Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

30 Ağustos 2010 Pazartesi

Dancing With The Stars Yarışmasını Tanem Sivar sunacak

Yaptığı her yarışma izlenme rekorları kıran Acun Ilıcalı'nın yeni yarışması da Tanem'e emanet..

Yaptığı her yarışma izlenme rekorları kıran Acun Ilıcalı'nın "Dancing With The Stars" isimli yeni dans yarışmasını Tanem Sivar sunacak.

Eda Taşpınar- Bora Kozanoğlu, Ayşe Özyılmazel gibi ünlülerin yarışacağı dans yarışması ekim ayında Show TV'de ekrana gelecek. Diğer yarışmacıların da çok ünlü isimler arasından seçildiği programın jüri koltuğunda Acun Ilıcalı'nın yanı sıra Ayşe Arman, Tan Sağtürk ve usta gazeteci Hıncal Uluç oturacak.

Ünlü yarışmacılar her hafta sergileyecekleri performanslarla jüriden en yüksek oyu almaya çalışacak.

Facebook Twitthis Furl

Kanal D "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" Yeni Dizisi

Kanal D’nin aylardır bir sır gibi saklanan yeni dizisi ile ilgili ilk detaylar..

Kanal D’nin yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, aylardır bir sır gibi saklanan yeni dizisi “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” ile ilgili ilk detaylar gün ışığına çıktı. Başrollerini Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Yıldız Çağrı Atiksoy, Farah Zeynep Abdullah, Aras Bulut İynemli, Emir Berke Zincidi ve Wilma Elles’in paylaştıkları dizi 14 Eylül Salı günü ekrana gelecek. Dizinin ön çalışması yaklaşık 1 yıl sürdü. 1967 yılının mekanlarının ruhunu yansıtabilmek için Zeyrek semtinde büyük bir restorasyon çalışması yapıldı.

Facebook Twitthis Furl

Burak Uyguner ve Nil Bentürk Bodrum Xuma Beach

Burak Uyguner ve Nil Bentürk iskelede öpüşme..

Kısa bir süre önce evlenen Burak Uyguner ve Nil Bentürk, düğünün ardından Maldivler’e gitmişti.

Balayına Bodrum’da devam eden çift, önceki gün Xuma Beach’te objektife takıldı.

Uyguner, iskelede şakalaşırken denize ittiği eşinin gönlünü dudaklarına öpücük kondurarak aldı...

Facebook Twitthis Furl

Defile sonrası ateşli öpücük

Bennu Gerede Cem Büyükhanlı defile çıkışı bahçede öpüşme.!

İstanbul Fashion Week kapsamında geçtiğimiz cumartesi günü yapılan Gamze Saraçoğlu defilesini izleyenler arasında Bennu Gerede ile birkaç ay önce evlendiği Cem Büyükhanlı da vardı. İkili, İTÜ Taşkışla’da yapılan defile sonrası çıktıkları bahçede kimseye aldırmadan öpüştü.

Facebook Twitthis Furl

Vecdi Gönül Bedelli Askerlik Açıklaması

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, ''Bedelli askerlikle ilgili hiçbir çalışma yok. Bedelliyle ilgili çalışma yapmaya da gerek yok. Bedelliyle ilgili kanunda hüküm var'' dedi.

Gönül, Merkez Orduevi'nde düzenlenen 30 Ağustos Resepsiyonu'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bedelli askerlikle ilgili çalışma yapılıp yapılmadığının sorulması üzerine Gönül, şunları söyledi:

''Bedelli askerlikle ilgili hiçbir çalışma yok. Bedelliyle ilgili çalışma yapmaya da gerek yok. Bedelliyle ilgili kanunda hüküm var. Genelkurmay diyecek ki 'ihtiyacımdan fazla asker var' ondan sonra bedelliyi işletmeye başlayacağız.''

Başka bir gazetecinin ''tek tip askerliğe'' yönelik sorusu üzerine de Gönül, ''Tek tip askerlik daha Bakanlar Kurulu'nda görüşülmedi. Genelkurmay Başkanlığında bir çalışma var'' dedi.

Facebook Twitthis Furl

Tecavüz sahnesi yumuşatılacak

'Fatmagül'ün Suçu Ne?' için çekilen tanıtım filmi internette tıklanma rekoru kırıyor

Fatmagül'ün Suçu Ne Tecavüz Sahnesi izle

Kanal D'nin bu sezon ekrana getireceği en iddialı dizilerinden biri olan 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' için çekilen tanıtım filmi (teaser) internette tıklanma rekoru kırıyor. Sadece beyazperdeden aynı isimle televizyona uyarlanan dizinin teaser'ı değil ilgi gören; 1986'da Süreyya Duru tarafından çekilen filmdeki tecavüz sahnesi de en çok izlenen videolar arasında yer alıyor.

Yazdıkları tüm dizilerle izlenme rekorlarına imza atan Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu'nun kaleme aldığı dizinin tecavüz sahnesi bu hafta çekilecek. Hilal Saral'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin bu sahnelerine çok titiz yaklaşılıyor. Oyuncuların bu sahneler için psikolog desteği de aldığı dizide tecavüz gerçeğinin altını çizmek için olayın psikolojik yönüne vurgu yapılacak. Yapım televizyonda yayınlanacağı için, Hülya Avşar'ın filmde oynadığı sahnelerde olduğu kadar açık sahneler dizide yer almayacak.

Çekimler gizli yapılacak

Çeşme'de yapılacak çekimlerde basına görüntü sızmaması için de önlem alındı. Ekibin çok dikkatli davranacağı ve çekimlerin gizlilikle yapılacağı öğrenildi. Üç bölümü Çeşme'de, diğer bölümleri ise İstanbul'da çekilecek dizide, Beren Saat'in canlandırdığı Fatmagül, balıkçılık yapan nişanlısı Mustafa'yı uğurlamak için deniz kenarına gidiyor. Bir gün önce babasının baskısıyla nişanlanıp, sabaha kadar içen Selim (Engin Öztürk) ile Erdoğan (Kaan Taşaner), Vural (Buğra Gülsoy) ve Kerim (Engin Akyürek) isimli dört arkadaşın yolu deniz kenarında Fatmagül'le kesişiyor. 4 genç şaka olsun diye, kendilerinden kaçan Fatmagül'ü kovalarken, aslında ömür boyu peşlerinden gelecek bir utancı izliyor...

Facebook Twitthis Furl

Ebru Şallı İstanbul Fashion Week Frikik

Ebru Şallı Frikik.!

Ebru Şallı Tan, kırgın olduğu Demet Şener’den kaçarken öyle bir frikik verdi ki..

İstanbul Fashion Week yapılan görkemli defilelerle son buldu. Koton’un final defilesinden sonra düzenlenen partiye ünlüler akın etti. Ebru Şallı Tan, kırgın olduğu Demet Şener’den köşe bucak kaçarken verdiği frikikle objektiflerden kaçamadı.
 

Facebook Twitthis Furl

Kendra Wilkinson yeniden doğmuş gibi

Eski Playboy güzel Kendra Wilkinson, fazla kilolarından ve depresyondan kurtuldu..

Eski Playboy güzeli yeni televizyon yıldızı Kendra Wilkinson, kendini "yeniden doğmuş" gibi hissettiğini açıkladı. Kendra adlı televizyon şovuyla popüler olduktan sonra evlenen ve çocuk sahibi olan güzel oyuncu, eski erkek arkadaşının piyasaya sürdüğü seks kaseti yüzünden hayli zor günler geçirmişti. Vivid tarafından piyasaya sürülen filmin satış patlaması yapmasıyla hatırı sayılır bir servetin de sahibi olan Kendra, önceki gün resmi sitesine yüklediği fotoğrafla eski formuna kavuştuğunu ve depresyonu tamamen atlattığını açıkladı. Kendra yeni sezondaki şovuna hazırlandığını ve ailesinin kötü günleri atlatmasında kendisine çok yardımcı olduğunu ifade etti.

Facebook Twitthis Furl

The Pretty Reckless - Miss Nothing video klip izle


The Pretty Reckless - Miss Nothing
Klip



Facebook Twitthis Furl

Taylor Momsen imaji kötü örnek oluyor

Amerikan aileleri Taylor Momsen'in seksi imajıyla yaşıtlarına kötü örnek olduğu iddiasında..

Gossip Girl dizisiyle tanınan ve ardından The Pretty Reckless grubuyla müzik kariyerine de başlayan 1993 doğumlu genç yıldız Taylor Momsen'a Amerikan ailelerinden tepki yağıyor. Henüz 17 yaşında olmasına rağmen yırtık çorapları, koyu makyajı ve yaşına uygun olmayan oldukça seksi kıyafetleriyle ortalıkta salınan, üstüne bir de aldığı tepkiler karşısında "Hiç kimse umrumda değil" diye açıklamalar yapan Momsen, şimdi de "Miss Nothing" adlı video klibinde Hz. İsa'nın çarmıha gerilmesinden önceki 'son akşam yemeği"ne gönderme yapan sahnede yarı çıplak dans ediyor. Pek çok Hristiyan klibin yayından kaldırılmasını isterken, aynen yaşıtı Miley Cyrus gibi Amerika'nın yeni Lindsay Lohan'ı olarak adlandırılan Momsen, eleştirilere kulağını tıkamış gibi görünüyor. 

Facebook Twitthis Furl

28 Ağustos 2010 Cumartesi

Zuhal Olcay makyajsiz görüntülendi

Zuhal Olcay Makyajsız.!

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Zuhal Olcay, önceki gün makyajsız görüntüsüyle objektiflere yansıdı..

İstinye Park'ta alışveriş yapan Olcay, yüzünü gizlemek için güneş gözlükleriyle dolaştı. Bol kesim pantolonuyla dikkat çeken oyuncu, gazetecilerin kendisine soru sormalarına izin vermedi.

Facebook Twitthis Furl

26 Ağustos 2010 Perşembe

Dancing with the Stars programı

Acun Ilıcalı'nın yeni projesi Dancing with the Stars medyadan ünlü isimleri ekrana taşıyacak. İşte o isimler..

Köşe yazarı Cengiz Semercioğlu'nun bugün köşesine taşıdığı yazısında Acun'un yapacağı yeni programla ilgili şu bilgilere yer verdi:

Güneri Cıvaoğlu ekranda dans edecek

Acun Ilıcalı yeni projesi "Dancing with the Stars"la ekrana gelmeye hazırlanıyor. Jüri ve yarışmacı olarak öyle bir kadro oluşturuyor ki, bu sezonunun da en çok konuşulan işine imza atacağını şimdiden söyleyebilirim. Jüride Acun'la birlikte Hıncal Uluç, Ayşe Arman ve Tan Sağtürk yer alacak.

Kadın dansçılar tam bir yıldızlar geçidi:
Burcu Esmersoy, Demet Kutluay, Azra Akın, Eda Taşpınar, Helin Avşar, Ayşe Özyılmazel, Hadise...
Erkek yarışmacılar arasında ise şimdilik Bora Kozanoğlu ve Pascal Nouma var..

Yarışmanın en ilginç isimlerden biri de Güneri Cıvaoğlu. Güneri Abi böyle bir yarışmaya katılmayı ve dans etmeyi prensip olarak kabul etmiş. Bu isimlerle henüz resmi sözleşme imzalanmadığı için değişiklikler olabilir ama kadro üç aşağı beş yukarı böyle oluşacak. Böyle bir kadroyu da Acun'dan başkası bir araya getiremezdi.

Ben şimdiden Güneri Cıvaoğlu'nun dans performansını merak etmeye başladım.

Facebook Twitthis Furl

Britney Spears saklanamadı

Önceki gün plajda kalçalarını havluyla saklayan Britney Spears, bu kez kaçamadı..

Pop yıldızı Britney Spears ve sevgilisi Jason Trawick'in Hawaii tatili sürüyor. Önceki gün koruma ordusuyla plajda boy gösterince hayli tepki alan Spears, tüm bu önlemleri sayesinde paparazzilere 'falsolu' fotoğraf vermemeyi başarmıştı. Ancak tatil rehavetinden olsa gerek, dünkü plaj keyfi sırasında paparazzilerin varlığını unutmuş gibi görünen güzel popçu, hem sevgilisi Trawick'le bugüne kadar olmadığı şekilde samimi pozlar verdi, hem de fazla kilolarını açığa vuran kalçalarını saklamayı başaramadı.

Facebook Twitthis Furl

Heidi Montag silikonlarından kurtulmaya kararlı

Heidi Montag, çok tartışılan silikonlarından kurtulmaya kararlı..

Hills dizisiyle ünlendikten sonra asıl şöhretini art arda 10 estetik ameliyat geçirip görüntüsünü tümüyle yenileyerek elde eden Heidi Montag, bir süre önce eşi Spencer Pratt'ten boşanmıştı. Ayrılık sonrası hayatını yeniden düzene koymayı planladığını açıklayan Montag, göğüslerindeki silikonları da küçültmeyi planladığını itiraf etti: "Spor yapamıyorum, kimseye sarılamıyorum ve yalnızca özel dikilmiş kıyafetler giyebiliyorum. Üstelik ağrılarım hala devam ediyor. Bu göğüslerle bir hayatım olması imkansız." Montag en kısa zamanda yeniden bıçak altına yatmak istediğini söylerken, silikonlarını daha küçükleriyle değiştirmeyi ve küçük göğüslü bir kadın olmak istemediğini de ifade etti..

Facebook Twitthis Furl

Beyonce şortuna sığmadı

Ünlü şarkıcı St Tropez'te görüntülendi, şortu kendisinden çok konuşuldu..

Beyonce bir süre önce projelerini askıya aldığını ve uzun bir tatile ihtiyacı olduğunu açıklayarak eşi Jay-Z'yi de yanına alıp seyahate çıkmıştı. Tekneyle Akdeniz kıyılarını dolaşan çift önceki gün St Tropez'de görüntülendi. Ancak bu kez ünlü çiftin yaptıklarından çok Beyonce'un patlamak üzereymiş gibi görünen şortu konuşuldu. Bir süredir fazla kilolarıyla başı dertte olan Beyonce, giydiği kıyafetle herkesin dikkatini çekerken, dar şortunun içinde hareket etmekte zorlandı. Şortuyla jet-ski'ye de binen Beyonce, karaya çıktığında kalçalarına havul bağlayarak durumu idare etmeye çalıştı.

Facebook Twitthis Furl

Moskova Otomobil Fuarı

Rusya'nın başkenti Moskova'da yapılan fuara kızlar damgasını vurdu!

Uluslararası Moskova Otomobil Fuarı 25 Ağustos tarihinde kapılarını açtı. 5 Eylül’e kadar sürecek olan uluslararası fuarda Renault,  Latitude modeli ile dünya lansmanı yaptı. Konuyla ilgili ayrıntıları Pazartesi günü tüm detaylarıyla okuyacaksınız. Şimdi Moskova Fuarı’nın güzelliklerine bir göz atalım.

Facebook Twitthis Furl

Anna Kournikova defile frikik

Anna Kournikova Frikik.!

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan ile defileyi izleyen Kournikova defileye frikikleriyle damgasını vurdu.

Bu yıl üçüncü kez yapılan İstanbul Moda Haftası için ülkemize gelen dünyaca ünlü eski tenisçi Anna Kournikova, Devlet Bakanı Zafer Çağlayan’la birlikte seyrettiği defilede frikik üstüne frikik verdi.

MANKENLER BİLE ONU SEYRETTİ
İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği'nin önceki gün İTÜ Taşkışla Kampusu'nda gerçekleşen defilesine, İstanbul Moda Haftası'nı izlemek için ülkemize gelen dünyaca ünlü eski tenisçi Anna Kournikova'nın frikikleri damgasını vurdu.

KATALOG BARAJI KURTARAMADI
Defileyi Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan'la birlikte izleyen Kournikova, frikik verdiğini fark edince elindeki katalogla önlem almaya çalıştı. Ancak basın mensuplarının ilgisi karşısında şaşkına dönen Kournikova, ne yaparsa yapsın frikik vermekten kurtulamadı.

Facebook Twitthis Furl

25 Ağustos 2010 Çarşamba

Nebahat Çehre bikiniyle yakalandı

Nebahat Çehre, Bodrum sahillerinde bikini şov yaptı..


'Aşk-ı Memnu' dizisinin sona ermesinin ardından yeni yayın döneminde 'Valide Sultan' olmaya hazırlayan Nebahat Çehre, Bodrum sahillerinde bikini şov yaptı.
Akşam'ın haberine göre, Yalıkavak'taki Highlight Otel'in iskelesinde görüntülenen 64 yaşındaki Çehre, vücudunu cömertçe sergilemekten çekinmedi. Kovboy şapkasını takıp, leopar desenli bikinisinin askılarını çıkaran ünlü oyuncu, görüntülendiğini fark edince pareosuna sarındı.

Facebook Twitthis Furl

24 Ağustos 2010 Salı

Geri Halliwell Resimleri ( Foto Galeri )

Dağılan Spice Girls (Baharat Kızlar) grubunun üyelerinden Geri Halliwell, sevgilisi Henry Beckwith ile St Tropez'de tatilin keyfini çıkarıyor.


 

Facebook Twitthis Furl

Geri Halliwell göğüsü bikiniye sığmadı

Göğüsleri bikinisine sığmadı!

Dağılan Spice Girls (Baharat Kızlar) grubunun üyelerinden Geri Halliwell, sevgilisi Henry Beckwith ile St Tropez'de tatilin keyfini çıkarıyor.38 yaşında olmasına rağmen gençlik yıllarını aratmayan fiziğiyle dikkat çeken Halliwell'ın bikinisinin üzerine bir beden küçük geldiği de dikkatlerden kaçmadı.

Geri Halliwell Resimleri ( Foto Galeri )

Facebook Twitthis Furl

Adriana Lima bikinisini giydi

Doğum sonrası kilolarından kurtulan Adriana Lima, Miami plajlarında görüldü..

Basketbolcu eşi Marko Jaric'ten olan bebeği Valentina'yı geçen kasımda dünyaya getiren Brezilyalı süpermodel Adriana Lima kısa süre sonra yeniden formuna kavuşmuş ve Victoria's Secret'taki işine geri dönmüştü. Kısa bir süre önce firma için uzun süre sonra ilk kez bikinili objektif karşısına geçen Lima, bu kez eşi Jaric'le birlikte Miami'de plaj keyfi yaparken görüldü.

Facebook Twitthis Furl

Selin Denizli ve Abdullah Burnaz nişanlandı

Bir süredir birlikte olan Selin Denizli ve Abdullah Burnaz ile dün gece nişanlandı..

Ünlü teknik direktör ve futbol yorumcusu Mustafa Denizli'nin kızı Selin Denizli ve mimar sevgilisi Abdullah Burnaz, dün Mustafa Denizli'nin Çeşme'de yeni açtığı Captain Suit Otel'de aile arasında düzenlenen törenle nişanlandı. Evliliğe ilk adımı atan çift, nişan tarihi olarak Abdullah Burnaz'ın doğum gününü seçti. Nişana aileden ve yakın arkadaşları olmak üzere yaklaşık 30 kişi katıldı.

DOĞUM GÜNÜNDE EVLENECEKLER
Bir süredir birlikte olan Selin Denizli ve Abdullah Burnaz ile dün gece nişanlandı. İstanbul'daki evlerini yeniden dekore eden ünlü çift, nişan günlerini Abdullah Burnaz'ın doğum günü olarak belirledi. Çift, Selin Denizli'nin doğum günü olan 27 Ekim'i ise düğün tarihi olarak seçti. Aile arasında düzenlenen kutlamaya cemiyet hayatının bir çok tanınmış ismi de katıldı. Düğün için hazırlık yapacak olan çift eksikleri tamamlamak için İstanbul'a dönecek.

Facebook Twitthis Furl

Anna Kournikova istanbul'a geldi

Eski tenişçi yeni model Anna Kournikova defile izlemek üzere İstanbul'a geldi..

Dünyanın en ünlü tenisçilerinden Anna Kournikova defile izlemek üzere İstanbul'a geldi. İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçılar Birlikleri (İTKİB) tarafından düzenlenen İstanbul Moda Haftası'na katılmak üzere İstanbul'a gelen Kournikova'ya bayan koruması eşlik etti. Atatürk Havalimanı'nda kendisini görüntüleyen basın mensuplarına gülümsemekle yetinen Kournikova'nın organizasyonda görev almayacağı, sadece defile izlemek için Türkiye'ye geldiği öğrenildi.

Facebook Twitthis Furl

Alessia Ventura spor sunuculuğu yapacak

Inzaghi'nin seksi sevgilisi, Casillas'ın büyük aşkı Sara Carbonero'ya karşı.

İtalyanlar'ın efsane golcüsü Filippo İnzaghi'nin sevgilisi Alessia Ventura, bir televizyon programında spor sunuculuğu yapmaya hazırlanıyor.

Bir süre önce İspanya Milli Takımı ve Real Madrid forması giyen Casillas'ın sevgilisi muhabir Sara Carbonero da İspanya'dan Berlusconi'nin kanalına transfer olmuştu.

İtalya'da bu iki seksi yıldızın sunacağı futbol programları ise reyting rekorları kırmaya aday olarak gösteriliyor.

Facebook Twitthis Furl

Beren Saat - Fatmagül'ün Suçu Ne Dizisi

Başrollerini Beren Saat ve Engin Akyürek'in payaştığı yılın olay yaratacak dizisinden ilk görüntüler..

Fatmagül genç bir köylü kızıdır. Bir gün ona 3'ü zengin çocuğu olmak üzere 4 adam tecavüz ederler. Kızın deli bir abisi dışında kimsesi yoktur. Ama devlet onu korumak için failleri yakalayıp hapse atar. Zengin cocukların aileleri tek çözümü fakir çocuğu kandırmakta bulurlar. Bir sene evli kalsın, hemen boşatacaklardır ikisini, söz verirler. Fatmagül o sırada hamile değildir, hamile kaldığı için degil, tecavüze uğradığı için Türk kanunlarına göre tecavüzcülerden birisi onunla evlenirse dava düşecektir. Felaket bir dramdır bu. Gencecik kız sevmediği bir tecavüzcü ile evlendirilir. Üstelik adam bundan oturu inanılmaz pişmandır. Zengin çocuklar kendi şehirlerine dönmüş, o bu herkesin yattığı kızla bir evde üstelik evli olarak kalmıştır. İşte dizidenilk görüntüler.




Facebook Twitthis Furl

Özcan Deniz Ya Sonra Filmi

Senaryosunu yazıp yönettiği ilk sinema filmi olan "Ya Sonra" için hazırlık yapan Özcan Deniz filmine "dikkat çeksin" diye ateşli bir sevişme sahnesi de yazmış.

Özcan Deniz'in başrollerini Deniz Çakır, Barış Falay, Naz Elmas, Ragıp Savaş gibi isimlerle paylaştığı filmde yer alan ateşli bir sevişme sahnesi için ilginç bir isme teklif götürülmüş.

Kendi yazıp, oynadığı "muzır içerikli" stand-up gösterileriyle adından söz ettiren Didem SK'ya filminde oynaması için teklif götüren Özcan Deniz, "seksi showgirl"le sevişme sahnesinin başka bir boyut alacağını düşünüyormuş.

Didem SK, "Ya Sonra" filminden gelen rol teklifini Twitter sayfasında doğrularken henüz görüşme aşamasında olduklarını ancak role sıcak baktığını söyledi.

Facebook Twitthis Furl

22 Ağustos 2010 Pazar

Hande Ataizi sevgilisiyle görücüye çıktı

Kendisinden 7 yaş küçük Amerikalı gazeteci sevgilisi Benjamin Harvey ile önceki gece Asmalımescit'te görüntülendi

Sevgilisiyle baş başa sohbet eden Ataizi, gazetecileri fark edince apar topar mekandan ayrıldı. Akşam'ın haberine göre, mekan çıkışı birlikte yürümeye başlayan çift, yolda koreograf Uğurkan Erez ve modacı Bahar Korçan'la karşılaştı. Ataizi, uzun süre sarılıp, sohbet ettiği Erez ve Korçan'la sevgilisini tanıştırmayı da ihmal etmedi. Gazetecilerin kendisini görüntülemesinden rahatsız olan ünlü yıldız, geçtiğimiz yıl bir muhabire şemsiyeyle saldırması olayını hatırlatarak, 'Havada da hiç yağmur yok, Allah'ın hikmeti' dedi.

Facebook Twitthis Furl

Katie Holmes 2 kez hamile

Katie Holmes, 4 yaşına basan kızı Suri'ye bir kardeş dünyaya getirme kararı aldı.

Hollywood'un ünlü oyuncusu, sürekli doktor kontrolünde..

"The Kennedys" isimli mini dizinin setinde sahte sigara ile rol yapan, kesinlikle alkol tüketmeyen Holmes, son birkaç haftadır bol giysiler giyiyor.

Dizi filmde de hamile Jackie Kennedy'yi canlandıran Holmes'ün kısa sürede hamile kalmayı planladığı ya da bir aylık hamile olduğu iddia ediliyor.

Facebook Twitthis Furl

Paşhan Yılmazel Cadde Hikayeleri Dizisi

TRT1'de yayınlanacak olan "Cadde Hikayeleri" adlı dizide, Kenan Doğulu'nun canlandırması planlanan rol Paşhan Yılmazel'e verildi.

Başrollerinde Fulden Uras ve Tuğba Özerk'in de oynadığı dizide, Bağdat Caddesi'nde yarış yaparken hayatını kaybeden, anlık zevkler peşinde koşan, uyuşturucu kullanan gençler konu ediliyor. Çekimleri tamamlanmak üzere olan Cadde Hikayeleri adlı sinema filmiyle aynı adı taşıyan dizinin senaryosunu yazan Halim Çetin, "Paşhan Yılmazel'in rolünü Kenan Doğulu'ya teklif ettik. Ama hem askerlik durumu olduğu için, hem Amerika'ya gideceği için, hem de çok astronomik rakamlar talep ettiği için Paşhan Yılmazer'de karar kıldık. Kenan Doğulu'yu normalde de yarışlara katıldığı için oynamasını çok arzu etmiştik ama olmadı" açıklamasını yaptı.

Bağdat Caddesi'nde yarış yapmış asi bir kızı canlandıran Tuğba Özerk ile Paşhan Yılmazel, dizide sevgili olarak ekrana gelecek.

Facebook Twitthis Furl

Desperate Housewives ( Umutsuz Ev Kadınları ) dizisi

Ünlü Amerikan dizisi "Gossip Girl"den sonra çok daha bilinen bir dizinin yerli versiyonu ekrana geliyor..

Ünlü Amerikan dizisi "Gossip Girl"den sonra, ülkemizde de büyük bir hayran kitlesi olan "Desperate Housewives"ın da (Umutsuz Ev Kadınları) yerli versiyonu çekiliyor..

Karma Yapım’ın hayata geçireceği dizi Fox Tv’de ekrana gelecek..

Kış aylarına yetiştirilmesi bilinen dizinin oyuncu seçimleri de başladı..

Ünlü dizinin yerli versiyonunda kimlerin oynayacağı şimdiden büyük merak uyandırdı..

Yapım şirketinin şu ana kadar yüzlerce oyuncuyla görüştüğü ve çok titiz bir incelemeden geçirildikleri belritildi..

Facebook Twitthis Furl

Doutzen Kroes Resimleri ( Foto Galeri )

Doutzen Kroes Fotoğrafları , Doutzen Kroes Resimleri , Doutzen Kroes Foto Galeri




Facebook Twitthis Furl

Heidi Montag seks kaseti ile başı belada

Eski eşi ile çektikleri seks kaseti başına bela oldu..

ABD'de "The Hills" TV programının yıldızları Spencer Pratt ve Heidi Montag 15 ay süren evliliklerini olaylı bir boşanmayla bitirmelerinin ardından bu kez "seks kaseti" ile gündemde. Sabah'ın haberine göre, Pratt'in eski eşi Montag ile evliliklerinde çektikleri seks kasetini satmak için Los Angeles'da ünlü porno film şirketi Vivid ile görüştüğü iddia edildi. Söz konusu seks kaseti hakkında konuşan Pratt, "Küçüklüğümden beri film çekiyorum. Son filmimi de çok beğeneceksiniz. Kısa süre sonra seks kasetimizi alabileceksiniz" dedi. Montag ise konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Pratt, kısa bir süre önce de Montag'la ilişkilerini anlatan bir kitap yazacağını açıklamış, ancak Montag, bunun için kesinlikle dava açacağını söylemişti.

Facebook Twitthis Furl

Shakira Kalçaları yalan söylemez

Kalçalarıyla ünlü popçunun çatlakları dikkat çekti..

Son dönemde “Hips Don’t Lie” (Kalçalar Yalan Söylemez) adlı şarkısıyla gündemde olan Shakira’nın son klibinin çekimlerinde, kalçasındaki çatlaklar dikkat çekti. 33 yaşındaki şarkıcı son klibinde üzerindeki altın renginde pullu bir şalvar ve bikini üstü ile muhteşem bir performans sergiledi. Kalçaları ve kıvrak danslarıyla ünlü Kolombiyalı şarkıcı, aşırı yoğun temposu yüzünden spora yeterince zaman ayıramadığını, sık sık kilo alıp vermesi nedeniyle de kalçalarında çatlaklar oluştuğunu söyledi.

Facebook Twitthis Furl

Tuğba Özay Bebek istiyor

Tuğba Özay ve İtalyan eşi ile bu yıl bebek istediklerini söylediler..

Tuğba Özay bir süre önce Antalya’da klip çektiği sırada kavga ettiği iddia edilen İtalyan eşi Fattizzo Ludovic ile Bebek’te objektiflere takıldı. Eşiyle kavga etmediklerini belirten Tuğba Özay “Görüldüğü gibi ne kriz ne de kavga var. Artık sıra çocuk yapmaya geldi. Bu yıl bebek istiyoruz” diye konuştu.

Facebook Twitthis Furl

Doutzen Kroes Flare dergisine kapak oldu

VictorIa's Secret'ın seksi modeli Doutzen Kroes, Flare dergisinin eylül sayısına kapak oldu..

Max Abidian’ın objektifine poz veren Kroes, kıvrımlı vücudunun mesleğe başladığı yıllarda kabul görmediğini anlattı.

Model, “Hep kilo vermem söylendi, ama bence insanlar kendilerini modellere yakın hissetmeli” dedi.

Facebook Twitthis Furl

Hakan ve Gizem'e dizi teklifi

"Var Mısın Yok Musun" ile alevlenen aşklarını Survivor'da daha da ilerleten sevgililere teklif yağıyor.

Sevgililere dizi teklifiVar Mısın Yok Musun’da tanışıp sevgili oldular, şimdi dizi teklifi aldılar.
“Var mısın Yok musun”da tanışıp aşk yaşamaya başlayan Gizem Akın ve Hakan Hatipoğlu, yapımcıların dikkatini çekti.

Hatipoğlu, “Gizem’le beraber oynamamız için iki dizi teklifi geldi” dedi.

Facebook Twitthis Furl

21 Ağustos 2010 Cumartesi

Yazin En Güzel Kalçaları

Paparazziler dünya plajlarında yıldız peşinde koşarken objektiflere takılan kalçalar da birbirleriyle yarışıyor.

Dünya plajlarında nöbete yatan paparazziler yıldızları bikiniyle ya da üstsüz görüntülemek için birbirleriyle yarışırken en seksi kalçalarda objektiflerden kaçmıyor.

Rihanna'dan Jessica Alba'ya,Elisabetta Canalis'ten Eva Longaria'ya kadar sinema,müzik ve moda dünyasının ünlü isimleri güzel kalçalarıyla listeye girdiler.



Facebook Twitthis Furl

Süpermodeller tercihini trikini'den yana yaptı

Bikini mi yoksa trikini mi derken süpermodeller tercihini yaptı.

Bar Refaeli,Miranda Kerr,Candice Swanepoel,Lindslay Lohan,Giselle Bündchen,Rosie Hunhington gibi dünyanın en ünlü mankenleri ''trikini ''dedi.




Facebook Twitthis Furl
Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri