Türkiye'nin Magazin Blog Sitesi

MANŞET HABERLER

.

31 Temmuz 2010 Cumartesi

Petek Dinçöz sikintilardan şişmiş


Kilo almamış, ama şişmiş!

Şarkıcı Petek Dinçöz, Nişantaşı’ndaki City’s Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı. Kıyafet satın almaya geldiğini belirten Dinçöz, “Son günlerde yaşadığım olaylar yüzünden şiştim. Kilo almadım ama kıyafetlerimin içine sığamıyorum” diye konuştu. Öte yandan Dinçöz’ün ilginç tokası herkesin dikkatini çekti.

Facebook Twitthis Furl

Best Model Türkiye Yarişmasi Finali


Ünlü organizatör Erkan Özerman’ın Best Model Türkiye Yarışması’nın yarı finali gerçekleşti.

90 yarışmacı finale kalabilmek için elinden geleni yaptı.

Bu yıl 23’üncüsü düzenlenen ‘BestModel Türkiye 2010 Yarışması’nın yarı finali önceki akşam Kumburgaz ArtemisMarin Princess Otel’de yapıldı. Best Model’in kurucusu Erkan Özerman’ın ev sahipliği yaptığı gecede, 487 kişinin arasından belirlenen 90 yarışmacı, ilk 20’ye kalabilmek için podyumda boy gösterdi. Best Model 2007 birincisi Senem Kuyucuğlu ve 2009 yılının üçüncüsü Alper Aslanoğlu’nun sunduğu geceye Nil Burak, Yeliz, Ebru Polat, Esra Balamir ve Ege şarkılarıyla renk kattı. 550 seçkin davetlinin katıldığı organizasyonda, yarı finale kalacak 20 kadın ve 20 erkek yarışmacı, Nil Burak, Neslihan Yargıcı, Erkon Yolaç gibi özel konukların oylarıyla belirlendi. Gecede ayrıca geçtiğimiz yılın BestModel of TheWorld birincisi seçilen ErkanMeriç ve aynı yarışmada üçüncü olan Tuğçe Sarıkaya’ya, Artemis Marin Princess Oteli Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Güner ve Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Yumrutaş tarafından Kristal Best Model Ödülü takdimedildi. Best Model 2010 Yarışması’nın finali ise Eylül ayında gerçekleşecek.

Facebook Twitthis Furl

Nez Yalıkavak Tatili


Nez Yalıkavak Tatili Bikiniyle Görüntülendi..

Seksi şarkıcı sarı bikinisiyle görüntülendi.

Tatilini Yalıkavak'da geçiren seksi şarkıcı Nez, bir arkadaşıyla havuz başında görüntülendi. Denize girmek yerine oturup şarkı sözü yazmayı tercih eden Nez, bikinisiyle güneşlendi.

Facebook Twitthis Furl

Marmaris halk plajinda kavga


Marmaris'te halk plajında voleybol oynayan 2 kadın grubu, ortalığı fena karıştırdı.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki bir halk plajında, çoğunluğu kadınlardan oluşan iki grup arasında voleybol oynama yüzünden çıkan kavga, karakolda bitti. Polis ve zabıta ekibiplerinin güçlükle ayırdığı kavga nedeniyle rahatsız olan bazı tatilcilerle turistler plajı terketti.

Yurdagül A. (52), dört kız yeğeniyle birlikte Marmaris, Atatürk Caddesi'ndeki mavi bayraklı Halk Plajı'nda gitti. Denize girip, güneşlenen Yurdagül A., bir ara plajda voleybol oynayan Damla B. (24) ve kardeşleri Ömer B. (23) ve Mesude B.'yi (21), rahatsız olduğunu söyleyerek uyardı. Ancak, iddiaya göre üç kardeş, uyarıya aldırış etmeyerek oynamaya devam etti.

Halalarının uyarısının dikkate alınmamasına sinirlenen Aysel A. (21), Alev A. (22), Tuğçe A. (21) ve Melisa A. (15), voleybol oynayan üç kardeşe, “Duymadınız mı? Niye burda top oynuyorsunuz? Hadi uzayın bakalım” diyerek tepki gösterdi. Voleybol oynayan üç kardeşin, “Size mi soracağız, nerede oynayacağımızı?” diye yanıt vermeleri üzerine, tartışma çıktı.

Tartışma uzadı, her iki gencin yakınları da kavgaya karışınca ortalık bir anda savaş alanına döndü. Kayserispor PAF Futbol Takımı oyuncusu Ömer B., çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirildi. Kadınların saç saça baş başa kavgasını polisler ve plajın karşındaki Marmaris Belediyesi'nde görevli 20 zabıta memuru müdahale etti. Kavga sırasında yere düşerek, hafif yaralanan Yurdagül A., kavgayı ayırmaya çalışan zabıtalara “Başbakanlık Müsteşarlığı'nda çalıştım. Bizimle neden ilgilenilmiyor? Bize saldırdılar, davacıyım” diyerek, tepki gösterdi. Yurdagül A., ekip otosuyla kaldırıldığı Marmaris Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildi. Kavga sırasında, diğer yerli ve yabancı turistlerden bazıları rahatsız olarak plajı terketti.

Polis, olayın ardından kavgaya karışan 8 kişiyi Çarşı Polis Merkezi'ne götürüp, ifadelerine başvurdu. Her iki taraf da birbirinden şikayetçi oldu. Taraflar, ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


Facebook Twitthis Furl

Ece Vahapoğlu tatil keyfi


Bodrum'da tatil yapan Ece Vahapoğlu, turkuaz bikinisi ile dikkat çekti.

Bodrum tatilcileri arasına katılan yazar Ece Vahapoğlu, önceki gün Highlight Hotel’in iskelesindeydi.

Turkuaz renkli bikinisi ve yanık teniyle dikkat çekici bir tezat yaratan Vahapoğlu, bir süre yüzüp güneşlendikten sonra üzerini değiştirip arkadaşları ile buluşmak üzere Türkbükü’ne geçti.

Facebook Twitthis Furl

Hande Ataizi'ne istanbul yasaği


Ataizi neden İstanbul'a 18 gün dönemeyecek?

Yönetmen Ali Özgentürk, Görünmez filminin çekimleri için Seferihisar’a giden Hande Ataizi’ne 18 gün İstanbul’a gitmeme yasağı getirdi.

Usta yönetmen Ali Özgentürk’ün yeni filmi Görünmez’le yıllar sonra sinemaya dönen Hande Ataizi, çekimler için İzmir’in Seferihisar İlçesi’ne gitti. Özgentürk, çekimlerin aksamaması ve oynadığı role konsantrasyonunun bozulmaması için Ataizi’ne ilçeden çıkma yasağı koydu. Güzel oyuncu 18 gün İstanbul’a dönemeyecek.

Facebook Twitthis Furl

Atiye hayranlarindan görüntü desteği


Sevilen şarkıcı Atiye, kendisine çok sayıda görüntü yollayan hayranlarına teşekkür etti.

Şarkıcı Atiye, son klibini ‘Dondurma’ adlı şarkısına çekti. Klip için hayranlarından görüntü isteyen Atiye’ye dünyanın her yerinden çeşitli görüntüler ulaştırıldı. Güney Afrika’dan, Almanya’dan, Hollanda’dan ve ülkemizden fan sayfasına yollanan bu görüntüler, yönetmenliğini Burak Ertaş’ın üstlendiği klipte kullanıldı. Atiye’nin klibi müzik kanallarında yayınlanmaya başladı.

Facebook Twitthis Furl

Yeşim Salkım denizde tedbirli


Bikinili görüntü vermemesi için eşi yardım etti.

Eşi Hakan Eratik’ le birlikte Çeşme’de tatil yapan Yeşim Salkım, önceki gün Ilıca Otel’in plajında denize girdi. Bikinili görüntülenmemek için tedbiri elden bırakmayan Salkım'a eşi de yardımcı oldu. ÜnLü sanatçı deden çıkarken, kıyıya gelip eşine havlu tuttu. Yeşim Salkım'ın kiloları dikkat çekti.

Facebook Twitthis Furl

Sibel Can denize girmiyor


Sibel Can denize girmek istiyor ama neden girmiyor?

Sibel Can, "mayolu fotoğraflarım çekilir" korkusuyla denize ayağının ucunu bile sokamıyor. Televizyon programının çekimleri nedeniyle Bodrum'da bulunan Can, önceki gün yine gazeteci korkusuyla kaldığı teknenin arka tarafında, üzerinde elbisesiyle dakikalarca oturup denizi seyretti.

Facebook Twitthis Furl

30 Temmuz 2010 Cuma

Beren Saat yağmur frikik


Beren Saat, Nişantaşı'nda yağmur altında üç saat alışveriş yaptı.

Aşk-ı Memnu dizisinin sona ermesiyle yoğun geçen set temposunu geride bırakan Beren Saat, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Ani bastıran yağmurdan ıslandığı görülen Saat’in, bol bol alışveriş yapması dikkat çekti. Yaklaşık üç saatini alışverişe ayıran genç oyuncunun kendisine ayakkabı ve evi için süs eşyaları satın aldığı görüldü. Yeni yayın döneminde ‘Fatma Gül’ün Suçu Ne’ adlı dizide rol alacak olan Saat, gazetecilerin sorularını yanıtlamadı.

Facebook Twitthis Furl

29 Temmuz 2010 Perşembe

Burcu Güneş Tamamdir video klip


“Şarkının bu kadar ilgi göreceğini biliyordum"

Sözü ve müziği Gözde Hatipoğlu ve Gülşah Tütüncü’ye ait olan ‘Tamamdır’ adlı şarkısını kliplendiren Burcu Güneş, şarkısının radyolarda en çok istek alan parçalardan biri olmasından dolayı çok mutlu. “Şarkının bu kadar ilgi göreceğini biliyordum. Çünkü her şeyi ona göre hazırlamıştık” diyen Güneş, yönetmen Veli Kuzu tarafından çekilen 16 mm formatındaki klibinin beğenilmesinden dolayı da kendisini iyi hissettiğini belirtti. Klip, Polonezköy sırtlarında bir villada çekilmişti.

Facebook Twitthis Furl

Ebru Gündeş Mersin konseri


Mersin'de sahne alan Ebru Gündeş aşırı sıcağa tuhaf bir çözüm buldu.

Mersin'de yazın en sıcak günlerinin yaşandığı dönemde konser veren Ebru Gündeş, şarkılarını sahneye yerleştirilen 5 vantilatörün önünde söyledi. Poata'nın haberine göre, Danone Tikveşli 2010 Yaz Festivali kapsamında Mersin’e gelen Ebru Gündeş, Ahmet Ayas Futbol Sahası’na kurulan platformda sahneye çıktı.

Havanın sıcak ve nemli olduğu konser sırasında Ebru Gündeş’in serinlemesi için sahnenin çeşitli noktalarına 5 vantilatör yerleştirildi. Her fırsat bulduğunda Mersin’e gelmek istediğini belirten Ebru Gündeş “Mersin’in bir sıcağını bir de tantunisini unutamıyorum.

Gelir gelmez karnım tok olmasına rağmen tantuni canım çekti. Sağolsunlar hemen getirdiler. Sahnenin arkasında oturdum, yedim. Bu lezzeti unutmak mümkün mü? Bir de bu sıcaklar ve nem olmasa” diye konuştu.

Facebook Twitthis Furl

Ahu Tuğba tangali yakalandi


Ahu Tuğba Loco Beach’de kırmızı tangasıyla yakalandı..

Ahu Tuğba Gündoğan koyunun hatta Bodrum’un bu sezonki en gözde mekanı olan Loco Beach’de kırmızı tangasıyla yakalandı…

Magazinkolik'in haberine göre, Ahu Tuğba Antalya Titanik Otel’in Kral Dairesi’nde 20 Temmuz saat 20.20’de nikahlanmıştı.Ahu Tuğba eşini herkeslerden sır gibi sakladı.

Normalde bikiniyle bile utanarak poz veren sanatçı bu kez akşam saatlerinde plajın tenhalaşmasını fırsat bilip, kırmızı tangasıyla güneşlenirken objektiflere yakalandı.

Yanındaki erkeğin Tuğba’nın kendisine “kardeşim” diye hitap ettiği aile dostu olarak görüştüğü ve Loco Beach’in sahibi olan başarılı İç Mimar Serdar Moralı olduğunu öğrenildi.

Facebook Twitthis Furl

Deniz Mercan Defilesi Video izle

Deniz Mercan Defilesi Video izle


Facebook Twitthis Furl

Evcilik Oyunu Nuran Sultan dans şov

Nuran Sultan Evcilik Oyunu Oryantel Show


Facebook Twitthis Furl

Guti teknede şov yaptı


Beşiktaş'ın Real Madrid'ten transfer ettiği Guti, İstanbul'a gelmeden önce İbiza adasında sevgilisi Lopez'le tatil yaptı.

Guti, Beşiktaş'la imzaladığı iki yıllık anlaşmayı Türkiye'ye gitmeden önce İspanya'da İbiza adasında sevgilisi ile birlikte yatında kutladı. Beşiktaş'ın yeni yıldızı Guti, manken sevgilisi Noella Lopez ile kameralara samimi pozlar vermekten kaçınmadı.
İspanya'nın en gözde tatil beldesi olarak kabul edilen İbiza'ya yakın arkadaşlarını da davet eden Guti çılgınlar gibi eğlendi.

'Takip edilir!'

İspanyol magazin basını gece hayatına düşkünlüğü ile bilinen Guti'nin Madrid ve İspanya'daki hayatını İstanbul'da yaşamasının imkansız olacağını yazdı. Guti'nin Türk medyasının sıkı takibi altında olacağını savunan magazin gazeteleri İspanyol yıldızın kaçamaklarının Türkiye'de son bulacağını iddia etti. Guti, İspanya'da özel yaşantısı ile ilgili verdiği bir röportajda diskoteklere gitmesini savunmuş, "Bu yaşlarda diskoteye gitmeyeceğim de 60'da mı gideceğim. Her yaşın bir eğlencesi var ve ben de onu yerine getiriyorum" demişti

Facebook Twitthis Furl

Tan Fatoş Kabasakal video klip


"Fatoş, sadece senaryo gereği peşinde koşulacak bir güzellik değil"

"Gerçek hayatta da peşinden koşardım" şeklinde konuştu..." Takvimin haberine göre, Taş Yürek" isimli albümüyle hızlı bir çıkış yapan şarkıcı Tan, albüme adını veren "Taş Yürek" adlı şarkısına klip çekti. Ünlü oyuncu Fatoş Kabasakal ile kamera karşısına geçen Tan, klip senaryosu gereği saatlerce Kabasakal'ın peşinde koştu. Defalarca tekrarlanan koşma sahneleri sonrasında yorgun düşen Tan, "Fatoş, sadece senaryo gereği peşinde koşulacak bir güzellik değil. Gerçek hayatta da peşinden koşardım" dedi.

Facebook Twitthis Furl

Eski ve yeni sevgilisi aynı dizide


Galatasaraylı Arda Turan’ın sevgilisi Sinem Kobal’ın rol aldığı Küçük Sırlar dizisinde Heves’i canlandıran Dilara Öztunç’un Arda’nın eski sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Öztunç, iki yıl önce Arda’nın maçlarını kaçırmıyormuş.

ARDA’DAN İMZALI FORMA

KÜÇÜK Sırlar' ın içinden büyük bir sır çıktı! Galatasarayl ı Arda Turan'ın yeni sevgilisi Sinem Kobal ile eski sevgilisi olduğu iddia edilen Dilara Öztunç, Küçük Sırlar dizisinde rol arkadaşı oldu. Dizide Heves'i canlandıran Öztunç, iki yıl önce Arda'nın maçlarını hiç kaçırmıyordu. Cimbom'un kaptanı attığı golleri tribünde imzalı formayla kendisini izleyen Dilara Öztunç'a koşarak kutluyordu.

DİZİDE KIVANÇ'LA ÖPÜŞMÜŞTÜ
12008 Elite Model Look Yarışması üçüncüsü olan Dilara Öztunç, 'Aşk-ı Memnu dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile öpüşme sahnesiyle adını duyurdu. O günlerde Tatlıtuğ ile öpüşeceği için 2 gece uyumadığını söyleyen Öztunç o sahneyi, "Kıvanç, 'Korkma, ateşli değil, masum bir şekilde öpeceğim seni' diyerek beni rahatlattı" diye anlatmıştı. Dilara Öztunç'un adı bir arada Oktay Kaynarca ile anıldı.

Facebook Twitthis Furl

Tatil Çeşmede devam ediyor


Bodrum'da tatile başlayan çiftin son durağı Çeşme..

Yaz tatillerine Bodrum’da başlayan Pınar Altuğ, Yağmur Atacan çifti, soluğu Çeşme’de aldı. Yağmur Atacan için bir mağazaya uğrayıp mayo-şort alan çift, otele yerleştikten sonra plaja inmek için hiç vakit kaybetmedi. Denizde ve plajda kızları Su ile vakit geçiren çift, mutlu aile tablosu çizdi. Bol bol kızlarının fotoğraflarını çeken Atacan ve Altuğ çifti, tüm günü plajda geçirdi.

Facebook Twitthis Furl

Audrina Patridge kendine hayran birakti

Audrina Patridge, Londra'yı kendine hayran bıraktı.

The Hills dizisinin yıldızlarından Audrina Patridge, dizinin Londra'da gerçekleşen veda partisinde güzelliğiyle ilgi odağı oldu. Eski bir model olan ve The Hills dizisiyle oyunculuğa adım atan Patridge, dekolteli beyaz elbisesi ve sempatik tavırlarıyla hem gazetecilerin hem de konukların gözbebeği oldu. Bu sezon sonunda ekranlara veda edecek MTV yapımı The Hills dizisi için dünyanın çeşitli şehirlerinde veda partileri düzenleniyor.

Facebook Twitthis Furl

Merve Sevi yeni sevgilisi


Merve Sevi yeni aşkıyla Nişantaşı'nda gazetecilere yakalandı.

Nişantaşı'nda alışveriş yaparken yeni sevgilisiyle kol kola görülen Merve Sevi, önce birlikte poz vermekten kaçarken, gazetecilerin ısrarı Sevi'nin yumuşamasına neden oldu. Yeni sevgilisini alarak objekilere poz veren Sevi: "Erkek arkadaşımın adı Özhan, ilişkimiz daha yeni ve çok iyi gidiyor "dedi. İkili daha sonra Özhan Bey'in 06 plakalı otomobiline binerek uzaklaştı.

Facebook Twitthis Furl

Evcilik Oyunu Nilay Kedi Dansı izle


Evcilik Oyunu'nun yarışmacılarından Nilay, kedisiyle göbek dansı yaptı.

Evcilik Oyunu adlı yarışmada, Seren Serengil’in eski eşi Ozan Kaçmaz’ın partneri olan Nilay Kanlıoğlu, bugünlerde yarışmadaki performansından çok,
internete yüklediği videosuyla adından söz ettiriyor.

Adını Evcilik Oyunu’yla duyuran, daha önce ekranlardaki dans yarışmalarına da katıldığı ortaya çıkan Kanlıoğlu, ilginç bir videosunu geçtiğimiz günlerde bir sosyal paylaşım sitesine yükledi.

Göbeğini açıkta bırakan kıyafetiyle evde göbek dansı yapan Kanlıoğlu, videoda Reçel adlı erkek kedisini baştan çıkarmaya çalışıyor ve sonunda da amacına ulaşıyor. Pürdikkat dansı izleyen kedi, daha sonra dayanamayıp Nilay’a saldırıyor.

Kanlıoğlu’nun göbek dansıyla kedisini baştan çıkardığı video bugünlerde internette en çok “tık”lanan videolar arasında yer alıyor.

Nilay Kedi Dansı İzle


Facebook Twitthis Furl

28 Temmuz 2010 Çarşamba

Parlak Yaz Makyajı


Dramatik cyan
Hafifçe bronzlaşan cildinizi metalik pigmentlere sahip özel renklerle güçlendirin. Örneğin mavi ile yeşil karışımı cyan tonla Dior, Derek Lam ve Versace'de karşımıza çıkan sofistike etkiyi elde edebilirsiniz. Günlük makyaj için hafif bir uygulama yaptıktan sonra, gece makyajı için üzerinden birkaç kat geçerek bakışlarınıza derinlik katabilirsiniz, dramatik bir görüntü verebilirsiniz. Koyu tonlarda cyan renk esmer tenlilere sıcak bir görünüm katarken, kahverengi gözlerin ise daha da vurgulu gözükmesini sağlıyor.

Şehvetli lavanta
Lavanta tonları; özellikle mavi gözlerin daha parlak görünmesini sağlıyor, bronz tende ise altın gölgelerin yoğunlaşmasına yardımcı oluyor. Ancak sıcak yaz aylarında bu rengin kalıcılığını sağlamak oldukça zor. Makyajınızın neme karşı dayanıklı olması için önce göz kapaklarınıza pudra sürün, ardından eyeliner'ınızı nemli bir fırçayla uygulayın. Üç boyutlu bir görünüm istiyorsanız farklı tonlarda uygulamayı da deneyebilirsiniz. Gçz pınarlarına yada alt kirpiklerinize daha yoğun pigmentlere sahip renkler uygulayarak modern ve daha az romantik görünüm kazanabilirsiniz.

Pırıltılı Akım;

Seksi gümüş
Doğal ve sert bir görünüm için tercihinizi metalik parçacıkların yer aldığı nude renk paletinden faydalanabilirsiniz. Ancak pırıltılı göz farı uygulamadan önce göz kapaklarının üzerine belli bir baz uygulamanız gerekiyor. Eğer çevrenizdekileri şaşırtmak istiyorsanız, parmak uçlarınızla göz kapaklarınızın orta kısmına gümüş pigmentlerin yer aldığı beyaz bir pdra uygulamayı deneyebilirsiniz. Emin olun her gözünüzü kırptığınızda ışık yayacaksınız.

Parlak dudaklar
Metalik parıltılar dudaklarda da etkileyici bir görünüm yaratıyor. Uygulamaya başlamadan önce dudaklarınızın doğal rengini etkisizleştirmek için fondöten kullanarak ön hazırlık yapmalısınız. Daha sonra nude bir dudak kalemiyle dudağınızı şekillendirin ve içerisini doldurun. Son olarak da stratejik bir şekilde metalik pigmentli parlatıcınızı ya da sujunuzu sürün. Pırıltı uygularken dikkatli olmalısınız. Ürünü alt dudağınızın tamamına, üst dudağınızın ise sadece ışığı çekmek istediğiniz orta bökgesine uygulayın. Son olarak makyajınızı aydınlatıcı kullanarak tamamlayın.

Facebook Twitthis Furl

Madonna Tarz Pantolonu


Megastar Madonna, şüphesiz tüm zamanların en iyi moda ikonlarından biri.

Moda endüstrisini etkilemeye devam eden Madonna, Dolce & Gabbana için genç kıyafetler tasarlamayı sürdürüyor. Zamanı durdurmayı başaran yıldız genellikle rahat kıyafetleri tercih ediyor.

Bir sinema çıkışında fotoğraflanan Madonna siyah gözlük, fedore şapka, siyah deri ceketi, bol kesimli, parlak tarz spor pantolonu ve siyah babetleriyle oldukça genç görünüyordu.

Facebook Twitthis Furl

Tarkan - İşim Olmaz Dinle


Facebook Twitthis Furl

Aysun Kayacı sevgisiyle öpüşme


Aysun Kayacı, Bodrum'da yeni aşkıyla görüntülendi..

Yaklaşık bir yıl önce evlenmeyi düşündüğü işadamı Baran Süzer’den ayrılan Kayacı, daha sonra iki işadamı ile adı aşk dedikodularına karışmış ancak her ikisiyle de arkadaş olduğunu açıklamıştı. En son 3 gün önce Bodrum Türkbükü’nde alışveriş yaparken görüntülenen ünlü oyuncu, gazetecilere “Beni artık mayolu bikinili yakalayamayacaksınız. O tür görüntülerim sadece arşivlerde kalacak” diyerek iddialı konuşmuştu. Kayacı, bu açıklamalarının hemen ardından Vatan gazetesi muhabiri Zehra Çengil tarafından gizemli sevgilisiyle plaj keyfi yaparken görüntülendi.

Facebook Twitthis Furl

Selin Demiratar kilo almış


Adanalı ayrılığı Selin'e yaramadı.

'Adanalı' dizisinden ayrıldıktan sonra hiçbir projede yer almayan oyuncu Selin Demiratar, önceki gün Nişantaşı'dan görüntülendi. Oldukça kilo alan güzel oyuncu, gazetecileri fark edince lüks aracına binerek hızla uzaklaştı.

Facebook Twitthis Furl

Adriana Lima bikini şov


Kasımda doğum yapan Adriana Lima, nihayet bikinisine kavuştu.

Tüm dünyanın en popüler modellerinden biri olan Brezilyalı Adriana Lima, geçen yıl haziranda hamile olduğunu açıklamış ve modellik kariyerine ara vermişti. 15 Kasım'da ilk çocuğu Valentina'yı dünyaya getirdikten kısa bir süre sonra bir takım moda çekimlerinde yer alan Lima, nihayet yaklaşık bir yılın ardından ilk bikinili çekimini Victoria's Secret için yaptı. Eski formuna kavuştuğunu kanıtlayan Lima, kızı Valentina ve basketbolcu eşi Marko Jaric'le huzurlu bir aile hayatı olduğunu söyledi.

Facebook Twitthis Furl

Angelina Jolie transparan siyah kiyafeti


Angelina Jolie, Japonya'da siyah elbisesinin azizliğine uğradı.

Yeni filmi Salt'un tanıtım turnesi için dünya turuna çıkan Angelina Jolie, Tokyo galasında giydiği derin yırtmaçlı siyah elbisesiyle olay yarattı. ABD'de geçtiğimiz cuma gösterime giren filmde bir CIA ajanını canlandıran Jolie'nin transparan kostümü flaşlar karşısında fazla dayanamadı. Japonya'ya çocuklarıyla birlikte giden Jolie'nin Brad Pitt'in bu gezide kendisini yalnız bırakması karşısında hayli bozulduğu iddia edilmişti. Ülkemizde 6 Ağustos'ta gösterime girecek filmin yönetmenliğini Phillip Noyce üstleniyor.

Facebook Twitthis Furl

Blake Lively dekolte frikik


Blake Lively çizgi roman fanatiklerine kıyak yaptı.

Yeni projesi Green Lantern'in tanıtım kampanyası çerçevesinde, çizgi roman fanatiklerini buluşturan Comic Con fuarına katılan Blake Lively, dekoltesiyle göz kamaştırdı. Rol arkadaşı Ryan Reynolds'la birlikte soruları cevaplayan Lively, üç boyutlu çekilen ve önümüzdeki yaz gösterime girecek filmde Carol Ferris karakterini canlandırıyor.

Facebook Twitthis Furl

İlary Blasi fizigiyle büyüledi


Totti'nin eşi sanki bikini defilesinde..

Serie A takımlarından Roma'nın kaptanı Francesco Totti'nin eşi Ilary Blasi düzgün fiziğiyle herkesi büyülemeye devam ediyor. Totti ve çocuklarıyla birlikte Sardunya adasından Sabaudia sahillerine geçen Blasi, yine paparazzilerin bir numaralı haber malzemesi olma geleneğini sürdürdü.

Eski bir model olan Blasi ise bu duruma oldukça alışmışa benziyor ki, paparazzilerin objektiflerine aldırış etmeden eşiyle birlikte tatilin tadını çıkartıyor.

Facebook Twitthis Furl

27 Temmuz 2010 Salı

Kim Kardashian kadın hayranı


Kim Kardashian, kendisine benzemek için estetik olmaya hazırlanan hayranını vazgeçirdi.

Kim Kardashian, Twitter'da, kendisine benzemek için bir dizi estetik ameliyat yaptırmaya hazırlanan ve 'Artık kocam beni terk etmeyecek' diye yazan hayranını engelledi.

Kim, 'Lütfen yapmayın. Kocanız sizi siz olduğunuz için sevmeli. Başka biri olmaya çalışmayın' diye yazdı.

Facebook Twitthis Furl

Didem Uzel Bodrum Tatili


Eski manken Didem Uzel, Princess Otel'in iskelesinde güneşlenirken görüntülendi.

Bodrum'da tatil yapan eski manken Didem Uzel, Princess Otel'in iskelesinde güneşlenirken görüntülendi. Yakın arkadaşları, akrabaları ve sevgilisiyle bir arada tatil yapan Uzel'in yanındaki kişinin borsacı Selim Sarı olduğu öğrenildi.

Gün boyu romantik dakikalar geçiren ikili, fotoğraflarının çekildiğini fark edince panikledi.

Facebook Twitthis Furl
Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Magazin , Magazin Haber ,Ünlü Manken Resimleri