Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

30 Kasım 2010 Salı

Pınar Altuğ Resimleri ( Foto Galeri )

Pınar Altuğ Resimleri ,Pınar Altuğ Fotoğrafları Resimleri 2010




Facebook Twitthis Furl

Pınar Altuğ Bikinili Resimleri 2010

Pınar Altuğ Resimleri 2010 , Pınar Altuğ Bikini Modelleri 2010 , Pınar Altuğ Bikinili Resimleri 2010




 


 

Facebook Twitthis Furl

Petek Dinçöz Resimleri ( Foto Galeri )

Petek Dinçöz Resimleri 2010 , Petek Dinçöz Frikik , Petek Dinçöz Transparan Kiyafeti , Petek Dinçöz Frikik 2010 , Petek Dinçöz Fotoğrafları , Petek Dinçöz Videoları , Petek Dinçöz video izle , Petek Dinçöz Çıplak Resimleri , Petek Dinçöz Konser Resimleri , Petek Dinçöz 2010 Konserleri , Petek Dinçöz iç çamaşır
 



Facebook Twitthis Furl

Facebook profilinize kimler bakmış

Facebook profilinize kimler bakmış öğrenmek , Yoksa bunu öğrenmek mümkün mü?

Facebook'ta profilinize kimlerin baktığını görebilmenizin hiçbir yolu yok!

Bunu yaptığını iddia eden bütün uygulamalar da sizi kandırarak hesabınızı ele geçirmek için kurulmuş tuzaklardan başka bir şey değil.

Facebook yönetimi sisteme böyle bir özelliği kasten koymadıklarını daha önce açıklamıştı.

Şirket yöeneticileri, bu bilgiler ışığında tatsız bir sürprizle karşılaşmamak için bu tür iddialarda bulunan uygulamalara katılmamanızı öneriyor.

Facebook Twitthis Furl

Geri Halliwell'e uygun bikini yok

Geri Halliwell Uygun Bikini Yok , Geri Halliwell Mor Bikini Resimleri

Gösteri dünyasında kendi beden ölçülerine göre bikini bulamayan biri varsa o da eski Baharat Kız Geri Halliwell..

38 yaşında bikini modelliğine soyunan Halliwell, kusursuz fiziğiyle yine ilgi çekti ancak bir beden küçük gelen bikinileriyle geleneği yine bozmadı.

Geri Halliwell  Resimleri ( FOTO GALERİ )

Facebook Twitthis Furl

Nikki Visser Softball hastası

Avustralyalı seksi model ülkesinin takımlarından Adelaide Crows'un hiçbir maçını kaçırmıyor.

1975 doğumlu Avustralyalı seksi model ve televizyoncu Nikki Visser, ülkesinde mücadele eden Adelaide Crows!un hiç bir mücadelesini kaçırmıyor.

Çocukluğunda softball sporuyla uğraşan ve Adelaide Crows takımında ponpon kızlık yapan seksi model, 6 yıl da voleybol sporuyla uğraş verdi.

Facebook Twitthis Furl

Kim Kardashian Gabriel Aubry Birlikte

Kim Kardashian, Halle Berry’nin eski sevgilisi Gabriel Aubry ile birlikte olduğunu kabul etti.

Çift birlikte Lakers maçını izlerken sunucu Barbara Walters’ın birlikte olup olmamaları sorusuna şu cevabı verdi:

"Bekar biriyim ve flört ediyorum. Eğlenmeye bakıyorum! Duygusal yaşantımı daha mahrem tutmak istiyorum. Tabi ki inanılmaz insanlarla tanışıyorum.”

Kim, kız kardeşi Khloe ile TV şovuna devam ediyor, tekstil markasını geliştiriyor ve yeni kitabı Kardashian Konfidential ‘ın promosyon çalışmalarını sürdürüyor..

Kim Kardashian Resimleri ( FOTO GALERİ )

Facebook Twitthis Furl

Seda Sayan'nın kitabı 8 Mart'ta pisayada

Türkiye'nin en çok güvendiği ünlü kadın, kitabını tamamladı, geriye son rötuşlar ve baskı kaldı. Seda Sayan'ın kitabı, 8 Mart 'Dünya Kadınlar Günü'nde piyasada olacak..

Son yıllarda araştırma şirketlerinin yaptıkları 'Türkiye'nin en güvenilir kadını' ya da 'rol model' anketlerinden çoğunlukla 'bir numara' çıkan Seda Sayan, 'pek yakında' bilinmeyen yönünü daha ortaya çıkaracak.Seda Sayan, 2011'in ilk çeyreğinde 'kitap yazan ünlüler kervanı'na katılacak.

SEDA SAYAN RESİMLERİ ( FOTO GALERİ )

Seda Sayan'ın çıkaracağı kitabın adı henüz netleşmedi.

Bir dönem 'Seda' adında dergi çıkaran ve gazetelerde köşe hazırlayan Sayan'ın kitabının içeriğine dair öğrenebildiğim şey şu:
Kitapta hayata dair her şey olacak.

Ancak Sayan'ın kitabının çıkış tarihi olarak kadınlar için çok özel bir günü seçmesi, bazı şeylerin habercisi.
Çünkü Seda Sayan, ilk kitabını 8 Mart'ta yani 'Dünya Kadınlar Günü'nde çıkaracak.

"Kadırgalı Seda, ne anlar kitaptan?" diyenler olabilir.

Vereceğim bu bilgi, böyle düşünenlerin fikrini değiştirir mi bilemem, ama şu kadarını söyleyeyim.
Seda Sayan, ilk kitabını alanlarında uzman olanlardan destek alarak yazdı.

Türkiye'nin en çok güvendiği ünlü kadın, kitabını tamamladı, geriye son rötuşlar ve baskısı kaldı.

Facebook Twitthis Furl

Ebru Şancı Resimleri ( Foto Galeri )

Ebru Şancı Resimleri 2010 , Ebru Şancı 2010 , Ebru Şancı Disko Kralı Frikik , Ebru Şancı Disko Kralı Dekolte Siyah Elbise , Ebru Şancı iç çamaşırsız transparan kiyafet , Ebru Şancı çıplak resimleri , Ebru Şancı video izle ,Ebru Şancı disko kralı izle ,Ebru Şancı transparan frikik , Ebru Şancı iç çamaşırsız frikik , Ebru Şancı 2010 video izle , Ebru Şancı disko kralı dekolte kiyafet , Ebru Şancı tanga , Ebru Şancı tanga frikik , Ebru Şancı iç çamaşırsız 2010



Ebru Şancı Disko Kralı Dekolte Transparan Kiyafeti Zor Anları..




Facebook Twitthis Furl

Taylor Momsen Make Me Wanna Die

The Pretty Reckless - Make Me Wanna Die , Taylor Momsen Video Klip ,Taylor Momsen Make Me Wanna Die Video Klip izle , Taylor Momsen Make Me Wanna Die Video 2010 ,Taylor Momsen Make Me Wanna Die 2010


Facebook Twitthis Furl

Taylor Momsen Klibinde Soyundu

Gossip Girl'ün yıldızlarından Taylor Momsen, yeni klibinde sınırları zorluyor..

Gossip Girl'ün uslanmaz yıldızı Taylor Momsen, yine yaptı yapacağanı. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra, The Pretty Reckless grubuyla şarkıcılığa da adım atan 17 yaşındaki Momsen, grubun yeni klibi Make Me Wanna Die'da iç çamaşırlarına kadar soyunarak ABD'yi karıştırdı. Henüz reşit olmamasına rağmen yaptığı seksi sahne şovları ve kostüm tercihleriyle özellikle muhafazakar çevrelerden hayli tepki alan Momsen, eleştirilerin ardından klibin bir de sansürlü versiyonunu yayınlamak zorunda kaldı.


The Pretty Reckless  Make Me Wanna Die ( VİDEO KLİP İZLE )

Facebook Twitthis Furl

Love and Other Drugs Filmi Cesur Sahneler

Anna Hathaway Love and Other Drugs Filmi Sevişme Sahnesi Görüntüleri

Ünlü oyuncunun 2011'de gösterime girecek olan filminden çıplak kareleri ortaya çıktı..

HAYRANLARI ŞOKTA
Anna Hathaway, son filmi 'Love and Other Drugs'da oldukça cesur sahnelere imza attı. Film, bu hafta yurtdışında gösterime giriyor.

Facebook Twitthis Furl

Disko Kralı Ebru Şancı Dekoltesi

Ünlü şovmen konuğunun kıyafeti ve sözleri nedeniyle zor anlar yaşadı.

Bayülgen, bu haftaki Disko Kralı programında Ebru Şancı'yı ağırladı.

Şansı'nın her lafından sonra RTÜK'ten ceza alma korkusuyla hop oturup hop kalkan Okan Bayülgen, Şancı'nın kıyafeti nedeniyle de sıkıntılı anlar yaşadı.

Üzerine iki parça kumaşı iplerle tutturan siyah bir kıyafet giyen Ebru Şancı, güzelliği ile göz kamaştırdı. Ancak Okan Bayülgen, konuğunun güzelliği ile hiç ilgili değildi. Zira o Şancı'nın elbisenin azizliğine uğrayabileceği endişesi taşıyordu. Bayülgen, programını kazasız belesız tamamlayarak rahat bir nefes aldı.

Ebru Şancı Resimleri ( FOTO GALERİ )

Ebru Şancı Disko Kralı Dekolte Kiyafet ( VİDOE İZLE )

Facebook Twitthis Furl

Cübbeli Hoca'nın korktuğu oldu

Cübbeli Ahmet Hoca’ya ait olduğu iddia edilen ‘belaltı’ görüntüler ortaya çıktı.

İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isimlerinden ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ lakaplı Mahmut Ahmet Ünlü, ocak ayında cemaate seslenerek “Montajlı iftira kasetlerinin” yayınlanabileceğini, şaşırmamalarını, kendisine inanmayanlara ise hakkını helal etmeyeceğini söylemişti. Cübbeli, yaklaşık 11 ay sonra korktuğuna uğradı. HABERTÜRK Gazetesi’ni dün akşam saatlerinde arayan ve kimliğini gizli tutan bir kişi, elinde Cübbeli Ahmet Hoca’ya ait olduğunu iddia ettiği belgeler olduğunu belirterek, kendisiyle konuşan muhabirimizden randevu istedi.
GÖRÜNTÜYÜ SATMAK İSTEDİ
Telefonda konuşamayacağını söyleyen kişi, yüz yüze bilgi vermek istediğini belirtti. Saat 22.30’da Gaziosmanpaşa Gazi Mahallesi’ne giden muhabirimizin otomobiline iki kişi bindi.
Sakallı ve gözlüklü şahıs, hemen yanında getirdiği dizüstü bilgisayarı açarak elinde Cübbeli Ahmet Hoca’nın üç ayrı kadınla çıplak vaziyette çekilen görüntülerinin olduğunu söyledi. Düzgün diksiyonuyla dikkat çeken şahıs, daha sonra “Varan1” şeklinde yazıyla başlayan ve Cübbeli Ahmet Hoca’nın bir kadınla çıplak vaziyette gizli kamerayla çekildiğini söylediği görüntüyü izletti. Ardından söz konusu görüntüleri satmaya kalkıştı. Muhabirimiz, etik olarak hemen teklifi reddetti.

Milliyet
 

Facebook Twitthis Furl

29 Kasım 2010 Pazartesi

Hande Ataizi Resimleri ( Foto Galeri )

Hande Ataizi , Hande Ataizi Resimleri 2010 , Hande Ataizi Mini Dekolte Frikik , Hande Ataizi Transparan , Hande Ataizi Bikini , Hande Ataizi Sevgilisi , Hande Ataizi Fotoğrafları , Hande Ataizi Tanga , Hande Ataizi Video izle , Hande Ataizi Frikik , Hande Ataizi Frikik 2010 , Hande Ataizi iç çamaşırsız frikik 2010





Facebook Twitthis Furl

Hande Ataizi 3 aylık hamile

Geçen yazdan beri Benjamin Harvey ile birlikte olan Hande Ataizi, anne oluyor. Ünlü oyuncunun üç aylık hamile olduğu öğrenildi.

Mart ayında tanıştılar

Hande Ataizi’nin geçtiğimiz mart ayında bir partide tanıştığı Amerikalı gazeteci ve televizyoncu Benjamin Harvey’le ilişkisi yeni bir boyut kazandı. Associated Press ile Bloomberg News’un İstanbul bürosunda görevli olan Harvey’i haziran ayında annesiyle de tanıştıran ünlü oyuncunun üç aylık hamile olduğu öğrenildi.

Bu bebeği doğuracağım

Kendisinden yedi yaş küçük olan başarılı gazeteciyle güzel ve istikrarlı bir ilişki yaşayan Ataizi, haftalardır bebek haberini gizliyor. Gelen haberlere göre bu gelişmeyi sadece yakın çevresiyle paylaşıyor. Ataizi’nin, dostlarına “Bu müjde beni çok mutlu etti, ne olursa olsun bebeği dünyaya getireceğim” dediği öne sürüldü.

Facebook Twitthis Furl

Zerrin Özer yeni imajı

Yeni imaj çalışması nedeniyle 1,5 aydır saçlarını ya bone ya da eşarpla kapayan Zerrin Özer, sonunda bu gizliliğe son verdi.

Önümüzdeki hafta çıkacak “Fire” albümü için 25 yıllık sarışınlığından vazgeçip saçlarını kahverengiye boyatan Özer, geçtiğimiz gün kartonet için Cemil İpekçi imzalı bir elbiseyle objektif karşısına geçti.

Facebook Twitthis Furl

Kıvanç Tatlıtuğ Çocukluğu

Sadece Türkiye’de değil Orta Doğu’da da geniş bir hayran kitlesi olan Kıvanç Tatlıtuğ’un 1996’da çekilen fotoğrafı, internette tıklanma rekorları kırıyor.

Mersin’deki Gondol adlı yazlık sitenin merdivenlerinde çekilen ve Focushaber sitesinde yer alan bu fotoğrafta Tatlıtuğ, o dönem aşık olduğu ama karşılık göremediği Sibel’in kuzenleriyle görülüyor. Artık Amerika’da yaşayan Sibel’den “Unutamadığım ilk gençlik aşkım” diye söz eden yakışıklı oyuncunun geçirdiği büyük değişim, görenleri hayrete düşürüyor.   

Facebook Twitthis Furl

Bazen Dans'ta Herşeyi Anlatır


Facebook Twitthis Furl

Seda Sayan Resimleri ( Foto Galeri )

Seda Sayan , Seda Sayan Yeni Resimleri 2010 , Seda Sayan Dekolte 2010 , Seda Sayan video izle , Seda Sayan 2011 Resimleri , Seda Sayan Frikik , Seda Sayan Bikinili Resimleri




Facebook Twitthis Furl

Şebnem Schaefer Türkiye'ye döndü

Bir süredir Almanya'da olan Şebnem Schaefer, özel bir defile için Türkiye'ye döndü.

Manken Şebnem Schaefer geçen sene Türkiye’de yaşadığı sorunların üstesinden gelemediğini söyleyerek 2009'da Almanya’ya kesin dönüş yapmıştı.

Geçen sene Almanya’ya dönerken Türkiye’de bulunduğu sürece talihsiz birçok olayla karşılaştığını söylemiş ve şu açıklamayı yapmıştı: “Gerçekten çok sıkıntılı günler geçirdim. Almanya’da Politika Organizasyon üzerine eğitim alacağım. Anladım ki Türkiye’de olmayacak. Sorunlarla baş edemiyorum. Basında yer alan bazı haberler ve hakkımda tuhaf açıklamalar yapan kişilerle ilgili olarak hukuka sığınmıştık. Onlarca davayı takip etmek için vaktimizi mahkemede geçirmeye başladık. Hiçbirisi sonuca bağlanmadı. Psikolojim bozuldu. Haklarımı emanet ettiğim avukatım bile bizi mağdur etti ”

Şebnem giderken vergi dairesine giderek, artık Türkiye’de çalışmayacağını da bildirmişti.

Facebook Twitthis Furl

Yetenek Sizsiniz Büşra Genç Kolbastı

Yetenek Sizsiniz'de 10 yaşındaki Büşra Genç, danslarıyla herkesi mest etti.



Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve Hülya Avşar ve Ali Taran'la birlikte jüri üyeliğini yaptığı Yetenek Sizsiniz yarışmasının Almanya çekimleri bitti ve Türkiye'deki çekimlerine başlandı.

Dün akşam Maltepe Üniversitesi'nden yayın yapan Yetenek Sizsiniz'de 10 yaşındaki Büşra Genç, güzelliği, konuşması, mimikleri ve dansıyla herkesi kendine hayran bıraktı.


Facebook Twitthis Furl
Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri