çekildiği sahnelerde Portman sadece yüzde 5'lik oranda performans sergiledi, geri kalan bölümelerde devreye Lane ve Prosa'ya ait görüntüler girdi.

"Sadece kol ve suratın gözüktüğü kısımlar tamamen Portman'a ait olsa da bu dans sahnelerini onun yaptığını göstermez" diyen Lane, "Portman'ın dans konusunda son derece yetenekli olduğunu ve 1.5 yıllık sıkı bir çalışmayla iyi bir balerin haline geldiğini söylediler. Ben bu işi 22 yıldır yapıyorum ve hâlâ 'iyi bir balerinim' diyemem. Bu durum utanç verici" açıklamasında bulundu.

Facebook Twitthis Furl

Seda Sayan frikiğin ucundan döndü

Seda Sayan derin yırtmaçlı kiyafeti , Seda Sayan frikikten döndü , Seda Saya kıbrıs konser frikik 2011..

Derin yırtmaçlı Seda frikiğin ucundan döndü!

Kıbrıs'ta sahne aldığı gecede keyifli olduğu gözlenen Seda Sayan modacı Nur Yerlitaşın hazırladığı derin yırtmaçlı elbisesi ile gözlerede hitap etti.

SEDA SAYAN RESİMLERİ ( FOTO GALERİ )

Facebook Twitthis Furl

27 Mart 2011 Pazar

Demet Akalın frikik önlemi

Demet Akalın gazetecilere, "Altımda şort var, firikik yakalayamazsınız" diyerek takıldı.

Antalya'da bir gece kulübünde sahneye çıkan Demet Akalın, derin göğüs dekolteli, mini kostümüyle dikkati çekti. Akalın, fotoğraf çeken gazetecilere ise "Altımda şort var, frikik yakalayamazsınız" diyerek takıldı.


Antalya'nın popüler gece kulüplerinden Vavien'de sahneye çıkan Demet Akalın, hayranlarına unutulmaz saatler yaşattı. Paris Hilton ve Monica Bellucci gibi ünlüler için de kostüm hazırlayan Canker Kaçar'ın diktiği mini elbiseyle sahneye çıkan Akalın, sesiyle olduğu kadar güzelliğiyle de dikkat çekti. Gecenin açılış şarkısının ardından "Hiç uğraşmayın. Altımda şort var. Frikik yakalayamayacaksınız" diyerek gazetecilere takılan şarkıcı, alkışlar arasında sahnesine devam etti.

Gecede şampanya ve kırmızı gül yağmuruna tutulan Akalın, "Antalya beni özlemiş. Bu görüntü karşısında bunu anlıyorum" dedi.

Bu kez dansçıları olmayan Akalın, sahne şovunu kendi dansıyla gerçekleştirdi. Gece süresince bir an yerinde durmayan Antalyalılar, Akalın için dev bir koro oluşturdu.

Facebook Twitthis Furl

Öykü Gürman arabada mini frikik

Öykü Gürman arabaya oturken mini etek frikik , Öykü Gürman süper mini etek frikik , Öykü Gürman frikik 2011..

Emre Karayel ve Öykü Gürman bakın nasıl görüntü verdiler...

Nişantaşı'ndan bir mekandan çıkarken Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülenen sempatik çift Emre Karayel ve Öykü Gürman alkolü fazla kaçırınca bakın nasıl görüntü verdiler...

Karayel ve Gürmen çifti soruları yanıtlamak istemedi. Sempatik çift, Sadece ilişkilerinin iyi gittiğini ve henüz evlilik kararı almadıklarını belirtti. Emre Karayel şu sıralar 1 Kadın 1 Erkek dizisindeki rolüyle beğeni topluyor..

Facebook Twitthis Furl

Kurkova Kocamı Facebook'ta buldum

Bir markanın tanıtım kampanyası için ülkemize gelen dünyaca ünlü manken Karolina Kurkova, önceki akşam canlı olarak yayınlanan 'Beyaz Show'a konuk oldu.

Sempatik ve mütevazı tavırlarıyla dikkat çeken Çek manken, "Aslında gayet sıradan biriyim. Ben de yemek yapar, bulaşık yıkar, masaj yaparım. Benden şahane bir ev kadını olur" dedi. Kurkova, Beyazıt Öztürk'ün "Benim hakkımda ne düşünüyorsun?" sorusuna verdiği cevapla da seyirciyi güldürdü: "Sen bana göre çok uzunsun. Ben daha kısa erkeklere alışığım."

Dünyaca ünlü model Karolina Kurkova, bir arkadaş ortamında yemek yediği Archie ile Facebook'ta iki ay boyunca kimliğini gizleyerek sohbet etmiş. Kurkova, kocası Archie için, "Seni seviyorum ve özür dilerim cümlelerini rahat kuruyor" diyor.

Facebook Twitthis Furl

YGS sınavına girişte detaylı arama yapıldı

YGS öncesinde öğrencilerin binaya alınışı sırasında yapılan sıkı kontrol ilginç görüntülere sahne oldu.

Güvenlik görevlileri öğrencileri saç diplerine kadar aradı.

Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) başladı. Üniversiteye giriş sınavının birinci aşaması olan YGS, Türkiye'de tüm il ve bazı ilçe merkezleri ile KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da, 160 sınav merkezindeki 5 bin 727 sınav binasında, 89 bin 283 sınav salonunda gerçekleştiriliyor. Sınava 1 milyon 692 bin 345 aday katılıyor.

Saat 10.00'da başlayan sınav, tek oturumda 160 dakika sürecek. Adaylar, sınava girecekleri binanın kapısında, kimlik ve güvenlik kontrolleri ile salona giriş işlemlerinin zamanında yapılabilmesi saat 9.00'da hazır bulundu.

Bu arada sınav nedeniyle sıkı güvenlik önlemleri alınırken adaylara, sınav sırasında gerekli olan kalem, silgi, kalemtıraş, saat ile şekerleme ve peçete ÖSYM tarafından verildi. Adaylar sadece şeffaf pet şişe içinde su getirebildi.

Facebook Twitthis Furl

Saatler bu gece 1 saat ileri alınıyor

Yaz saati uygulaması kapsamında saatler bu gece (Pazar gününü, Pazartesi gününe bağlayan gece) saat 03.00'de bir saat ileri alınacak.

Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla her yıl yapılan ileri saat (yaz saati) uygulaması kapsamında bütün yurtta saatler, bu gece (Pazar gününü, Pazartesi gününe bağlayan gece) saat 03.00'de bir saat ileri alınacak.

Bilgisayar ve cep telefonları saatleri şimdiden ileri aldı ancak bu saatin dikkate alınmaması gerekiyor.

Kış saati uygulamasına 31 Ekim 2010'da geçilirken saatler 04.00’de bir saat geri alınmıştı. Uygulamaya ilişkin Bakanlar Kurulu Kararı da 10 Mart 2010 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanmıştı. Karar çerçevesinde, bütün yurtta saatler, 28 Mart Pazartesi günü saat 03.00'de (Pazar gününü Pazartesi gününe bağlayan gece) bir saat ileri alınacak. Saatler, 30 Ekim 2011 Pazar günü saat 04.00'da geri alınacak.

Yaz saati uygulaması, çalışma saatlerinin günün güneşli bölümüne alınması nedeniyle gün ışığından daha fazla yararlanılması, elektrik enerjisinin aydınlatmada kullanılan bölümünden tasarruf sağlanması hedefini taşıyor. Uygulama ile ayrıca akşam saatlerinde en yüksek değerine ulaşan enerji talebinin (puant gücü) azaltılması amaçlanıyor.

-YAZ SAATİNE YGS AYARI-

Geçmiş yıllarda yaz saati uygulaması, AB ülkeleriyle birlikte Mart ayının son Pazar günü başlayıp, Ekim ayının son Pazar günü bitiyordu. Bu yıl, Mart ayının son Pazar günü aynı zamanda Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) yapılması nedeniyle öğrencilerin bu durumdan etkilenebileceği tartışmaları gündeme gelmiş, yaz saati uygulamasına bir gün sonra geçme kararı alınmıştı.

Facebook Twitthis Furl

Aldatan Eşe Polis Baskını

Ankara’da karısının bir sevgilisi olduğunu fark eden T.D. “Zina yapıyorlar” diyerek polisi aradı.

Zinanın suç olmadığını öğrenince de “Evime hırsız girdi” ihbarıyla evine polisleri getirdi.
Ankara Yenimahalle’de oturan T.D, karısı A.D’nin kendisini aldattığından şüphelenerek takibe başladı. Karısının bir erkeği eve aldığını gören T.D, karakolu arayarak zina ihbarında bulundu ve “Zina suç değil, bakmıyoruz” yanıtını aldı.
Bir başka gün karısına işyerinde nöbete kalacağını söyleyen T.D, evinin önünde pusuya yattı.


Hürriyet gazetesinin haberine göre T.D, karısının eve sevgilisini aldığını görünce bu kez “155 Polis İmdat”ı arayıp “Evimde hırsız var” dedi. Kapının önünde polisi bekleyen T.D, anahtarıyla kapıyı açıp polisleri eve soktu.
Hırsız yakalama düşüncesiyle eve giren polis yarı çıplak halde A.D, ile sevgilisi S.K’yi yakaladı.
S.K. hakkında “konut dokunulmazlığını ihlal” suçlamasıyla tutanak tutuldu. İfadesi alınan S.K., kendisini şöyle savundu: “A.D. ile tanışıyoruz beni eve kendisi çağırdı. Çay içtik, seviştik. Kapı açıldı ve içeriye polisler girdi. Kocası da polisle beraber geldi. Kendisini seviyorum, evlenmek istiyorum.”
Olayın ardından boşanma davası açan T.D., Ankara 8’inci Aile Mahkemesi’nde görülen davada, şunları söyledi: “Eve girdiğimizde eşimin üzerinde pijamaları vardı. Erkek de tuvalete saklanmıştı. Polise evime izinsiz giren şahıstan şikâyetçi olduğumu söyledim. Tutanak tutuldu. Beni aldatan karımdan boşanmak ve çocuğumun velayetinin almak istiyorum.”

Facebook Twitthis Furl

26 Mart 2011 Cumartesi

Fatoş Seğmen podyumlara döndü

Eşinden boşanan Fatoş Seğmen, mesleğine hızlı bir dönüş yaptı.

Güzel manken, "Artık özgür bir kadınım. Bir daha da evlenmeyi düşünmüyorum" dedi
Manken-oyuncu Fatoş Seğmen, otelci eşi Hasan Keresteci'den tek celsede boşandı. Geçtiğimiz hafta, İzmir 12'nci Aile Mahkemesi'nde görülen dava sonrası yollarını ayıran çift, birbirlerinden talepte bulunmadı.

BİR DAHA EVLENMEM

Eşinin işleri nedeniyle büyük bölümü Miami'de geçen 17 aylık evliliğinin ardından mesleğine dönüş yapan Fatoş Seğmen; ilk olarak Ertan Kayıtken'in İzmir defilesinde podyuma çıktı. Seğmen, "Artık boşandım, özgür bir kadınım" diyerek, şunları söyledi: "Bundan sonra bol bol defilelere çıkacağım. Dizi tekliflerini de değerlendireceğim. Bir daha evlenmeyi düşünmüyorum."

Facebook Twitthis Furl

Libya'da Misrata Havaalanı bombalandı

Libya Misrata Havaalanı Fransız uçaklar tarafından vuruldu...

Fransız Uçakları Bombaladı

Fransız uçakları Libya'da Misrata Havaalanı'nı bombaladı. 5 uçak ve ve 2 helikopter imha edildi.

Kentteki bir muhalif, Reuters'a telefonla yaptığı açıklamada, "Koalisyon güçlerine ait savaş uçakları, Misrata semalarında uçuş yapıyor. (Kaddafi'ye bağlı güçlerin) topçu ateşi uçakların kentin semalarında görünmesinin ardından son buldu" dedi.

Koalisyon güçleri tarafından desteklenen muhaliflerin stratejik Ecdebiye kentinin kontrolünü yeniden ele geçirmelerinin ardından, Kaddafi'ye bağlı birlikler, Misrata'ya batı ve doğudan saldırı başlatmıştı.

Ecdebiye muhaliflerin eline geçti

Reuters ajansının görgü tanıklarına dayandırdığı haberinde, muhaliflerin, tüm gece süren çatışmadan sonra Ecdebiye'nin kontrolünü tekrar ele geçirdikleri, Kaddafi'ye bağlı birliklerin ise hala kentin batı girişinde oldukları belirtildi.

Associated Press ise koalisyon güçlerinin, kentin hem doğu hem de batı girişine hava saldırıları düzenlediğini, Ecdebiye'nin kontrolünün sabaha karşı muhaliflere geçtiği bildirdi. Haberde, halkın, kontrolün muhaliflere geçmesini sokaklara dökülerek kutladığı kaydedildi.

El Cezire televizyonu, dün gece muhaliflerin Ecdebiye kentine batıdan girdiğini, Kaddafi'ye bağlı bazı askerlerin çatışmaların ardından tutsak alındığını duyurmuştu.

Libya Dışişleri Bakanı Yardımcısı Halit Kaim, hükümete bağlı birliklerin, koalisyon güçlerinin düzenlediği hava saldırısının ardından Ecdebiye kentinden çekildiklerini açıkladı.

Brega da muhaliflerin elinde

Libya'da muhalifler, petrol kenti Brega'nın kontrolünü ele geçirdiklerini bildirdi.

Bingazi'de açıklama yapan bir muhalif, Brega'nın yüzde yüz muhalif güçlerin elinde olduğunu söyledi, ancak kentte gazeteci bulunmadığı için muhaliflerin iddiası başka kaynaklarca doğrulanamadı.

Facebook Twitthis Furl

İlkbahar-Yaz Trendi Yazlık Elbiseler 2011

Yazlık Elbiseler 2011 , Yazlık Renkli Elbiseler 2011 , Yazlık mini elbiseler 2011 , YAzlık mini abiye kiyafetler 2011 , İlkbahar-Yaz Trendi Yazlık Elbiseler 2011..





Facebook Twitthis Furl

Yeni Sezon İlkbahar Yaz Elbiseleri 2011

Yeni Sezon 2011 - 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu , Askılı , Straplez , Tek Omuzlu , Kısa mini , Rahat Bol Dekolte Yaz Kiyafetleri 2011...

Sıcak ve güneşli yaz günlerinde kendinizi hem şık hem de rahat hissetmek istiyorsanız sizler için farklı elbise modelleri.Gardroplarınızı renklendirmek için rengarenk modeller...

 


Facebook Twitthis Furl

Abiye Gece Kiyafetleri 2011

Abiye Gece Kiyafetleri 2011 , Straplez Abiye Gece Kiyafetleri 2011 , Tek Omuzlu Abiye Gece Kiyafetleri 2011..

Tüm bayanların vazgeçilmezidir gece kıyafetleri. Özel gün ve gecelerde hep şık olmak isterler.2011 yılı gece kıyafeti modasında daha çok asimetrik kesimler, geometrik kesimler kullanılmış. Geçen yılın modası tek omuzlardan da vazgeçilmemiş. Renk, desen ve modellerin uyumu gerçekten mükemmel. İşte sizler için yepyeni gece kıyafeti modelleri..








Facebook Twitthis Furl

Gelin Saçı Modelleri 2011

Gelin saçı modelleri 2011, Gelin Saçı Trendi 2011, defrize, 2011 gelin saç modelleri, gelin başı, gelin topuz modelleri, kesim modelleri, saç kaynak, keratinli kaynak, boncuk kaynak, halka kaynak, çıt çıt, balyaj modelleri, röfleli saç modelleri, defrize yapan kuaförler..




Facebook Twitthis Furl

Doutzen Kroes hem iş hem tatil yapıyor

Doutzen Kroes hem iş hem tatil yapıyor.!

25 yaşındaki Hollandalı model ve yeni anne Doutzen Kroes, hem iş hem tatil yapıyor.

Çekimlerden fırsat buldukça güneşlenip denize giren Kroes, görenleri kendine hayran bırakıyor... Victoria's Secret'in gözde modellerinden olan Kroes, muhteşem fiziği ile fotoğraf karelerinde olduğu kadar plajda da dikkat çekti.

Facebook Twitthis Furl

Vanessa Hudgens arabada frikik

Vanessa Hudgens frikik , Vanessa Hudgens araba frikik , Vanessa Hudgens mini etek frikik  ,Vanessa Hudgens beyaz mini frikik...

Geçtiğimiz günlede internet sitelerinde uygunsuz fotoğrafları hackerlar tarafından ele geçirilen ünlü oyuncu Vanessa Hudgens bir davete gelirken görüntülendi.

Hudgens, patlayan flaşlara aldırmadan frikiğini verdi.



Vanessa Hudgens Frikik Resimleri 2011..

Facebook Twitthis Furl

25 Mart 2011 Cuma

Mango 2011 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Mango 2011 İlkbahar Yaz Koleksiyonu birbirinden farklı ürünleriyle her daim vazgeçilmez parçalardan oluşuyor.

 


Facebook Twitthis Furl
Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri