Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

31 Ocak 2011 Pazartesi

Zuhal Topal hamile mi

Zuhal Topal hamile mi ,Zuhal Topal bebek mi bekliyor 2011..

Geçen yaz evlenen izdivaç programının sunucusu Esra Erol'dan sonra şimdi de..

Geçen yaz Sapanca’da dillere destan bir düğünle işadamı Ali Özbir ile evlenen izdivaç programının sunucusu Esra Erol’dan sonra, en büyük rakibi Zuhal Topal’ın da hamile olduğu konuşuluyor.

Geçen sezon çocuk yapmak için ‘Şukufe’ rolünü canlandırdığı “Geniş Aile” dizisinden ayrılan Topal’ın hamileliğini şimdilik gizli tuttuğu belirtiliyor. Müzisyen eşi Korhan Saygıner ile geçtiğimiz günlerde görüntülenen Topal, “Bebek sahibi olmayı çok istiyoruz” diyerek dikkatleri üzerine çekmişti.

Facebook Twitthis Furl

Hürrem intihar sahnesi izle

Muhteşem Yüzyıl'da şok gelişme. Hürrem intihar sahnesi izle , Hürrem intihar izle ,Hürrem ölecek mi?

Yeni bölümü heyecanla beklenen Muhteşem Yüzyıl'da müthiş gelişmeler yaşanıyor. Sultanın sefere gitmesini fırsat bilen Valide sultan Hürrem'i gelin olarak göndermek ister. Bunu duyan Hürrem İntihar ediyor. Peki Hürrem ölecek m? Sultan Süleyman buna ne diyecek?


Facebook Twitthis Furl

30 Ocak 2011 Pazar

Hande Ataizi'nin ihanet gecesi

Amerikalı bir sevgilisi olan Hande Ataizi, önceki gece Sinan Akçıl'ın evine gitti. Hande, Astoria'dan sabah taksiyle ayrıldı

Kendisinden yaşça küçük Amerikalı sevgilisi Benjamin Harvey'le evlilik planları yapan Hande Atazi, sağ gösterip sol vurdu! Cihan Ünal'la rol aldığı "Özel Hayatlar" tiyatro oyunundaki sevişme sahneleri ile gündem olan Ataizi, önceki gece sürpriz bir ziyarette bulundu.

ARKA KAPIDAN ÇIKTI

Güzel oyuncu, Sinan Akçıl'ın Astoria'daki dairesine gitti. Ataizi, ünlü müzisyenin dairesini sabah terk etti. Yakalanmamak için Astoria'nın arka kapısından kaçan Hande Ataizi, alışveriş merkezini taksiyle terk etti. Ataizi, bir dönem albüm yapacağını açıklaması "Bu bir beste buluşması mı?" dedirtti!

Güzel oyuncu, birkaç aydır aşk yaşadığı Benjamin Harvey'den hamile kalmış ancak 2 aylık bebeği ne yazık ki oyuncunun karnında ölmüştü.

Facebook Twitthis Furl

Gerçek ikoncan Bülent Ersoy

Gülşen, Bülent Ersoy’u Türkiye'nin gerçek 'ikoncan'ı ilan etti..

Günay’da önceki akşam sahneye çıkan Gülşen, program öncesi gazetecilerle yaptığı sohbette sözü Bülent Ersoy’a ve onun iddialı kıyafet seçimlerine getirdi. Ersoy’un birçok sanatçıdan daha iyi giyindiğini söyleyen Gülşen, “Hep dünyadaki starların zevklerini takip ediyoruz. Bizim topraklarımızda olanları göremiyoruz. Bülent Hanım, en iyi giyinen sanatçı.Tüm zamanların ikoncanı. Ben de hayranlarından biriyim” dedi. Geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan da Bülent Ersoy için benzer bir yorum yapmış, “İkoncanlık benim giydiğimi kimse giyemesin üzerine kurulu bir müessese olduğundan, Türkiye’nin gerçek ikoncanı Bülent Ersoy’dur” demişti.

Facebook Twitthis Furl

Sarkık göğüsleri kim ister ki?

Şöyle çekinmeden, göğsünüzü gere gere yürüyebilmek için, sihirli göğüs bakım formüllerini uygulamakla işe başlayın... 

SOĞUK SU PRESİ YAPIN

En etkili sıkılaştırıcı; her gün düzenli olarak yapılan soğuk duş ya da buz masajıdır. Birçok ünlü ismin bu taktiği kullandığını unutmayın. Bu kür sayesinde bağ dokunuz güçlenecek ve göğüsleriniz formda kalacak.

SOYULMUŞ ELMAYA NE DERSİNİZ?

Meyve asitlerinin ve C vitaminin kolajen üretimini harekete geçirdiğini ve küçük kirleri temizlediğini hatırlatalım. Cosmotürk'ün haberine göre, bu işlemde yapmanız gereken tek şey elmayı dilimleyip, dekoltenize yerleştirmek. 20 dakika bekletin ve sonrasında soğuk suyla yıkayın.

DOĞRU DURUŞ

Kamburunuzu çıkarıp, göğüsleri saklar pozisyonda durmaktan vazgeçin. Kendine güvenen bir edada, dik durun ve göğüsler dışarıda yürüyün.

Facebook Twitthis Furl

Kivi kanser oluşumunu ve kabızlığı önlüyor

Kivide bulunan vitaminler nelerdir , Kivinin faydaları nelerdir , kivi şifası

C, E, B2 ve A vitaminleri ile bakır ve fosfor yönünden zengin olan kivi kanser oluşumunu ve kabızlığı önlüyor

Türkiye Diyetisyenler Derneğinin (TDD) Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Diyetisyen Selahattin Dönmez, kivinin, zengin besin değeri, farklı lezzeti, vitamin, mineral, antioksidan, fitokimyasal ve lif içeriğiyle eşsiz bir meyve olduğunu söyledi.

Yapılan araştırmalarla kivinin sahip olduğu antimutajenik (mutasyon önleyici) bileşiklerin kanser oluşumu ile kabızlığı önlediği, kanı sulandırarak kalp ve damar hastalıklarına iyi geldiğinin bilimsel olarak saptandığını belirten Dönmez, “Kivi dünyada yoğun olarak tüketilen 26 meyve içerisinde besin maddesi yönünden en zenginidir.

Kivinin 100 gramında ortalama 100-400 miligram C vitamini bulunuyor. Magnezyum içeriği bakımından da en zengin, yüksek potasyum miktarı ve düşük sodyum ile yine meyveler içerisinde ön sıralarda yer alıyor” dedi.

SOLUNUMLA İLGİLİ ŞİKAYETLERİ AZALTIYOR

Dönmez, kivinin karotenoidler (yosunlar, bazı mantarlar ve bitkilerde bulunan pigment), fenolik bileşikler ve antioksidan yönünden de oldukça zengin ve önemli meyve olduğunu belirterek, “C vitamini deposu kivinin düzenli tüketilmesi halinde özellikle kış aylarında görülen solunumla ilgili şikayetlerin azaldığı yönünde bilimsel veriler bulunmaktadır” diye konuştu.

İtalya'da 18 bin çocuk üzerinde yapılan bir araştırmada C vitamini içeriği yüksek meyve tüketen bireylerin yüzde 44'ünde solunumla ilgili sorunla karşılaşma riskinin azaldığının belirlendiğine dikkati çeken dönmez, şöyle devam etti: “Zaten eskiden beri astım hastalarında nefes açıcı ve öksürük kesici olarak kullanıldığı bilinmektedir. Yapılan başka bir araştırmada olgunlaşmış kivi meyvesinde proteinlerin yapı taşı olan amino asitlerden 15 tanesi belirlenmiş, özellikle arginin, glutamin, asparagin amino asitleri daha yoğun olarak saptanmıştır.

Arginin aminoasidinin kanı sulandırdığı, erkeklerde iktidarsızlığa iyi geldiği, glutaminin beyin ve merkezi sinir sisteminde yoğun olarak bulunduğu belirtilmektedir. Son yıllarda kivi tohumlarından elde edilen ekstraktlar sağlıklı beslenme amacıyla da kullanılıyor. Kivi kanseri başlatan genlerde mutasyonu önlemede etkili olan antimutajenik bileşikler içeriyor. Özellikle lutein aminoasidinin prostat, akciğer ve kolon kanserine iyi geldiği bildiriliniyor.”

DEPRESYONU ÖNLÜYOR

Dönmez, İskoçya'da Rowett Araştırma Enstitüsünde gönüllü bireylerle yapılan bir çalışmada, 3 haftalık kivi tüketimi sonucunda yapılan tahlillerde, kan plazmasında C vitamini içeriğinin arttığı, lenfositlerde DNA zararının belirgin bir şekilde azaldığının saptandığını vurgulayarak, “Sonuçta kivinin antikanserojen özelliği ile vücudu koruma bakımından önemli olduğu bildirilmiştir. Kivinin, yan etki göstermeksizin kanı sulandırarak,kalp krizini de önlediği yapılan bilimsel araştırmalarla saptanmıştır” dedi.

Selahattin Dönmez, kivinin ayrıca, kolesterol düşürücü, kabızlık giderici, depresyon önleyici, stres azaltıcı, vücut şekerini düzenleyici, trigliserit düşürücü, görme gücünü iyileştirici, bağışıklık sistemini kuvvetlendirici, çocuklarda kemik ve beyin gelişimini arttırıcı özellikleri bulunduğunu vurguladı.

Kivinin kilo koruma ve form tutmada da etkili olduğunu belirten Dönmez, “Kivi, ülkemizde son yıllarda yoğun olarak üretilen ve besin içeriği bakımından oldukça zengin bir meyvedir. Zinde, formda ve hastalıklardan uzak bir yaşam için herkese gün bir kivi yemeyi tavsiye ediyoruz” diye konuştu.

Facebook Twitthis Furl

Ölüm mesajını Facebook'a yazdı

Iğdır'da intihar eden genç kızın Facebook'a yazdığı veda mesajları yürekleri dağladı

Alikamerli Mahallesi’nde ikamet eden 17 yaşındaki M.M.A. isimli genç kız, intihar etmeden önce Facebook’ta annesine hitaben bir yazı yazarak vedalaştığı, yazıyı yazmasının üstünden 1 saat sonra da intihar ettiği ortaya çıktı.

Genç kız, Facebook’a intihar etmeden 1 saat önce yazdığı yazıda "Anne, benim yorganım pembeydi, neden beyaz örttün üzerime...? Pamuk gibiydi yatağım, neden bugün taştan...? Gece lambasını yakmayı unutmuşlar... Oysa annem bilirdi, karanlıktan korktuğumu... Yağmur mu yağdı acaba? Etraf toprak kokuyor... Anne yatağıma böcekler girdi, alır mısın...? Hafta sonu da değil, neden yıkadılar beni...? Üstelik yabancı kişiler...! Neden ağlıyorsun Anne. Neden ağlıyorsun anne, yoksa bana küstün mü..." ifadelerini kullandı.

Sevdiği gençle arası açıldığı için ayrıldığı ileri sürülen genç kızın, Facebook’ta erkek arkadaşına hitaben de yazılar yazdığı öğrenildi. M.M.A’yı tanıyanlar, genç kızın yaklaşık 1 yıl önce okulu bıraktığını, sevdiği gençle de ayrılması üzerine böyle bir yola başvurmuş olabileceğini söylediler.

Alikamerli Mahallesi’nde oturan 17 yaşındaki M.M.A, odasındaki tavana bağladığı iple kendini asarak intihar etmiş, Iğdır Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Facebook Twitthis Furl

29 Ocak 2011 Cumartesi

Mahidevran ve Hatice Sultan alışverişte

“Muhteşem Yüzyıl” dizisinin ‘Mahidevran’ı Nur Aysan ve ‘Hatice Sultan’ı Selma Ergeç önceki gün İstinye Park’ta objektiflere yakalandı.

Neşeli oldukları gözlenen ikili, bol bol alışveriş yaptı. Dizinin iyi gittiğini söyleyen Aysan, “Dizimiz güzel gidiyor. Reytinglerden çok memnunuz” dedi. Büyük çıkış yakalayan Hürrem Sultan karakterini canlandıran Meryem Uzerli’yi nasıl buluyorsunuz sorusuna Aysan, “Meryem çok başarılı bir oyuncu” dedi.

Kaynak : HT MAGAZİN / UĞUR SOYSAL

Facebook Twitthis Furl

Gülçin Ara Ara video klip izle 2011

Gülçin Ara Ara Dinle , Gülçin Ara Ara Klip izle 2011 ,Gülçin Ara Ara video klip izle ,Gülçin Ara Ara 2011,Gülçin Ara Ara klip 2011



Facebook Twitthis Furl

Alicia Arden Skandal Frikik

Alicia Arden Frikik , Alicia Arden Frikik 2011 , Alicia Arden Frikiğini kendi hazırladı..

Ünlü oyuncu Alicia Arden öyle bir elbise giydi ki, frikik kendiliğinden geldi..

İŞTE O GÖRÜNTÜLER : 



Facebook Twitthis Furl

28 Ocak 2011 Cuma

Hülya Avşar Tecavüz video izle


Facebook Twitthis Furl

72 Koğuş Filmi Hülya Avşar tecavüz izle

Yavuz Bingöl ve Kerem Alışık'ın sahibi olduğu Sasin Film'in yapımcılığında çekilen 72. Koğuş'un fragmanı görücüye çıktı.

Konusu ve kadrosuyla olay yaratacak olan filmin fragman müzikleri Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası tarafından çalındı. Fırat Yükselir ve Yavuz Bingöl'in bestelediği müziği çalan orkestrada 60 müzisyen, 20 de teknik ekip olmak üzere 80 kişilik bir ekip yer aldı. Çok yakında sinemalarda sinemaseverlerle buluşacak olan fragmanın müzikleri surround olarak kaydedildi ve böylece Türkiye'de ilk kez bir senfoni orkestrası tarafından canlı kayıtla müzik yapılmış oldu.

Hülya Avşar Tecavüz Sahnesi ( VİDOE İZLE )

Orhan Kemal'in unutulmaz eseri olan 72. Koğuş'un Ayfer Tunç'un kaleminden sinemaya uyarlamasında Hülya Avşar, Yavuz Bingöl, Kerem Alışık, Songül Öden, Ahmet Mekin, Civan Canova, Devrim Saltoğlu, Nursel Köse, Ayça Damgacı, Volga Sorgu, Zeynel Karaca ve daha birçok dev isim rol alıyor. Film, 4 Mart 2011'de beyazperdede sinemaseverlerle buluşuyor.

Facebook Twitthis Furl

‘Formda kalmak için metabolizmayı hızlandırın’

İşte Dr. Nicola Lowe’un önerileri...

Kilo almak özellikle kadınlar için büyük bir kâbus. İngiliz Daily Mail Gazetesi’nin görüşüne başvurduğu Dr. Nicola Lowe’e göre, ince bir görünüme sahip olmak için yapılacak en önemli şey metabolizmayı hızlandırmak.

İşte Dr. Nicola Lowe’un önerileri:
Kaslarınızı güçlendirin. Ne kadar çok kasınız varsa metabolizmanız o kadar hızlı çalışır.
Kafein tüketin. Günde 10 fincan çay veya kahvenin yararı olur. Metabolizmanızı yüzde 10 oranında hızlandırır.
Bize şimdiye kadar karbonhidratların diyetlerde yeri olmadığı söylendi ancak onlar metabolizmayı hızlandırır.
Yerinde duramayan bir insan olun. Bu hareketlilik de metabolizmayı çalıştırır.

Facebook Twitthis Furl

Uzun yaşamın sırrı 'tarz'da saklı

İyi ve aktif bir yaşam tarzının yanı sıra spor da uzun yaşamda en önemli neden.

İsveç Göteborg Üniversitesi'nden Prof. Dr. Lars Wilhelmsen'ın öncülüğünde yapılan araştırma, uzun yaşamanın yalnızca genetik nedenlerden kaynaklanmadığını ortaya koydu.

İyi ve aktif bir yaşam tarzının yanı sıra sporun da insanların uzun yaşamasında en önemli neden olduğu açıklandı.

Araştırmaya, Göteborg, Uppsala ve Lidköping illerindeki üniversitelerden uzmanlar katıldı. İsveç'te, 1913 yılı doğumlu 855 kişinin takibi ile yapılan araştırmada, 90 yaşını dolduran insanların yaşam standartları ve yaptıkları aktiviletelere izlendi.

İzlemeye alınan 855 kişiden 111'inin 90 yaşını geçtiği görülürken, uzun yaşayanların alışkanlıkları ve yaşam şartları, erken yaşta ölenlerin yaşam şartları ve alışkanlıkları ile karşılaştırıldı.

Yapılan karşılaştırmada, insanların genetik kalıntılarından daha çok, iyi bir yaşam tarzı ile birlikte, spor ve aktif yaşam sürmesinin ömrü uzatan en önemli etken olduğu sonucuna varıldı.

Araştırmada yer alan, Göteborg bölgesinden 104 yaşındaki Alice Östlund, bu yaşına rağmen hala aktif bir hayat sürdürdüğünü belirterek, ''Hep sağlıklı bir hayat yaşamak için çaba gösterdim. Hayatım boyunca hep aktif oldum. Ayrıca sağlıklı yiyecekler ile beslenin ve spor yapın. Herşeyden aşırıya kaçmadan yiyin'' önerisinde bulundu.

İsveçli bilim adamlarının çalışması, uluslararası Internal Medicine Dergisi'nde de yayınlandı.

Facebook Twitthis Furl

Ebru Destan Hürrem Sultan'a özendi

Muhteşem Yüzyıl dizisinden etkilenen Ebru Destan, 3 bin 600 dolara, Hürrem Sultan’ın yüzüğünün benzerini satın aldı..

Muhteşem Yüzyıl adlı dizide,Kanuni Sultan Süleyman’ın Hürrem Sultan’a hediye ettiği zümrüt taşlı yüzük moda oldu

Mücevherat firmaları yüzüğün benzerlerini satmaya başladı. Çeşitli firmalar tarafından, dizideki yüzüğün elmas, yakut ve zümrüt taşlı olanları piyasaya sürüldü. Mankenlikten şarkıcılığa geçiş yapan ve dizinin hayranı olan Ebru Destan da, yüzükten etkilenip yakut taşlısını satın aldı. Destan, yüzüğe 3 bin 600 dolar ödedi.

Kaynak : HT MAGAZİN / ZAFER AKBAŞ

Facebook Twitthis Furl

Nehir Erdoğan'ın hackerlarla başı dertte

Nehir Erdoğan, hacker'lar yüzünden zor günler yaşıyor. Şifreleri kırılmak istenen oyuncu internet üzerinden işlemyapamıyor..


Aşk Bir Hayal dizisinin oyuncusu Nehir Erdoğan, hacker’ların yani bilgisayar korsanlarının tehdidi altında yaşıyor. Mail hesabına giriş yapmakta zorlanan Erdoğan, bu konuda bir uzmana danıştı. Uzman, Erdoğan’a hacker’ların şifreleri kırmaya çalıştığından söz etti. Erdoğan, önlem alarak şifrelerini değiştirirken, savcılığa da suç duyurusunda bulunacak.

Facebook Twitthis Furl

27 Ocak 2011 Perşembe

Kanserde 2 önemli gelişme

Bilim adamları 10 yıl içinde tümörün yayılmasını durduracak ilaçlar geliştireceklerini açıkladı.

10 yıl sonra tarihe karışıyor

İngiliz bilim adamları, kanserin vücutta yayılmasına neden olan “WWP2” adlı bir gen keşfetti. East Angila Üniversitesi bilim adamları 10 yıl içinde tümörün yayılmasını durduracak ilaçlar geliştireceklerini açıkladı. Genin, kanser hücreleri içinde yer aldığı ve vücutta kanser hücrelerinin yayılmasını önleyen bir proteine saldırarak, bu proteini bozduğu kaydedildi.

Meme kanseri ilacı akciğerde işe yaradı

Meme kanseri tedavisinde kullanılan Tamoxifen adlı ilacın, akciğer kanserinde de etkili olabileceği belirlendi. Amerikan “Cancer’’ dergisinde yayımlanan araştırmaya, meme kanserine yakalanan, yüzde 46’sı antiöstrojen tedavisi gören 6 bin 655 kadın katıldı. Dr. Elisabetta Rapiti antiöstrojen tedavisi görenlerin akciğer kanserinden ölüm riskinin yüzde 87 az olduğunu gördü. Rapiti, sonuçların akciğer kanserine hormon etkisinin söz konusu olabileceğine dair tezleri güçlendirdiğini belirtti.

Facebook Twitthis Furl

Bu yumurta zayıflatıyor!

Tadı köy yumurtası gibi ama diyet!

Manisa Fen Lisesi öğrencileri, TÜBİTAK Ortaöğretim Proje Yarışması kapsamında hazırladıkları çalışmayla, okul bahçesinde köy yumurtası tadı ve görünümünde diyet yumurta üretiyor.

Okul Müdürü Tayif Çekim, AA muhabirine, bu yıl kurulmalarına rağmen bilimsel çalışmalarda önder olmayı amaçladıklarını belirterek, bu yılki TÜBİTAK Orta Öğretim Proje Yarışmasına 5 projeyle katılacaklarını söyledi.

Projelerden birinin, 7 öğrencinin kimya ve biyoloji öğretmenleriyle hazırladığı ve 8 haftadan bu yana süren "Fonksiyonel Yumurta" projesi olduğunu ifade eden Çekim, "Projeyle doğal besinler ile yumurtanın kalitesini artırmaya ve diyet yumurta yapmaya çalıştık. Okul bahçesinde, kanserojen maddeleri azaltılmış, köy yumurtası lezzet ve sarılığında yumurta üretmeye çalışıyoruz. Projeyle hem çiftçilerin yeni malzeme üretmelerine destek olmayı hem de daha sağlıklı bir yumurta elde etmeyi amaçladık" dedi.

Çekim, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Gıda Mühendisliği ile imzaladıkları protokol çerçevesinde, sponsor firmaların projeye tavuk, kafes ve yem temin ettiğini kaydetti.

Facebook Twitthis Furl

Depresyon duruşu bozuyor

Muhteşem kıyafetler içinde ödül törenlerine katılan Hollywood yıldızları bozuk duruşlarıyla dikkat çekiyor. İşte duruş bozukluklarını önlemenin yolları.

 Amerika’daki Kuzey Dakota Üniversitesi tarafından yapılan araştırmaya göre duruş bozukluklarının en önemli nedeni depresyon. Uzmanlar aşırı kiloların, mide hastalıklarının, anksiyete ve solunum bozukluklarının da duruş bozukluğu yarattığına dikkat çekiyor. İşte duruş bozukluklarını önlemenin yolları:

Her gün oturduğunuz yerde göz hizanızın tam karşısına bir işaret koyun. Bu işaret omuzlarını düşürmeyip hemen çökmemeniz için bir hatırlatma görevi görecek.

Gülümseyin. Olumlu bir “yüz ifadesi” o anki ruhsal durumunuzu düzeltmek için önemli bir rol oynayacaktır.

Haftada iki kez balık yiyin. Balık sırt ağrınızı ve omurilik iltihabını azaltacaktır.
Otururken sık sık gerilin. Ellerinizi başınızın arkasına koyup dirseklerinizi sıkıştırararak hafifçe geriye doğru gerilin.

Vazgeçmeyin. Kaslarınızı gererek bu pozisyonu sürekli uygulamak ilk önce zor gelebilir. Ancak yapmaya devam ettikçe alışacaksınız.

Topuklu ayakkabı giydiğinizde dik durmaya çalışın

Facebook Twitthis Furl

26 Ocak 2011 Çarşamba

Burak Kut baba oldu

Sevgilisi cansen ile nikah masasına oturan burak kut baba oldu.. Çiftin bir kız çocukları dünyaya geldi..

Türk pop müziğinin “Bebeto” olarak isimlendirilen sanatçısı Burak Kut kız babası oldu..

Geçtiğimiz aylarda hamile olan doktor sevgilisi Cansen Yeni ile nikâh masasına oturan Kut bebeğin adını henüz belirlemedi. Baba olmanın kendisini son derece heyecanlandırdığını söyleyen sanatçı, “Hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum” dedi. Kut çifti mayıs ayında düğün yapacak.

Facebook Twitthis Furl

25 Ocak 2011 Salı

Elif Ece Uzun Twitter'da kavga edenler salak

Ünlü model Elif Ece Uzun, Twitter polemikçileri hakkında açtı ağzını yumdu gözünü..

Ünlü model Elif Ece Uzun katıldığı bir davette birçok ünlüyü kızdıracak açıklamalarda bulundu. Bugün gazetesinin haberine göre; twitter'da kavga eden ünlüleri çok 'salak' bulduğunu belirten Elif Ece Uzun, "Aklıselim bir insan onun başında oturarak 'Ben tuvalete gittim, şimdi de şuraya gidiyorum' falan diye her yaptığını yazmaz. Bunu salakça buluyorum" dedi.

Facebook Twitthis Furl

Hande Ataizi izdivaç'ta güldürdü

TNT'de izdivaç programı sunan Hande Ataizi gelin adayın öyle bir espiri yaptı ki

Sen kaç gün evli kaldın bakayım?
"Evliliğim 15 gün sürdü" diyen gelin adayına Hande Ataizi'nden esprili yanıt...
TNT de sunmaya başladığı izdivaç programıyla adından söz ettiren Hande Ataizi canlı yayında ilginç bir espri yaptı.


Hande Ataizi canlı yayında güldürdü

Facebook Twitthis Furl

Gwyneth Paltrow doğum günü mini frikik

Oscarlı aktris Gwyneth Paltrow, mini elbisesinin azizliğine uğradı..


Take That grubu üyelerinden ünlü şarkıcı Gary Barlow'un doğumgünü partisine katılan Gwyneth Paltrow, aracından inerken mini elbisesinin azizliğine uğradı. Geceye Coldplay'in solisti eşi Chris Martin'le birlikte katılan Paltrow, paparazzilere yakalandığını anlamasına rağmen neşe içinde yoluna devam etmeyi tercih etti.


Chris Martin ve Gary Barlow'un birlikte sahneye çıktığı gecede, Paltrow da son filminde seslendirdiği şarkılardan birini canlı söyledi.

Facebook Twitthis Furl

Tuba Büyüküstün Resimleri ( Foto Galeri )

Tuba Büyüküstün Resimleri 2011 ,Tuba Büyüküstün Resimleri Fotoğrafları , Tuba Büyüküstün saç modeli , Tuba Büyüküstün saç rengi , Tuba Büyüküstün kiyafetleri





Facebook Twitthis Furl

Saadet Işıl Aksoy Resimleri ( Foto Galeri )

Muhteşem Yüzyıl Victoria Karakteri Saadet Işıl Aksoy Resimleri ,Saadet Işıl Aksoy Resimleri 2011 , Victoria Resimleri , Muhteşem Yüzyıl Dizsi Victoria Resimleri 2011, Macar Victoria Resimleri , Victoria Kimdir Resimleri , Muhteşem Yüzyıl Victoria Kimdir , Muhteşem Yüzyıl Macar Victoria Kimdir 2011





Facebook Twitthis Furl

Saadet Işıl Aksoy Muhteşem Yüzyıl'a transfer

Show TV'nin flaş dizisi Muhteşem Yüzyıl'a yeni bir oyuncu katılıyor.

Saadet Işıl Aksoy Muhteşem Yüzyıl dizisine katılıyor. Peki 'Macar Victoria' karakteri ile Aksoy dizide ne kadar zaman oynayacak?

Son dönemde polis başmüfettişi annesi İnci Aksoy ile Siirt'te kadın polis sayısını artırmak için yürütülen projeye destek vererek adından söz ettiren Saadet Işıl Aksoy, "Muhteşem Yüzyıl"ın kadrosuna katıldı.


Aksoy, Kanuni'yi seks ve içki düşkünü gösterdiği iddiasıyla bir kesimin büyük tepki gösterdiği dizide Macar Victoria rolünü canlandıracak.

Aksoy, Halit Ergenç ve Meryem Uzerli'nin başrolünü oynadığı diziye 9. bölümde katılacak ve senaryonun tansiyonunu artıracak.

Diziye zaman zaman konuk oyuncuların katılacağını belirten senaryo yazarı Meral Okay, "Saadet çok güzel bir kadın karaktere hayat verecek. Kadromuza zaman zaman bölüm oyuncularımız katılacak ama Saadet devamlı oyuncumuz olacak" diye konuştu.

Facebook Twitthis Furl

24 Ocak 2011 Pazartesi

Kpss Tercih Kılavuzu 2010 indir

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçlarına göre, bazı kurum ve kuruluşlarına yerleşmek isteyen adayların tercih formu doldurma işlemleri bugün 24 Ocak 2011 Pazartesi günü başlıyor. tercih Kılavuzları yayınlandı

2 ŞUBAT SON GÜN

Kamu kurum ve kuruluşlarınca daha önce Devlet Personel Başkanlığına gönderilen toplam 6.560 kadro ve pozisyona yerleştirilmek isteyen memur adayları, bugünden itibaren 2 Şubat Çarşamba akşamına kadar ÖSYM Başkanlığının “www.osym.gov.tr” adresi üzerinde tercihte bulunacak.

KPSS TERCİH KILAVUZU İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

Facebook Twitthis Furl

Merve Oflaz Selim Sabah görüntülendi

Yasak aşkın ilk fotoğrafı,Merve Oflaz Selim Sabah ilk kez görüntülendi

Survıvor'da birinci olan Merve Oflaz, sevgilisiyle görüntülendi.

Merve, daha önce Survivor'da yarışan ve aynı yarışmada tanıştığı Nadya adlı Yunan güzelle hâlâ evli olan Selim Sabah adlı aşkıyla ilk kez görüntülendi.

Merve Oflaz Resimleri ( FOTO GALERİ )

Kaynak : Takvim

Facebook Twitthis Furl

Ebru Polat ile Emirçağ dudak dudağa

Ebru Polat Sevgilisiyle Öpüşme ,Ebru Polat Emircağ öpüşme 2011

Demet Akalın, şarkıcı Ebru Polat’la aşk yaşadığı için kardeşi Emirçağ’a rest çekti ama tepkisi sonuç vermedi.

Onaylamadığı bu ilişki yüzünden kardeşini cezalandıran, elinden kredi kartlarını bile alan Akalın, aşka yenik düştü! Geçtiğimiz günlerde basına “Demet’in baskılarından yıldım ve Emirçağ’dan ayrıldım” diye açıklama yapan Polat’ın aslında geri adım atmadığı, sevgilisiyle dudak dudağa çekilmiş bu fotoğrafla ortaya çıktı.

Ebru Polat Resimleri ( FOTO GALERİ )

Facebook Twitthis Furl

Eyşan Özhim kilolarıyla şok etti

Bir zamanların efsane mankeni görenleri kilolarıyla şok etti..

Eyşan Özhim’in kolundaki sinir sıkışması nedeniyle bir süre önce ameliyat olduğu öğrenildi. Bir zamanlar podyumların en seksi modelleri arasında yer alan, daha sonra oyunculuğuyla da adından söz ettiren Eyşan Özhim'i önceki gün Cihangir'de görenler gözlerine inanamadı. Sarıya boyattığı saçları ve kilolu haliyle dikkat çeken Özhim, soruları cevaplamadan evinin yolunu tuttu. 

Facebook Twitthis Furl

Gelinlere özel iç çamaşırı koleksiyonu 2011

Candice Swanepoel, Victoria's Secret'ın gelinlere özel iç çamaşırı koleksiyonuyla çok konuşulacak..




Facebook Twitthis Furl
Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri