Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

28 Şubat 2011 Pazartesi

Melisa dünyaya geldi

Ceyda Düvenci, 2010 yılının ilk aylarında hamile kalmış, ancak bebeğini karnındayken kaybetmişti.

Bir süre sonra ikinci kez bebek beklediğini öğrenen Ceyda Düvenci ve Engin Akgün'ün bebekleri Melisa dünyaya geldi. Hamileliğinin beşinci ayında doktorlarının tavsiyesi üzerine riskli dönemi hastanede yatarak geçiren Düvenci hamileliğinin 32'inci haftasında bebeğini kucağına aldı.

Florance Nightingale hastanesinde Mehmet Ergez'in gerçekleştirdiği doğum sonrasında hem Düvenci'nin hem de bebeğin sağlığının iyi olduğu haberi geldi. 44 cm, 2 kilo dünyaya gelen bebeğe Melisa adı verildi. Bebeğin sağlığında bir problem yok sadece erken doğum olmasından dolayı bir süre hastanede kalınacak.

Facebook Twitthis Furl

26 Şubat 2011 Cumartesi

Karissa Shannon plajda üstsüz görüntülendi

Karissa Shannon sarı bikini , Karissa Shannon  plajda üstsüz görüntülendi , Karissa Shannon plaj resimleri

Geçtiğimiz günlerde arabası yolda kalınca lastik değiştirirken görüntülenen Playboy kızı Karissa Shannon bu kez ikizinden yoksun bir şekilde plajda güneşlenirken yakalandı.

Sarı bikinisiyle göz dolduran ünlü model yine ilgiyi üstüne çekti.

Facebook Twitthis Furl

Yüksek Sadakat Hayatını yaşa dinle

Yüksek Sadakat Live it up eurovision şarkısı dinle,Yüksek Sadakat hayatını yaşa dinle , hayatını yaşa mp3

Facebook Twitthis Furl

Yüksek Sadakat Live it up dinle

Yüksek Sadakat Live it up mp3 indir , Yüksek Sadakat Live it up dinle , Yüksek Sadakat eurovision mp3 indir , Yüksek Sadakat eurovision şarkısı dinle , Yüksek Sadakat eurovision 2011 şarkısı dinle

Yüksek Sadakat, Almanya'daki yarışmada ''Live it up'' (Hayatını Yaşa) diyecek..

''Yüksek Sadakat'' Grubu, Almanya'da yapılacak 56. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi, ''Live it up'' (Hayatını Yaşa) adlı parçayla temsil edecek

Türkiye'nin Eurovision şarkısı, TRT Tepebaşı Stüdyolarında, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin ve ''Yüksek Sadakat'' grubu üyelerinin katıldığı basın toplantısında açıklandı.

Buna göre grup, Almanya'da yapılacak 56. Eurovision Şarkı Yarışması'na, ''Live it up'' (Hayatını Yaşa) adlı İngilizce parçayla katılacak.


Facebook Twitthis Furl

24 Şubat 2011 Perşembe

Amanda Seyfried Tayt Frikik

Amanda Seyfried Frikik , Amanda Seyfried  Frikik 2011 , Amanda Seyfried  Tayt Frikik , Amanda Seyfried  Popo Frikik , Amanda Seyfried  Alışveriş Frikik , Amanda Seyfried  Frikik Resimleri

Seksi yıldız Amanda Seyfried için alışveriş böyle kabus oldu

 

Facebook Twitthis Furl

Muhteşem Yüzyıl Yeni Cariye Gül Ocakçı

Gül Ocakçı Resimleri , Muhteşem Yüzyıl Yeni Cariye Gül Ocakçı Resimleri , Gül Ocakçı İstanbul Kültür Üniversitesi..

Kanuni'nin haremine yeni bir cariye katılıyor

Show Tv'de yayınlanan 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha katılıyor.
İstanbul Kültür Üniversitesi öğrencisi Gül Ocakçı, dizide Kanuni Sultan Süleyman'ın eşi Mahidevran'ın saraya yeni gelen cariyesini canlandıracak.



Facebook Twitthis Furl

Emina Sandal Özel Resimleri

Emina Sandal Resimleri , Emina Sandal Kırmızı Kiyafet, Emina Sandal Frikik , Emina Sandal Resimleri 2011 , Emina Sandal Hello Kapak Resmi  2011 ,Emina Sandal Dekolte Frikik , Emina Sandal mini etek
 

 
 

Facebook Twitthis Furl

22 Şubat 2011 Salı

Rihanna'dan dekolteli destek

Seksi şarkıcı, yakın dostu Kanye West'in klibinde sınırlarını aştı..

Yeni albümü Loud'un başarısı vesilesiyle kariyerinin en güzel günlerini yaşayan Rihanna, yakın dostu ve albümünün destekçilerinden biri olan Kanye West'in yeni klibi All Of The Lights'ta rol aldı. Şarkıda West'e vokal yapan Rihanna, klipte ise göğüs dekolteli elbisesiyle göz kamaştırdı. İkili ayrıca pazar gecesi gerçekleştirilen NBA All Star organizasyonunda da sahneye çıkarak düet yaptı.

Facebook Twitthis Furl

Angelina Jolie platoda sevişecek

Angelina Jolie The Topkapi affair sevişme sahnesi izle , The Topkapi Affair Filmi Sevişme sahnesi video izle 2011 , The Topkapi Affair Film Fragman izle

Angelina Jolie'nin yeni filminin detayları belli oldu.

Başrollerinde Angelina Jolie ve Pierce Brosnan'ın yer alacağı 'The Topkapi Affair' isimli filmin çekimlerine 2012'de başlanıyor. Tepkileri ortadan kaldırmak için sevişme sahneleri haremde değil platoda çekilecek...
Sosyetik bir adamın heyecan olsun diye hırsızlık yapmasını konu alan 'The Thomas Crown Affair' serisinin ikincisi olacak 'The Topkapi Affair'in çekimlerine 2012 sonunda başlanıyor.

Çekimleri yılan hikayesine dönen filmin yapımcısı MGM firması; 2007 yılından beri gündemde olan filmin 2013 yılı ortalarında vizyona gireceğini açıkladı.

Facebook Twitthis Furl

Yetenek Sizsiniz Aref'in sırrı çözüldü

Yetenek Sizsiniz yarışmasına damga vuran İranlı Afer Ghafouri'nin gösterisinin nasıl gerçekleştirdiği çözüldü

Pazar akşamı Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan İranlı Aref Ghafouri'nin gösterisi Yetenek Sizsiniz yarışmasına damgasını vurdu.

Aref Ghafouri, yaptığı şovun ardından jüri tarafından da ayakta alkışlandı.



Aref'in şovunun büyük ses getirmesi üzerine, herkes sırrını çözmeye yöneldi. Mynet video'ya gelen bir kullanıcı videosunda da Aref'in nasıl bir illüsyon yaptığını anlatıyor.

Facebook Twitthis Furl

15 Şubat 2011 Salı

Fatmagül'e alyans şoku

Kerim yılmıyor; şimdi de Fatmagül'e alyans aldı.. Fatmagül Dizisi 17 Şubat Perşembe Alyans şoku

İlgiyle izlenen dizi 'Fatmagül'ün Suçu Ne?'de bu hafta yine sürpriz gelişmeler yaşanacak. Her seferinde Fatmagül'den duyduğu bıçak gibi keskin sözlerle o utanç gecesini hatırlayan Kerim, her şeyi unutturmak için çaba göstermeye devam edecek.

Kerim, Fatmagül'e alyans alacak. Fatmagül, Kerim'in üzerinde 'Fatmagül' yazan alyansı banyoda görecek. Acaba Fatmagül, alyansın diğer eşini parmağına takacak mı? Fatmagül'ün kalbini kazanmak için yılmadan çalışan Kerim, bu kez amacına ulaşabilecek mi?


Facebook Twitthis Furl

Hürrem'in Bebeği Tehlikede

Hürrem bebeği , hürremin bebeğinin ismi ne , hürrem bebeği erkek mi , hürrem bebeğinin cinsiyeti , hürrem bebeğinin resimleri , hürrem bebeği

"Muhteşem Yüzyıl"ın ekranlara gelecek olan yeni bölümünde gerilim yükseliyor.Hürrem'in bebeği ölecek mi?

Çarşamba akşamı yaşanacaklar ;

Valide Sultan'ın Hürrem'i evlendirmek istemesini öğrenen Süleyman nasıl tepki verecek? Doğum yapmasına az bir zaman kalan Hürrem odasına yerleşiyor ve doğum gerçekleşiyor. Bebeğin cinsiyeti ise merak konusu. Kendi doğum yaparken Sultan Süleyman'ın halvette olduğunu duyan Hürrem intikam almak isterken Mahidevran da Hürremin bebeğini öldürmeye çalışıyor. Hepsi ve daha fazlası yeni bölümüyle çarşamba akşamı ekrana gelecek.


Facebook Twitthis Furl

Gülali sevgilisiyle görüntülendi

İbrahim Çelikkol, sevgililer gününde manken sevgilisi Dolunay Ergin ile eğlenirken görüntülendi.

SHOW TV''de yayınlanan 'Karadağlar' dizisinde 'Gülali' karakterini canlandıran eski basetbolcu İbrahim Çelikkol, sevgililer gününde manken sevgilisi Dolunay Ergin ile eğlenirken görüntülendi.

Basketbolu bıraktıktan sonra oyunculuk eğitimi alarak kariyerine yön veren ve şimdilerde yakışıklılığı ve başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Karadağlar dizisinin Gülali''si İbrahim Çelikkol, ünlülerin tercih ettiği gece kulübü Marche Cabaret''te, Cumartesi düzenlenen sevgililer günü eğlencesinde İzmirli manken sevgilisi Dolunay Ergin ile eğlenirken görüntülendi.

Rahat tavırlarıyla dikkat çeken ve aşırı alkollü olduğu gözlenen çift, etrafa aldırış etmeden sabahın ilk ışıklarına kadar dans edip samimi görüntüler verdi.

Facebook Twitthis Furl

Behzat Ç Dizisi Neşat İşler Sevişme Sahnesi

Behzat Ç'de Sansürlü Seks Sahnesi , Behzat Ç Ercüment Sevişme Sahnesi izle , Behzat Ç Ercüment Sansürlü Sevişme Sahnesi izle , Behzat Ç Sansürlü Dj ile Sevişme Sahnesi izle

Behzat Ç. dizisinin önceki akşam yayınlanan bölümündeki sevişme sahnesi için Nejat İşler çırılçıplak kamera karşısına geçti.

SETTE BİLE İÇ ÇAMAŞIRI GİYMEDİ

Öpüşmedi, sevişmedi derken dizilerimiz önceki akşam bir tabuyu daha yıktı! Ankaralı bir grup polisin maceralarını anlatan ve kullandığı argo dille dikkat çeken Behzat Ç. dizisinde konuk oyuncu olarak rol alan Nejat İşler çırılçıplak kamera karşısına geçti. İşler sevişme sahnesinin doğal olması için sette iç çamaşırı giymedi..

KÜFÜRLER BOL BOL ‘BİP’LENİYOR

Zengin, çapkın ve psikopat bir katili canlandıran Nejat İşler’in Şaheser adlı DJ’le seviştiği sahnedeki görüntüleri buzlanarak ekrana geldi. Erdal Beşikçioğlu’nun komiser Behzat Ç.’yi canlandırdığı dizi daha önce de kullanılan küfürler ve bol bol ‘bip’lenmesiyle gündeme gelmişti.


Facebook Twitthis Furl

14 Şubat 2011 Pazartesi

Merve Boluğur fena yakalandı

Küçük Sırlar'ın yıldızı Merve Boluğur, evinin kapısında böyle görüntülendi

Küçük Sırlar dizisinin fettan güzeli Merve Boluğur, erkek arkadaşıyla bir eve girmek üzereyken basına yakalandı. Sabah'ın haberine göre panikleyen oyuncu, apartmanın kapısından döndü. Rol aldığı Küçük Sırlar dizisinde fettan bir güzeli canlandıran Merve Boluğur'un önceki akşamki planları gazeteci engeline takıldı. Yaklaşık bir aydır aşk yaşadığı gençle Nişantaşı'nda eğlenen Merve, ilerleyen saatlerde basına yakalandı. Sevgilisiyle bir apartmanın önünde görüntülenen genç oyuncu, panikledi.

KOŞAR ADIM KAÇTI
Apartmanın kapısını açmak üzereyken gazetecileri karşısında gören Merve Boluğur, eve girmekten vazgeçti. Planları bozulduğu için yüzü asılan 24 yaşındaki oyuncu, sevgilisiyle koşar adımlarla Nişantaşı'ndaki apartmanın önünden uzaklaştı. Güzel oyuncunun sevgilisi de tıpkı Merve gibi gazetecilere görüntü vermekten kaçındı.

Facebook Twitthis Furl

11 Şubat 2011 Cuma

Ceren Hindistan sahte profil kabusu

Oyuncu Ceren Hindistan’ın başı, Facebook’ta kendisinin bilgisi dışında açılan hesaplar nedeniyle derde girdi

Sakarya Fırat ve Babaocağı gibi dizilerde rol alan oyuncu Ceren Hindistan’ın başı, Facebook’ta kendisinin bilgisi dışında açılan hesaplar nedeniyle derde girdi. 22 yaşındaki genç oyuncu, bugüne kadar bilgisi haricinde 54 adet hesap açıldığını belirterek, avukatı Levent Turgut Karakoç aracılığıyla suç duyurusunda bulundu ve sorumluların tespitini istedi. Hindistan, iş ve özel yaşamındaki arkadaşlarının da girdiği söz konusu sitelerde, ‘müstehcen’ kabul edilebilecek bazı görüntülerinin yer aldığını ve özel hayatının ihlâl edildiğini öne sürerek, maddi ve manevi anlamda ağır zararlar gördüğünü belirtti.

Facebook Twitthis Furl

Ebru Gündeş büyük şok

Ebru Gündeş Beyaz Albüm 2010 , Ebru Gündeş Beyaz Albüm Dinle 2010

Ünlü şarkıcının bugün piyasaya çıkması planlanan yeni albümü 'Beyaz', internete düştü.

Gündeş'in 2.5 yıllık bir aradan sonra hazırladığı albümündeki tüm şarkılar, video paylaşım sitesi YouTube'da yayınlandı. İnternete düşmesi yüzünden albümün piyasaya çıkış tarihi bir gün önceye çekildi ve dün de müzik marketlerdeki yerini aldı.

Facebook Twitthis Furl

Lale Devri Dizisi Sevişme Sahnesi izle

Lale Devri Dizisi Sevişme Sahnesi izle , Lale Devri Dizisi Yeşim Çınar Sevişme Sahnesi izle , Lale Devri Dizisi çınar yeşim sevişme sahnesi video izle

Lale Devri"nin dün yayınlanan yeni bölümünde Çınar; ölen eşi Lale'nin kız kardeşi Yeşim ile yatağa giriyor..


Facebook Twitthis Furl

10 Şubat 2011 Perşembe

AnnaLynne McCord transparan elbise

AnnaLynne McCord, sete öyle bir elbiseyle geldi ki, korumalar seferber oldu..

Hollywood'un en seksi güzellerinden biri olarak gösterilen ve Nip/Tuck dizisiyle yakaladığı popülariteyi 90210 dizisiyle devam ettiren AnnaLynne McCord, önceki gün sete gelirken giydiği transpara elbise yüzünden ekibe zor anlar yaşattı. Sette görevli güvenlik görevlileri, hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaşan ve setin etrafını saran onlarca kişiye imza dağıtmak zorunda kalan McCord'un yanından bir an olsun ayrılmadı.


AnnaLynne McCord Resimleri ( Foto Galeri )



Facebook Twitthis Furl

9 Şubat 2011 Çarşamba

Nilüfer 12 Düet'le 12'den vurdu

Nilüfer Şebnem Ferah - Erkekler Ağlamaz Dinle , Nilüfer Şebnem Ferah - Erkekler Ağlamaz video klip izle 2011

Nilüfer ve Türkiye'nin önde gelen rock müzisyenlerinin imza attıkları "12 Düet" albümü, 3 Şubat'ta müzikseverlerle buluştu.

Müzikseverlerin büyük ilgi gösterdiği albüm, ilk üç günde 30 bin adetlik satışla listelere 1 numaradan giriş yaptı. Haftalık satışlara gore listelerini oluşturan D&R müzik marketlerinde albüm, 3 günlük satış rakamıyla diğer albümlerin haftalık satış adetini geride bırakarak zirveyi ele geçirdi. Albümde Nilüfer sesinden dinlediğimiz "Göreceksin Kendini", "Ara Sıra Bazı Bazı", "Haram Geceler", "İntizar", "Selam Söyle", "Erkekler Ağlamaz ", "Sensiz Olmaz" ve "Unut" gitsin gibi hit şarkılarının rock versiyonları yer alıyor.



Facebook Twitthis Furl

8 Şubat 2011 Salı

Katy Perry: Tek Kompleksim Göğüslerim!

Katy ergenliğine dayanan sorunları olduğunu itiraf etti!

Elle dergisine konuşan Katy Perry okul yıllarında erken gelişen göğüsleri nedeniyle arkadaşları tarafından çok horlandığını açıkladı.

"Çok büyüktüler. O nedenle sürekli küçültücü aparatlar kullanıyordum ve bu çok can sıkıcıydı. Sıkıştırıcı bantlardan nefret ediyordum. Tek hedefim Kate Moss gibi görünmekti."

Vücuduyla çok kısa süre önce ancak barışabildiğini söyleyen Perry sözlerini şöyle sürdürdü;
“Evet çekici bir kızım. Ne olmuş? Hiçbir zaman rahibe olduğumu iddia etmedim! "

Facebook Twitthis Furl

7 Şubat 2011 Pazartesi

Rock dünyasının ele avuca sığmaz kızı

Şişman + Deli + İkon = Beth Ditto

The Gossip grubunun uluslararası bir şöhret kazanmasında en önemli etken solist Beth Ditto. Muhteşem vokalleri ve olağanüstü sahne performansıyla tanınan Beth, aşırı kilolarından hiç rahatsız değil. Hatta dergi kapaklarına çıplak poz vermekten bile çekinmiyor.

Gerek sahnede ve gerekse özel hayatında giydikleri ve yaptığı çılgınlıklarla her zaman gündemde olan Beth Ditto bakalım 2011'de ne gibi delilikler yapacak.

Facebook Twitthis Furl

Katy Perry dekoltesiyle nefes kesti

Katy Perry parfüm tanıtım , Katy Perry frikik , Katy Perry göğüs frikik 2011

Katy Perry yeni parfümünü tanıtırken, cömert dekoltesiyle nefes kesti..

Ünlü pop şarkıcısı Katy Perry de parfüm sahibi ünlüler arasına katıldı. Purr adını verdiği parfümünün tanıtımını Mexico City'de gerçekleştiren Perry'nin göğüs  dekolteli elbisesi ürünün önüne geçti. Basın mensuplarının büyük ilgisine mazhar olan dekoltesiyle frikik vermemek için hayli çaba sarf eden Perry, yeni parfümünün kendisine uğur getireceğini açıkladı.

Facebook Twitthis Furl

5 Şubat 2011 Cumartesi

Ivana Sert Hamile Değilmiş

Hamile olduğunu sanan sosyetik güzel İvana Sert'in hayalleri yıkıldı

Sırp güzel Ivana Sert, 1999'da Türkiye'ye gelip mankenlik yapmaya başlamış, 2004'te inşaatçı Yurdal Sert ile evlenince podyumu bırakmıştı


6 yaşında Ateş adlı bir oğlu olan Ivana Sert ikinci çocuğu da istiyordu. Posta gazetesinde yer alan habere göre; sosyetik güzel geçenlerde evde yaptığı hamilelik testi pozitif çıkınca sevinçten havalara uçup, eşine ve ailesine müjde verdi. Önceki gün kadın doğum uzmanına giden Ivana Sert, doktorun verdiği "Üzgünüm ama hamile değilsiniz" yanıtıyla yıkıldı.

Facebook Twitthis Furl

4 Şubat 2011 Cuma

Emma Watson göğüs frikik

Emma Watson frikik , Emma Watson göğüs frikik , Emma Watson arabada göğüs frikik resimleri 2011

Magazin basını Harry Potter'ın yıldızının göğüs frikiğini konuşuyor..

Harry Potter serisinin yıldızlarından, 21 yaşındaki Emma Watson bir gece kulübü çıkışında verdiği bu frikikle magazin basınının gündeminde. Çocuk yıldız olarak başladığı oyunculuk kariyerine alımlı bir genç aktris olarak devam eden Watson, özellikle İngiltere'de genç kızların sevgilisi durumunda. Harry Potter serisinin çekimlerini tamamladıktan sonra dört filmde birden rol alan Watson'ın yeni neslin en büyük yıldızlarından biri olacağı öngörülüyor.

Facebook Twitthis Furl

3 Şubat 2011 Perşembe

CHP'nin televizyonu Halk Tv battı

CHP'nin kanalı Halk Tv, çalışanlara maaşları ödeyemeyince kapasına kilit vuruldu.

CHP'nin kanalı Halk Tv, çalışanlara maaşları ödeyemiyor. Geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada herkese 600 lira maaş vadinde bulunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partinin yayın organı olarak bilinen Halk TV'de çalışan elemanların maaşını ödeyemeyince, kanalın kapısına kilit vuruldu.

ELEKTRİK SU PARALARI DA ÖDENEMİYOR
Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada herkese asgari 600 lira maaş vadinde bulunmuştu. Vatandaşa 600 lira maaş vadeden Kılıçdaroğlu, Halk TV personeline maaş ödeyecek parayı bulamadı. Aylardır personel maaşları ödenmeyen kanalın, elektrik ve su paralarının da ödenmediği öğrenildi.
ÇALIŞANLAR KANALA DAVA AÇACAK
Canlı yayın aracı haczedilen, Dijitürk'e de parasını ödeyemeyen Halk TV'nin yayını bugün itibariyle tamamen durdu. Rotahaber'e göre yayını duran kanalın kapısına da kilit vuruldu. Öte yandan, parasını alamayan personel, kanala dava açmaya hazırlanıyor.

Facebook Twitthis Furl

Defne Joy Foster'in Ölüm Nedeni

Defne Joy Foster Adlı Tıp Sonucu , Defne Joy Foster Ölüm Raporu


Hayatını kaybeden ünlü sunucu Defne Joy Foster'in kan örnekleri incelendi.. İşte ilk rapor.

Adlı Tıp Kurumunun ilk inceleme raporunda Defne Joy Foster’in kanında uyuşturucu maddeye rastlanmadı. Defne Joy solunum yetersizliği yani astım hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti. Ayrıca kanında yüksek oranda alkol bulundu.

Facebook Twitthis Furl

Bülent Ersoy'un göğsü açıldı

Bülent Ersoy Göğüs Frikik , Bülent Ersoy Doludizgin programı

"Mustafa Uğur ve Melisa ile Doludizgin"in dün geceki programına konuk olan Diva Bülent Ersoy'un göğsü açıldı.

Şarkı söylerken kendinden geçen Ersoy, bu kez beyaz straplez kostümünün azizliğine uğradı. Çok sık giydiği beyaz elbisesinin lastikleri gevşeyen Ersoy’un, kolunu kaldırdırıp dans ettiği sırada göğsü tamamen açıldı. Ersoy benzer frikiği geçen yıl yine Flash TV’de Ceylan Show’da vermişti.

Facebook Twitthis Furl

Hz. Muhammed'e hakaretten idam edilecek

Pakistan'daki 17 yaşındaki bir genç kız Hz. Muhammed'e hakaretle suçlanarak tutuklandı. Suçu sabit görülürse idama mahkum olabilir.

Dine hakaret yasası Hristiyan Asiya Bibi'nin idam cezasına çarptırıldığı geçen yıldan beri gündemde. Karaçi kentinde yaşayan Samiullah'ın yazılı sınavda kullandığı bazı ifadelerin Hz. Muhammed'e hakaret oluşturduğu iddia ediliyor. İnsan Hakları İzleme Örgütü (Human Rights Watch) Pakistan hükümetine çağrı yaparak Samiullah'ın serbest bırakılmasını talep etti.

Pakistan'da dine hakaret yasası bir süredir tartışma yaratıyor.

Konunun dünya gündemine gelmesi Kasım ayında, Asiya Bibi adlı Hristiyan kadının ölüm cezasına çarptırılması ile oldu.

Bibi'nin de Hz. Muhammed'e hakaret ettiği iddia edilmişti.

Bunun ardından iktidar partisi milletvekillerinden Sherry Rehman, dine hakaretin idamla cezalandırılmasını öngören yasada değişiklik yapılması için bir teklif verdi.

Ancak partisi kendisine sahip çıkmadığı gibi, yasanın değiştirilmesine karşı çıkan öfkeli Müslümanlar sokaklara döküldü.

Karaçi kentinde İslamcı partilerin önderliğinde yapılan grevler hayatı felç etti.

Ancak en vahim gelişme, bu yasa değişikliğine destek veren Pencap Valisi Salman Tazir'in geçen ay öldürülmesi oldu.

Yasanın değiştirilmesini gündeme getiren Sherry Rehman da teklifi bugün geri çektiğini açıkladı.

Aslında Pakistan'da bu suçtan idama mahkum edilen kimsenin cezası infaz edilmedi.

Ancak yaklaşık 30 kişi, bazıları yargılama aşamasında olmak üzere, halk tarafından linç edildi.

İnsan hakları grupları da yasanın daha çok dini azınlıklara baskı amacıyla kullanıldığını savunuyor.

Facebook Twitthis Furl

İstanbul Fashion Week ( Foto Galeri )

İstanbul Fashion Week , İstanbul Fashion Week Resimleri , İstanbul Fashion Week Mankenleri 2011





Facebook Twitthis Furl

İstanbul Fashion Week Partisi

İstanbul Fashion Week'in açılış partisi görkemli oldu.

Santral İstanbul'da gerçekleştirilen partiye katılanlar arasında Tülin Şahin, Tuğçe Kazaz, Demet - İbrahim Kutluay çifti ile "Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisinin Caroline'ı Wilma Elles de vardı.


Tülin Şahin, "Burada olmak çok güzel. Oganizasyonun 3-4 senedir istikrarlı bir şekilde gerçekleştiğini görmek beni çok mutlu etti" dedi. 2 defilde boy göstereceğini açıklayan Şahin, "Türkiye'nin çok büyük ve genç nüfusa sahip bir olduğunu belirtti ve moda açısından bakıldığında çok büyük bir tekstil ülkesi olduğunu söyledi.

Demet Şener ise organizasyonun İstanbul için çok önemli olduğunu vurguladı ve bundan 10 yıl öncesine göre modanın Türkiye'deki gelişiminin çok ileri düzeyde olduğunu belirtti. Genç tasarımcıların kendilerini ispatlama imkanına çok daha kolay ulaşabildiklerini söyleyen Şener, moda denince aklına gelen ilk beş ismi şöyle sıraladı: Yıldırım Mayruk, Hakan Yıldırım, Zeynep Tosun, Dilek Hanif ve Özgür Masur.

Facebook Twitthis Furl

Defne son yolculuğuna uğurlandı

Kadıköy'de bir arkadaşına ait evde dün ölü bulunan sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'in cenazesi, İstanbul'da toprağa verildi..

Foster için Zincirlikuyu Camisi'nde tören düzenlendi. Foster'in cenazesi, burada öğle vakti kılınan namazın ardından omuzlar üstünde Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedileceği yere kadar taşındı. Foster'in cenazesi, daha sonra burada toprağa verildi.

Foster'in annesi Hatice Foster, cenaze törenine ambulansla getirildi. Tekerlekli sandalye ile kızının tabutunun yanına gelen Foster, fenalaşınca yeniden ambulansa taşındı. Hatice Foster, bir süre sonra tekrar tekerlekli sandalye ile cami avlusuna getirildi. Tören boyunca Hatice Foster'ın yanında sağlık ekipleri bulundu.

Törene Foster'in eşi Yasin Solmaz, dayısı Nejat Nayman, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile Azra Akın, Nilgün Belgün, Metin Arolat, İpek Tanrıyar, İnci Türkay, Burcu Güneş, Emre Altuğ, Çağla Şikel, Pascal Nouma, Acun Ilıcalı, Emrah, Nedim Saban ve Açelya Akkoyun'un da aralarında bulunduğu çok sayıda oyuncu, sunucu ve yapımcı ile vatandaşlar katıldı.

Cenaze törenine Sezen Aksu, Gülben Ergen ve Ferdi Tayfur'un da aralarında bulunduğu bazı sanatçılar ise çelenk gönderdi.


Facebook Twitthis Furl

2 Şubat 2011 Çarşamba

Tila Tequila seks kaseti internete sızdı

Skandallarıyla ünlü seksi şarkıcı, satışa çıkacak seks kaseti yüzünden zor günler yaşıyor..

ABD şov dünyasının tanınmış isimlerinden şarkıcı ve şov kızı Tila Tequila, yakında piyasaya çıkacak olan ve bazı sahneleri internete de düşen seks kaseti yüzünden zor günler geçiriyor. Tila'yı iki kadınla aynı yatakta resmeden ve pornografik düzeyde çıplaklık içerek kaset, Vivid tarafından piyasaya sürülecek ancak Tila Tequila'nın avukatı kasetin piyasaya çıkmasını engellemeye çalışıyor. Kaseti şirkete kimin sattığı ise anlaşma şartların uyarınca saklı tutuluyor.

Facebook Twitthis Furl

Whitney Port Alışverişe böyle çıktı

Whitney Port Alışveriş frikik , Whitney Port göğüs frikik , Whitney Port beyaz bluz frikik , Whitney Port frikik 2010 , Whitney Port bluz frikik

The Hills dizisnin yıldızı Whitney Port alışverişe çıktığı kıyafetle magazin gündemine oturdu.

Hollywood'un bikini güzeli Port, önceki gün Beverly Hills'te alışveriş yaparken objektiflere böyle yakalandı. Arkadaşlarıyla birlikte uzun süre alışveriş yapan The City dizisinin yıldızı, mekan çıkışında basın mensuplarını karşısında görünce ne yapacağını bilemedi.

Whitney Port Resimleri :


Facebook Twitthis Furl

1 Şubat 2011 Salı

Straplez Elbise Modelleri 2011

Straplez Elbise Modelleri , Siyah Straplez Elbise Modelleri 2011, Straplez Kiyafetler 2011, Straplez Elbise Moda 2011




Facebook Twitthis Furl
Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri